Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hosbulduk canım sende hosgeldin eski karataycıları gormek ne guzel eski zamanları hatırlatıyor bana...

hosbulduk canım dahim olmak dilegimle verecem tekrar bu kiloları sizlerle cunkü kızkardesimin 22 eylülle dügün varrrr

güleryüzüm hoşgeldin canım..bebişlerle tabii yoğun olursun ..Allah yardım etsin..yeni topik hepimiz içün yeni bir başlangıç olsun inşallah

merhaba canım yeni topik süper olmus vallla iyiki gelmısım vercem sizlerle kiloları baska care yok ahhh karatayım benimmm

tşk ederim canım.. cok sagol. O sekilde de deneyeceğim. Gerçi ofiste gece yogurt :) neyse evden ayarlayıp goturmek lazım..zaten ofise de tarcın aldım.
Bu arada on iki gibi kalktıgımdan sabah kahvaltısı 13:00 itibarı ile oldu.
Gene klasik bir karatay kahvaltısı :) cok seviyorum ben bu kahvaltı olayını

Eki Görüntüle 688742

zaten zeytin peynir delisiydim iyice muptela oldum
aralarda da bol limonlu su ve cay ictim. 2 tane de balık yagı omega 3 aldım..
şimdilik büyle :)
birazdan leslie ile 5 mil yapmak istiyorum kısmetse bakalım :) gitsin kilolar

Canım direk omega-3 diyerek alabilirsin. Hangi markayı alacağına karar ver, ona göre al. Buradaki arkadaşların çoğu Marincap diye bir marka kullanıyor. Karatay Hoca da Solgar 950 veya EFA S-1200 öneriyor.

ne fark var peki canım aralarında ? kusura bakma çok soru soruyorum ama bu konuda bilgim yok hiç

Canımsın , çok yemiyorum ben de yawww ...Yani kapasitemle yediklerimin miktarı arasında ciddi bir fark var...Ama canım bişey yemek isterse de yiyorum , kendime işkence etmeyi sevmiyorum.İşte bööle bööle idare ediyorum canım....İşte o Volke mi neyse , kakaolusundan yapmışlardan , gerçekten çok leziz ve çok hafif.Fakat şöyle bir durum var ; sonuçta içinde muhtelif katkı maddeleri olduğu için sanırım , koca bir dilim yememe rağmen hiç yememiş gibi hissettim.Yani ev yapımı bi kekten o koca dilimi yeseydim çok daha tatminkar olurdu.Bulut gibi hafif bu hakikaten."Sen alır yapar mısın" dersen , yok almam çünkü bir anda yenir biter koca kek.Evde kalabalıksanız al yap bi kez , herkes birer dilim yer biter , aklında kalıcağına midende dursun hayatım

Tereyağımı yapmayı başarabildimmmmmmmmm

Ama karatay hocanın yapmamızı önerdiği şekilde yapmaya çalıştım çok uzun sürdü :18::18::18:

Zaten sonrada buzlukta unuttum

Neyse bozulmaması için buzu çözüldükten sonra karıştırıp dolaba koydum.

Bugun hemen işe koyuldum tbi mikserle

Kulağıma bamuk tıkadım ve sardım ve elimle kapattım. Ama yinede blander içine etti. Olsuuunnn ama benim tereyağım var ki artık

Artık miptelaaasssı olacağım bu işin

Afferim Çido , ellerine sağlık , kulaklarına da Allah sabırlar versin bu arada
Ben de yapıyorum tereyağı.Sütün kaymaklarını biriktiriyorum , tatminkar seviyeye ulaşınca robota koyuyorum , 5 dakka falan sonra yağla süt ayrışmaya başlıyor , bu arada soğuk su koyuyorum yavaş yavaş ve robot hala çalışıyor.Katı-sıvı iyice ayrışınca tel bir süzgeçe döküyorum , sütü akıyor , bu arada kalan katı malzemenin üzerine de buz koyuyorum , yağ kısmı iyice katılaşıyor .Buzlar da eriyince yoğurmaya başlıyorum , yoğurdukça sütü çıkıyor , gerçi bu sonsuz bir iş , ne kadar yaparsan o kadar devam ediyor , o yüzden yorulana-sıkılana kadar yapıyorum.Sonra topak yapıyorum (istersen biraz tuz da koyabilirsin) , içinde süt olduğu için fazla dayanmıyor , küfleniyor 10 gün sonra falan.Eğer hemen tüketemiyecekseniz fazla olan kısmını dondurucuya koyuyorum.Senin yöntemden daha az zahmetliyse böyle de deneyebilirsin cicim...

