Rabbim hayırlı haberler duyursun inşallahSelam kızlar...Annem geldi gece mr çekilecek yarın muayene belki ekstra tetkik hayırlısı olur inşallah kötü birşey çıkmasın da...
Dün akşam
Eki Görüntüle 3022895
Bu sabah
Eki Görüntüle 3022894
Öğlen
Eki Görüntüle 3022897
Amin canımRabbim hayırlı haberler duyursun inşallah
Annelerimize bişey olmasın
Afiyet olsunSelam kızlar...Annem geldi gece mr çekilecek yarın muayene belki ekstra tetkik hayırlısı olur inşallah kötü birşey çıkmasın da...
Dün akşam
Eki Görüntüle 3022895
Bu sabah
Eki Görüntüle 3022894
Öğlen
Eki Görüntüle 3022897
Üzgünüm yarın tartılmayı düşünmüyorum kusura bakmayın. Regliyim ve hayatımın en zor haftalarından birini geçiriyorum. Şu an en son düşüneceğim şey diyet
Canim herkesin sağlığı iyidir insallahÜzgünüm yarın tartılmayı düşünmüyorum kusura bakmayın. Regliyim ve hayatımın en zor haftalarından birini geçiriyorum. Şu an en son düşüneceğim şey diyet
Geçmiş olsun canım eve taşıdı benim oğlan sağolsun benimki biraz toparladı bende öksürüyorum ve boğazım hafif ağrıyor ilaç yazdırdım bendeBenim kızda 2 gündür öksürüyor canim. Dün de o kadar çok oksurdu ki, bugünü bekledim doktor için. Bende bugün göndermeyecegim, doktora gider geliriz sonra evde dinlensin
Menü güzel de safranım tahinli haşhaşlı omlet ilk kez duydum yoksa canın haşhaşlı çörek mi istediKahvaltı
1 yumurtalı 1 kaşık tahin 1 kaşık hashas ile omlet
1 kk peynir
6 zeytin
Ara
1 elma
1 dilim kek
Sütlü kahve
Aksam
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
Allah acil şifalar versin inşallah iyi sonuçlar alırsınızSelam kızlar...Annem geldi gece mr çekilecek yarın muayene belki ekstra tetkik hayırlısı olur inşallah kötü birşey çıkmasın da...
Dün akşam
Eki Görüntüle 3022895
Bu sabah
Eki Görüntüle 3022894
Öğlen
Eki Görüntüle 3022897
Ayyy çok severim hashasli corekGeçmiş olsun canım eve taşıdı benim oğlan sağolsun benimki biraz toparladı bende öksürüyorum ve boğazım hafif ağrıyor ilaç yazdırdım bende
Çarşamba okula gönderdim ödevler için ve bilsem için sınav giriş belgesi verdi öğretmen imza falan aldı 2 gündür ödev yapmaktan canımız çıktı resmen kaynak set çok ödev vardı seti almayanlara ayrı ödev veriyordu onuda yaptırıyordum meğer yapılmıyacakmış boşuna yordum çocuğuokula gitse daha karlıydı
Burada fırtınalı kar var diyet havam yok cnm maalesef
Menü güzel de safranım tahinli haşhaşlı omlet ilk kez duydum yoksa canın haşhaşlı çörek mi istedi
Allah acil şifalar versin inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Bir sıkıntı yoktur inşallahÜzgünüm yarın tartılmayı düşünmüyorum kusura bakmayın. Regliyim ve hayatımın en zor haftalarından birini geçiriyorum. Şu an en son düşüneceğim şey diyet
Ona ben de bayılıyorum. Nutella kaşıklıyormuşum gibi bir hisKakaolu yulaf lapası
HarikaaaTopik baya hareketlenmiş o halde bende hızlı bir giriş yapayım
Aralıklı oruç yapıyorum. 2 gündür 20/4 yapıyorum. Öncesinde 16/8 yapıyordum. Menüyü akşam bildiririm
Reglim henüz bitmedi ama sabah güncel kilom 64,6 idi.
Hedefim 52 . Çok yolum var daha
Canim haşhaş ezmesi koyuyorum bir kaşık. Tarifte yok ama ben 1 kasıkta tahin koyuyorum.
Tahine bayılırım. Yarın deneyeyimHarikaaa
Bende 16 aydır aralıklı oruç yapıyorum.
Canim haşhaş ezmesi koyuyorum bir kaşık. Tarifte yok ama ben 1 kasıkta tahin koyuyorum.
Ben 14 ayda 8 kilo verdim canim. Al ver benim döngü hep. Bu 14 ayda 2 kez hedef kiloma döndüm çıktım. Şimdi de 1 aydır korumadayim. İlk defa korumaya geçtim.Tahine bayılırım. Yarın deneyeyim
Kaç aydır korumadasın canım sen ? Ara ara geldim okudum burayı baya dikkatlisinkaç kilo verdin bide ben aslında ocakta başladım aralıklı oruca ama rahatsızlandım iki defa ağır şekilde. Bide korona oldum. Üstüne kızıma 6 ay kınası yaptım arkadaşım diş buğdayı yaptı derken hep bölündü diyetim şimdiye 5ile başlayan rakamları kesin görmüştüm ne güzel
Maşallah diyeyimBen 14 ayda 8 kilo verdim canim. Al ver benim döngü hep. Bu 14 ayda 2 kez hedef kiloma döndüm çıktım. Şimdi de 1 aydır korumadayim. İlk defa korumaya geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?