- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
canım çok hoşsun yaa valla gülmekten öldüm kıss nerde yok canım ben almıım sen bana 40 lı kilolara nasıl düşülür onu öğret
Boyun 1.50 metreyse kilo kendiliğinden 40 lı rakamlarda dolaşıyo Makbuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok hoşsun yaa valla gülmekten öldüm kıss nerde yok canım ben almıım sen bana 40 lı kilolara nasıl düşülür onu öğret
canım benimde 160 40 değilde 59.9 u görsem göbek atarım vallaBoyun 1.50 metreyse kilo kendiliğinden 40 lı rakamlarda dolaşıyo Makbuş
sabah
sadece ayran
öğlen
1 tabak kısır asma yaprağıyla yedim
çok severimde
fındık, çay
akşam
artan kısırdan 3 kaşık
patlıcan közlemesi
çılbır 2 çatal helva
şimdide çay içiyorum
iyi geceler herkeze
canım sabah sadece ayran olmaz en öenmli öğün sabah vaktin olmadı herhalde bu arada bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyor haftada 1 ya da 2 defa 3-4 kaşığı geçmese iyi olur ve gelelim helvaya o da içinde şeker olduğu için kilo vermemizi yavaşlatır :13:afiyet leptin olsun bu arada bende patlıcan közlemesine bayılırım daha doğrusu patlıcan olsun da ne olursa olsun yane
canım benimde 160 40 değilde 59.9 u görsem göbek atarım vallaBoyun 1.50 metreyse kilo kendiliğinden 40 lı rakamlarda dolaşıyo Makbuş
canım sabah sadece ayran olmaz en öenmli öğün sabah vaktin olmadı herhalde bu arada bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyor haftada 1 ya da 2 defa 3-4 kaşığı geçmese iyi olur ve gelelim helvaya o da içinde şeker olduğu için kilo vermemizi yavaşlatır :13:afiyet leptin olsun bu arada bende patlıcan közlemesine bayılırım daha doğrusu patlıcan olsun da ne olursa olsun yanesabah
sadece ayran
öğlen
çok severimde
fındık, çay
akşam
artan kısırdan 3 kaşık
patlıcan közlemesi
çılbır 2 çatal helva
şimdide çay içiyorum
iyi geceler herkeze
Iyi akşamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Ben akşam yemeğinde; bir tabak barbunya, bir tabak limonlu zeytinyağlı domates,bir kase keten tohumlu yoğurt 2 gün kurusu ve iki avuç kadar fındık yedim. Çok mu olmuş sizce de? Böyle bir suçluluk hissi içerisindeyim de...
ben ne yaptim ya demin cok pismanim ama ne yapayim gideyim anoreksiyalar gibi kussammi acaba o kadar yanii uzgunum
butun gun ne guzeldi oysaki
guzel guzel karatay kahvaltisi yaptim
arada 1 ayran
aksam eve geldim
yogurtlu corba ve salata yiyip kalktim
10 dakika sonra oglum elinde bir gofret getirdi anne sen de ye luffen dedi dayanamadim bir isirik alayim dedim ondan sonra 1 gofret ve 2 kucuk cikolata ve cubuk kraker tuuu bana utaniyorum...uzgunum,cok pismanim,,,,
benim ergenyus çıldırttı beni ..
aylığını verdim(artık sorumluluk alsın aylık vereyim hergün vermektense dedim.) vermez olaydım git hepsiyle stardoll diye bi oyunun aylık aboneliğini al..babası da diyor artık sana hiç para yok 1 ay ..sen dersen: o parayı ister 1 ayda ister 1 günde harca diye senden yüz bulur harcar işte..mesele paranın miktarı değil elbet 50 tl hafta içi için hafta sonu bize ait....ama çıldırmamak elde değil sen git 1 saatte bitir..eşimde bende zor sabrettik üstüne atlamamak için..zaten her ay D&R dan istediği kitabı dergiyi alırım..o 50 tl de işte arkadaşlarıyla bişeyler alırsa sorumluluğunu bilsin diyeydi..haaahh bildi çok bildii
Normalde ne kadar spor yapıyordun canım. 5 mil 1 saat 10 dakika falan sürüyor. 3 mil yaklaşık 45 dakika falan. Normalde kaç saat spor yapıyorsan ona göre düşünüp aynısını yap her mil 15 dakika falan yaklaşık olarak öyle düşün.
Hoşgeldin müdür....selam kısslar ben geldim
O göbek yakında atılacak Makbuşşşşş...canım benimde 160 40 değilde 59.9 u görsem göbek atarım valla
iyi taktik bence de çocuklarımızı cesaretlendirdiğimiz kadar ara sıra ket de vurmalıyız paranın sorumluluğunu öğrenmeliler ve eğer bir anda bitirdilerse mutlaka bu davranışın sorumluluğunu onlara vermeliyiz ki mesela o ay para vermeme gibi bunu öğrensinler ay anne gibi konuştumfındık ile kayısıyı yemeseydin iyidi canım
45 dk yürüyerek telefi edebilirsin
okuyunca bi an güldüm pc basında
bı ısırkla baslar hersey
tecrübeyle sabit
cook para veriyoruz cocuklara ya
ben liseye giderken 1 tl alıyordum günlük
simit ayranıma yatıyordu vallahi
şimdi günlük 10 tl alanlara duyunca sok oluyorum sonunda da sımarıyorlar veletler
oglum3 yasında markete gidiyoruz sadece 1 tane bişey isteme hakkı vardır
2..ciyi isteyemez ..sürekli konusuyorum onunla
bugün bir tane aldık bir tane de yarın bugün 2 tane alırsak yarın bişey alamayız gibi falan
bu cabalarım ileride işe yarar insallah
Hoşgeldin müdür....
