- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
makbuleee kıss gelip gelip bakıyon gizliden ve sinsice..git saçlarını kurut bakiiim hasta olucan
Onun hakkında konuşuyo muyuz diye bakıyo bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makbuleee kıss gelip gelip bakıyon gizliden ve sinsice..git saçlarını kurut bakiiim hasta olucan
Onun hakkında konuşuyo muyuz diye bakıyo bence
iyiyim asyacım sen nasılsın,oğluşun nasıl?ne zamandır görüşemedik
ablam gitmedi daha canım annemlerde kalıyo,o yüsden burdayım bende
Öleceğim kızlar , hem buradan hem faceden kopardınız beni var ya.Arkadaşım Ankaraya yolcuk yapıyor şuan.Facede paylaşmış.Bende espri olsun diye ,bagajdayım şoföre söyleyin yavaş gitsin filan yazmıştım.Başka bir arkadaş bana mesaj atıyor cidden bagajda mısın diye ?
Yanekonuşturdu bak en sonunda..
oglusum da büyüdü kendisiyle birlikte dilide büyüdü laf yetişmiyor artık
giysilerime karısıyor bu güzel bu kötü diye
erkek kardesimin dügünü vardı gecen hafta 1 ay boyunca fena yogundum
biraz rahatladım bu seferde aralaık ayında ablamın dügünü var
onun ceyizi içinde yeniden lif örmeye baslayacagım yogun olurum bi dönem
tamamdır şekerim 10 mayıstan önce kilidi takarım..olsun cicim sen de o günlük 16.30 da yayınlarsın listeyi..liste olsun geç olsun da güç olmasın
Kızlar gözlerim ağrıdı , kaçıyorum ben.Hepinize iyi geceler ,
canım menüler çok güzel yürüyüş extra güzel
muhabbete gelince bizlerden bazılarımız 1-2 yıldır arkadaşız mutlaka size yabancı gelen konulardan konuşabiliyoruz bazen ama genelde geyik yaptık mı araya girip muhabbete katılmanız bizi de sevindirir lakin biz de zamanın da yabancıydık ve kaynaştık..
ama muhabbete giren birçok yeni arkadaşımız da var mesela en yakın örnek çiğdem arkadaşımız..aslında bunun için eskiyi okumak da yetiyor..bazılarınız iş gereği gelip geçmişi okumadan menü paylaşımında bulunuyor..tabii geçmişte konuşulanlara da yabancı kalıyorlar..kasti yapılan birşey yok inan.herkese kapımız açık ve muhabbete katılmanızı isteriz..amacımız bu zaten..
bazen mesajlar da gözden kaçabiliyor..geçmiş çok fazla birikince mesela..o zaman da eğer sorulacak birşey varsa özelden de yazılabilir ki gözden kaçmasın..
kısaca eğlenelim ve zayıflayalım..hepberaber..
yapalım cicim hadi bakalım..
yüzsüzlüğe gelince öyle olmak lazım şekerim salla gitsin..
kusur falan yok..çoğumuz çalışıyoruz..öptüm canım..
az yemişsin.
canım espri bir yana sabah az yiyince tecrübeyle sabittir akşam çok acıkabiliyoruz..akşama içine canavar girmez inşallah
eferim bacım bir cısla bitirmişsin günü..bak cısların yanına X koyma işini de yapalım unutmuştuk.
güzel fikir canım.. ekliyorum.hemen..
hem 3 öğün gözükse de 2 öğün gibi oluyor canım..hafif geçirmiş oluyorsun
dualarım seninle canım başarılar...
oldu canım..ihya ve kronikdeliye de yazıcam ihya izinde haberi yok belki katılır..selmanınkızı ayrıldı zaten..tamamdır..cuma listesi sende..zaten listeyi yeniden düzenlemem lazım..
canım fsevgi arkadaşa yukarıda yazdıklarım senin için de okursan sevinirim..art niyetimiz yok..zaten muhabbet yaşadıklarımızdan çıkıyor..sizler de yaşadığınız olayları paylaşın bizimle otomatik olarak muhabbete katılmış olursunuz..bu topiği açmamızın amacı kuralcı diyet yapmamak..yanii sadece menü paylaşımı yapıp çıkmak çok monoton oluyor..adımız karatayla eğlenerek zayıflamak..birbirimizi tanıdıkça ortamımız daha da sıcak ve samimi olacak inan..
