Maşallah cnm epey kışlık yapmışsınız Rabbım ağız tadıyla yemeği nasip etsin inşallah tek başınıza mı yiyorsunuz ortak mıBolca menemenlik,domates ve biber salçası yaptık. Yemeklik sos yaptık. Bunlar 3 5 kavanoz değil anneme 13 kasadan yaptık mesela.
5 kavanoz cilek reçeli
Kurutulmuş incir
Patlıcanlı, biberli kahvaltılık sos
15 20 kg salamura yaprak
Kabak, biber kuruttuk
Tarhana yaptık
Turşu yapmadım daha
Yaparsın cnm daha kış gelmedi evde sevilen yenilen şeyleri yapar atarsın inşallahoh oh misssssssss
hiç bi şey yapmadımmmmmmmmmmmmmmmmm
şeftali nasıl attın buzluğa. çiğden mi. smoothi yapmak için geçen yıl attıydım
Rabbım ağız tadıyla yemeği nasip etsin inşallah cnmTemizlik cumartesi yapıldı canim.
Miss oldu ev.
Ellerine sağlık, Rabbim sagliklican yemegi nasip etsin.
İnsalah çabuk kirlenmez
Bende kış için ;
-16 Menemenlik
-4 poşet yesilfasulye
-4 poşet karniyariklik patlıcan
-4 poşet közlenmiş biber, patlıcan koydum buzluğa.
-kayserideyken salça da yaptık kaynanamla
Benim reçel kaygım yok, çünkü hiç yemiyoruz.
Tarhanami ananem yaptı verdi.
Bugün kuzenim ameliyat oldu. Beyninde ur çıkmıştı. 7 saat sürdü ameliyat. Şuan yoğun bakımda. Ne zaman çıkar bilinmiyor.
Dualarınızda ona da yer verirseniz çok sevinirim.
Güzelmiş cnm güle güle kullan
blenderim bu . daha yeni .
Bu şekilde canim set.hımm mikser kısmı da var yani
ah bi alamadım hala. işte . sallanıyorum . kışın havuç salatası . kereviz salatası çok oluyor ye evlerde. rendeleme olayını hiç sevmiyorum . her yer batıyor .
kabak rende lazım . mücvere falan . yanı lazım .
Arada fiyat farkı çok az, 40 TL gibi. Resmi paylaştığım dan al bence.Stilevs Maxı Chef Mutfak RobotuFiyatı, Yorumları - Trendyol
Stilevs Maxı Chef Mutfak Robotu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu da bana uyuyor . blenderim yeni alındı . çelik . ondan memnunum . bu da işimi görür aslında.
yok canım . ama kek çırpmak için ayrıca mikserim var .Arada fiyat farkı çok az, 40 TL gibi. Resmi paylaştığım dan al bence.
Senin bu yeni aldığının kek çırpma aparatida var mı ?
afiyet olsun canım . bana çok gelirdi akşam menusundeki tabağın. illa bol sebze ile tamamlamam lazım . belli bi limit sebze yemezsem mümkün değil doymuyorum.Kahvalti
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1 şekerpare
Akşam
1 bardak ayran
3 çöp şiş tavuk
Ceyrek yufka
hoş geldin,Devam ediyor mu bu sistem bende katılmak isterim neler yapıyorsunuz ?
Tabi varsa gerek yok canimyok canım . ama kek çırpmak için ayrıca mikserim var .
o nedenle bana uygun olanı istedim . çekmeceler dolu safrancım . bi mikser bi blender daha kaldırmaz
blender de hediye gelenler vs ile 3 adet toplamda. çekmecede 3 blender . sinirimi bozuyor . elime geleni kullanıyorum . mikser de var . yani gereksiz olacak tam takım aldığım. inan koyacak yer yok . onu al bunu al . çakılı dolaplar.
32 yaşındayım, ev hanımıyım, 51 kiloyum..48 kilo olmak istiyorum..kurallar neler, nasıl işliyor sistemhoş geldin,
devam ediyor tabi.
kaç yaşındasın kaç kilosun . çalışıyor musun . ?
Kilon çok değilmiş boyun kaç ki32 yaşındayım, ev hanımıyım, 51 kiloyum..48 kilo olmak istiyorum..kurallar neler, nasıl işliyor sistem
Boyum 160.Bölgesel sorunum var benim..Göbek ve Kalça...Kilo olmasada oralar olunca biçimsiz duruyor malesefKilon çok değilmiş boyun kaç ki
Hamilelikte 20 kilo aldım, doğumla birlikte 3 kilo gitti sadece 17 bana kaldı. O dönem diyetisyene gittim, kızımın 1. Yaş gününde eski kiloma ulaşmıştım.Selam herkese
Uzun suredir takip ediyorum burayı. Güzel bir enerjisi varYeni doğum yaptım. ÜZerime yapışıp kalan 10 kilom var. Vermek istiyorum ama emziriyorum bir yandan. Sütüm etkilenir diye girişimde de bulunamıyorum
Doğum yapan arkadaşlar bu dönemde diyet yaptınız mıben görünüşümden hiç memnun değilim. Aynalara küstüm resmen
BenimdeBoyum 160.Bölgesel sorunum var benim..Göbek ve Kalça...Kilo olmasada oralar olunca biçimsiz duruyor malesef
Kaçıncı ayda gittin peki diyetisyeneHamilelikte 20 kilo aldım, doğumla birlikte 3 kilo gitti sadece 17 bana kaldı. O dönem diyetisyene gittim, kızımın 1. Yaş gününde eski kiloma ulaşmıştım.
O zaman hayatımda ilk kez diyet yaptığım için bilinçsizlik kilo verme konusunda, ondan diyetisyen desteği almıştım
sağlıklı beslenirsen sütünde azalma olmaz merak etme.Kaçıncı ayda gittin peki diyetisyeneSütünde azalma olmadı o zaman değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?