Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünüm

bizimkilere patates oturtma
kendime fırında kabak oturtma
yoğurt
semizotu salatası

Iyi akşamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Ben akşam yemeğinde; bir tabak barbunya, bir tabak limonlu zeytinyağlı domates,bir kase keten tohumlu yoğurt 2 gün kurusu ve iki avuç kadar fındık yedim. Çok mu olmuş sizce de? Böyle bir suçluluk hissi içerisindeyim de...

ben ne yaptim ya demin cok pismanim ama ne yapayim gideyim anoreksiyalar gibi kussammi acaba o kadar yanii uzgunum
butun gun ne guzeldi oysaki
guzel guzel karatay kahvaltisi yaptim

arada 1 ayran
aksam eve geldim

yogurtlu corba ve salata yiyip kalktim

10 dakika sonra oglum elinde bir gofret getirdi anne sen de ye luffen dedi dayanamadim bir isirik alayim dedim ondan sonra 1 gofret ve 2 kucuk cikolata ve cubuk kraker tuuu bana utaniyorum...uzgunum,cok pismanim,,,,

Son düzenleme:
teşekkurler ,kasmıyorum da daha tam havaya gıremedım :)
verdiğin kilolara bayıldım ne kadar sürede verdin acab merak ettim

Bir yıl önce 3.5 ayda 15 kiloya yakın vermiştim sonra 1-3 kilo alıp vererek devam ediyorum canım.

Çooooook yanlış düşünüyorsun çok takılmaya devam et bak fikrin nasıl değişecek.

Eki Görüntüle 686691

amma çok yazmışınız beyaa oku oku anca geldim..menümü paylaşıp cevapları yazayım..

Meydanı bana bırakmıştınız bende coştum

havanın kapalı oluşu içimi daralttı..sıkıldım nedensiz..

Nedeni hava işte anacım, bugün herkes aynı sebepten keyifsiz

15-16 çok erken, ben şahsen dayanamamsonra geç saatte cısslara saldırırım alimallah

Muzu niye akşam yedinki, yürüyüşe ve spora giderken bebişi napıyon bacım ?

Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr

Hoş geldiiin

Tebrikler canım sunum için, diğer yorumlarına ayne katılıyorum çok doğru tespitler

Metabolizma trigliseridi ne kıss

Valla bende baştan mrincap aldın sonra epa sını 2 gr a tamamlıcam diye 5-6 tane içince öğk oldum ve baktım aynı hesaba geliyor sırayla birçok markayı denedikten sonra şimdi Solgar 950yi (65 yerine 55 e aldım) günde 3 (unutmazsam tabii) alıyorum.

Canım nasılsın, dün gelmişsin, ilaç ismini ben de kaydettim teşekkürler

Sağol Ficans cım iyiyim çok şükür, evet dün süpriz oldu pc bana kaldı bugünde 1-2 saat bende sonrası mechul ,ilaç umarım sizde de işe yarar, bu ilacı 5-6 sene önce sadece amerikadan kargo ile getirtebiliyorduk sanırım şimdi tr de de var,geçmiş olsun canım

3 ay hangi ilacı kullancan canım

Seni gidi senii,ceza olarak bu hafta sıranı 2 kat düşürsünler de gör

hoşgeldiinnn...

Hoşş bulduuummmm canım günün nasıl geçti

benim ergenyus çıldırttı beni ..

aylığını verdim(artık sorumluluk alsın aylık vereyim hergün vermektense dedim.) vermez olaydım git hepsiyle stardoll diye bi oyunun aylık aboneliğini al..babası da diyor artık sana hiç para yok 1 ay ..sen dersen: o parayı ister 1 ayda ister 1 günde harca diye senden yüz bulur harcar işte..mesele paranın miktarı değil elbet 50 tl hafta içi için hafta sonu bize ait....ama çıldırmamak elde değil sen git 1 saatte bitir..eşimde bende zor sabrettik üstüne atlamamak için..zaten her ay D&R dan istediği kitabı dergiyi alırım..o 50 tl de işte arkadaşlarıyla bişeyler alırsa sorumluluğunu bilsin diyeydi..haaahh bildi çok bildii

hadi bi ısırık neyse de hep öyle işte bir ısırınca geliyor devamı..

canım sabah sana cevap yazdım okursan sevinirim..