tekrar geçmiş olsun canım..listedesin hala değil mi..eklemiştim ben seni..
belin için zaten yüzme birebir keşke benim de yüzebilme imkanım olsa..keyfini çıkar bence
Cok tesekkurler sersum bir alinganlik durumu yok ben egleniyorum gercekten ama bir seyler yazmak konulara dahil olmak ve tum sayfalari okumak ciddi zaman gerektiriyor.Firsat buldugum her daim bakiyorum ve cikiyorum.Sizinle tanismak benim icin cok iyi oldu.Kendimi sansli hissediyorum...Takilin siz biz bakariz' arada dalariz araniza,bir iki kelam da biz ederiz:) Tekrar tesekkurler...
iyi geceler kizlar.sabah görüşürüz..bol leptinler iyi geceler güzeller..
şekerim cevizli kaymaklı kayısı yemişsin yasak değil ki..kafana geçirmişsin çantayı okadar sersem olucan kıssselamlar,
gece gece anca girdim. ama bugun dediğimi de yaptım 3 mil :)
aksam da yediklerim:
kayısılı ceviz ve kaymaktan yedim :)
gözüm dönmüştü hatırlamıyorum.
yemek olarak ta 1 bardak süt içtim..
Egzersizle de erittim birazını sanırım. Umarım cuma bunlar bana yol su elektrik olarak geri dönmez :)
dersleriniz suuu gibi aksın tatlım başarılar..günaydın kızlar.akşamki menüyü yazmayı unutmuşum:zeytinyağlı barbunya,et sote,salata
şimdide kahvaltı yapcam:yumurta,peynir,zeytin,domates,salatayiycem.kayısımı yedim üzerine 2 bardak ılık su içtim:))
bugün müfettişler dersime girecek şans dileyin....
rica ederim canım..tam da dediğin gibi vakit gerekiyor maalesef...alınmamana sevindim..Cok tesekkurler sersum bir alinganlik durumu yok ben egleniyorum gercekten ama bir seyler yazmak konulara dahil olmak ve tum sayfalari okumak ciddi zaman gerektiriyor.Firsat buldugum her daim bakiyorum ve cikiyorum.Sizinle tanismak benim icin cok iyi oldu.Kendimi sansli hissediyorum...Takilin siz biz bakariz' arada dalariz araniza,bir iki kelam da biz ederiz:) Tekrar tesekkurler...
kıss ben işe güce dalsam da hep pc açık olur hiç kapanmaz ki..sonra işim bitince gelir otururum yine..bugün kk ya girdim sonra velete dalınca
pc acık unutmusum ,geldim baktım pc acık yuh dedim kendime farkeden olsaydı bu kadının da işi gücü yok pc basında oturuyor
heralde derdi
abooww bacım senin oğlan hakketten büyümüş..kıyafetlere el attığına göre..oglusum da büyüdü kendisiyle birlikte dilide büyüdü laf yetişmiyor artık
giysilerime karısıyor bu güzel bu kötü diye
erkek kardesimin dügünü vardı gecen hafta 1 ay boyunca fena yogundum
biraz rahatladım bu seferde aralaık ayında ablamın dügünü var
onun ceyizi içinde yeniden lif örmeye baslayacagım yogun olurum bi dönem
denizi nerde bulucam ben..neyseee yaza kadar koynumda saklıyorum anahtarıııAnlaştık o vakit , kilidi tak , anahtarı denize at
leptin kaçmasın diye uykuya gittik tatlım..iyi geceler kizlar.
ben ancak geldim. herkes gitmis neyse bugunku menumu yazayim.
sabah
1 yumurta
2kk peynir
10 zeytin
biraz ceviz
aksam
kiymali karnibahar yemegi
ayran
hepimize bol leptinler yaz geliyor gitsin kilolar.
İyi geceler kızlar
Saat 11:00
3 yumurta akı
Avuç içi kadar beyaz peynir
Saat 18:00
4 kuzu pirzola
1 kase yoğurt
Kilo 49.9
Hedef 47