- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
- 53
Yok farklıydı kullanıcı adım. Çok dahil olmuyordum ama sıkı takipteydimkullanıcı adın aynı mıydı ki.
doğrudur.
hayırlısı olsun. cok şey yaşamıssın gerçekten . kolay değil .
en son iyi puan almışsın . üstüne bir yıl daha girseydin olurdu muhtemelen.
üni. deyim. tekniker kadrosundayım.
Amin canım hepimizinkini bağışlasınAllah bağışlasın minik kızını.
Bu dönemler her zaman yaşanmıyor, iyi yapmışsın düşük bir ücretle çalışacağına.
Bende evlendim evleneli çalışmadım. Bizde küçük bir ilçede yaşıyoruz. Yaş artık 36 oldu, bundan sonra özel sektör beni almaz sanırım.
içerim canım. inşallah sana da nasip olsun . hiç bir şey için geç değil.Yok farklıydı kullanıcı adım. Çok dahil olmuyordum ama sıkı takipteydimkısmet değilmiş bana dedim bıraktım artık. Hayatı da bırakmıştım o zamanlar. Geçti gitti …
Masanda benim için de keyif çayı iç
Amin canım hepimizinkini bağışlasınbenim yaş 33. O zamana bende iş bulamam yaştan dolayı ama bakalım şehir hastanesi inşaatı var bizim evin orda. Orası için zorlayacağım biraz
Valla bende bugün çok bunaldım düzenlenecek yer çok eşim evde el atamıyorum isteğim olmuyor hiç bir şey için yinede bugünümüze şükürler olsun eşim bey iş görüşmelerini erteleyip duruyor zaten zor bir insan ne detaylı temizlik yapabiliyorum ne haftalık yemek listesi günü kurtarmak için uyduruyorum 2 3 aydır yemek haliyle diyet yada kaza oruçlarımı tutamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum onada izin yok arada götürüyor ama istikrarsız olmaz benimde böyle devam ediyor Allah sonumuzu hayır etsin, eşimede hayırlı bir iş nasip etsin inşallahcanım çalışmaya çalışıyorum diyeyim.
çok yorgunum.
ev çocuklar iş, bir de bu araya sıkıştırmaya çalıştığım matematik.
beynim döndü.
napcam bilmiyorum. bunaldım vallahi.
sen nasılsın canım.
Hayırlısı olsun inşallah canım sabır bugünumuze oluyor arada öyle sorunlar bırakmak pes etmek yokValla bende bugün çok bunaldım düzenlenecek yer çok eşim evde el atamıyorum isteğim olmuyor hiç bir şey için yinede bugünümüze şükürler olsun eşim bey iş görüşmelerini erteleyip duruyor zaten zor bir insan ne detaylı temizlik yapabiliyorum ne haftalık yemek listesi günü kurtarmak için uyduruyorum 2 3 aydır yemek haliyle diyet yada kaza oruçlarımı tutamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum onada izin yok arada götürüyor ama istikrarsız olmaz benimde böyle devam ediyor Allah sonumuzu hayır etsin, eşimede hayırlı bir iş nasip etsin inşallah
Aynen öyle cnmHayırlısı olsun inşallah canım sabır bugünumuze oluyor arada öyle sorunlar bırakmak pes etmek yok
İnşallah canım hayirla sonuclanirAynen öyle cnm
Eşim iş için yola çıktı inşallah hayırlı haberlerle gelirmesajımı görürseniz dua edin kızlar
Bu gece hürmetine Rabbim hayırlı riziklar nasip eder inşallahAynen öyle cnm
Eşim iş için yola çıktı inşallah hayırlı haberlerle gelirmesajımı görürseniz dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?