- 20 Kasım 2012
- 233
- 0
Hee şu meseleAman takma amiri memuru Olan sana oluyor dokunuyor dersin eğer sorarlarsa
Ama toplayabilmişsin bravossssssss
ayran detoksunu tafsiye etmiyorum ben arkadasım
detoks bittikten sonra felaket göz dönmesi oluyor
canın herseyi cekiyor
2 gün sonrada verdiginin yarısından fazlasını almıs oluyorsun bile
canummmm hoşgeldinnnnn
Bir yıl önce 3.5 ayda 15 kiloya yakın vermiştim sonra 1-3 kilo alıp vererek devam ediyorum canım.
Çooooook yanlış düşünüyorsun çok takılmaya devam et bak fikrin nasıl değişecek.
Meydanı bana bırakmıştınız bende coştum
Nedeni hava işte anacım, bugün herkes aynı sebepten keyifsiz
15-16 çok erken, ben şahsen dayanamamsonra geç saatte cısslara saldırırım alimallah
Muzu niye akşam yedinki, yürüyüşe ve spora giderken bebişi napıyon bacım ?
Hoş geldiiin
Tebrikler canım sunum için, diğer yorumlarına ayne katılıyorum çok doğru tespitler
Metabolizma trigliseridi ne kıss
Valla bende baştan mrincap aldın sonra epa sını 2 gr a tamamlıcam diye 5-6 tane içince öğk oldum ve baktım aynı hesaba geliyor sırayla birçok markayı denedikten sonra şimdi Solgar 950yi (65 yerine 55 e aldım) günde 3 (unutmazsam tabii) alıyorum.
Sağol Ficans cım iyiyim çok şükür, evet dün süpriz oldu pc bana kaldı bugünde 1-2 saat bende sonrası mechul ,ilaç umarım sizde de işe yarar, bu ilacı 5-6 sene önce sadece amerikadan kargo ile getirtebiliyorduk sanırım şimdi tr de de var,geçmiş olsun canım
3 ay hangi ilacı kullancan canım
Seni gidi senii,ceza olarak bu hafta sıranı 2 kat düşürsünler de gör
Hoşş bulduuummmm canım günün nasıl geçti
güleryüzüm hoşgeldin canım..bebişlerle tabii yoğun olursun ..Allah yardım etsin..yeni topik hepimiz içün yeni bir başlangıç olsun inşallah
Tarçınlı yoğurtTok tutuyor. Şeker isteğini de azaltıyor. İlaç içerken ne içsem derken arkadaşlardan deneyen de vardı yanılmıyorsam aklıma dştü denedim işe yaradı
Amiiiiiinn
Valla bugun yöre pazarından gidip kuruyemiş falan almam lazım. Hiç birşey kalmamış evde bana göre
Ya tabiki idare etmek ne demek elimizden geldiğince
Menün gayet güzel :128:
Canım motive oluyorsan git ama diyetisyenler ara öğün veriyor. Şöyle yapabilirsin yediklerini yemediklerini yaz götür diyetisyene sana onlara göre 1000 kalorinin altında olmayan kilo verdirebilecek bir diyet versin. Yani yasaklıları götür ama ben karatay yapıyorum bunlar bana yasak deme. Ben bunları yemiyorum ve kesinlikle listemde istemiyoum deÇünkü sevmezler başka başka fikirleri
Lakabın protein sersum kalacakAfiyet olsun canım
Ohhhh menüye bakHem yasaksız hem paşa sofrası
Bol güneş olmasa bile güzel geçsin günler
Canım direk omega-3 diyerek alabilirsin. Hangi markayı alacağına karar ver, ona göre al. Buradaki arkadaşların çoğu Marincap diye bir marka kullanıyor. Karatay Hoca da Solgar 950 veya EFA S-1200 öneriyor.
ah birdy ne kadar şanslısın.keşke ben de senin gibi olsaydım.o kadar yemene rağmen fazla kilo almıyorsun.ben biraz kaçırsam hemen yol-su-elektrik olarak bana geri dönüyor.imrendim bak şimdi....ha bi de şu valke miydi neydi tadını ben de merak ediyorum.reklamlarda gösteriyor çok güzel duruyor ye beni diyo. ama cıss nasıl yiycem ki offffffff
Tereyağımı yapmayı başarabildimmmmmmmmm
Ama karatay hocanın yapmamızı önerdiği şekilde yapmaya çalıştım çok uzun sürdü :18::18::18:
Zaten sonrada buzlukta unuttum
Neyse bozulmaması için buzu çözüldükten sonra karıştırıp dolaba koydum.
