Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah
sadece ayran
öğlen
1 tabak kısır asma yaprağıyla yedim
çok severimde
fındık, çay
akşam
artan kısırdan 3 kaşık
patlıcan közlemesi
çılbır 2 çatal helva
şimdide çay içiyorum
iyi geceler herkeze

Boyun 1.50 metreyse kilo kendiliğinden 40 lı rakamlarda dolaşıyo Makbuş
canım benimde 160 40 değilde 59.9 u görsem göbek atarım valla

canım benimde 160 40 değilde 59.9 u görsem göbek atarım valla
canım sabah sadece ayran olmaz en öenmli öğün sabah vaktin olmadı herhalde bu arada bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyor haftada 1 ya da 2 defa 3-4 kaşığı geçmese iyi olur ve gelelim helvaya o da içinde şeker olduğu için kilo vermemizi yavaşlatır :13:afiyet leptin olsun bu arada bende patlıcan közlemesine bayılırım daha doğrusu patlıcan olsun da ne olursa olsun yane

fındık ile kayısıyı yemeseydin iyidi canım
45 dk yürüyerek telefi edebilirsin

okuyunca bi an güldüm pc basında
bı ısırkla baslar hersey
tecrübeyle sabit

cook para veriyoruz cocuklara ya
ben liseye giderken 1 tl alıyordum günlük
simit ayranıma yatıyordu vallahi
şimdi günlük 10 tl alanlara duyunca sok oluyorum sonunda da sımarıyorlar veletler

oglum3 yasında markete gidiyoruz sadece 1 tane bişey isteme hakkı vardır
2..ciyi isteyemez ..sürekli konusuyorum onunla
bugün bir tane aldık bir tane de yarın bugün 2 tane alırsak yarın bişey alamayız gibi falan
bu cabalarım ileride işe yarar insallah

Selam,
hiç spor yapmadı ilk defa yapacaksanız bence 2 millik olandan yapın bir kaç gun sonra artırarak devam edebilirsiniz.

iyi taktik bence de çocuklarımızı cesaretlendirdiğimiz kadar ara sıra ket de vurmalıyız paranın sorumluluğunu öğrenmeliler ve eğer bir anda bitirdilerse mutlaka bu davranışın sorumluluğunu onlara vermeliyiz ki mesela o ay para vermeme gibi bunu öğrensinler ay anne gibi konuştum

canım valla kasıtlı bişi yok bende görünce hayalkırıklığı yaşadım

aman allahım canım ben senin yerini nasıl kapayım yok ki bi muratlar yakında bence de sen o muratla görüşme

söyleme yazık kadına yaww..
ayynı demek hepisi bunların..bu gidişle bizim ki deöyle olcek
Kızlar ben kaçar hepinize bol leptinler
erken kaçtın bebişim..iyigeceler..
senin bileğinin ay pardon ağzının ve midenin hakkıyla kazandığın yeri kimse alamıycak bu gidişle zatii
allahım nere de öyle evlat..allah sağlık versin de şimdikilerin hepsi böyle canım..

sen beni ağlatmak mı istiyon kıss..ben kocaeli karamürselliyim..allahım sana geliyorum..dimek indirimler başladıı ühü vede ne ühüü

selam kısslar ben geldim
hoşgeldin bebişimm

canım afiyet olsun..sana da f evgiye de sabah cevap yazdım ikiniz de okumadınız..eğer geçmişe gidip sizlere verilen cevapları okumazsanız söylediklerimizi de kaçırırsınız maalesef..

Son düzenleme:
pazartesi

sabah :2 yumurtalı klasik karatay kahvaltım
akşam :2 cordon bleu ,patlamış mısır

salı

sabah : 2 yumurtalı karatay kahvaltım ( ama bu yumurtalar taaa Kütahyadan özel geldi.Harbi köy yumurtası yani )
akşam: ayıp oluyor ama ayvalık tostu.

neyse kızlar ben kaçar yarın stajım var duş alıcam saçıma fönler çekicem

grup çalışması yaptığım on öğrencim var 4. sınıf beni görünce öğretmenim çok güzel olmuşsunuz diye ayağıma sarılıyorlar valla bende süslenir oldum onlara gururumu okşuyorlar çok seviyom ya çocukları
iyi geceler arkadaşlar

İyi geceler Makbulecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…