Bende mikserle çırpıyorum.5 dkika sonra kendini gösteriyor zaten. Sonra üzerine elin dayanabileceği kadar 1 çay bardağı sıcak su koyuyorum. tekrar 3 dakka falan çırpıyorum. Sonra buzlukta bekletilmiş su doköüyorum. 1 su bardağı. sonra çıpıştırıp bekletince üstte birikiyor Sonra onu alıp 5 dakka buzlukta beklettim. çıkarıp çok soğuk suyla yıkadım. syunu döktüm. Berrağa yakın su gelene kadar devam ettim. Sonra minnacık bir kase kadar oldu zaten kaymağımda azdı ama İlk tereyağım oldu yasık kıyamam ki yemeye onu ben

Sağol birdy bide öyle denerim. Gerçi başına bişeyler geldi bu garibimin ama buna da şükür

bende sevindim doğrusuçocuklarım canavar gibiydi maşallah.bu arada menülerimi beğendiğin için sağol.bana acayip gaz veriyosun
iyi o zaman amaç gaz vermek zaten..devam boş yere gaz vermem ama kaçamak olursa döverim de
ah o saçlar..ben de çok çektim o renk tutturma olayından..ensonunda burada kendi rengine bıraktım dinlendiriyorum..çok şükür öyle çok beyazım da yok..yaza kadar saldım çayıra mevlam kayıra
burası da aynı..pöfffinşallah
menü gayet güzel

kıs sersum tereyi biberi anladım da bu menekşe benim bildiğim çiçek menekşe değil demi nasıl bir menekşe bu ilk defa duydum yeniyor mu saksılarını nerden aldın öyle hazır mı satılıyor
koçtaştan aldım canım ama geçenyıl ektiklerimden iyi sonuç alamadım..bu yıl kılbiber ve bahçemenekşesinin tohumunu ayrı alıp diktim..
menekşeler bahçe menekşesi canım..büyüyünce resmini koyarım..

kolay gelsin..biz de yoğunuz işte..

sen de kahvaltıyı benim gibi yapıyorsun..bazen ben de 3 öğün yaptığımda sabahı kuruyemiş ve sütle geçiştiriyorum..ama yumurta eksiğimi akşam öğünümde tamamlıyorum genelde..

Lakabın protein sersum kalacak Afiyet olsun canım
:
he he he Pro-Ser başka türlü toparlamıyor benim bünye naapalım..
valla protein bayıyor ama işe de yarıyor bebişim..

dedim ya bana sınav mınav öööğğğ...sen bu işi çiğdem aplanla hallet..bizden geçmiişşş..bis sadece başarılar dileriz cicim

hoşgeldin aramıza..bu diyette sağlıklı yağlardan korkma bol bol ye..herşeyin doğalı yağlısı daha ne olsun başarılar..
Valla benimki durup dururkende istiyor O yüzden öyle yani benimki

Ayranı hiç içmedim yıllarca ya Haksızlık etmişim oysaki cildime ne kadar iyi geldi
ayran içilmez miiii

bende de insülin direnci yok eminim..çünkü hocamızın demesiyle insülin direncinin olması için sık acıkıyor olmalıyız ki ben çok şükür artık 5-6 bazen 7 saat bile acıkmıyorum..
ama söylediklerine katılıyorum..nefsimize hakim olamadığımız için canımız istiyor..o da tamamen geçmez ben de çünkü seviyorum yaaa napayım seviyorum..karatay sayesinde tutabiliyorum kendimi o kadar..

Canikom ellerine sağlık , hasta hasta emek vermişsin , kıy ve afiyetle ye

​hyr canım kullanmıyordum. ne diyerek alıcaz onu eczaneden
marincap 500mg en uygun fiyatlısı bu canım
Elektrik süpürgesi ortalıkta ben burdayım
Aksam olmadan süpüreyim bari evi
süpürdün mü bakiimmm..
benim evi de .ok götürüyo valla..bize de gelsene

ulen biz de diyoz hatun yürüyordur..dujunu almıştır..
püüüü

Kolay gelsin bende gidiyorum ev temizlemece Ne çektik bee

hadi hayırlısı..hoşgeldin..
Haaa tevekkeli ben de akşam kanepede diyorum ki "bacaklarım çok ağrıyo"
telepati yoluyla etkileşim de bu olsa gerek..
ayynen jhon vayynen diyorum
ben de hiç yürümüyom cicim..ama işyerinde yoruluyorum bayaa o yetiyor bence..