Bugun hemen işe koyuldum tbi mikserle
Kulağıma bamuk tıkadım ve sardım ve elimle kapattım. Ama yinede blander içine etti. Olsuuunnn ama benim tereyağım var ki artık
Artık miptelaaasssı olacağım bu işin
Afferim Çido , ellerine sağlık , kulaklarına da Allah sabırlar versin bu arada
Ben de yapıyorum tereyağı.Sütün kaymaklarını biriktiriyorum , tatminkar seviyeye ulaşınca robota koyuyorum , 5 dakka falan sonra yağla süt ayrışmaya başlıyor , bu arada soğuk su koyuyorum yavaş yavaş ve robot hala çalışıyor.Katı-sıvı iyice ayrışınca tel bir süzgeçe döküyorum , sütü akıyor , bu arada kalan katı malzemenin üzerine de buz koyuyorum , yağ kısmı iyice katılaşıyor .Buzlar da eriyince yoğurmaya başlıyorum , yoğurdukça sütü çıkıyor , gerçi bu sonsuz bir iş , ne kadar yaparsan o kadar devam ediyor , o yüzden yorulana-sıkılana kadar yapıyorum.Sonra topak yapıyorum (istersen biraz tuz da koyabilirsin) , içinde süt olduğu için fazla dayanmıyor , küfleniyor 10 gün sonra falan.Eğer hemen tüketemiyecekseniz fazla olan kısmını dondurucuya koyuyorum.Senin yöntemden daha az zahmetliyse böyle de deneyebilirsin cicim...
iyi o zamanbende sevindim doğrusuçocuklarım canavar gibiydi maşallah.bu arada menülerimi beğendiğin için sağol.bana acayip gaz veriyosun
ah o saçlarkızlar bu aralar kendimi iyice bakıma aldımçok deyil ama ufak tefek güneş lekelerim vardı doktora gittim kremler verdiler sabun baya iyi geldi bu ayın 24 de kontrole gideceğim
karatay kitabıyla birlikte buraya başladım bu da büyük bir gelişme dün de kuaföre gittim o ayrı bir macera oldu anlatıca şimdide saç bakımı yapıyorum yılan yağı fıs fıslı bir marka dün saçıma uyguladım inanıl mazdı çok iyiy geldi bu kadar beklemiyordum saçı da uzatıyormuş benim saçım küt şu anda uzatıyorum da kızımla sürmeye devam edeceğiz
gelelim kuaför macerama istediğim olmadı
biraz uzun olacak sabır gösterirsiniz artıkın
ben saçlarımı hep röfleli kullandım güzeldi hep sonra koyultmak istedim kumral istiyordum hani bebeklerin kural saçı gibi ne koyu ne de açık sonra kendim boyamaya başladım 2 ay kadar boyadım sonra hep akıyordu ortaya en nefret ettğim renkler çıktı turuncu kızıl gibi kumral biraz sarı böyle bişey oldu bende bir karar verdim kuaföre gittimbu saçı kapatayım o dediğim kumralı yaptırayım buraya dikkat edin arkadaşlar olay burda bitiyo kuralın üzerine genç kızlarda olduğu gibi gölge deyilde pilatin çota ince deyil kalında deyil aralara paket attırayım dedim çok sevdiğim sade ama kuaför elinden çıkmış bir saç olcaktı amaaaaaa
