ben de hep karışık .Ye ye iskenderi Cuma da ekside çıkarsın sennn
Bu arada diyet yapamiyorum bu ara karışık gidiyor
Buzluğa köy canim, haftada bir için her hafta yapman gerekmez.ben de hep karışık .
sabah kurabiye yaptım . kızın okulundan istemiş öğretmen . 1 adet getirin diye.
1 adet için kurabiye yapayım dedim . baktım un bitmiş .
yulaf vardı . öğütücü de öğüttüm .
keçiboynuzu unu. az pudra şekeri. tereyağı , zeytin yağı, kabartma tozu . vanilya. 1 yumurta.
inanılmaz sağlıklı bi şey oldu. hahaha. istesem yapamazdım yani.
Süper bir fikir oldu bana cnm çeşitli unlarım vardı hemen denicem inşallah tadı güzel olurben de hep karışık .
sabah kurabiye yaptım . kızın okulundan istemiş öğretmen . 1 adet getirin diye.
1 adet için kurabiye yapayım dedim . baktım un bitmiş .
yulaf vardı . öğütücü de öğüttüm .
keçiboynuzu unu. az pudra şekeri. tereyağı , zeytin yağı, kabartma tozu . vanilya. 1 yumurta.
inanılmaz sağlıklı bi şey oldu. hahaha. istesem yapamazdım yani.
Canım çok geç derse oturuyor ipek böceği. Çocuğun yatağa girmesi gereken saat o. Ben haftaiçi ödev varsa park işini iptal ediyorum.ooff napmış öyle yahu
10 kıta 5. sınıfta ediz e verilen ödev
yok o kadar ancak bizim de ödevlerimiz . ama malefes yapmak istemiyor .
parka da gidiyoruz . yemek vs . 9 da oturuyor . o saatten sonra yapmak zor oluyor .
Senin öğretmen de baya hizliymis.Canım çok geç derse oturuyor ipek böceği. Çocuğun yatağa girmesi gereken saat o. Ben haftaiçi ödev varsa park işini iptal ediyorum.
Bu arada bizimkilerde geçen sene 10 kıta istiklal marşını ezberlediler, çarpım tablosuda bitti gibi birşey, okuduğu kitaplarda 90 sayfa. Ben bunu normal sanıyordum değilmiymiş
aklımızdan çıkmıyor ki.Selam kizlar nasilsiniz ben 65.50 oldum keyfime diyecek yok eee sizler nasilsiniz benimde temizlik yeni bitti okul telasi basladi tatildeken yemek aklimdan hic cikmaz benim
şimdi dukkanda babası ile yapıyorlar çok şükür eve gelmiyor ödevCanım çok geç derse oturuyor ipek böceği. Çocuğun yatağa girmesi gereken saat o. Ben haftaiçi ödev varsa park işini iptal ediyorum.
Bu arada bizimkilerde geçen sene 10 kıta istiklal marşını ezberlediler, çarpım tablosuda bitti gibi birşey, okuduğu kitaplarda 90 sayfa. Ben bunu normal sanıyordum değilmiymiş
evet ben de ilkokul için aynı şeyi düşünüyorum . yoksa akademik hırslı öğretmene de yazdırabilirdim . ama hiç gerek yokSenin öğretmen de baya hizliymis.
Çocuk yapabiliyorsa sorun yok tabi.
Ama ben ilkokulu akademik kariyer başlangıcı plarak görmüyorum, önümüzdeki seneler bıkkınlık yaşamamaları taraftarıyım
Bizimkiler bugün L harfine geçecekler.evet ben de ilkokul için aynı şeyi düşünüyorum . yoksa akademik hırslı öğretmene de yazdırabilirdim . ama hiç gerek yok
bu öğretmen de baya katı kurallı.
ediz in öğretmenden sonra bu öğretmen bile bize fazla geldi.
dün gelen ödevi:
Ödev️
Yazı defterine 5 sıra büyük L
5sıra küçük l
5sıra büyük E
5sıra küçük e yazacaklar
Bizim okulun 1.sınıf öğretmenleri aynı programda gidiyor ödev olarakevet ben de ilkokul için aynı şeyi düşünüyorum . yoksa akademik hırslı öğretmene de yazdırabilirdim . ama hiç gerek yok
bu öğretmen de baya katı kurallı.
ediz in öğretmenden sonra bu öğretmen bile bize fazla geldi.
dün gelen ödevi:
Ödev️
Yazı defterine 5 sıra büyük L
5sıra küçük l
5sıra büyük E
5sıra küçük e yazacaklar
Bize de öğretmen büyük boy aldırdı, yazması daha kolay olsun diye.Bizim okulun 1.sınıf öğretmenleri aynı programda gidiyor ödev olarak
1 sayfa el
1 sayfa le
Kaynak kitaptan 1 sayfa
Güzel yazı defteri küçük boy bu arada büyük almıştım 2 sayfa yazdı çok şikayetçiydi sınıftada genelde küçükmüş
İyiyim cnm günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile oğlanı bırakıp yarım saat yürüyüp eve geçiyorum temizlik yemek saat 12 oluyor bugün baza altını toparladım binanın merdivenleri sildim oğlanı almaya giderken yarım saat önce çıkıyorum yürüyüş yapıyorum eve gelince 1 saat bisiklet sürüyor kapıda arkadaşlarında çocukları oluyor onlarla oturuyorumBize de öğretmen büyük boy aldırdı, yazması daha kolay olsun diye.
Sen nasılsın canım, çocuklar okula gidince kendine vakit ayırabiliyor musun ?
iyiymiş öyle olunca.Bizim okulun 1.sınıf öğretmenleri aynı programda gidiyor ödev olarak
1 sayfa el
1 sayfa le
Kaynak kitaptan 1 sayfa
Güzel yazı defteri küçük boy bu arada büyük almıştım 2 sayfa yazdı çok şikayetçiydi sınıftada genelde küçükmüş
Aynı hızda gidiyoruz kızlar öğretmenler temkinli kapanma olur falan diye hemen geçtiler harflere iyi bir şeyiyiymiş öyle olunca.
ben de eşime attım mesajı .
bugünün ödevi geldi
Bilfenn ev etkinlikleri 6. Sayfa yapılacak
ve bunlar
aşağıdaki görseller için de yazmış ki: fotograftakileri deftere yazdırarak yaptırtırsınız
bugün böyle.
Ben geçen hafta reglin ilk günüydü canim. Bu hafta onun ödemi gitti.Safransari ven ne dedim ama götür iskenderi gitsin kilocuklarrr
Rumuz: zeze_35
Gecen haftaki kilom: 63.0
Bu haftaki kilom: 62.7
Aradaki fark: --- 300 gr
Bu gariban ne yapsın gr gr gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?