günaydın kızlar..
2 gündür acayip hastaydım,midemi bozmuşum ishal kusma filan ayakta bile duramadım yattım,o yüzden gelemedim,
sizleri okumak istiyorum... hala biraz halsizliğim var..görüşürüz..
canım geçmiş olsun..ayy çok fena bi hastalık buu ..halsiz bırakır bol su iç canım..acil şifalar diliyorumm..
senin mail işi olmadı heralde ama eşime sordum mail yoluyla göndermesi ve onu çalıştırması da çok zormuş..yani parçalara bölerek gönderilip bilen birinin o parçaları birleştirmesi gerekiyormuş..maalesef olmuyor canım..senin bir yakınından falan yine internetten indirmen lazım canım..:26:
günaydın kızlar..
2 gündür acayip hastaydım,midemi bozmuşum ishal kusma filan ayakta bile duramadım yattım,o yüzden gelemedim,
sizleri okumak istiyorum... hala biraz halsizliğim var..görüşürüz..
ilk sayfamızı okursanız bu konuda daha iyi fikriniz olabilir..başarılar..Farklı bir diyet programı.
canım zorlayarak da olsa içmelisin su.sağol canım,dün çok az su içebildim böbreklerim ağrıdı valla,bi de ben uzun süre yatarsam belim sırtım acayip ağrır bi de bu ağrılarla uğraştım...geçmiş çok birikmiş,benim işlerin biriktiği gibihangisine öncelik tanısam acaba
Canım dün iş yoğunluğundan sana haber veremedim.Akşama doğru amirden 1 saat izin aldım çarşıya dalış yaptım.Bizim tanıdık bir cdci vardı arada film çektirirdik ona gittim.Durumu anlattım.Hemen youtubeden indirdi cdye kaydetti verdi.bizim mutfak bayağı geniştir akşam oğlumu mutfaktaki kanepeye oturttum.bilgisayarı tezgahın üzerine koydum 5 mil leslie yapmaya başladım.3 mil anca yapabildim nasıl hamlamışım.Ben hareketleri yapıyorum oğlum kıkır kıkır gülüyor ya bi halim vardı görmeniz lazımdı.Ona gülmekten nasıl yaptığımı bilmiyorum.Ama harikaşmış sırtım su gibi oldu bayağı bir ter attım.Bundan sonra hergün yapıcam.ilgilendiğin için teşekkür ederim muhtarım.....
kızlarr günaydınnnn
Benim için hiç güzel bir gün değil hava kapalı yağmurlu sıkıldım arada güneş ceee deyip kayboluyor sürekli yağmur bunaltıcı......
sabah menümü yazayım
2 kk yumurta
5 tane yeşil zeytin
1 çay bardağından az ceviz
beyaz peynir,tulum peyniri,çökelik (pulbiberli)
1salatalık
3 günkurusu kayısı
çayyyyy
öğleyene yiycem belli değil karar verince yazarım.sersum bişey sorucam sen omega 3 olarak ne kullanıyorsun ne zaman kaç tane alıyorsun aç karnınamı tok karnınamı
sağol bebeğimCanııııım geçmişler olsun.N'oldu hayatım , üşüttün mü mideni? Hava o kadar soğuk ki kışşşşş sanki....
bugün içeceğim canım....işim zaten masa başı canım..bilgisayar açık kalsın biraz iş biraz topik yapayım o vakit..canım zorlayarak da olsa içmelisin su..bu arada ne işi kızım hasta hasta otur oku bakiim. .dinlenmelisin
Muhtarım günaydın , nasılsın ?
Şimdi kahvaltı bitti , kahve içiyorum.Sonrasında yine çok severek yaptığım güzide işlerden biri olan "bulaşık makinesi boşaltması" yapıciiim.Devamını bilemedim henüz :26::26::26:
benim ergenyus çıldırttı beni ..
aylığını verdim(artık sorumluluk alsın aylık vereyim hergün vermektense dedim.) vermez olaydım git hepsiyle stardoll diye bi oyunun aylık aboneliğini al..babası da diyor artık sana hiç para yok 1 ay ..sen dersen: o parayı ister 1 ayda ister 1 günde harca diye senden yüz bulur harcar işte. .mesele paranın miktarı değil elbet 50 tl hafta içi için hafta sonu bize ait ....ama çıldırmamak elde değil sen git 1 saatte bitir..eşimde bende zor sabrettik üstüne atlamamak için..zaten her ay D&R dan istediği kitabı dergiyi alırım..o 50 tl de işte arkadaşlarıyla bişeyler alırsa sorumluluğunu bilsin diyeydi. .haaahh bildi çok bildii
Kızlar merhaba bend aranıza katıldım boyum 170 süper fiziğim vardı yine beğeniyorlar yazın 58dim gayet formda idim ne olduysa ekıö ayında 60 oldum ve şok taydım su anda 64 falan varımdır.58 olmalıyım.bu sabah kahvaltı ile başladım işte kahvaltım:
Saat 8:00 Şekersiz çay sınır yok
Hafif yağda kızarmış soğan halkası
Biraz light peynir
Domates salatalık
Bir kaç siyah ve yeşil zeytin
Ekmek yok ( kepekli dahi yok)
Şu anda da karışık bitki çayı içiyorum:2:
iç canım iç..toparlanman lazım..hhee öyle yap ama işi az yapbugün içeceğim canım....işim zaten masa başı canım..bilgisayar açık kalsın biraz iş biraz topik yapayım o vakit..
ya varya benim büyük kız da aynı 100 tl ver 5 dakikada harcar gelir öyle bir çocuk.Hiç yoktan anlamaz ha bide markacıdır.Aldığı illa marka ve pahalı olacak yoksa giymezmiş hanımefendi çıldırtıyor beni bir gün üstüne hoplıycam o olacak.bu hale hep büyükler getirdi bu çocuğu iki tarafında ilk torunuydu aldılar aldılar şımarttılar şimdi ben başedemiyorum.Yetişkin oldu ama hala aynı küçük şımarık çocuk napıcam ben bunla ya.......
ya varya benim büyük kız da aynı 100 tl ver 5 dakikada harcar gelir öyle bir çocuk.Hiç yoktan anlamaz ha bide markacıdır.Aldığı illa marka ve pahalı olacak yoksa giymezmiş hanımefendi çıldırtıyor beni bir gün üstüne hoplıycam o olacak.bu hale hep büyükler getirdi bu çocuğu iki tarafında ilk torunuydu aldılar aldılar şımarttılar şimdi ben başedemiyorum.Yetişkin oldu ama hala aynı küçük şımarık çocuk napıcam ben bunla ya.......
iç canım iç..toparlanman lazım..hhee öyle yap ama işi az yap
bizim ki bayram dışında pek toplu para istemez ama babasının fikriyle toplucana verelim harçlığını da tasarruf etmeyi öğrensin dedik ama ilk günden gördük..
benim kızım 13 yaşında senin ki kaç canım..
zor tutuyom ben de kendimi üstüne atlamamak için sorma
iç canım iç..toparlanman lazım..hhee öyle yap ama işi az yap
bizim ki bayram dışında pek toplu para istemez ama babasının fikriyle toplucana verelim harçlığını da tasarruf etmeyi öğrensin dedik ama ilk günden gördük..
benim kızım 13 yaşında senin ki kaç canım..
zor tutuyom ben de kendimi üstüne atlamamak için sorma