gittim saçımı açık olduğu için koyu kumrala boyadı 15 gün devamlı yıkamalısın dedi aksın diye benimde bilgim var tabi çok kuaföre gittiğim için dediğin uydum sonra akan aktı kız çok iyi kuaför ama hergün yıkamama rağmen çok açılmadı iyi kapatmış sonra bi daha kumrala boyadı birazdaha açık istediğim gibi her şey normal balyaj mı röflemi dedi bende balyaj dedim aralarda çok olmasın anlattım işte kız bana balyajı yaptı saçımı fön bile çektirmeden acelem vardı çocuğun okuluna yetişcektim başıma kapşonu çektim çocuğa yetiştim eve bi gittim saçıma bir baktım söylediğim saçtan eser yok sarışın bir hatun olmuşum moral bozuldu tabi allahtan sarışınlığa yabancı değildim eşimde şaşırdı dediğin olmamış eskisi gibi olmuş dedi meğerse arkadaşlar paketmiş onun adı ben balyaj deyince böle oldu ama o kadar tarif ettim sade dedim yinede anlamalıydı o paket demeliydi diye düşünüyorum
ayyyy sabah sabah çenem düştü dertleşeyi dedim
saçlarım çok yıprandı yılan yağı harika saçlarım ilk yapışta bile kendine geldi vaz geçmicem dedimi yaptıracağım kızlar ben böle çok kullandım onun için istemiyorum ama renkler harika yapmış pilatin olmuş saçlarımın dibi çıkınca rahatsız edecek kadar tekrar kumral ve paketi yaptıracağım işte böyle başınızı ağrıttım menümü bildireyim
sabah
karatay kahvaltı
öğlen
2 tane dolma yoğurt düşünüyorum kızı dersaneye götürcem
akşamı düşünmedim akşam yazarım
şimdide süt almaya pazara gidicem kızlar bana musade
burası da aynı..pöfffGünaydın kıslar yine güneşsiz yağmurlu bir güne uyandık.her gün yağmur yağıyor.içimi kasvet bastı.100. sayfamız hayırlı olsun daha yine 100 leri beraber deviricez inşallah.dilerim ki ben de dahil herkes gönlündeki kiloya incecik bellere kavuşsun.kıs ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi.omega 3 e başladım akşam.leslie bacımla 1 milde yaptım.umarım faydası olur da bu durağanlıktan kurtulurum.gelmişken sabah menümü yazayım
2kk yumurta
1 çay bardağından biraz az ceviz
yerli peynir,acılı çökelik
4-5 tane yeşil zeytin
salatalık,maydanoz
3 gün kurusu kayısı
çayyy
koçtaştan aldım canım ama geçenyıl ektiklerimden iyi sonuç alamadımkıs sersum tereyi biberi anladım da bu menekşe benim bildiğim çiçek menekşe değil demi nasıl bir menekşe bu ilk defa duydum yeniyor mu saksılarını nerden aldın öyle hazır mı satılıyor
kolay gelsin..biz de yoğunuz işte..günaydın kızçeler
Kaç gündür geliyorum , sizleri takipteyim ancak bir türlü yazmaya vaktim olmadı.Bu ay işyerinde o kadar yoğunuz ki afedersin tuvalete gitmeye fırsat yok...
Cumartesi pazarım hiç kaçamaksız çok güzel geçti. Pazartesi akşam tam bir fiyasko karatay harici ne varsa fazla fazla yedim.Salı az kaçamaklı oldu.
