- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
İyiyim canim.İyiyim cnm günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile oğlanı bırakıp yarım saat yürüyüp eve geçiyorum temizlik yemek saat 12 oluyor bugün baza altını toparladım binanın merdivenleri sildim oğlanı almaya giderken yarım saat önce çıkıyorum yürüyüş yapıyorum eve gelince 1 saat bisiklet sürüyor kapıda arkadaşlarında çocukları oluyor onlarla oturuyorum
Şuandada nescafe içiyorum oğlanda ders yapıyor 15 dakika ya kızım gelir güzel bir tempo hareket ediyoruz ailecek
Sen nasılsın neler yapıyorsun
İyiyim canim.İyiyim cnm günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile oğlanı bırakıp yarım saat yürüyüp eve geçiyorum temizlik yemek saat 12 oluyor bugün baza altını toparladım binanın merdivenleri sildim oğlanı almaya giderken yarım saat önce çıkıyorum yürüyüş yapıyorum eve gelince 1 saat bisiklet sürüyor kapıda arkadaşlarında çocukları oluyor onlarla oturuyorum
Şuandada nescafe içiyorum oğlanda ders yapıyor 15 dakika ya kızım gelir güzel bir tempo hareket ediyoruz ailecek
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Yav he he hep ödem hep ödemdemden gidiyor gayet de kilo veriyorsun işte ne güzelBen geçen hafta reglin ilk günüydü canim. Bu hafta onun ödemi gitti.
Kolay gelsin cnm mis gibi oturursun inşallah kafan rahatİyiyim canim.
Bu haftam temizlik stresiyle geçiyor.
Yarın büyük temizlik var, öncesi ben dolap içlerini halletmeye çalıştım.
Önümüzdeki haftadan sonra ev temiz olur daha rahat olurum insallah
oh oh misssssssssSafran ne yaptın temizliğin bittimi
Bende kış hazırlıkları ile devam ediyorum lahana, salatalık,şalgam turşusu yapmıştım bugünde karışık yaptık oğlanla, cin biberli domates sos yaptım 4 kavanoz oda dışarıda durmuyormuş içinde sirkesi tuzu olsada buzdolabında duruyor, 10 tane menemenlik, 2 kapya domates ezme sos, babamın incir ağacı sayesinde 5 kavanoz incir reçeli, 5 tanede şeftali, 3 kilo yaprak salamura buzluğa çok Birşey atmadım 5 fasulye, 2 bezelye, mısır,3 poşet dolma biber, 2 poşet doğranmış biber
Siz neler yaptınız kış için
bereketli olsun ne çok şey yaptınız siz de zezeee cim.Bolca menemenlik,domates ve biber salçası yaptık. Yemeklik sos yaptık. Bunlar 3 5 kavanoz değil anneme 13 kasadan yaptık mesela.
5 kavanoz cilek reçeli
Kurutulmuş incir
Patlıcanlı, biberli kahvaltılık sos
15 20 kg salamura yaprak
Kabak, biber kuruttuk
Tarhana yaptık
Turşu yapmadım daha
maşallah iyisin safran .Ben geçen hafta reglin ilk günüydü canim. Bu hafta onun ödemi gitti.
amannn kolay gelsin .İyiyim canim.
Bu haftam temizlik stresiyle geçiyor.
Yarın büyük temizlik var, öncesi ben dolap içlerini halletmeye çalıştım.
Önümüzdeki haftadan sonra ev temiz olur daha rahat olurum insallah
Temizlik cumartesi yapıldı canim.Safran ne yaptın temizliğin bittimi
Bende kış hazırlıkları ile devam ediyorum lahana, salatalık,şalgam turşusu yapmıştım bugünde karışık yaptık oğlanla, cin biberli domates sos yaptım 4 kavanoz oda dışarıda durmuyormuş içinde sirkesi tuzu olsada buzdolabında duruyor, 10 tane menemenlik, 2 kapya domates ezme sos, babamın incir ağacı sayesinde 5 kavanoz incir reçeli, 5 tanede şeftali, 3 kilo yaprak salamura buzluğa çok Birşey atmadım 5 fasulye, 2 bezelye, mısır,3 poşet dolma biber, 2 poşet doğranmış biber
Siz neler yaptınız kış için
Hedef önce 55 sonra 52 canim.bereketli olsun ne çok şey yaptınız siz de zezeee cim.
maşallah iyisin safran .
daha vermek istediğin kilocuk var mı.
amannn kolay gelsin .
yazlık kışlık olur 1-2 aya . o iş var bi de
Afiyetle sağlıkla huzurla yeyin inşallah.Bolca menemenlik,domates ve biber salçası yaptık. Yemeklik sos yaptık. Bunlar 3 5 kavanoz değil anneme 13 kasadan yaptık mesela.
5 kavanoz cilek reçeli
Kurutulmuş incir
Patlıcanlı, biberli kahvaltılık sos
15 20 kg salamura yaprak
Kabak, biber kuruttuk
Tarhana yaptık
Turşu yapmadım daha
vooovvvvHedef önce 55 sonra 52 canim.
Çok memnunum.safran aldığın robottan memnun musun .
wat olarak kaçtı.
1500 müydü
anladım canım. daha alamadım . çok elzem görmediğimden ama ara ara da olsa şu işimi görürdü diyorum . özellikle rende olayı sıkıntı benim . hiç sevmiyorum . uzun sürüyorÇok memnunum.
2000 benimki, bu gorseldeki.
Bu makine benim günlük elimin altında.anladım canım. daha alamadım . çok elzem görmediğimden ama ara ara da olsa şu işimi görürdü diyorum . özellikle rende olayı sıkıntı benim . hiç sevmiyorum . uzun sürüyor
hımm mikser kısmı da var yaniBu makine benim günlük elimin altında.
Diğeri de arzum du. 9 sene kullandım hakkını verdi.
Ayran, krep için haftada 5-6 kez kullanıyorum mikser kısmını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?