Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım..Sana da kolaylıklar diliyorum..Sen bir sakinle düzene girersin elbet..

Geçmiş olsun canim.
Kayinbabam şimdi nasıl ?

Sağol cnm çok şükür sıkıntı çıkarmadan öğrendiler okumayı bizimde kitap seti aldırdı öğretmen okumaya çok önem veriyor ailecek okumamızı istiyor ama çok vaktim olmuyor
bilsem sınavı genel yetenek ve dikkat sınavı beklentim yok sınavla geçecek yıllara hazırlık olsun Allah nasip ederse bilsem test kitabı bitti bugün faaliyet kitabı da bitti normal yaprak teste başladık ama hasta oldu kuzum öksürüyor halsiz göndermicem iyileşene kadar

Benim kızda 2 gündür öksürüyor canim. Dün de o kadar çok oksurdu ki, bugünü bekledim doktor için. Bende bugün göndermeyecegim, doktora gider geliriz sonra evde dinlensin

Selam kızlar...
kahvaltım

Öğlen
Suflemsi muz yumurta kabartma tozu kakao yulaf unu ve 1 bitter
fena değil bitter olmasa tadı yetmiyor..ben ekledim bitteri ara öğünümde yemektense az tat versin dedim

Günaydın

Dün komşu oturmasindaydim. Biraz kaçırdım. Ondan önceki gün de açık büfede kaçırdım. Bugün dengelemek için sabah 2 yumurtalı salata yedim. Akşam da salata ve 2 tavuk budu yemeği planlıyorum.

Kahvaltı
1 yumurtalı 1 kaşık tahin 1 kaşık hashas ile omlet
1 kk peynir
6 zeytin

Ara
1 elma
1 dilim kek
Sütlü kahve

Aksam
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…