Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar..
2 gündür acayip hastaydım,midemi bozmuşum ishal kusma filan ayakta bile duramadım yattım,o yüzden gelemedim,
sizleri okumak istiyorum... hala biraz halsizliğim var..görüşürüz..

canım geçmiş olsun..ayy çok fena bi hastalık buu..halsiz bırakır bol su iç canım..acil şifalar diliyorumm..

Günaydın arkadaşlar. Bu topiği yeni gördüm. Doğrusu çok bir kilo problemim yok ama yine de bu diyet ilgimi çekti.

canım geçmiş olsun..ayy çok fena bi hastalık buu..halsiz bırakır bol su iç canım..acil şifalar diliyorumm..

sağol canım,dün çok az su içebildim böbreklerim ağrıdı valla,bi de ben uzun süre yatarsam belim sırtım acayip ağrır bi de bu ağrılarla uğraştım...geçmiş çok birikmiş,benim işlerin biriktiği gibihangisine öncelik tanısam acaba

Canım dün iş yoğunluğundan sana haber veremedim.Akşama doğru amirden 1 saat izin aldım çarşıya dalış yaptım.Bizim tanıdık bir cdci vardı arada film çektirirdik ona gittim.Durumu anlattım.Hemen youtubeden indirdi cdye kaydetti verdi.bizim mutfak bayağı geniştir akşam oğlumu mutfaktaki kanepeye oturttum.bilgisayarı tezgahın üzerine koydum 5 mil leslie yapmaya başladım.3 mil anca yapabildim nasıl hamlamışım.Ben hareketleri yapıyorum oğlum kıkır kıkır gülüyor ya bi halim vardı görmeniz lazımdı.Ona gülmekten nasıl yaptığımı bilmiyorum.Ama harikaşmış sırtım su gibi oldu bayağı bir ter attım.Bundan sonra hergün yapıcam.ilgilendiğin için teşekkür ederim muhtarım.....

kızlarr günaydınnnn
Benim için hiç güzel bir gün değil hava kapalı yağmurlu sıkıldım arada güneş ceee deyip kayboluyor sürekli yağmur bunaltıcı......
sabah menümü yazayım
2 kk yumurta
5 tane yeşil zeytin
1 çay bardağından az ceviz
beyaz peynir,tulum peyniri,çökelik (pulbiberli)
1salatalık
3 günkurusu kayısı
çayyyyy

öğleyene yiycem belli değil karar verince yazarım.sersum bişey sorucam sen omega 3 olarak ne kullanıyorsun ne zaman kaç tane alıyorsun aç karnınamı tok karnınamı

günaydın kızlar..
2 gündür acayip hastaydım,midemi bozmuşum ishal kusma filan ayakta bile duramadım yattım,o yüzden gelemedim,
sizleri okumak istiyorum... hala biraz halsizliğim var..görüşürüz..

Canııııım geçmişler olsun.N'oldu hayatım , üşüttün mü mideni? Hava o kadar soğuk ki kışşşşş sanki....

Farklı bir diyet programı.
ilk sayfamızı okursanız bu konuda daha iyi fikriniz olabilir..başarılar..
canım zorlayarak da olsa içmelisin su..bu arada ne işi kızım hasta hasta otur oku bakiim..dinlenmelisin

canım sevindim senin adına ..ben de gönderemedim diye üzülmüştüm..ama 5 mille başlaman çok yanlış ben 2 mille başladım mesela yorgunsam 1 mil bile yaptığım oluyor..yavaş yavaş arttırmalısın..çok yormak iyi değil..zaten hocamız da spor yaparken öldürmeyin kendinizi diyor..

ben yaparken kızım da arkada yapıp beni güldürür deli bu çocuklar..

canım biz topikçe genelde marincap 500 mg alıyoruz hem değerleri hem ücreti uygun..sabah 2 akşam 2 alıyorum 6 adet de olabilir..

