- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
uzun zamandan sonra ilk defa bugün pörtlettim diyeti(
menümü yazıyorum(
sabah 10.00
4 hurma
2 ceviz
saat 14.00
mangala bir oturduk 16.00 e kadar ara ara et geldi et yedim
1 domates yedim
1 light bira içtim
10 tane de erik yedim
16.00 dan sonra da hiçbirşey yemedim((
ama çok güzel bir gündü:))) umarım siziznki de öle geçmiştir:)))
kızlar herkesin gwçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim iyi ki gldim içim rahat annem iyi çok şükür işte bu hafta hastanedeyiz bakalım ne zamana taburcu olur bu arada diyet miyet kalmadı zaten artık burdan dönünce devaam ederim inşallah sizi özledim pazar günü dönemyi düşünüyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım bakalım
ne zor oluyo de mii..ben de bu kıss nerelerde sesi soluğu çıkmıyo demiştim..meğer arşive dalmış toz içinde kalmışın..
Sabah menüm 8:30 2 yumurta, kibrit kutusu kadar tulum peynir, domates 1gr omega3, maydonoz, fesleğen.
Sabah pilates dersine gittim. Bu deneme dersiydi. Ben yeniyim diye daha kolay hareketler yaptırdı hoca. Buna rağmen etlerim, atların eti gibi seğirdi. Hala bacaklarım titriyor. Zor gibi de gözükmüyordu yaptıklarımız ama zormuş. Herhalde devam edicem. Hoca hareketleri yaptırırken bana gelip, karnını içeri çek dedi. Dedim bu içeri çekilmiş hali!
Bu arada, orada 30 kilo vermiş 50 yaşlarında bir kadınla karşılaştım. Eski fotoğrafını gösterdi, inanamadım! Beni de motive etti doğrusu.
Sonuç:
1 saat pilates yaptım.
Eve gelince de 4km/45 dak yürüdüm.
Aktif, dinamik, heyecanlıyım
Kızlar ben geldim dünden beri evde tadilar var biraz ansızın oluştubende ısınmak üzereyken diyete kusura bakmayın
Ben çabuk izin aladım evde yemek yapıyorumda kendim için bisey yapamıyorum:18:ansızın olduğu için içinde stresteyim su anda ben sizden biraz izin istiyeceğim ama yarın her ne olusa olsun kilo bildirimi yapacağım menülerim haliylen düzenli değilçok üzgünüm
selam bayanlar...ben bahar temizliğindeyim kafamı kaldıramıyorum..sersumum ben sana söyleyene kadar beni izinli yazarmısın..çünkü hiç vaktim yok:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?