Çarşamba:
Sabah:
1 bardak süt, 1 avuç çiğ kuruyemiş, 2 omega 3, 1 vitamin
Öğle:çorba, kavurma, ayran
Akşam:
sadece 1 tabak pırasa yemeği
Bu sabah:
2 avuç çiğ kuruyemiş, 1 bardak süt, 2 omega 3, 1 vitamin,
he he he Pro-Ser başka türlü toparlamıyor benim bünye naapalım..Lakabın protein sersum kalacakAfiyet olsun canım
:
valla protein bayıyor ama işe de yarıyor bebişim..günaydınnn çıtırlar
nasılsınız bakalım
ben bugün protein yaparım demiştim ama sonra bayacağını düşündüm kahvaltının keyifle yap kahvaltını dedim ve
1 çb kuruyemiş 13 zeytin(küçükler) 1kk peynir 3-4 incir 2 omega 3 500mg çay çay çay
bugün ales için kaynak almak istiyorum çıkmış soruları tıpkı basım alıcam denemede biraz araştırdım güvender iyi diyolar konu anlatımına gerek var mı bilemedim sizin var mı önerileriniz kızlar çiğdemcim :26::26:90 almalıyım en az önümde 24 gün var bakalım ne yapıcam
hoşgeldin aramıza.cok tesekkür ederim önerilerin ve icten cevabin icinsimdi satirlarina teker teker cevap vereyim, ilk sayfalari okudum, cogu videolardan duydugum bilgilerdi, ama bikac da bilmedigim seyler vardi, onlari da ögrenmis oldum, insallah zamanla da yanlis yediklerimi de düzeltirim..
kitabi alicam, ama trye gelince orjinalini almak istiyorum, burda netten baktim ama güvenemedim belki korsandir, canan hocanin hakkini yemeyelim.. cok icten bi bayan, tvde bile bicok detayi anlatan biri, o yüzden icim el vermez herhangi bi yerden kitabini almayi.. ya da türk kitap evine gitmem lazim, ki orda da var mi bakmadim :44: neyse nasilsa trye gelcem haziranda insallah...
spor yapiyorum ama kolumu agrittigim icin bu hafta ara verdim, onun yerine günde 3 saat felan yürüyorum, calistigim icin cocuklarla da cok hareket ediyorum, aktivite yönünden sIkIntIm yok.. su konusu da kendimi tutmasam 4 lt su iciyorum günde yaaasonra da wcden cikamiyorum günlük 2-3 lt arasi su, 2-3 fincan da yesil-papatya-karisik bitki caylarindan iciyorum..
bu diyete 72kg ile basladim, yaklasik iki hafta önce su an 69.7yimac kalmiyorum ve kilo veriyorum, sporun da cok etkisi vardir eminim ama daha önce de spor yapmama ragmen kilom degismiyordu...
benim de bu sabah söyleydi kahvaltim;
2 yumurta ile yapilmis peynirli omlet, yag koymadim peynir yagliydi epeyce
1 domates
bir bardak süte 3-4 yk müsli
yesil cay
Valla benimki durup dururkende istiyorO yüzden öyle yani benimki
Ayranı hiç içmedim yıllarca yaHaksızlık etmişim oysaki cildime ne kadar iyi geldi
Kız 2 dakka yavaş yazın, yazılan yorumu okuyana kadar altta 5 tane daha birikmiş oluyor
Bacım bence o insülin direnciyle alakalı değil. Durup dururken canım tatlı bişey istedi demiyoz ki, görünce canımız istiyor. Bu hayattan minik zevkler istemekle alakalı bence, biraz nefsani bir durum. Ermiş değiliz ki anacım, dünya zevklerine tamamen gözümüz kapalı olsun, napak :)
Bende mikserle çırpıyorum.5 dkika sonra kendini gösteriyor zaten. Sonra üzerine elin dayanabileceği kadar 1 çay bardağı sıcak su koyuyorum. tekrar 3 dakka falan çırpıyorum. Sonra buzlukta bekletilmiş su doköüyorum. 1 su bardağı. sonra çıpıştırıp bekletince üstte birikiyorSonra onu alıp 5 dakka buzlukta beklettim. çıkarıp çok soğuk suyla yıkadım. syunu döktüm. Berrağa yakın su gelene kadar devam ettim. Sonra minnacık bir kase kadar oldu zaten kaymağımda azdı ama İlk tereyağım oldu yasık kıyamam ki yemeye onu ben
Sağol birdy bide öyle denerim. Gerçi başına bişeyler geldi bu garibimin ama buna da şükür
marincap 500mg en uygun fiyatlısı bu canım​hyr canım kullanmıyordum. ne diyerek alıcaz onu eczaneden
süpürdün mü bakiimmm..Elektrik süpürgesi ortalıkta ben burdayım
Aksam olmadan süpüreyim bari evi
ulen biz de diyoz hatun yürüyordur..dujunu almıştır..Kızlar herkese günaydın ,
En son dün akşam "yürüyüşe gidiyorum" deyip aranızdan ayrılmıştım ya , ancak ki kanepeye kadar yürüyebildimTV de "Gökyüzünde Panik" isimli sayısız uçak filmlerinden biri vardı , yattıp kanepeye onu seyrettim valla Seyrderken de çekirdek ve fıstık yedim , sonra acıktım biraz peynir-zeytin yedim , sonra da zıbarıp yattım. Bu sabah yoga vardı , oraya gittim , yeni geldim.Açım , dünden yaptığım karışık dolma var , bi de buğday haşlamıştım , yayla çorbası gibi yapıcam , hatta yapiim....
