Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benimki hergün almazdı para aslında..çünkü öğle yemeğine geliyor eve..evde de herşey var ..gerek duymuyordu..babasının fikriydi böyle toplu verelim de sorumluluk alsın diye..alll sana aldı sorumluluk..10 tl siyle stardoll ala dediydik hepsiyle aldı..cezası yeni telefonunu ben kullanıcam he he he

anaaam ben ne zaman müdür oldum
müdür müdür müdür..??
Selam kızlarrrrr.
hoşgeldin fistuk..

Sersumum , haftasonu yaptığınız sosyetik hareketler sizi bozmasın demiştim bak bozmuş bile , görüyorum ki kızın paraya para demiyo

hoşbuldum hayatım
:13:

iyi geceler tatlım..
süslen kıss süslen ne hoşuna gider insanın..

canım çok hoşsun yaa valla gülmekten öldüm kıss nerde yok canım ben almıım sen bana 40 lı kilolara nasıl düşülür onu öğret

haha ben 40 kg yi ömrümde göremem
5.ci sınıfta 40 kg idim

Selam kızlarrrrr.

a.s canım oh oh 65 lerin hayırlısı olsun canummm

sersummmm sen karlı cıktın yaniii güle güle kullan bebişim

leylakım nasılsın canım??? ablam gittimi

Sersumum , haftasonu yaptığınız sosyetik hareketler sizi bozmasın demiştim bak bozmuş bile , görüyorum ki kızın paraya para demiyo

heee boza boza bizim kızı bozdu bu sosyetik hareketler..alla sen..altıma etme moduna doğru gidiyom yanee

sağol Asyacığım.Valla ben 69 u görürmüyüm acaba diyordum Bir bakmışım 65 olmuşum .Çok keyifli valla çokkk.Allahım her birimizi güldürsün

heee boza boza bizim kızı bozdu bu sosyetik hareketler..alla sen..altıma etme moduna doğru gidiyom yanee

Mazbut hayatınıza sırt çevirmeyecektiniz Sersumum , bak n'oldu şimdi , aileniz dağılma noktasına geldi

leylakım nasılsın canım??? ablam gittimi

iyiyim asyacım sen nasılsın,oğluşun nasıl?ne zamandır görüşemedik
ablam gitmedi daha canım annemlerde kalıyo,o yüsden burdayım bende

he kıss zarardan kar.onu da bana aldırdıydı zatii

ne listesi kıss..elin deymişken bizim listeyi de temize çekiverseydin..
Çekeyim bacım.Allah çektirmesin.Yıl sonu sertifası için öğrenci listesini düzenledim.Pc ye geçtim.Mail attım.offfff
Mazbut hayatınıza sırt çevirmeyecektiniz Sersumum , bak n'oldu şimdi , aileniz dağılma noktasına geldi
Çok doğru söylüyorsun hayatım.Sosyetik hareketler sakıncalı

Çekeyim bacım.Allah çektirmesin.Yıl sonu sertifası için öğrenci listesini düzenledim.Pc ye geçtim.Mail attım.offfff
Çok doğru söylüyorsun hayatım.Sosyetik hareketler sakıncalı

e kolay gelsin o zaman bacım..

Öleceğim kızlar , hem buradan hem faceden kopardınız beni var ya.Arkadaşım Ankaraya yolcuk yapıyor şuan.Facede paylaşmış.Bende espri olsun diye ,bagajdayım şoföre söyleyin yavaş gitsin filan yazmıştım.Başka bir arkadaş bana mesaj atıyor cidden bagajda mısın diye ?

hazır hepimiz burdayken netleştirelim liste bu hafta makbulede haftaya çiğdemde sonrasında kim yapar bi randevu defterlerinize bakın da birer tarih verin bana..eee boş boş oturmak yok yeni topik yeni liste sırası

bağajda mısın bacıımmm sesim gelüür müüüü

hazır hepimiz burdayken netleştirelim liste bu hafta makbulede haftaya çiğdemde sonrasında kim yapar bi randevu defterlerinize bakın da birer tarih verin bana..eee boş boş oturmak yok yeni topik yeni liste sırası

Muhtarım 10 Mayıs öncesi bir haftayı bana kilitleyebilirsin.Lakin daha önce de yazdım , Cumaları 1.30 da zipora gidiyorum , gelmem , liste yapmam falan 15.30-16.00 hatta biz ona 16.30 diyelim...Uyarsa kilitle bana gitsin...

makbuleee kıss gelip gelip bakıyon gizliden ve sinsice..git saçlarını kurut bakiiim hasta olucan

Muhtarım 10 Mayıs öncesi bir haftayı bana kilitleyebilirsin.Lakin daha önce de yazdım , Cumaları 1.30 da zipora gidiyorum , gelmem , liste yapmam falan 15.30-16.00 hatta biz ona 16.30 diyelim...Uyarsa kilitle bana gitsin...

tamamdır şekerim 10 mayıstan önce kilidi takarım..olsun cicim sen de o günlük 16.30 da yayınlarsın listeyi..liste olsun geç olsun da güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…