Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın Filiz. Öncelikle bahsettiğin renk küllü sarı. Ama şuan saçın platinmiş her hengi direk yansıtacktır ve fazla duracağını sanmam üstünde hiç saç boyamadım ama saçtan anlarım. Çok arkadaşımın macerasını dinledim çünkü Kolestonun boyaları gerçek tondan bir ton koyu çıkıyor o yüzden istersen bir süre bakım yaptıktan sonra bu boya dda biraz akınca kendin boya. İnsan kendisinin kuaförü olmalı bence. Hem saçta hem makyajda. Çünkü cidden ne kadar profesyonel bile olsa illaki bi süre kötü dolaşabiliyorsun Anladım seni doğal tonlarda olmak istiyorsun şöyle göz yormayanından. Ama beyaz tenliysen dikkat et makyajlı dolaşman lazım sürekli küllü renkler cildin mükemmel değilse hasta gibi gösteriyor seni çünkü. Senin de cilt lekelerin varmış. Bunlar karatayla bir nebze de olsa gidiyormuş tabi dıardan destek almak da çok önemli. Bende dediğin gibi bakıma aldım kendimi. Haziranda memlekete gidicez bambaşka bir çiğdem görsünler istiyorum. Evlendikten sonra kilo aldım. 50 derece güneşte de haliyle lekelerim çıktı. O yüzden canım. Gece yatarken nemlendiricinin içinde bile güneş koruma faktörü olsun. Gündüz zaten 50+ kullan kalkar kalkmaz uyanır uyanmaz yüzünü yıkayıp hemen yüzüne sür. Ben böyle yaparak birazcık azalttım. Ama güneş kremimden memnun değilim araştırıyorum şimdi hem cildi yağlandırıp parlatmayacak hemde kurutmayacak bişey bakınıyorum. La roche pusay duydum ama kullanmadım henüz

canım üzüldüm saçının istediği gibi olmayışına ama kökü sende di mi uzar nasılsa tekrar yaptırısın bende de daha bu yaşta çok az saç var ya bu yılan yağını kullansam mı ki markasını bana özelden yollayabilir misin benim saçım hem dökülüyor hem de çok yavaş uzuyor hiç sevmiyorum saçlarımı

afiyet leptin olsun canım leslie mutlaka düzenli yaparsan faydasını göreceksin

pazartesi salıya çarşamba ve bu sabah kaçmaksız olduğu için

Kaçamaklar olmaazsa olmuyor işte ya başaramıyoruz. Demekki insülin direncimiz tam kırılmamış. Hala görünce canımız istiyor

Kaçamaksız geçen günlerine

Kaçamaklı geçen günlerine de :95::95:

günaydınnn çıtırlar
nasılsınız bakalım
ben bugün protein yaparım demiştim ama sonra bayacağını düşündüm kahvaltının keyifle yap kahvaltını dedim ve
1 çb kuruyemiş 13 zeytin(küçükler) 1kk peynir 3-4 incir 2 omega 3 500mg çay çay çay

bugün ales için kaynak almak istiyorum çıkmış soruları tıpkı basım alıcam denemede biraz araştırdım güvender iyi diyolar konu anlatımına gerek var mı bilemedim sizin var mı önerileriniz kızlar çiğdemcim :26::26:90 almalıyım en az önümde 24 gün var bakalım ne yapıcam

Bende bugun 100 sayfa şerefine 5 mil yapıcam + hiç kaçamak yapmıcam bugun kendimi baştan şartladım. Bu arada ilacımı 3 e çıkardım. 16 mg lıktan alıyorum 3*1kullanıcam. Sanki daha etkili olucak gibi ya bakalım saat 16:00 da ikinci ilacımı içiciiim ve 3. yü de 00:00 de içiciiim. Bu yüzden ilaçlarımı yoğurt+ tarçınla alıyorum Başka çaresi yok

Sende bendensin bende hep son günlerde çalışıyorum ya oldum olası oturup da harıl harıl test çözmedim. Aynen ama bende o irade yok en fazla 1 saatte sıkılıyorum dersten. Daha önce girmiştin yanılmıyorsan sınava o zaman şöyle yap bence ösymnin sayfasından kendi sayfana girip cevap anahtarını görüntüle sonra hangi soruları yapamamışsın bak ve yeniden çözmeye çalış onları doğru cevapları da veriliyor zaten sitede. Bunları çıkardınmı sonra git göz at kitapların içine hanngi soru tipleri senin bilemediklerinle örtüşüyorsa onu al ki o soru tiplerinden daha fazlla soru çözme imkanın olsun. Bir de son 5 yılın çıkmış sorularını indir sonra fotokopi ya da kitap şeklinde olan varsa al. Nasılsa hepsi aynı sonuçta çıkmış sorular. Ben gecen sene tasarı akademi mi ne almıştım Sınava 15 gün kala bi tek o kalmıştı çünkü kırtasiyede Konu anlatımlıya gerek yok bence , 80 küsür aldım diyorsun muhtemelen hız problemin var benim gibi. Mesela ben mat 2 bölümünün 15 tanesine bakamamıştım bile. Yani çözdüğün doğru oluyor ama soruları yetiştiremiyorsan bence kesinlikle soru bankası almalısın. Dha çok soru senin işini halledecektir. Tıpkı benim olduğum gibi

