Kızlar herkese günaydın ,
En son dün akşam "yürüyüşe gidiyorum" deyip aranızdan ayrılmıştım ya , ancak ki kanepeye kadar yürüyebildimTV de "Gökyüzünde Panik" isimli sayısız uçak filmlerinden biri vardı , yattıp kanepeye onu seyrettim valla Seyrderken de çekirdek ve fıstık yedim , sonra acıktım biraz peynir-zeytin yedim , sonra da zıbarıp yattım. Bu sabah yoga vardı , oraya gittim , yeni geldim.Açım , dünden yaptığım karışık dolma var , bi de buğday haşlamıştım , yayla çorbası gibi yapıcam , hatta yapiim....
Haaa tevekkeli ben de akşam kanepede diyorum ki "bacaklarım çok ağrıyo"
kızlar ne güzel muhabbet etmişsinizokurken eğlendim,kafam dağıldı harikasınız...paylaşımlara standart getirmeye ne gerek var dimi..yaşadığımız hayatta her birimiz zaten çeşitli sebeplerle kasılıp geriliyoruz bari burada kasmayalım yahu yazacağım şeyler çoktu bu konuda ama bu kadar yeter,gerisini hayal gücünüze bırakıyorum
En son dün akşam "yürüyüşe gidiyorum" deyip aranızdan ayrılmıştım ya , ancak ki kanepeye kadar yürüyebildimTV de "Gökyüzünde Panik" isimli sayısız uçak filmlerinden biri vardı , yattıp kanepeye onu seyrettim valla Seyrderken de çekirdek ve fıstık yedim , sonra acıktım biraz peynir-zeytin yedim , sonra da zıbarıp yattım. Bu sabah yoga vardı , oraya gittim , yeni geldim.Açım , dünden yaptığım karışık dolma var , bi de buğday haşlamıştım , yayla çorbası gibi yapıcam , hatta yapiim....
kolay gelsin canım,ev işi değişiklik olacak sana o zaman
Valla benimde hem elim hemde gözüm dağıldı toplayabilene aşkolsunNeyse bi bakim dedim. Temizliğe devam.
afiyet olsun kestane şekerine ben de bayılırıııımmmmmMenü Bildirimi
1. Öğün - 09:40 :
1 yemek kaşığı zeytinyağı + 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım bardak sıcak su
1 kestane şekeri (haftalardır bir köşede boynu bükük benim yememi bekliyordu, bugün yemeye karar verdim)
2 az haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar karışık peynir
9 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 çay bardağı badem-ceviz-fıstık
4 omega-3
hoşgeldin canım,isabetli kararından ötürü tebrikler...merhaba hanımlar bende karatay yapıyorum 2 gündür
kitabını geçen sene kendime yılbaşı hediyesi olarak almıştım
ama yapamamıştım diyeti
bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum inşallah sizlerle zayıflarım:)
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
yarım domates ve salatalık
6 tanede siyah zeytin yedim şekersiz çay ile
öğlen için bi fikrim yok henüz acıkmadım çünkü:)
Nirvanaya ulaştın mı şekerim? Ommm dedin mi? Evrenle bir bütün oldun mu? Evrene iyi ve sevgi dolu mesajlar gönderdin mi?
Bunlar ne kadddar sosyetik hareketler:))))
Ben de evrene dileklerimi söylemek istiyorum ama çok uzun... Anlarsın yadesem, işe yarar mı? Acele cevap.
oyacım naber yaaa,senin avatar benim küçük kızın pek hoşuna gidiyo
Nasilsiniz kizlar ben hala tam bi ayar tuturamadim ne yapcam bilmiyorum ama ayvaliktan geleli 1.200 gr verdim söz var diye su börekleri, kadayif tatlilari, çikolatalar hava da ucunca yakaladim hepsini yedim ve sistim bu sabah tarti yuzumu guldurdu tek cesit yiyorum hafta 1 gun bulgur yiyecem dun o hakkimi da kullandiim komsum kisir yapmis o da bitti simdi ne yapcaz bilmiyorum 26 mayista nişan var kizkardesimin ve ben biraz da olsa kilo vermeliyim 2 cocukla nasil olacak birde emziriyorum bu arada bana yardimci olun .....
slm kızlar bende ıkı gundur ayran detoksundayım ustune bıde reglı oldum cok zorlanıyorum oyzden cnm cok sey ıstıyor sıkıyorum dısımı dun 200 gr cık vermısım cok az geldı ayran corbasındanda mıgdem bulandı oyuzden bugun herzaman ayran corbası degıl sadece ayran ıcıyorum aralarda corba ıcecem ınsallah bır kılo barı verırım bu 66-67 lerde cok fazla takıldım kaldım 65 gormek ıstıyorum artık
merhaba hanımlar bende karatay yapıyorum 2 gündür
kitabını geçen sene kendime yılbaşı hediyesi olarak almıştım
ama yapamamıştım diyeti
bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum inşallah sizlerle zayıflarım:)
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
yarım domates ve salatalık
6 tanede siyah zeytin yedim şekersiz çay ile
öğlen için bi fikrim yok henüz acıkmadım çünkü:)
pazartesi salıyaçarşamba ve bu sabah kaçmaksız olduğu için
Kaçamaklar olmaazsa olmuyor işte ya başaramıyoruz. Demekki insülin direncimiz tam kırılmamış. Hala görünce canımız istiyor
Kaçamaksız geçen günlerine
Kaçamaklı geçen günlerine de:95::95:
Bu diyetle ilgili temel kaideleri ilk sayfada bulabilirsiniz. Tabi yasaklılar demek istemiyorum, daha doğru bir ifadeyle bize zararlı olan ve kilo aldırıcı şeyleri yemeye devam ettiğimiz sürece kilo vermemiz pek mümkün değil. Emzirmek zaten kilo götürüyor, bir yandan da Karatay Diyeti'ne uygun beslenirseniz kilo vermeniz neden mümkün olmasın. Hep şekerli, karbonhidratlı şeyleri yediriyorlar süt yapar diye malesef hiç biri doğru değil. Bunların süt yaptığını kim nereden çıkarmış bilmiyorum. Sütü artırmak için bol su içmek gerekiyor. Ayrıca Çiğdem arkadaşımız yazmıştı ısırgan çayı da sütün kalitesini artırıyormuş. Yani emziren annelerin rahatlıkla uygulayabileceği bir diyet. Tabi burada bilen arkadaşlar yardımcı oluyorlar ama kitapları okumak en baş sırada önerilen şey. Bilhassa ilk iki kitabı edinirseniz çok faydalanacağınızı düşünüyorum. Kolay gelsin.
Aslında çok da canım istediği için başlamadım yemeye...
Davetteydik...
amirlerim falan da vardı...
Yesen bir türlü yemesen başka türlü...
Ymeye başlayıncada gerisi geldi.ertesi gün bile hafif kaçamaktan alamdım kendimi...
amma velakin çarşambaya toparladım kendimi... Kaçamaklara elveda diyebildim...Kendimle guru duyuyorum...