Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
Çökelek kavurma 1 yumurtalı
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 portakal

Ara
Yarım zuber bar

Akşam
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt, turp

Türk kahvesi
1 zuber lokma

Benim kızda 2 gündür öksürüyor canim. Dün de o kadar çok oksurdu ki, bugünü bekledim doktor için. Bende bugün göndermeyecegim, doktora gider geliriz sonra evde dinlensin
Geçmiş olsun canım eve taşıdı benim oğlan sağolsun benimki biraz toparladı bende öksürüyorum ve boğazım hafif ağrıyor ilaç yazdırdım bende
Çarşamba okula gönderdim ödevler için ve bilsem için sınav giriş belgesi verdi öğretmen imza falan aldı 2 gündür ödev yapmaktan canımız çıktı resmen kaynak set çok ödev vardı seti almayanlara ayrı ödev veriyordu onuda yaptırıyordum meğer yapılmıyacakmış boşuna yordum çocuğu okula gitse daha karlıydı

Burada fırtınalı kar var diyet havam yok cnm maalesef
Kahvaltı
1 yumurtalı 1 kaşık tahin 1 kaşık hashas ile omlet
1 kk peynir
6 zeytin

Ara
1 elma
1 dilim kek
Sütlü kahve

Aksam
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
Menü güzel de safranım tahinli haşhaşlı omlet ilk kez duydum yoksa canın haşhaşlı çörek mi istedi
Allah acil şifalar versin inşallah iyi sonuçlar alırsınız

Ayyy çok severim hashasli corek
Diyet tarifi veren bir hesaptan almıştım tarifi, tok tutuyor diye bu ara baya yapıyorum. Evde son 1 kaşık haşhaş kaldı, bir kes daha yaparım
Çok geçmiş olsun. Benim kız da antibiyotik kullandı daha iyi şükür.
Burda da kar yağıyor ama az az.
Sınav giriş belgesini biz de aldık, 2 sınava girecektir biri resim biri genel kültür. Ayrı tarihlerde olacakmış.

Eşin ne yapıyor canim, çalışmaya başladı mı ?

Rumuz sarfansari.
Kilo 54.1
Korumada

Bu hafta 2 kaçamak ogunum oldu.
Biri açık büfe kahvaltıya gidip silip supurdum. O gün tek öğün beslenerek, akşam yemeği yemeye tek dengelemeye çalıştım.

Diğeri de komşu oturmasinda tatlı börek çörek kısır yedim. Onu da ertesi gün daha hafif geçirerek dengeledim çok sukur

Üzgünüm yarın tartılmayı düşünmüyorum kusura bakmayın. Regliyim ve hayatımın en zor haftalarından birini geçiriyorum. Şu an en son düşüneceğim şey diyet
Bir sıkıntı yoktur inşallah

Topik baya hareketlenmiş o halde bende hızlı bir giriş yapayım
Aralıklı oruç yapıyorum. 2 gündür 20/4 yapıyorum. Öncesinde 16/8 yapıyordum. Menüyü akşam bildiririm
Reglim henüz bitmedi ama sabah güncel kilom 64,6 idi.
Hedefim 52 . Çok yolum var daha

Harikaaa
Bende 16 aydır aralıklı oruç yapıyorum.

Safransari haşhaşlı omleti bildiğimiz usulde içine haşhaş koyarak mı yapıyorsun
Canim haşhaş ezmesi koyuyorum bir kaşık. Tarifte yok ama ben 1 kasıkta tahin koyuyorum.

Harikaaa
Bende 16 aydır aralıklı oruç yapıyorum.

Canim haşhaş ezmesi koyuyorum bir kaşık. Tarifte yok ama ben 1 kasıkta tahin koyuyorum.
Tahine bayılırım. Yarın deneyeyim
Kaç aydır korumadasın canım sen ? Ara ara geldim okudum burayı baya dikkatlisin kaç kilo verdin bide ben aslında ocakta başladım aralıklı oruca ama rahatsızlandım iki defa ağır şekilde. Bide korona oldum. Üstüne kızıma 6 ay kınası yaptım arkadaşım diş buğdayı yaptı derken hep bölündü diyetim şimdiye 5ile başlayan rakamları kesin görmüştüm ne güzel

Ben 14 ayda 8 kilo verdim canim. Al ver benim döngü hep. Bu 14 ayda 2 kez hedef kiloma döndüm çıktım. Şimdi de 1 aydır korumadayim. İlk defa korumaya geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…