Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar iki gündür giremiyorum hastane işlerim vardı geçmişide okuyamadım
sadece menümü bildireyim birara okuyacğım neler yaptınız bakayım bu arada makbuşcumun annesi iyidir inşallah
dünkü menüm bunlar
1. öğün=karatay kahvaltı
2.öğün=yoğurt fındık
3.öğün= semizotu yemeği yoğurt
saat 17:00 dondurma en azından 8 den önce yemiş oldum
bu arada regilim bu hafta kilo vermeyi ummuyorum bakıcaz
bugünkü menüm
1. öğün=karatay kahvaltı
2.öğün=yok kahvaltıyı geç yaptım
3.öğün=malesef ince bir dürüm ayran portakal yarım elma
tiroit hormonlarıma bakıldı hapını bırakmıştım tekrar başladım doktorum kilo vermemin zor olduğunu söyledi geçen haftada ondan kilo veremedim biliyordum hapı bıraktırmıştı doktor anlıcanız benim kilo vermem çok güç yinede sizin desteğinizle buradayım daha önce hiç diyet yapmamıştım bu ilk diyetim son olsun istemiyorum inşallah sizlerle başarırım

ooo afiyet olsun kuzum sen de mangal sezonunu actin, bi gariban regen kaldi

alkollü icecekler de karbonhidrat grubuna giriyodu dimi??? yani öyle arada icilebilri mi?? insülin dengesini bozuyordur heralde :44:

Hepiniz mışıl mışıl uyurken bende ütü yaptim cocuklarla ancak oldu 1 de kizim uyudu. 40 dk ütü bitirmisim maşallah bana.
Bugün sporumu yaptim hemde 5km yürüdüm hiz:5 270 kalori 60 dk yuppi

Sabah kahvaltim (11:00bitti)
4 tane ceri domates
1 salatalik
5-6zeytin
1buyuk dilim peynir
2yumurtali zeytinyagli omlet

12:00 gibi komsuyla sekersiz kahve oglusumun ellerinden.

Oglen spor, banyo derken saat oldu 16:30 yemegim ise ve son öğünum
etli türlü yemegim ( et, , fasulye, patlican, patates, havuc)
Karisik salata bol gelen
Komsum yarim tabakta tavuklu türlü getirdi onu yedim

Aksam disardaydik alisveriste yemek yemedim 21:30 gibi 500 gr sodali ayran ictim kizlar bolca su ictim

Gunum guzel gecti sporumu da yaptim mutluyum bugun aksam disarda gezerken bir kez daha anladim zayiflamam gerektigini kilolarim tokat gibi cakti suratima boyle olmasi iyi kendimi hirslandiriyorum 22 Eylül'e en az hedef 55 olmak hayirlisiyla.

Son düzenleme:
günaydın kızlar şuan kahvaltı yapıyorum

3kayısı+ılık su sonra yoğurtlu küryarım saat bekledim
peynir,zeytin,dom,salatalık,badem,yarım muzdün yürüyüş yapacak arkadaş beni ekti.ama ben evde yürüdüm 45 dk 4km

kızlar günaydın
sabah kahvaltımı yaptım
peynir zeytin 2 yumurta fındık ceviz 2hurma roka tere limonlu 1bardak yeşil çay
şimdi süt almaya gidicem köy yumurtası falan bi güzel yoğurdumu mayalıcam
kızlar ben sizin yoğurttan yiyemiyorum zencefil alerji yapıyor acillik oluyorum korkudan yaklaşmıyorum bile
geçmişi de oku oku bitmedi 303 de kaldım nise az kaldı bakımm daha sonra girerim şimdi pazara
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bende yeni kalktim kizlar simdii kahvaltimi hazirliyacam
2yumurtali omlet
4tane ceri domates
peynir
10 tane zeytin
yeşillik

Bende kahvaltı bildirimi yapayım : iki yumurta haşlanmış , domates peynir yeşillik, çay. Yarimsaat öncesinde yogirt kuru. :) sevgiler hepinize...

