Kuru fasulye pilavAkşama ne yemeği yapıyorsunuz kızlar
Benimde dünden kalan pırasa yemeğim varKuru fasulye pilav
Karlı havada iyi gider dedim, dün akşam islamistim fasulyeyi
Mercimek çorbası ıspanak yemeği makarna salata var bizim menüde. Bide kabak tatlısı.Akşama ne yemeği yapıyorsunuz kızlar
Annecigine çok geçmiş olsun canim. İnşallah jersey yolundgiderselam kızlar...
Bugün annemin kontrolü vardı ve anevrizma onaylandı yarın yatış pazartesi anjiyo ile klips atılacak ve inşallah iyi olacak.
Sabah tartıldım 89.4kg geldim +200 gr yarın ne olur bildiririm..Ödemim var sanırım yine..Diyetisyenim kontrollü gidelim bu hafta liste yok dedi yapamam zaten..Umarım kilo almadan geçer..Annemde iyi olur her şey düzelir..
2 belge vermedi hoca bize 1 tane verdiAyyy çok severim hashasli corek
Diyet tarifi veren bir hesaptan almıştım tarifi, tok tutuyor diye bu ara baya yapıyorum. Evde son 1 kaşık haşhaş kaldı, bir kes daha yaparım
Çok geçmiş olsun. Benim kız da antibiyotik kullandı daha iyi şükür.
Burda da kar yağıyor ama az az.
Sınav giriş belgesini biz de aldık, 2 sınava girecektir biri resim biri genel kültür. Ayrı tarihlerde olacakmış.
Eşin ne yapıyor canim, çalışmaya başladı mı ?
Benim kız resim ve genel kültürden 2 ayrı bölümden göreceği için 2 farklı sınava girecek.2 belge vermedi hoca bize 1 tane verdi
Eşim maalesef daha başlamadı p.tesi görüşecek inşallah hayırlısı olur da başlar ilkbahar arınma ayım iyi gelen aylar psikolojime inşallah başlarda tazelenirim bende ruhen
Saat kacta yedin canim ?Tek öğün yaptım bugün.
3 dilim kıymalı pide
1 büyük bardak ayran
Salata
2 küçük kare bitter
17.33 tü masadan kalktığımdaSaat kacta yedin canim ?
Ben çok açılmıştim 16.30 da yedim aksam yemeğini. İnşallah akşam açıkmam
Canim bunu bende yeni farkettim. Meyve ara öğünde aciktiriyir. Kahvtida yemek gerekiyor. Bir daha yemeyecegim.Elma beni acıktırıyor mesela. Hiç yemem sevmem de gerçi.
Seni de o mu acıktırdı acaba
Sorduğun için teşekkürler canım alışmaya çalışıyorum diyelim. İyi olmaya zorluyorum kendimi...
Kış meyveleriyle aram yok benim. Yaz meyvelerini bekliyorum o zamana kadar hedefe ulaşmam lazım ki yiyebileyim. Şimdi aramıyorum ama o zaman ararımCanim bunu bende yeni farkettim. Meyve ara öğünde aciktiriyir. Kahvtida yemek gerekiyor. Bir daha yemeyecegim.
Ben ders clistigum için günde 5-6 saat masadayim, birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum malesef. Bunun önüne geçmem gerek.
Ben .eyve severim ama kontrollü yemek gerekKış meyveleriyle aram yok benim. Yaz meyvelerini bekliyorum o zamana kadar hedefe ulaşmam lazım ki yiyebileyim. Şimdi aramıyorum ama o zaman ararım
Neye çalışıyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?