O göbek yakında atılacak Makbuşşşşş...
canım valla kasıtlı bişi yok bende görünce hayalkırıklığı yaşadım
aman allahım canım ben senin yerini nasıl kapayım yok ki bi muratlar yakında bence de sen o muratla görüşme
söyleme yazık kadına yaww..çok heyecanlı di mi ahhh yaktın beni anne ya şimdi kadına baskülün eksik tartıyor desem çok üzülecek en iyisi hiç söylememk 1 klo eksik bilsin kendini nolcek sanki
bence de bence de YÖK
canım olmuş artık bu kadar üzme kendini hemen zipora koş erit yediklerini yarında dikkat et telafi edersin yerleşmeden
ayynı demek hepisi bunların..bu gidişle bizim ki deöyle olcekBenim kız da aynı, bide baştan parayı alırken '' harçlık olarak verdiniz o para keyif parası hiç karışmıycaksınız geri kalan tüm harcamaların parasınıda ödemelisiniz'' dedi bizde bidaa öle peşin vermedik artık bayramdan bayrama anca görii o kaa parayı
Bugün İstanbulda öyle kasvetliydi bende sıkıldıydım ama şimdilik düzeldim gibi cumadan itibaren düzelicekmiş (astrolojik haber)
erken kaçtın bebişim..iyigeceler..Kızlar ben kaçar hepinize bol leptinler
senin bileğinin ay pardon ağzının ve midenin hakkıyla kazandığın yeri kimse alamıycak bu gidişle zatiiSersumum ben bulunduğum yerden memnunum muhtarım , benimki bazı arkadaşlarınki gibi şaibeli değil bilakis bileğimin hakkıyla kazandığım tertemiz bir birincilik Ve yerimi korumak için ne kadar fedakarlıklar yaptığımı , istemediğim halde bazı arkadaşlara (Ahhhh Murat Ahhhh) gece oturmalarına gidip o değirmen taşı büyüklüğündeki kek dilimlerini minnacık ağzımdan içeri tıkmak için ne zorluklar yaşadığımı bir ben bir Allah bilir...İstikrarı korumanın bedeli ağırdır ama gece yastığa başımı koyduğumda içimin huzurlu olması benim için yeterlidir muhtarım...
Makbule eğer yukarıdaki fedakarlıklar için hazırım diyorsan haftada 1,5 kilo alabilmenin 10 altın kuralını öğretebilirim , sonuçta gençlerin önünü açmak lazım 10 altın kuralı layıkıyla öğrendiğin zaman da ödül olarak seni Muratlarla tanıştıriciiimmm
allahım nere de öyle evlat..allah sağlık versin de şimdikilerin hepsi böyle canım..
merhaba canlarr...
akşam anne menüsünde;
tarhana çorbası
karnıyarık
salata
çok ama çok az su içtim..normalde 4 lt su tüketen ben son birkaç aydır çok az su içiyorum..
havlar ısınsın eski enerjim yerime gelir
ablalarım ergenuslarla mücadelenizde kolaylıklar diliyorum lakin zor iş..
bende değişikmişim be anacım babamın verdiği harçlıkları biriktirir biriktirir..hatta aylarca dokunmadan saklardım..
böylece babama bile borç vermişliğim vardır
yarın eşimin izin günü ve bize izmit yolları göründü..belki maşukiyeye kahvaltıya gideriz.ohh miss..
kocaelinden olan var mı bilmiyorum ama outlet center geleneksel indirimi başlad kaçırmayın..
acayip indirim oluyor şiddetle tavsiye edilir..
colinstn sweatleri 3 tl-5 tl ye aldık bütün kış giydik
Boyun 1.50 metreyse kilo kendiliğinden 40 lı rakamlarda dolaşıyo Makbuş
hoşgeldin bebişimmselam kısslar ben geldim
sabah
sadece ayran
öğlen
çok severimde
fındık, çay
akşam
artan kısırdan 3 kaşık
patlıcan közlemesi
çılbır 2 çatal helva
şimdide çay içiyorum
iyi geceler herkeze
hoşgeldin bebişimm
anaaam ben ne zaman müdür oldum
Selam kızlarrrrr.
neyse kızlar ben kaçar yarın stajım var duş alıcam saçıma fönler çekicem
grup çalışması yaptığım on öğrencim var 4. sınıf beni görünce öğretmenim çok güzel olmuşsunuz diye ayağıma sarılıyorlar valla bende süslenir oldum onlara gururumu okşuyorlar çok seviyom ya çocukları
iyi geceler arkadaşlar
Selam kızlarrrrr.
Sen müdür diil misin kısss zaten