Meydanı bana bırakmıştınız bende coştum

Nedeni hava işte anacım, bugün herkes aynı sebepten keyifsiz

Hoşş bulduuummmm canım günün nasıl geçti

iyi yapmışın bebişim..

evet evet havadan dı neyse ki geçtii

yukarı da sonunu anlattım..işyeri sakindi çok şükür..

tabii sen çok masumsun bütün suç muratların

Evet hem barbunya hem 2 avuç fındık karbonhidrat fazla kaçmış,bide kaysı bonusu var akşam akşam git 5 km yürü bakalım

Akşam proteinsiz zor dayanılır , bi ısrıkla başlar sonra frenlemek zor en iyisi hiç ısırmamak, ben de bugün öğlen işyerinde arkadaşa uycam diye patetes kızartmalı nagıt yedim akşam kendimi masaya zor attım ve çatlayana kadar salata, kuru fasulye ,yoğutlu semizotu yedim şimdi nefes alamıyom yaaaaa

hoşgeldin canım..

menü günkurusu ve kuruyemiş dışında çok güzel canım..günkurusuyla kuruyemişi sabah veya en fazla öğlen yemeliyiz çünkü kilo verişimizi yavaşlatır akşam öğününde yersek..

canım valla kasıtlı bişi yok bende görünce hayalkırıklığı yaşadım

aman allahım canım ben senin yerini nasıl kapayım yok ki bi muratlar yakında bence de sen o muratla görüşme

Çok heycanlı. Çit. Çit. Çit. Çit.

Acaba hanginiz en son sıraya yerleşeceksiniz

Çit. Çit. Çit. Çit. Çit.
çok heyecanlı di mi ahhh yaktın beni anne ya şimdi kadına baskülün eksik tartıyor desem çok üzülecek en iyisi hiç söylememk 1 klo eksik bilsin kendini nolcek sanki
bence de bence de YÖK

canım olmuş artık bu kadar üzme kendini hemen zipora koş erit yediklerini yarında dikkat et telafi edersin yerleşmeden

öylesarhoşolsamkiii canım tşk ederim valla çok uzun yazmışsın bende alıntı yapmadım o yüzden üşengeçlik yani

Benim kız da aynı, bide baştan parayı alırken '' harçlık olarak verdiniz o para keyif parası hiç karışmıycaksınız geri kalan tüm harcamaların parasınıda ödemelisiniz'' dedi bizde bidaa öle peşin vermedik artık bayramdan bayrama anca görii o kaa parayı

iyi yapmışın bebişim..

evet evet havadan dı neyse ki geçtii

yukarı da sonunu anlattım..işyeri sakindi çok şükür..

Bugün İstanbulda öyle kasvetliydi bende sıkıldıydım ama şimdilik düzeldim gibi cumadan itibaren düzelicekmiş (astrolojik haber)

öylesarhoşolsamkiii canım tşk ederim valla çok uzun yazmışsın bende alıntı yapmadım o yüzden üşengeçlik yani

Estağfirfürüllah canım bende alıntıların bazılarını nasıl becerdiysem bozmuşum içine yazmışım,bazı spolierleide yanlış tuşlamışım o kadar kusur kadıda da olur demi ama

Sersumum ben bulunduğum yerden memnunum muhtarım , benimki bazı arkadaşlarınki gibi şaibeli değil bilakis bileğimin hakkıyla kazandığım tertemiz bir birincilik Ve yerimi korumak için ne kadar fedakarlıklar yaptığımı , istemediğim halde bazı arkadaşlara (Ahhhh Murat Ahhhh) gece oturmalarına gidip o değirmen taşı büyüklüğündeki kek dilimlerini minnacık ağzımdan içeri tıkmak için ne zorluklar yaşadığımı bir ben bir Allah bilir...İstikrarı korumanın bedeli ağırdır ama gece yastığa başımı koyduğumda içimin huzurlu olması benim için yeterlidir muhtarım...
Makbule eğer yukarıdaki fedakarlıklar için hazırım diyorsan haftada 1,5 kilo alabilmenin 10 altın kuralını öğretebilirim , sonuçta gençlerin önünü açmak lazım 10 altın kuralı layıkıyla öğrendiğin zaman da ödül olarak seni Muratlarla tanıştıriciiimmm

merhaba canlarr...
akşam anne menüsünde;
tarhana çorbası
karnıyarık
salata

çok ama çok az su içtim..normalde 4 lt su tüketen ben son birkaç aydır çok az su içiyorum..
havlar ısınsın eski enerjim yerime gelir

ablalarım ergenuslarla mücadelenizde kolaylıklar diliyorum lakin zor iş..
bende değişikmişim be anacım babamın verdiği harçlıkları biriktirir biriktirir..hatta aylarca dokunmadan saklardım..
böylece babama bile borç vermişliğim vardır

yarın eşimin izin günü ve bize izmit yolları göründü..belki maşukiyeye kahvaltıya gideriz.ohh miss..
kocaelinden olan var mı bilmiyorum ama outlet center geleneksel indirimi başlad kaçırmayın..
acayip indirim oluyor şiddetle tavsiye edilir..
colinstn sweatleri 3 tl-5 tl ye aldık bütün kış giydik

canım çok hoşsun yaa valla gülmekten öldüm kıss nerde yok canım ben almıım sen bana 40 lı kilolara nasıl düşülür onu öğret

ayran detoksunu tafsiye etmiyorum ben arkadasım
detoks bittikten sonra felaket göz dönmesi oluyor
canın herseyi cekiyor
2 gün sonrada verdiginin yarısından fazlasını almıs oluyorsun bile

Kizlar gelecem bi turlu olmadi pazar gunu ayvaliktan geldim bundan sonra bende burdayim kizlarrr

canummmm hoşgeldinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…