çok sağol canım evet canım doğru tespit haytta ders çalışmak bana göre değil hiç öyle harıl harıl çalışamam ama dili geçince gaza geldim baya bende canım bende aynı kadari paylaşıyoruz son 20 soruya bakamadım bile artık çıkmış soruları alınca bakarım hayırlısı ya şu an elimdeki puanlarla öyp puanım 79.9 gibi bişi oluyo canım işte alesi 90 yapabilirsem 83 olucak o da doğu yerine batıya atanmak demek ayyy ya acayip heyecanlıyım bu dili geçcemi ümit etmiyordum çok şükür en büyük engel gitti amacımın önündeki şimdi alese çalışmak lazım harıl harıl nasıl yapcaksem çok sağol canım hadi bakalım yaparız inşallah ikimizde

Bende puanları alıp cebime koydm. Batıda artık kullanıcam. Dilim yok işte dilsiz de bi işe yaramıyor ki Gözüme kestirdiğim bir kaç üniversite var. Onlara bakınıcam artk. Senle ne çok ortak özelliğimiz varmış makbuş Yaparız ya herkes nasıl yapıyorsa yaparız. Zaten aldığın yüksek not geçerli dimi aleste yoksa valla bunu da kaybederim diye girmezdim

bi de ben hastaydım o sınavda burnumu çekmekten :2:gözetmen halime acıyıp selpak vermişti bi kutu ne hikmetse sınavlardan önce hep hasta olurum ya başım ağrıır psikolojik sanırım işte keln ilacı meselesi oluyor bu da psikolojik danışma okuyorum ama kendime faydam yok

cok tesekkür ederim önerilerin ve icten cevabin icin simdi satirlarina teker teker cevap vereyim, ilk sayfalari okudum, cogu videolardan duydugum bilgilerdi, ama bikac da bilmedigim seyler vardi, onlari da ögrenmis oldum, insallah zamanla da yanlis yediklerimi de düzeltirim..

kitabi alicam, ama trye gelince orjinalini almak istiyorum, burda netten baktim ama güvenemedim belki korsandir, canan hocanin hakkini yemeyelim.. cok icten bi bayan, tvde bile bicok detayi anlatan biri, o yüzden icim el vermez herhangi bi yerden kitabini almayi.. ya da türk kitap evine gitmem lazim, ki orda da var mi bakmadim :44: neyse nasilsa trye gelcem haziranda insallah...

spor yapiyorum ama kolumu agrittigim icin bu hafta ara verdim, onun yerine günde 3 saat felan yürüyorum, calistigim icin cocuklarla da cok hareket ediyorum, aktivite yönünden sIkIntIm yok.. su konusu da kendimi tutmasam 4 lt su iciyorum günde yaaa sonra da wcden cikamiyorum günlük 2-3 lt arasi su, 2-3 fincan da yesil-papatya-karisik bitki caylarindan iciyorum..

bu diyete 72kg ile basladim, yaklasik iki hafta önce su an 69.7yim ac kalmiyorum ve kilo veriyorum, sporun da cok etkisi vardir eminim ama daha önce de spor yapmama ragmen kilom degismiyordu...

benim de bu sabah söyleydi kahvaltim;

2 yumurta ile yapilmis peynirli omlet, yag koymadim peynir yagliydi epeyce
1 domates
bir bardak süte 3-4 yk müsli
yesil cay

benim saclarda rofle sariydi uzun sure kullandiktan sonra biktim 6 aydir saclarim acik kullu kumral boyuyorum... Kuaforum karistiriyo biseyler 1-2 yikamadan sonra tamda istedigim renk oluyor.Sanirim senin istediginde boyle bisey....

