çok iyi az kalmış desene.32 yaşındayım, ev hanımıyım, 51 kiloyum..48 kilo olmak istiyorum..kurallar neler, nasıl işliyor sistem
Çoğu gitti son 2 kiloyu veremiyorum takıldı kilomçok iyi az kalmış desene.
ben de 168-169 boydayım . şu an 58 kiloyum . Allah ne verdiyse yiyorum . şu ara iştahım çok .
4. Ayda gitmiştim. Sütümdr azalma olmadı.Kaçıncı ayda gittin peki diyetisyeneSütünde azalma olmadı o zaman değil mi
Anladım cnm leslie yapıyormusun oda etkili kalça içinBoyum 160.Bölgesel sorunum var benim..Göbek ve Kalça...Kilo olmasada oralar olunca biçimsiz duruyor malesef
1 hafta yaptım evet etkili bugun yeniden başlıcam bakalım 1 ay yapabilsem güzel olacakAnladım cnm leslie yapıyormusun oda etkili kalça için
Harikaymış o halde4. Ayda gitmiştim. Sütümdr azalma olmadı.
çikolata çok tüketmiyorum ama süt olsun diye sürekli ağzıma çiğ kuruyemiş , meyve kurusu vs. atıyorum. Tahin helvasını çok yiyorum. Bunlar yaktı beni sanırımsağlıklı beslenirsen sütünde azalma olmaz merak etme.
şöyle bi şey var . süt olsun diye dayatılan tatlı çikolata vs gibi şeyler bi zaman sonra alışkanlık oluyor . onlardan vazgeçersen zaten direkt bir kaç kilo kendiliğinden gidiyor . bilmiyorum arada atıştırmalık tek tük yediğin böyle bi şey bile olsa malesef kilo sabitleniyor yapışıyor.
3 kez doğum yaptım hep aynı sıkıntıyı yaşadım mesela.
amaannn olur . sıkma canını.Çoğu gitti son 2 kiloyu veremiyorum takıldı kilom
ne demek, sen sor biz söyleyelim .Harikaymış o haldeEşim abarttığımı düşünüyor ama ikna edip gidicem ben de. Modum düşüyor aynaya bakınca.
çikolata çok tüketmiyorum ama süt olsun diye sürekli ağzıma çiğ kuruyemiş , meyve kurusu vs. atıyorum. Tahin helvasını çok yiyorum. Bunlar yaktı beni sanırımhamile kaldığımda 6 kilo fazlam vardı zaten. 61 le hamile kaldım. 75 ile doğuma girdim. Bu sabahki ağırlığım 65.8 daha çok dikkat edeceğim artık
Teşekkür ederim cevaplar için
Şimdi görüyorum kusura bakma canm bir ara aradm bulamadım takip ettiklerimi göremedim işler yoğun danışmanlık eğitimi alıyorum daAytanesii nerelerdesin canim ?
Hoşgeldin canım.Şimdi görüyorum kusura bakma canm bir ara aradm bulamadım takip ettiklerimi göremedim işler yoğun danışmanlık eğitimi alıyorum daoturmaktan iki kilo alıp veriyorum sen napıyorsun
Nasıl olmalım kız geçen hafta noravirüs kaptı arkadaşından ishal kusma belirtileri ama ishale çevirmeden tedavi oldu çok şükür ama vizede geçti uyku hali halsizlik 3 gün zorladı bizi terapi eğitimi aile terapisi çift terapisi oyun terapisi gibi boş durmak istemedim birşeyler yapayım dedim de ilerde 4,6 yaş kuran kursu eğitimi verirsem iyi olur dedim çocuk psikolojisi büyükler gibi değil anlamakta bazen zorHoşgeldin canım.
Kızın nasıl ? Yaz nasıl geçti ?
Ne danışmanlığı bu ?
Sen tekrar mı basladn kilo aldın çok güzel vermiştin tekrar aralıklı oruca mı basladn bend edememek istiyorum bu defaHoşgeldin canım.
Kızın nasıl ? Yaz nasıl geçti ?
Ne danışmanlığı bu ?
Evet canım memlekete gittim 5 hafta 4 kilo alıp döndümSen tekrar mı basladn kilo aldın çok güzel vermiştin tekrar aralıklı oruca mı basladn bend edememek istiyorum bu defa
Çok geçmiş olsun.Nasıl olmalım kız geçen hafta noravirüs kaptı arkadaşından ishal kusma belirtileri ama ishale çevirmeden tedavi oldu çok şükür ama vizede geçti uyku hali halsizlik 3 gün zorladı bizi terapi eğitimi aile terapisi çift terapisi oyun terapisi gibi boş durmak istemedim birşeyler yapayım dedim de ilerde 4,6 yaş kuran kursu eğitimi verirsem iyi olur dedim çocuk psikolojisi büyükler gibi değil anlamakta bazen zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?