• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

4. Ayda gitmiştim. Sütümdr azalma olmadı.
Harikaymış o halde👍 Eşim abarttığımı düşünüyor ama ikna edip gidicem ben de. Modum düşüyor aynaya bakınca.
sağlıklı beslenirsen sütünde azalma olmaz merak etme.
şöyle bi şey var . süt olsun diye dayatılan tatlı çikolata vs gibi şeyler bi zaman sonra alışkanlık oluyor . onlardan vazgeçersen zaten direkt bir kaç kilo kendiliğinden gidiyor . bilmiyorum arada atıştırmalık tek tük yediğin böyle bi şey bile olsa malesef kilo sabitleniyor yapışıyor.

3 kez doğum yaptım hep aynı sıkıntıyı yaşadım mesela.
çikolata çok tüketmiyorum ama süt olsun diye sürekli ağzıma çiğ kuruyemiş , meyve kurusu vs. atıyorum. Tahin helvasını çok yiyorum. Bunlar yaktı beni sanırım 😬 hamile kaldığımda 6 kilo fazlam vardı zaten. 61 le hamile kaldım. 75 ile doğuma girdim. Bu sabahki ağırlığım 65.8 😓 daha çok dikkat edeceğim artık 🙁
Teşekkür ederim cevaplar için 🙏

Harikaymış o halde👍 Eşim abarttığımı düşünüyor ama ikna edip gidicem ben de. Modum düşüyor aynaya bakınca.

çikolata çok tüketmiyorum ama süt olsun diye sürekli ağzıma çiğ kuruyemiş , meyve kurusu vs. atıyorum. Tahin helvasını çok yiyorum. Bunlar yaktı beni sanırım 😬 hamile kaldığımda 6 kilo fazlam vardı zaten. 61 le hamile kaldım. 75 ile doğuma girdim. Bu sabahki ağırlığım 65.8 😓 daha çok dikkat edeceğim artık 🙁
Teşekkür ederim cevaplar için 🙏
ne demek, sen sor biz söyleyelim .
o tahin helvası da beni yaktıydı.
onlardan az az da olsa atıştırsan gün içinde . mümkün değil kilonun inmesi.

zaten emziriyorum modunda olunca bunları yiyince masum şeyler gibi görünüyor insana

kuruyemiş . kuru meyve vs de . malesef fazlası kilo

bol su tüketiyorsundur zaten . sütün olması için kaliteli beslenme yanında bol su .
biliyorsundur .

Kahvaltı 10.30
1 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
Yarim krep
6 zeytin

Ara
1 bitter
1 armut 🍐

Akşam
1 kase tarhana çorba
5 köfte
Salata
5 küçük acı biber

Hoşgeldin canım.
Kızın nasıl ? Yaz nasıl geçti ?
Ne danışmanlığı bu ?
Nasıl olmalım kız geçen hafta noravirüs kaptı arkadaşından ishal kusma belirtileri ama ishale çevirmeden tedavi oldu çok şükür ama vizede geçti uyku hali halsizlik 3 gün zorladı bizi terapi eğitimi aile terapisi çift terapisi oyun terapisi gibi boş durmak istemedim birşeyler yapayım dedim de ilerde 4,6 yaş kuran kursu eğitimi verirsem iyi olur dedim çocuk psikolojisi büyükler gibi değil anlamakta bazen zor

Nasıl olmalım kız geçen hafta noravirüs kaptı arkadaşından ishal kusma belirtileri ama ishale çevirmeden tedavi oldu çok şükür ama vizede geçti uyku hali halsizlik 3 gün zorladı bizi terapi eğitimi aile terapisi çift terapisi oyun terapisi gibi boş durmak istemedim birşeyler yapayım dedim de ilerde 4,6 yaş kuran kursu eğitimi verirsem iyi olur dedim çocuk psikolojisi büyükler gibi değil anlamakta bazen zor
Çok geçmiş olsun.
Eğitim için çok iyi yapmışsın. Başarılar diliyorum.

Back
X