YokMerhabalar acaba motivasyon amaçlı bi wp grubu vs varmıdır??
Ah KPSS. İçimde bir yara kaldı benim oBen .eyve severim ama kontrollü yemek gerek
Kpss hazirlaniyorum
Amin cnm inşallahBenim kız resim ve genel kültürden 2 ayrı bölümden göreceği için 2 farklı sınava girecek.
Rabbim eşime hayırlı bir iş kısmet etsin kısa zamanda inşallah.
Bende onu sorcaktım öğlen yememeye alışmışsın kahvaltı geçmi yapıyorsun acıkmıyormusun dicektimKahvaltı
2 dilim ekmek arası kaşarlı tost
1 yumurtalı omlet
Ara
1 elma
1 zuber bar
Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav
Turp
1 kupa sütlü kahve
1 dilim kek
Benim içimde de yaraAh KPSS. İçimde bir yara kaldı benim obölümün ne
Pes etmemişsin ne güzel.Benim içimde de yara
5. Hazirlanisim
Bölüm isletme
canım çalışmaya çalışıyorum diyeyim.A aaadddaaa nerelerdesin cnm ben pamuk yeni nickim bu
adilemir nerelerdesin çalışıyormusun kızçe nasıl gelde anlat cnm rutinini
hayal_hatun sen ne yaptın benim gibi yemeye devammı kızlar nasıllar
neden vazgeçtin. belki sonra tekrar denersin.Pes etmemişsin ne güzel.
3 kere sıkı hazırlandım olmadı
Son bir kez daha hazırlanmak istedim tüm kaynakları aldım ama vazgeçtim sonra
Hepsini sattım dolap uygulamasından
Teşekkür ederimneden vazgeçtin. belki sonra tekrar denersin.
hoş geldin sayfamıza.
aa üst üste gelmiş .Teşekkür ederim
Sanırım umudumu kaybettim ve eskisi kadar Zeki olmadığımı düşünüyorum artık Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum amabi çok kötü şey oldu. Çok yıprandım dikkatimi toplayamıyorum
İlk evlendiğimizde kayınvalidem ile yaşamaya başladık. Ben sınava hazırlanıyordum 1 sene öyle idare edelim dedik. Çok iyi kadındır ama ev ev üstüne olmadı tabi. Kendi evimizi aldık sonra. İşe başladım KPSS düşüncesinden tamamen uzaklaştım. Hamile kalınca da kapıyı gösterdi işyeri … kaldım böyle
Saolasınaa üst üste gelmiş .
hayırlısı olsun inşallah hakkında. her şeyin en güzeli olsun inşallah.
Canim sen ne çok yasamissinSaolasın
Atandığın sene beraberdik KPSS grubunda. Safranı da hatırlıyorum. O sene 79 almıştım ben. Boşandım sonra. Sonraki yıllarda yine denedim en son 84,3 te bıraktım artık. Yeniden evlendim falan filan işte …
Hangi kurumdasin özel değilse ?
Psikolojik olarak bitmiş durumdaydım toparladım artık ama çok zordu tabi.Canim sen ne çok yasamissin
Rabbim guc kuvvet versin.
Şimdi çalışıyor musun ?
Bulgur o kadar fark ettiriyor mu ben hiç dikkat etmemiştimDünkü menüm
Kahvaltı
1.5 ıspanaklı peynirli ay böreği
Ara
1 zuber
Akşam
1 tabk kısır
1 bardak ayran
3-4 ksik kuru fasulye
Sabah +1 kilo geldim. Kısır kendini hemen gösterdi
Bende sabah dolma yaptım.markette gözüme çarpıyordu ne zamandır dolmalık biber aldım artık.Bulgur o kadar fark ettiriyor mu ben hiç dikkat etmemiştim
Akşam bizde film izleyelim dedik eşim bi şeyler atıştırıyordu bende dayanamadım+400 gr olarak döndü bana
Bide bugğn aklımdan hamur işleri geçiyor süreklizor tutuyorum kendimi
Allah bağışlasın minik kızını.Psikolojik olarak bitmiş durumdaydım toparladım artık ama çok zordu tabi.
Hamile kalmadan önce çalışıyordum. Şimdi çalışmıyorum. Kızım 7 aylık. Bırakacak kimse yok. Alacağım zaten asgari ücret olacak küçük yer burası dolayısıyla bakıcı da bir seçenek değil . Şimdilik evdeyim kızım 2 yaşını doldursun. Tekrar çalışmayı düşünüyorum
kullanıcı adın aynı mıydı ki.Saolasın
Atandığın sene beraberdik KPSS grubunda. Safranı da hatırlıyorum. O sene 79 almıştım ben. Boşandım sonra. Sonraki yıllarda yine denedim en son 84,3 te bıraktım artık. Yeniden evlendim falan filan işte …
Hangi kurumdasin özel değilse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?