Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşama ne yemeği yapıyorsunuz kızlar

selam kızlar...
Bugün annemin kontrolü vardı ve anevrizma onaylandı yarın yatış pazartesi anjiyo ile klips atılacak ve inşallah iyi olacak.
Sabah tartıldım 89.4kg geldim +200 gr yarın ne olur bildiririm..Ödemim var sanırım yine..Diyetisyenim kontrollü gidelim bu hafta liste yok dedi yapamam zaten..Umarım kilo almadan geçer..Annemde iyi olur her şey düzelir..

Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği arasına peynir
2 zeytin
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak yemeği
Çaya kayınvalidem davet etti ve ısrarı ile 1 kurabiye 2 tatlı kaşığı sütlaç
Yarın dengelerim artık

Annecigine çok geçmiş olsun canim. İnşallah jersey yolundgider

2 belge vermedi hoca bize 1 tane verdi
Eşim maalesef daha başlamadı p.tesi görüşecek inşallah hayırlısı olur da başlar ilkbahar arınma ayım iyi gelen aylar psikolojime inşallah başlarda tazelenirim bende ruhen

Benim kız resim ve genel kültürden 2 ayrı bölümden göreceği için 2 farklı sınava girecek.

Rabbim eşime hayırlı bir iş kısmet etsin kısa zamanda inşallah.

Kahvaltı
2 dilim ekmek arası kaşarlı tost
1 yumurtalı omlet

Ara
1 elma
1 zuber bar

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav
Turp

1 kupa sütlü kahve
1 dilim kek

Saat kacta yedin canim ?
Ben çok açılmıştim 16.30 da yedim aksam yemeğini. İnşallah akşam açıkmam
17.33 tü masadan kalktığımda
İnşallah acıkmayız önceki günlerde 15.00-16.00 da yiyip günü kapattığım oldu. Açlık çok zorlamadı. Alışıyor sanırım bünye.

Elma beni acıktırıyor mesela. Hiç yemem sevmem de gerçi.
Seni de o mu acıktırdı acaba
Canim bunu bende yeni farkettim. Meyve ara öğünde aciktiriyir. Kahvtida yemek gerekiyor. Bir daha yemeyecegim.

Ben ders clistigum için günde 5-6 saat masadayim, birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum malesef. Bunun önüne geçmem gerek.

Kış meyveleriyle aram yok benim. Yaz meyvelerini bekliyorum o zamana kadar hedefe ulaşmam lazım ki yiyebileyim. Şimdi aramıyorum ama o zaman ararım
Neye çalışıyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…