• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyiyim cnm günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile oğlanı bırakıp yarım saat yürüyüp eve geçiyorum temizlik yemek saat 12 oluyor bugün baza altını toparladım binanın merdivenleri sildim oğlanı almaya giderken yarım saat önce çıkıyorum yürüyüş yapıyorum eve gelince 1 saat bisiklet sürüyor kapıda arkadaşlarında çocukları oluyor onlarla oturuyorum
Şuandada nescafe içiyorum oğlanda ders yapıyor 15 dakika ya kızım gelir güzel bir tempo hareket ediyoruz ailecek 😃

Sen nasılsın neler yapıyorsun
İyiyim canim.
Bu haftam temizlik stresiyle geçiyor.
Yarın büyük temizlik var, öncesi ben dolap içlerini halletmeye çalıştım.
Önümüzdeki haftadan sonra ev temiz olur daha rahat olurum insallah

İyiyim cnm günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile oğlanı bırakıp yarım saat yürüyüp eve geçiyorum temizlik yemek saat 12 oluyor bugün baza altını toparladım binanın merdivenleri sildim oğlanı almaya giderken yarım saat önce çıkıyorum yürüyüş yapıyorum eve gelince 1 saat bisiklet sürüyor kapıda arkadaşlarında çocukları oluyor onlarla oturuyorum
Şuandada nescafe içiyorum oğlanda ders yapıyor 15 dakika ya kızım gelir güzel bir tempo hareket ediyoruz ailecek 😃

Sen nasılsın neler yapıyorsun
İyiyim canim.

Kahvaltı 11.00
Kıymalı yumurta
4 zeytin, peynir
Biraz yufka ekmek

Ara
Bitter çikolata
Elma
Üzüm

Akşam18.00
1 kase âyesil mercimek yemeği
Et sote
Ceyrek somun ekmek

Safran ne yaptın temizliğin bittimi
Bende kış hazırlıkları ile devam ediyorum lahana, salatalık,şalgam turşusu yapmıştım bugünde karışık yaptık oğlanla, cin biberli domates sos yaptım 4 kavanoz oda dışarıda durmuyormuş içinde sirkesi tuzu olsada buzdolabında duruyor, 10 tane menemenlik, 2 kapya domates ezme sos, babamın incir ağacı sayesinde 5 kavanoz incir reçeli, 5 tanede şeftali, 3 kilo yaprak salamura buzluğa çok Birşey atmadım 5 fasulye, 2 bezelye, mısır,3 poşet dolma biber, 2 poşet doğranmış biber
Siz neler yaptınız kış için

Bolca menemenlik,domates ve biber salçası yaptık. Yemeklik sos yaptık. Bunlar 3 5 kavanoz değil anneme 13 kasadan yaptık mesela.

5 kavanoz cilek reçeli
Kurutulmuş incir
Patlıcanlı, biberli kahvaltılık sos
15 20 kg salamura yaprak
Kabak, biber kuruttuk
Tarhana yaptık

Turşu yapmadım daha

Bende kış hazırlıkları ile devam ediyorum lahana, salatalık,şalgam turşusu yapmıştım bugünde karışık yaptık oğlanla, cin biberli domates sos yaptım 4 kavanoz oda dışarıda durmuyormuş içinde sirkesi tuzu olsada buzdolabında duruyor, 10 tane menemenlik, 2 kapya domates ezme sos, babamın incir ağacı sayesinde 5 kavanoz incir reçeli, 5 tanede şeftali, 3 kilo yaprak salamura buzluğa çok Birşey atmadım 5 fasulye, 2 bezelye, mısır,3 poşet dolma biber, 2 poşet doğranmış biber
oh oh misssssssss

hiç bi şey yapmadımmmmmmmmmmmmmmmmm

şeftali nasıl attın buzluğa. çiğden mi. smoothi yapmak için geçen yıl attıydım

Bolca menemenlik,domates ve biber salçası yaptık. Yemeklik sos yaptık. Bunlar 3 5 kavanoz değil anneme 13 kasadan yaptık mesela.

5 kavanoz cilek reçeli
Kurutulmuş incir
15 20 kg salamura yaprak
Kabak, biber kuruttuk
Tarhana yaptık

Turşu yapmadım daha
bereketli olsun ne çok şey yaptınız siz de zezeee cim.
Ben geçen hafta reglin ilk günüydü canim. Bu hafta onun ödemi gitti.
maşallah iyisin safran .
daha vermek istediğin kilocuk var mı.
İyiyim canim.
amannn kolay gelsin .

yazlık kışlık olur 1-2 aya . o iş var bi de

Temizlik cumartesi yapıldı canim.
Miss oldu ev.

Ellerine sağlık, Rabbim sagliklican yemegi nasip etsin.

İnsalah çabuk kirlenmez 😄
Bende kış için ;
-16 Menemenlik
-4 poşet yesilfasulye
-4 poşet karniyariklik patlıcan
-4 poşet közlenmiş biber, patlıcan koydum buzluğa.
-kayserideyken salça da yaptık kaynanamla

Benim reçel kaygım yok, çünkü hiç yemiyoruz.
Tarhanami ananem yaptı verdi.

Bugün kuzenim ameliyat oldu. Beyninde ur çıkmıştı. 7 saat sürdü ameliyat. Şuan yoğun bakımda. Ne zaman çıkar bilinmiyor.
Dualarınızda ona da yer verirseniz çok sevinirim.

5 kavanoz cilek reçeli
Kurutulmuş incir
15 20 kg salamura yaprak
Kabak, biber kuruttuk
Tarhana yaptık

Turşu yapmadım daha
Afiyetle sağlıkla huzurla yeyin inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-21-13-01-34-005_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-09-21-13-01-34-005_com.android.chrome.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 32
anladım canım. daha alamadım . çok elzem görmediğimden ama ara ara da olsa şu işimi görürdü diyorum . özellikle rende olayı sıkıntı benim . hiç sevmiyorum . uzun sürüyor
Bu makine benim günlük elimin altında.
Diğeri de arzum du. 9 sene kullandım hakkını verdi.
Ayran, krep için haftada 5-6 kez kullanıyorum mikser kısmını.

Bu makine benim günlük elimin altında.
Diğeri de arzum du. 9 sene kullandım hakkını verdi.
Ayran, krep için haftada 5-6 kez kullanıyorum mikser kısmını.
hımm mikser kısmı da var yani
ah bi alamadım hala. işte . sallanıyorum . kışın havuç salatası . kereviz salatası çok oluyor ye evlerde. rendeleme olayını hiç sevmiyorum . her yer batıyor .
kabak rende lazım . mücvere falan . yanı lazım .

Back
X