Herkes nasıl..Ben dün fena dağıttım..evde olunca bir de misafirim olunca..

Sabah kahvaltım iyiydi:
2 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
2-3 dilim kaşar peyniri
5 zeytin
1 domates
6 ceviz
çay

öğle yemek yok..kendimi temizliğe verdim..

akşam misafirim vardı..karışık ızgara yaptım..

yarım kase mercimek çorba
1 kaşık pilav
karışık ızgara
salata
az kızartma
1 bardak ta kola..

yarın tartıya çıkmak bile istemiyorum..:18::18::18:

Selamlar,
yine cok vaktim olmadıgından sadece menu paylaşacagım..

dun aksam:
yogurtlu kür
tarhana corba
aksam fırında sebzeli pirzola yapmıştım. ondan iki tane etlerinden az da sebzesinden
2-3 tane kelebek makarna (cok canım cekti cocuklara yapmıstım)

sabah : klasik karatay 2 yumurta
tel peynir,
zeytin 12 tane
domates salatalık
maydanoz dereotu
2 tane omega 3

yogurtlu kürü neden se sabah sabah yiyemedim,birazdan ogle oncesi yapacagım..

güya aksam 3 mil yuruyecektim yalan oldu (

şimdilik bu kadar guzel günler

günaydın kızıçelerim hepimiz için güzel bir gün olsun inş akşam iş çıkışı hemen eve gidemedm. o yuzden yeöeği dışarda yedim. sadece salatayla geçiştirdim. eve gidince de yarm kase yoğurt yedim meyve ilee. sabahta klasik karatay kahvaltımı yaptım.

Geçmiş olsun canım. Muhtemlen 2. günün sonunda çıkarırlar anneni ama pansumanı varsa onu da bekleyebilirler. Bence en geç cuma taburcu olmuş olur merak etme.

ne zor oluyo de mii.. ben de bu kıss nerelerde sesi soluğu çıkmıyo demiştim..meğer arşive dalmış toz içinde kalmışın..

Kıs sorma valla kollarım ağrıyor Bu aletlerden de vardı orda yapim dedim kollarım tutmuyo

Dün arkadaşımda kahvaltıdaydım klasik karatay kahvaltısı yaptım. saat 12.30 da.

Akşam da döner yedim, tabisi biraz da ekmek Saat 16.30 da

20:00 da Tam 1.5 saat yürüdüm ve kol hareketleri + üst bacak hareketleri yaptım

Bu sabah 10:00 Geç kalktım ilacımı da içtim

6 zeytin
1 domates+ 1 yumurta + 1/2 kk peynir ile omlet
4 çilek
6 yeşil erik

16.30 Akşam ilacımı da içicem

Ayran çorbası

Yeşil salata

00:00 ilaç

1kase yoğurt kürü

Sabah menüm 8:30 2 yumurta, kibrit kutusu kadar tulum peynir, domates 1gr omega3, maydonoz, fesleğen.

Sabah pilates dersine gittim. Bu deneme dersiydi. Ben yeniyim diye daha kolay hareketler yaptırdı hoca. Buna rağmen etlerim, atların eti gibi seğirdi. Hala bacaklarım titriyor. Zor gibi de gözükmüyordu yaptıklarımız ama zormuş. Herhalde devam edicem. Hoca hareketleri yaptırırken bana gelip, karnını içeri çek dedi. Dedim bu içeri çekilmiş hali!

Bu arada, orada 30 kilo vermiş 50 yaşlarında bir kadınla karşılaştım. Eski fotoğrafını gösterdi, inanamadım! Beni de motive etti doğrusu.

Sonuç:

1 saat pilates yaptım.
Eve gelince de 4km/45 dak yürüdüm.

