Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yok farklıydı kullanıcı adım. Çok dahil olmuyordum ama sıkı takipteydim kısmet değilmiş bana dedim bıraktım artık. Hayatı da bırakmıştım o zamanlar. Geçti gitti …
Masanda benim için de keyif çayı iç
Amin canım hepimizinkini bağışlasın benim yaş 33. O zamana bende iş bulamam yaştan dolayı ama bakalım şehir hastanesi inşaatı var bizim evin orda. Orası için zorlayacağım biraz

içerim canım. inşallah sana da nasip olsun . hiç bir şey için geç değil.
kendinde güç bulursan yeniden başlarsın kim bilir.

hastane olur inşallah. hayırlısıyla.

hep geçmişte kalıyor yaşadıklarımız.
bugün şu an yaşadıklarımız da bir kaç saat sonra anı olacak.
o yüzden kıymetini bilip yaşayalım inşallah.

Arkadaşlar merhaba ben burcu kilo verme sürecinde birbirimize destek olma amacı ile bir wp grubu kurmaya çalışıyoruz katışmal isteyen olursa bana yazabilir ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bende bugün çok bunaldım düzenlenecek yer çok eşim evde el atamıyorum isteğim olmuyor hiç bir şey için yinede bugünümüze şükürler olsun eşim bey iş görüşmelerini erteleyip duruyor zaten zor bir insan ne detaylı temizlik yapabiliyorum ne haftalık yemek listesi günü kurtarmak için uyduruyorum 2 3 aydır yemek haliyle diyet yada kaza oruçlarımı tutamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum onada izin yok arada götürüyor ama istikrarsız olmaz benimde böyle devam ediyor Allah sonumuzu hayır etsin, eşimede hayırlı bir iş nasip etsin inşallah

Yarın bende geleyim menü yazmaya annemler bugün gittiler boya falan yaptık babamla kalanı ben yaptım bugün yoruldum ne yediğimi bilmiyorum yarın oruç tutmak istiyorum diğer günde su orucu bakalım geçen hafta ikigun su orucu tuttum dedim normal oruç tutayimda bari kazalar bitsin

Hayırlısı olsun inşallah canım sabır bugünumuze oluyor arada öyle sorunlar bırakmak pes etmek yok

2 gündür menülerde sorun yok ama sonradan ben batırıyorum
Bugğn kayınvalidemlere gittik. Pasta almışlar. Çok ince bir dilim yedim ama yedim sonuçta dünde kek yapmıştım ondan yedim
Yarın yeniden toparlayıp yola devam

Hayırlı kandiller kızlar Rabbim bu gece hürmetine hayırlı kapılar açsin bizlere hayırlı riziklar basın etsin hayırlı eşler hayırlı evlatlar nasip etsin bizleri sevdiklerinizle imtihan etmesin bizleri Ramazan'ı şerife erisenlerden beratini alanlardan eylesin inşaallah

Ben tartıldım
Aytenazmi
Başlangıç 66,8
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 61.10
Fark +300 gr
Yeni bir sisteme geçtim birde regli haftam ondan bukadar oynadı inşaallah fazla oynamaz
Ahmet apayı yapıyorum yeni başladm hergün bulgur pilavı var ekmek isteğini gidermek için sistem birde şeker detoxuna benziyor ondan bunla devam edeyim hem değişiklik faydalı olur diye düşündüm bu sistemi bilen varmı baya sağlık getiriyormus

Bu hafta birkaç kere çuvallamanın ardından tartı ile hesaplaşıldı
İçimdebirdeniz
İlk başlangıç 68.7((buraya gelmiyordum o zamanlar pek)
Geçen hafta 64.6
Bu hafta güncel 64.0
Fark:-600 gr
Aralarda o kadar yemeseydim 63 ü görecektim 61 ile hamile kalmıştım. Onu görsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek eminim

Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta
4 dilim çubuk peynir
Kaşar peyniri
9 adet zeytin
Birtane domatessabah tekrar tartıldım da 60.7 geldim yeni sisteme ayak uydurmaya çalışıyor vücudum anlaşılan bulgur pilavı şişkinlik yapar diye biliyoruz ama hiçte öyle olmadı hazmı da kolaylaştırdı yemekte sıvı tukettigimiz için oluyor galiba yemekte kahvaltı da sıvı almıyorum artık

Kahvaltı
3 tane pankek ( yerken hiç zevk almadım. Neden yedim bilmiyorum )
2 zeytin
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
Akşam
1.5 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
2 küçük tavuk baget
4-5 yemek kaşığı yoğurtlu köz biber

Akşam yemeği
Bir tabak etli Nahit yemeği
4 adet köfte
3 kaşık salata
İki çatal havuç tarator

3mill Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…