Bende regl olurum ya ne bu kızım ikiziim misin 2010 da da alese girmiştim regl oldum bir sancım tuttu çıkardılar sınavdan 64 aldım tabi ala ala Sadece matematiği bitirmiştim daha. Açıkçası benim korktuğum kısım türkçe matematik ne verseler yapıyom zaten Neyse bu konuya özelden devam edelim yoksa diyet topiğimiz alese doğru kayacak Rahatsız eteyelim okumak görmek istemeyenleri zira dersten bazı dönemlerde tiksinme gelir insanlara

Kız 2 dakka yavaş yazın, yazılan yorumu okuyana kadar altta 5 tane daha birikmiş oluyor
Kaçamaklar olmaazsa olmuyor işte ya başaramıyoruz. Demekki insülin direncimiz tam kırılmamış. Hala görünce canımız istiyor

Bacım bence o insülin direnciyle alakalı değil. Durup dururken canım tatlı bişey istedi demiyoz ki, görünce canımız istiyor. Bu hayattan minik zevkler istemekle alakalı bence, biraz nefsani bir durum. Ermiş değiliz ki anacım, dünya zevklerine tamamen gözümüz kapalı olsun, napak :)

Son düzenleme:

Müsli yasak canım
Yani o kahvaltılık gevrekler glisemik indeksi yüksek olduğu için sık acıktırıyor bu yüzden yenmemesi gerekiyor. Ki çoğu da zaten şekerli
Omleti tereyağında pişirebilirsin. Yağlı olması sorun teşkil etmez aksine wc ye çabuk çıkarsın.
Kahvaltın gözüme az geldi. Hani zeytinin. ?

Bu arada başlangıç kilom 72.5 benimde gerçekten göreceksin belki çok hızlı gitmeyecek ama zaman içinde inceleceksin. Hemde yedikçe aç kalmadan. Eğer benim gibi sabırsız bir insansan belki skılabilirsin ama skılsan da doğru yolunbu olduğunuz görünce sabrı da öğreneceksin

Sporuna çok sevindim. Kolunu incitmene üzüldüm. Geçmiş olsun Günde 3 lt sudan fazlası böbrekler için zararlı.

Kitap konusunda kesinlikle katılıyorum Canan Hocanın hakkını vermek lazım. Bende kesinlikle orjinal aldım. Tr de al bencede hazirana kadar burdan idare et

Valla benimki durup dururkende istiyor O yüzden öyle yani benimki

ayh inanamıyorum ya bu kadar olur bende yds de tam 10 gün gecikti regl o gün oldum benim de sancılı gitti ama ağrı kesici almıştım sınavdan önce benim de öyle canım türkçe özürlüyüm resmen :26:kız ne çok benziyoss tmm canım haklısın bence de bana bile öğ geliyor sınavdan bıktım ya ama son ay gene ne çok konuştum tmm hemen değiştiriyoru konuyu akşama et yemeyi düşünüyorum

Aklıma geldi bakayım dedim de alesin tarihine

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2013- ALES İlkbahar Dönemi sınav giriş tarihi 12.05.2013

Yine adet dönemime denk geliyür Bu bi işaret mi

Valla benimki durup dururkende istiyor O yüzden öyle yani benimki

benimki de durup dururken istiyo ya özellikle et yemeklerinden sonra acayip bişi sanırım yıllarca asitli içeceklerle iiçtiğim için eti o yüzden oluyor ama yencez yencez ayrana da alışacak vücut

benimki de durup dururken istiyo ya özellikle et yemeklerinden sonra acayip bişi sanırım yıllarca asitli içeceklerle iiçtiğim için eti o yüzden oluyor ama yencez yencez ayrana da alışacak vücut

Ayranı hiç içmedim yıllarca ya Haksızlık etmişim oysaki cildime ne kadar iyi geldi

canim o yüzden dedim ya beni aranizda idare edin diye zaten hazirana bir sey kalmadi..

ya evet cok sabirsizim ama neden biliyor musun??? iste trye gelcem ya, bes kilo vermek istyiorum o zamana kadar, böyle disiplinli gidersem veririm diye düsünüyorum cünkü daha bir bucuk ay var... gecen sene trye gittigimde 73kg idim, arkadaslarim kafa buldular resmen benimle yaa evlenince salmis diye hani beni hep fit bakimli görmeye alistiklari icin..

seyyyy zeytini ben öglen yiyecektim onun icin yemedim kahvalti da, ama sunu söyleyim öglene mecburen sandvic yapiyorum is yerinde baska türlü yiyemem, cocuklarla birlikte ayaküstü yemek zorunda kaliyorum kimi zaman... ama ekmegim beyaz ekmek degil, burda protein ekmegi diye bi ekmek var, bol cekirdekli,keten tohumlu esmer ekmek.. diger esmer ekmeklerin iki kati fiyati ama napayim mecbur aliyorum iste.. sandvicim de söyle oluyor: arasina iki dilim kasar(simdiki az yagli bitince söz yaglisini alcam) yesillik, zeytin, krem peynir, yanina da bi avuc karisik kuruyemis...

müsliyi bagirsak calistirir diye yiyordum canim, bende maalesef su pis kabizlik var dedigin dogru mesela önceden kahvalti da sadece müsli yiyordum hem de koca bi tabak ama 2 saat sonra acliktan midem kaziniyordu... tamam o zaman müsliyi de azar azar tüketirirm kahvalti da bitince almam tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…