benimki hergün almazdı para aslında..çünkü öğle yemeğine geliyor eve..evde de herşey var ..gerek duymuyordu..babasının fikriydi böyle toplu verelim de sorumluluk alsın diye..alll sana aldı sorumluluk.cook para veriyoruz cocuklara ya
ben liseye giderken 1 tl alıyordum günlük
simit ayranıma yatıyordu vallahi
şimdi günlük 10 tl alanlara duyunca sok oluyorum sonunda da sımarıyorlar veletler
oglum3 yasında markete gidiyoruz sadece 1 tane bişey isteme hakkı vardır
2..ciyi isteyemez ..sürekli konusuyorum onunla
bugün bir tane aldık bir tane de yarın bugün 2 tane alırsak yarın bişey alamayız gibi falan
bu cabalarım ileride işe yarar insallah
müdür müdür müdür..??
anaaam ben ne zaman müdür oldum
hoşgeldin fistuk..Selam kızlarrrrr.
benimki hergün almazdı para aslında..çünkü öğle yemeğine geliyor eve..evde de herşey var ..gerek duymuyordu..babasının fikriydi böyle toplu verelim de sorumluluk alsın diye..alll sana aldı sorumluluk..10 tl siyle stardoll ala dediydik hepsiyle aldı..cezası yeni telefonunu ben kullanıcam he he he
müdür müdür müdür..??
hoşgeldin fistuk..
hoşbuldum hayatım
neyse kızlar ben kaçar yarın stajım var duş alıcamsaçıma fönler çekicem
grup çalışması yaptığım on öğrencim var 4. sınıf beni görünce öğretmenim çok güzel olmuşsunuz diye ayağıma sarılıyorlarvalla bende süslenir oldum onlara gururumu okşuyorlar çok seviyom ya çocukları
iyi geceler arkadaşlar
canım çok hoşsun yaa valla gülmekten öldüm kıss nerdeyok canım ben almıım sen bana 40 lı kilolara nasıl düşülür onu öğret
Selam kızlarrrrr.
benimki hergün almazdı para aslında..çünkü öğle yemeğine geliyor eve..evde de herşey var ..gerek duymuyordu..babasının fikriydi böyle toplu verelim de sorumluluk alsın diye..alll sana aldı sorumluluk..10 tl siyle stardoll ala dediydik hepsiyle aldı..cezası yeni telefonunu ben kullanıcam he he he
müdür müdür müdür..??
hoşgeldin fistuk..
Hoşgeldin yavrucum , naber , nasılsın ?
hoşgeldin bebeğem
öyle miyim:86::86::86:
Sersumum , haftasonu yaptığınız sosyetik hareketler sizi bozmasın demiştim bak bozmuş bile , görüyorum ki kızın paraya para demiyo
haha ben 40 kg yi ömrümde göremem
5.ci sınıfta 40 kg idim
a.s canım oh oh 65 lerin hayırlısı olsun canummm
sersummmm sen karlı cıktın yaniiigüle güle kullan bebişim
leylakım nasılsın canım??? ablam gittimi
he kıss zarardan kar.sersummmm sen karlı cıktın yaniiigüle güle kullan bebişim
mi
Hoşbuldum kızlar.Kaç saattir pc başında liste geçiriyorum.Enem gözlerim pört oldu yahu
heee boza boza bizim kızı bozdu bu sosyetik hareketler..alla sen. .altıma etme moduna doğru gidiyom yanee
Sersumum , haftasonu yaptığınız sosyetik hareketler sizi bozmasın demiştim bak bozmuş bile , görüyorum ki kızın paraya para demiyo
leylakım nasılsın canım??? ablam gittimi
Çekeyim bacım.Allah çektirmesin.Yıl sonu sertifası için öğrenci listesini düzenledim.Pc ye geçtim.Mail attım.offfffhe kıss zarardan kar.onu da bana aldırdıydı zatii
ne listesi kıss..elin deymişken bizim listeyi de temize çekiverseydin..
Mazbut hayatınıza sırt çevirmeyecektiniz Sersumum , bak n'oldu şimdi , aileniz dağılma noktasına geldi
Mazbut hayatınıza sırt çevirmeyecektiniz Sersumum , bak n'oldu şimdi , aileniz dağılma noktasına geldi
Çekeyim bacım.Allah çektirmesin.Yıl sonu sertifası için öğrenci listesini düzenledim.Pc ye geçtim.Mail attım.offfff
Çok doğru söylüyorsun hayatım.Sosyetik hareketler sakıncalı
Öleceğim kızlar , hem buradan hem faceden kopardınız beni var ya.Arkadaşım Ankaraya yolcuk yapıyor şuan.Facede paylaşmış.Bende espri olsun diye ,bagajdayım şoföre söyleyin yavaş gitsin filan yazmıştım.Başka bir arkadaş bana mesaj atıyor cidden bagajda mısın diye ?
Öleceğim kızlar , hem buradan hem faceden kopardınız beni var ya.Arkadaşım Ankaraya yolcuk yapıyor şuan.Facede paylaşmış.Bende espri olsun diye ,bagajdayım şoföre söyleyin yavaş gitsin filan yazmıştım.Başka bir arkadaş bana mesaj atıyor cidden bagajda mısın diye ?
hazır hepimiz burdayken netleştirelim liste bu hafta makbulede haftaya çiğdemde sonrasında kim yapar bi randevu defterlerinize bakın da birer tarih verin bana..eee boş boş oturmak yok yeni topik yeni liste sırası
Muhtarım 10 Mayıs öncesi bir haftayı bana kilitleyebilirsin.Lakin daha önce de yazdım , Cumaları 1.30 da zipora gidiyorum , gelmem , liste yapmam falan 15.30-16.00 hatta biz ona 16.30 diyelim...Uyarsa kilitle bana gitsin...