Aktif, dinamik, heyecanlıyım

Kızlar ben geldim dünden beri evde tadilar var biraz ansızın oluştu bende ısınmak üzereyken diyete kusura bakmayın
Ben çabuk izin aladım evde yemek yapıyorumda kendim için bisey yapamıyorum:18:ansızın olduğu için içinde stresteyim su anda ben sizden biraz izin istiyeceğim ama yarın her ne olusa olsun kilo bildirimi yapacağım menülerim haliylen düzenli değil çok üzgünüm

selam bayanlar...ben bahar temizliğindeyim kafamı kaldıramıyorum..sersumum ben sana söyleyene kadar beni izinli yazarmısın..çünkü hiç vaktim yok:.

:122::122::122::122::122::118::118::118: Hadi bakalım belkide çok kilo verirsin belkide hı

Ah canıııım çok zor valla Kolay gelsin.

selam bayanlar...ben bahar temizliğindeyim kafamı kaldıramıyorum..sersumum ben sana söyleyene kadar beni izinli yazarmısın..çünkü hiç vaktim yok:.

Kolay gelsin canım akla pakla evi

Kızlaaaar bende ev temizlemeceye girişiyorum kalan ayakkabı dolabı nı da kışlık yazlık rotasyonu yaptırıyım bitşin bu işkence

Haydi yine geliciiim

Bu sabah geç kaldığım için kahvaltı edemedin kızlar..

Saat 10.00 da kırmızı meyveli çayımın yanında 3 tane kuru kayısı yedim..

Öğle yemeğim:
1 but haşlanmış tavuk
salata
yoğurt
1 dilim ekmek:18::18:

çok acıkmışım..birazdan da kahvemi içiccem..akşam annemdeyim inşallah bana göre yemeği vardır..

Selam dostlar :) kızıma öğle yemeği goturdum okula, yaprak sarma yapmıştım ama benyemedim. pirincliydi çünkü :) ha birde dönüşte bircilginlik yapayım hadi dedim ve eve yürüyerek geldim :)) çılgınlık kısmı apartman topuklu ayakkabıyla bu karari uygulamaktı. Iki kere düşme tehlikesi geçirdim ama olsun :))

merhaba arkadaşlar..ben karatay diyetine devam..arada kaçamaklar oluyor. o zaman diğer yiyeceklerimden kesip devam etmeye çalışıyorum..ben zaten ideal kiloma ulaştım..ve rahata kavuştum.artık hafifim ve istediğim gibi rahat hareket edebiliyorum..

ablam 73 kilo idi..o da 10 gün oldu bu diyete başladı..her akşam telefonda benden menü alıyor ..ne yenir ne yenilmez soruyor..ama iyi gidiyor..

çalışıyor .memur kendisi..akşamları da netten plates yapıyor .1 saat..

ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla incelmiş ...

tartılmamış ama haftada 2 kilo veriliyor biliyorum ..sanırım 2-3 kilo vermiş..çok sevindim..zaten boyu çok uzun değil..kilo da 73 olunca kocaman karnı vardı...

o da karataycı oldu artık...

sizlere kolay gelsin..

ben öğlen öğünümü kaldırdım gibi kızlar..
klasik karatay kahvaltımı yapıyorum..
kahvaltıdan sonra 5 saat geçince bol ayran tüketiyorum çay içer gibi yavaş yavaş ..kısır yiyorum bazen ..
ve arkasından 2 bardak kadar süt içiyorum..ama yavaş yavaş ..birden içmiyorum..yine çay içer gibi

akşama da sebze , tavuk , et , peynir , zeytin ..ne varsa ondan yiyorum..

artık açlık hiççççççççççç hissetmiyorum..önceleri diyete ilk başladığımda aklım hep yemeklerde idi..ve öğün aralarındaki 4 saat geçmek bilmezdi.

bu arada tatlı kaçamaklarım da oluyor. zaten az yediğim için bu kaçamaklar etki etmiyor..

ve 53 kilo oldum ..doğum öncesi kilomdayım şükür .

boyum 1 66- 1 67 gibi...

darısı başınıza..

kolaylıklar dilerimmmm..

işte ben son halimden bir resim..

inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…