Kolay gelsin bende gidiyorumev temizlemece Ne çektik bee
hadi hayırlısı..hoşgeldin..merhaba hanımlar bende karatay yapıyorum 2 gündür
kitabını geçen sene kendime yılbaşı hediyesi olarak almıştım
ama yapamamıştım diyeti
bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum inşallah sizlerle zayıflarım:)
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
yarım domates ve salatalık
6 tanede siyah zeytin yedim şekersiz çay ile
öğlen için bi fikrim yok henüz acıkmadım çünkü:)
Haaa tevekkeli ben de akşam kanepede diyorum ki "bacaklarım çok ağrıyo"
ayynen jhon vayynen diyorumkızlar ne güzel muhabbet etmişsinizokurken eğlendim,kafam dağıldı harikasınız...paylaşımlara standart getirmeye ne gerek var dimi..yaşadığımız hayatta her birimiz zaten çeşitli sebeplerle kasılıp geriliyoruz bari burada kasmayalım yahu yazacağım şeyler çoktu bu konuda ama bu kadar yeter,gerisini hayal gücünüze bırakıyorum
sersumcan ben de bu hafta hiç yürüyemedimbakalım yarın ne olacak nedense çok acıktım ben bişeyler yiyip geleyim
anlar anlar..Nirvanaya ulaştın mı şekerim? Ommm dedin mi? Evrenle bir bütün oldun mu? Evrene iyi ve sevgi dolu mesajlar gönderdin mi?
Bunlar ne kadddar sosyetik hareketler:))))
Ben de evrene dileklerimi söylemek istiyorum ama çok uzun... Anlarsın yadesem, işe yarar mı? Acele cevap.
herşey boşş yürüyüş hoşşş..Menülerrrr:
7:30 1 muz, 1 avuçtan küçük tulum peyniri, domates, yeşillikler, çay, 10 zeytin, 1gr omega 3, c vit.
12:30 kıymalı 3 yumurta. yarım avuç boz fıstık. (antepten almış kocam. çok yoğun tadı ve kokusu var. güzel)
4km/45 dak yürüyüş.
canım çok yoğunsun biliyorum işin zor ama buraya takılırsan biliyorsun motivasyon ve hırs artıyor..vericez hepberaber üzülme..Nasilsiniz kizlar ben hala tam bi ayar tuturamadim ne yapcam bilmiyorum ama ayvaliktan geleli 1.200 gr verdim söz var diye su börekleri, kadayif tatlilari, çikolatalar hava da ucunca yakaladim hepsini yedim ve sistim bu sabah tarti yuzumu guldurdu tek cesit yiyorum hafta 1 gun bulgur yiyecem dun o hakkimi da kullandiim komsum kisir yapmis o da bitti simdi ne yapcaz bilmiyorum 26 mayista nişan var kizkardesimin ve ben biraz da olsa kilo vermeliyim 2 cocukla nasil olacak birde emziriyorum bu arada bana yardimci olun .....