Muhtarım günaydın , nasılsın ?
Şimdi kahvaltı bitti , kahve içiyorum.Sonrasında yine çok severek yaptığım güzide işlerden biri olan "bulaşık makinesi boşaltması" yapıciiim.Devamını bilemedim henüz :26::26::26:

Kızlar merhaba bend aranıza katıldım boyum 170 süper fiziğim vardı yine beğeniyorlar yazın 58dim gayet formda idim ne olduysa ekıö ayında 60 oldum ve şok taydım su anda 64 falan varımdır.58 olmalıyım.bu sabah kahvaltı ile başladım işte kahvaltım:
Saat 8:00 Şekersiz çay sınır yok
Hafif yağda kızarmış soğan halkası
Biraz light peynir
Domates salatalık
Bir kaç siyah ve yeşil zeytin
Ekmek yok ( kepekli dahi yok)

Şu anda da karışık bitki çayı içiyorum:2:

Canııııım geçmişler olsun.N'oldu hayatım , üşüttün mü mideni? Hava o kadar soğuk ki kışşşşş sanki....
sağol bebeğimvalla bilmiyorum ki...bişey dokundu herhalde..ev ahalisinden farklı olarak kabak yemeği yemiştim o yaptı zaar çünkü tadı biraz acımsıydı 2 kaşık yedim zaten...döktüm hepsini sonra...sen nasılsın canım
canım zorlayarak da olsa içmelisin su..bu arada ne işi kızım hasta hasta otur oku bakiim..dinlenmelisin
bugün içeceğim canım....işim zaten masa başı canım..bilgisayar açık kalsın biraz iş biraz topik yapayım o vakit..

günaydın kayınçom...ben o işi erkenden yaptım kirlileri bile yerleştirdim..inanılmazzz

du ben de bi kahve yapiim karşılıklı içelim..kaçma hemen kıss iki muhabbet edelim..bak bu sabah son sabahım sen bizim şarkımızı dinlemedin değil mi..bak veriyom linki..

Kayınço Açmış Yine Şarabı Selam Veriyor Bana - YouTube

Son düzenleme:

ya varya benim büyük kız da aynı 100 tl ver 5 dakikada harcar gelir öyle bir çocuk.Hiç yoktan anlamaz ha bide markacıdır.Aldığı illa marka ve pahalı olacak yoksa giymezmiş hanımefendi çıldırtıyor beni bir gün üstüne hoplıycam o olacak.bu hale hep büyükler getirdi bu çocuğu iki tarafında ilk torunuydu aldılar aldılar şımarttılar şimdi ben başedemiyorum.Yetişkin oldu ama hala aynı küçük şımarık çocuk napıcam ben bunla ya.......

enemmm bi oynayasım geldi sabah sabah..kızlar bu şarkı neyin nesi diyebilirsiniz..bu alem fm nihat sırdarın müthiş repertuarından alıntıdır..lakin izmirde işe giderken direksiyon başında bu ve bunun gibi şarkılarla çook göbek atmışlığım ve milletin bu karı nası araba kullanıyor deli mi ne bakışlarına maruz kaldığım olmuştur...

hoşgeldin canım..ilk sayfamızı okursan daha iyi fikir sahibi olursun karatay hakkında..biz diyet hiçbir ürün kullanmıyoruz mesela..herşeyin doğalı ve tam yağlısı makbul bizim diyetimizde..kolay gelsin

bugün içeceğim canım....işim zaten masa başı canım..bilgisayar açık kalsın biraz iş biraz topik yapayım o vakit..
iç canım iç..toparlanman lazım..hhee öyle yap ama işi az yap

bizim ki bayram dışında pek toplu para istemez ama babasının fikriyle toplucana verelim harçlığını da tasarruf etmeyi öğrensin dedik ama ilk günden gördük..

benim kızım 13 yaşında senin ki kaç canım..
zor tutuyom ben de kendimi üstüne atlamamak için sorma

teyzeleri gördüğünüz üzre terelerim başlarını çıkardı yanında tatlı kıl biberlerim ve menekşelerim hala toprak altında..
sanırım haftaya onlar da gün yüzüne çıkarlar..ilk fotolarını paylaşayım dedim..

zamane gençleri para kıymeti bilmiyor ve bunda bizim rolümüz var kızlardemetcim senin kızı aile büyükleri şımartmış,benimkini babası...ben bir ara haftalık vereyim dedim,hepsini bir günde harcadı,ben de günlük veriyorum...aslında para idaresini bilmesi lazım,öğretmek lazım...büyüyünce sıkıntısını çekecekler....ama iş güç ev derken böyle sabır geretiren şeyleri es geçiyoruz...dilim yorulacağına elim yorulsun diyip kendimiz halletmeye çalışıyoruz...yine de hesap sorarım ben ne yaptın parayı diye ve ihtiyacından fazla vermem ama babası ne isterse fazlasıyla verir...

canım benim büyük kız 18'e girdi.onun küçüğü kızım 13. oğlum da haziranda 2 olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…