anlar anlar.. yorma beni diyosun..
herşey boşş yürüyüş hoşşş.. çok şairane gördüm kendimi
canım çok yoğunsun biliyorum işin zor ama buraya takılırsan biliyorsun motivasyon ve hırs artıyor..vericez hepberaber üzülme..
hoşbulduk:)
isabetli ama geçici olmaz inşallah
birkaç kez çok hevesle girişip bırakmışlığım oldu çünkü
umarım bu son olur
kararlı ol burada kal gerisi gelir merak etme.
oyacım naber yaaa,senin avatar benim küçük kızın pek hoşuna gidiyo
ben de bayılıyom ona..oyama sakın değiştirme diyom..sarılasım geliyor sana..

bende de 400-500 gr farketti..bence protein daha çok işe yarıyor..Pro -Ser den tavsiyedir..
valla menüler harika canım..
görüciiiz bakalımm...
sağol canım..dedim ya bizim evsahibi olduğumuz ve rahatça her konuda muhabbet ettiğimiz bir topik oldu..

karatay sağolsun canım veririz.

ben de çok merak ediyorum o keki ama almıyom.:18:.muratlara gidince yerim artık

çok sevindim olduğuna canım..afiyet le ye gayrı..

her ikisini de kaydettim..zupersiniz..

Dün 1 günlük ayran detoksu yapmama rağmen sadece 100 gram vermişim. Bu hafta kaçamak yapmadım hatta spor ekledim ama geçen haftaya göre - 100 gram çıktı bu sabah. Oda ayran detoksu sayesinde sanırım.
Bügünde protein yaptım bakalım yarın tartıya nasıl yansıcak. Amacım65.9 U görmekti. İnşallah olur
Kahvaltım
1 yumurta
3 dilim köy peyniri
1 ince salam ( protein günü)
Az tavuk
Form çayı

Öğlen
Komşum nescafe yapmış içtim sadece çikolatalara hayır dedim.

Akşam
2 cordonblue (protein günü )
1 bardak ayran
1 kase yoğurt
3-4 acı turşu biber

valla 100. sayfa falan değil hızla 1000. saifeye doğru hızla gideceğiz bu çeneyle bizz.
oku cevapla bitmedi..

gelelim günüme..tabii dünki grev burnumuzdan fitil fitil geldi..tabir caizse geberdik.. neyse ki yarım gün..
eşim de nöbet izninde.onu da çıkışıma çağırdım hazır izinliyken balkon masası 1 çuval da patates aldım bizimkilere..ama ben yemiyorum dikkatinizi çekerim..kış başı aldığım patatesi eşimle kızım bitirdi..özellikle haftasonu kahvaltısında actifrayda kızartmasına bayılıyorlar..

2. öğünüm

10 tane köfte
yoğurt
maydanoz
şalgam suyu

yağmur dindi eşimi kandırabilirsem şööle hafif tempolu bir yürüyüş tertip etmeyi planlıyorum

Canikom ellerine sağlık , hasta hasta emek vermişsin , kıy ve afiyetle ye

Dayanamadım hemen tarhana çorbamda kullandım bile Kıyarmışım

Sersumcan

Bu arada kitapta farklı tarif var. Ne kol varmış be eski teyzelerde. 2 saat sallamışlar Mikserle şey yapıyoz ya o bozarmıki ya yapısını mapısını. Kimyacı yokmu kimyacı aramızda Belki bilir ya sıcak soğuk bişeyler ekliyoruz sonuçta Yidüümüz şeyi bilmekte yarar var P.kunu çıkardım bende iyice

yok yok bence de ayran işe yaramıyor..en iyisi protein..

ohhh mis gibi olmuştur..

aslında hiçbir yemekte blender ı önermiyor hocam ama naparsın be çiğdemim..o kadar da olur diyorum ben

yok yok bence de ayran işe yaramıyor..en iyisi protein..

Valla bende bu kanıya vardığımdan yapmadım aslına bakarsan ilginç ama dimi. Belki akşam yediğimiz o bugday yeine başka bişey koysak daha iyi olabilir. Denemek lazım.

ohhh mis gibi olmuştur..

aslında hiçbir yemekte blender ı önermiyor hocam ama naparsın be çiğdemim..o kadar da olur diyorum ben

Lif açısından sanırım. Bide blanderdan geçirince glisemik indeksi yükseliyormuş dimi dimi Bende öyle diyorum valla napim :18:

Hatunlar maşallah sayfalar epey birikmiş, 1 saat kadar pc bende ara ara geçmişe bakıp sonra son sayfaya bakarım sonrada özelden cevaplamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…