kararlı ol burada kal gerisi gelir merak etme.hoşbulduk:)
isabetli ama geçici olmaz inşallah
birkaç kez çok hevesle girişip bırakmışlığım oldu çünkü
umarım bu son olur
ben de bayılıyom ona..oyama sakın değiştirme diyom..sarılasım geliyor sana..oyacım naber yaaa,senin avatar benim küçük kızın pek hoşuna gidiyo
bende de 400-500 gr farketti.slm kızlar bende ıkı gundur ayran detoksundayım ustune bıde reglı oldum cok zorlanıyorum oyzden cnm cok sey ıstıyor sıkıyorum dısımı dun 200 gr cık vermısım cok az geldı ayran corbasındanda mıgdem bulandı oyuzden bugun herzaman ayran corbası degıl sadece ayran ıcıyorum aralarda corba ıcecem ınsallah bır kılo barı verırım bu 66-67 lerde cok fazla takıldım kaldım 65 gormek ıstıyorum artık
valla menüler harika canım..merhaba canlar dün dolaşmaktan buraya gelemedim
dün kü menü;
sabah;
kayınvalidem geldi kahvaltıya o yüzden fazla oldu..
peynir çeşitleri
zeytin
domates salatalık
kaşarlı menemen
sucuklu omlet(sucuklar kendi kasabımızda kendi kurbanlık etlerimizle işlenmemiş)
yergıstığı ve gün kurusu
akşam;
mercimek çorbası
izmir köfte ayran
dışarıda olmamıza rağmen ev yemekleri yapan yerleri tercih ediyoruz..
bugün;
kıymalı omlet
peynir zeytin
bugün çok midem bulanıyor anca bunları yedim..
zaten ceviz kayısı peynir hepsi bitti..şimdi işlerimi bitirip çarşıya inmem lazım..ama hava yağmurlu ya
akşam;
yayla çorbası
karnıyarık
ayran..
herkese bol enerjili günler şekerimm
Al benden de o kadar. 2 haftadır kilom hiç değişmemişti. Hatta aldım. Kardeşim gelince. Şimdi işte yeni yeni vermeye başladım. Yarın cuma eteklerteki taşlar dökülecek
17 GÜNÜM VARHer ayın 5 i miladım demiştim belki hatırlayanlar vardır. Bir miladdan diğerine 5 kilo vermiş olmam gerekiyor Üstüne bir de almıştım ben neyseki birazını verdim. Daha şimdi yeni başlıyor 5 kiloluk maceram Sıkıcam dişimi mecburen
sağol canım..hosbulduk canım sende hosgeldin eski karataycıları gormek ne guzel eski zamanları hatırlatıyor bana...
merhaba canım yeni topik süper olmus vallla iyiki gelmısım vercem sizlerle kiloları baska care yok ahhh karatayım benimmm
ben de çok merak ediyorum o keki ama almıyom.:18:.muratlara gidince yerim artıkCanımsın , çok yemiyorum ben de yawww ...Yani kapasitemle yediklerimin miktarı arasında ciddi bir fark var...Ama canım bişey yemek isterse de yiyorum , kendime işkence etmeyi sevmiyorum.İşte bööle bööle idare ediyorum canım....İşte o Volke mi neyse , kakaolusundan yapmışlardan , gerçekten çok leziz ve çok hafif.Fakat şöyle bir durum var ; sonuçta içinde muhtelif katkı maddeleri olduğu için sanırım , koca bir dilim yememe rağmen hiç yememiş gibi hissettim.Yani ev yapımı bi kekten o koca dilimi yeseydim çok daha tatminkar olurdu.Bulut gibi hafif bu hakikaten."Sen alır yapar mısın" dersen , yok almam çünkü bir anda yenir biter koca kek.Evde kalabalıksanız al yap bi kez , herkes birer dilim yer biter , aklında kalıcağına midende dursun hayatım
Tereyağımı yapmayı başarabildimmmmmmmmm
Ama karatay hocanın yapmamızı önerdiği şekilde yapmaya çalıştım çok uzun sürdü :18::18::18:
Zaten sonrada buzlukta unuttum
Neyse bozulmaması için buzu çözüldükten sonra karıştırıp dolaba koydum.
