- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
kızlar bu aralar kendimi iyice bakıma aldımçok deyil ama ufak tefek güneş lekelerim vardı doktora gittim kremler verdiler sabun baya iyi geldi bu ayın 24 de kontrole gideceğim
karatay kitabıyla birlikte buraya başladım bu da büyük bir gelişme dün de kuaföre gittim o ayrı bir macera oldu anlatıca şimdide saç bakımı yapıyorum yılan yağı fıs fıslı bir marka dün saçıma uyguladım inanıl mazdı çok iyiy geldi bu kadar beklemiyordum saçı da uzatıyormuş benim saçım küt şu anda uzatıyorum da kızımla sürmeye devam edeceğiz
gelelim kuaför macerama istediğim olmadı
biraz uzun olacak sabır gösterirsiniz artıkın
ben saçlarımı hep röfleli kullandım güzeldi hep sonra koyultmak istedim kumral istiyordum hani bebeklerin kural saçı gibi ne koyu ne de açık sonra kendim boyamaya başladım 2 ay kadar boyadım sonra hep akıyordu ortaya en nefret ettğim renkler çıktı turuncu kızıl gibi kumral biraz sarı böyle bişey oldu bende bir karar verdim kuaföre gittimbu saçı kapatayım o dediğim kumralı yaptırayım buraya dikkat edin arkadaşlar olay burda bitiyo kuralın üzerine genç kızlarda olduğu gibi gölge deyilde pilatin çota ince deyil kalında deyil aralara paket attırayım dedim çok sevdiğim sade ama kuaför elinden çıkmış bir saç olcaktı amaaaaaa
gittim saçımı açık olduğu için koyu kumrala boyadı 15 gün devamlı yıkamalısın dedi aksın diye benimde bilgim var tabi çok kuaföre gittiğim için dediğin uydum sonra akan aktı kız çok iyi kuaför ama hergün yıkamama rağmen çok açılmadı iyi kapatmış sonra bi daha kumrala boyadı birazdaha açık istediğim gibi her şey normal balyaj mı röflemi dedi bende balyaj dedim aralarda çok olmasın anlattım işte kız bana balyajı yaptı saçımı fön bile çektirmeden acelem vardı çocuğun okuluna yetişcektim başıma kapşonu çektim çocuğa yetiştim eve bi gittim saçıma bir baktım söylediğim saçtan eser yok sarışın bir hatun olmuşum moral bozuldu tabi allahtan sarışınlığa yabancı değildim eşimde şaşırdı dediğin olmamış eskisi gibi olmuş dedi meğerse arkadaşlar paketmiş onun adı ben balyaj deyince böle oldu ama o kadar tarif ettim sade dedim yinede anlamalıydı o paket demeliydi diye düşünüyorum
ayyyy sabah sabah çenem düştü dertleşeyi dedim
saçlarım çok yıprandı yılan yağı harika saçlarım ilk yapışta bile kendine geldi vaz geçmicem dedimi yaptıracağım kızlar ben böle çok kullandım onun için istemiyorum ama renkler harika yapmış pilatin olmuş saçlarımın dibi çıkınca rahatsız edecek kadar tekrar kumral ve paketi yaptıracağım işte böyle başınızı ağrıttım menümü bildireyim
sabah
karatay kahvaltı
öğlen
2 tane dolma yoğurt düşünüyorum kızı dersaneye götürcem
akşamı düşünmedim akşam yazarım
şimdide süt almaya pazara gidicem kızlar bana musade
Günaydın Filiz. Öncelikle bahsettiğin renk küllü sarı. Ama şuan saçın platinmiş her hengi direk yansıtacktır ve fazla duracağını sanmam üstünde hiç saç boyamadım ama saçtan anlarım. Çok arkadaşımın macerasını dinledim çünkü Kolestonun boyaları gerçek tondan bir ton koyu çıkıyor o yüzden istersen bir süre bakım yaptıktan sonra bu boya dda biraz akınca kendin boya. İnsan kendisinin kuaförü olmalı bence. Hem saçta hem makyajda. Çünkü cidden ne kadar profesyonel bile olsa illaki bi süre kötü dolaşabiliyorsun Anladım seni doğal tonlarda olmak istiyorsun şöyle göz yormayanından. Ama beyaz tenliysen dikkat et makyajlı dolaşman lazım sürekli küllü renkler cildin mükemmel değilse hasta gibi gösteriyor seni çünkü. Senin de cilt lekelerin varmış. Bunlar karatayla bir nebze de olsa gidiyormuş tabi dıardan destek almak da çok önemli. Bende dediğin gibi bakıma aldım kendimi. Haziranda memlekete gidicez bambaşka bir çiğdem görsünler istiyorum. Evlendikten sonra kilo aldım. 50 derece güneşte de haliyle lekelerim çıktı. O yüzden canım. Gece yatarken nemlendiricinin içinde bile güneş koruma faktörü olsun. Gündüz zaten 50+ kullan kalkar kalkmaz uyanır uyanmaz yüzünü yıkayıp hemen yüzüne sür. Ben böyle yaparak birazcık azalttım. Ama güneş kremimden memnun değilim araştırıyorum şimdi hem cildi yağlandırıp parlatmayacak hemde kurutmayacak bişey bakınıyorum. La roche pusay duydum ama kullanmadım henüz