Bugun hemen işe koyuldum tbi mikserle
Kulağıma bamuk tıkadım ve sardım ve elimle kapattım. Ama yinede blander içine etti. Olsuuunnn ama benim tereyağım var ki artık
Artık miptelaaasssı olacağım bu işin
Afferim Çido , ellerine sağlık , kulaklarına da Allah sabırlar versin bu arada
Ben de yapıyorum tereyağı.Sütün kaymaklarını biriktiriyorum , tatminkar seviyeye ulaşınca robota koyuyorum , 5 dakka falan sonra yağla süt ayrışmaya başlıyor , bu arada soğuk su koyuyorum yavaş yavaş ve robot hala çalışıyor.Katı-sıvı iyice ayrışınca tel bir süzgeçe döküyorum , sütü akıyor , bu arada kalan katı malzemenin üzerine de buz koyuyorum , yağ kısmı iyice katılaşıyor .Buzlar da eriyince yoğurmaya başlıyorum , yoğurdukça sütü çıkıyor , gerçi bu sonsuz bir iş , ne kadar yaparsan o kadar devam ediyor , o yüzden yorulana-sıkılana kadar yapıyorum.Sonra topak yapıyorum (istersen biraz tuz da koyabilirsin) , içinde süt olduğu için fazla dayanmıyor , küfleniyor 10 gün sonra falan.Eğer hemen tüketemiyecekseniz fazla olan kısmını dondurucuya koyuyorum.Senin yöntemden daha az zahmetliyse böyle de deneyebilirsin cicim...
Bende mikserle çırpıyorum.5 dkika sonra kendini gösteriyor zaten. Sonra üzerine elin dayanabileceği kadar 1 çay bardağı sıcak su koyuyorum. tekrar 3 dakka falan çırpıyorum. Sonra buzlukta bekletilmiş su doköüyorum. 1 su bardağı. sonra çıpıştırıp bekletince üstte birikiyorSonra onu alıp 5 dakka buzlukta beklettim. çıkarıp çok soğuk suyla yıkadım. syunu döktüm. Berrağa yakın su gelene kadar devam ettim. Sonra minnacık bir kase kadar oldu zaten kaymağımda azdı ama İlk tereyağım oldu yasık kıyamam ki yemeye onu ben
Sağol birdy bide öyle denerim. Gerçi başına bişeyler geldi bu garibimin ama buna da şükür
Canikom ellerine sağlık , hasta hasta emek vermişsin , kıy ve afiyetle ye
yok yok bence de ayran işe yaramıyorDün 1 günlük ayran detoksu yapmama rağmen sadece 100 gram vermişim. Bu hafta kaçamak yapmadım hatta spor ekledim ama geçen haftaya göre - 100 gram çıktı bu sabah. Oda ayran detoksu sayesinde sanırım.
Bügünde protein yaptım bakalım yarın tartıya nasıl yansıcak. Amacım65.9 U görmekti. İnşallah olur
Kahvaltım
1 yumurta
3 dilim köy peyniri
1 ince salam ( protein günü)
Az tavuk
Form çayı
Öğlen
Komşum nescafe yapmış içtim sadece çikolatalara hayır dedim.
Akşam
2 cordonblue (protein günü )
1 bardak ayran
1 kase yoğurt
3-4 acı turşu biber
Dayanamadım hemen tarhana çorbamda kullandım bile Kıyarmışım
Sersumcan
Bu arada kitapta farklı tarif var. Ne kol varmış be eski teyzelerde. 2 saat sallamışlarMikserle şey yapıyoz ya o bozarmıki ya yapısını mapısını. Kimyacı yokmu kimyacı aramızda Belki bilir ya sıcak soğuk bişeyler ekliyoruz sonuçta Yidüümüz şeyi bilmekte yarar var P.kunu çıkardım bende iyice
yok yok bence de ayran işe yaramıyor..en iyisi protein..
ohhh mis gibi olmuştur..
aslında hiçbir yemekte blender ı önermiyor hocam ama naparsın be çiğdemim..o kadar da olur diyorum ben