Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sorma yaaa iki gün kaldi :18::18::18: valla bu hafta cok yiyemedim tamam acikiyorum 4. saatin sonunda ama yemek zamani da gelince canim cok bisey yemek istemiyor :44::44::44: eee yürüdügüm yollari hiiiiic demiyorum.. artik kilo veremediysem yuh derim kendime

pollyannaacimm nasilsin canim??? hosgeldin sen de bebisin nasil bakalim?? dogum kilolarini verceksin sanirim, gel gel her gün düzenli olarak menü bildirimi yaparsan yanlislarimizi düzeltiyor tecrübeli arkadaslar sagolsunlar

vermişindir canım..iyi düşün iyi olsun

ayy canım benim geçmişi okuyamadığım için görmedim senin geldiğini...inşallah iyisinizdir tatlım
kilolarını takma canım ya,ne kaaa güzel iki evladın var,bundan sonra dikkat eder 2 çocukla uğraşırken kolayca verirsin kilolarını
yoğurt kürünün malzemelerini aldım ama hala deneyemedim canım ya,inşallah bugün yiyecem
ben de seni öptüm canım

abooooovvv birdy geçmişi okumuş

çok sevindim canım,inşallah en kısa zamanda daha da iyi olur annen

herkese selam canlarımpazara gittim geldim,çok yoruldum.yaprak alıp onları bastım veee böyle oldum.şimdi de yemek yapmaya gidiyorum akşama gelirim anacım

herkese selam canlarımpazara gittim geldim,çok yoruldum.yaprak alıp onları bastım veee böyle oldum.şimdi de yemek yapmaya gidiyorum akşama gelirim anacım
kolay gelsin canımm...:16:
abooooovvv birdy geçmişi okumuş
]
bi de üşenir okumaz dediydik..
iveeeeeetttt kesin 2 kilo vermisimdir rakami büyük hedefleyim de vucüt de kendini ona göre ayarlasin valla ben karismam secret yapayim bariiimmm

tabee büyük düşünmek lazım..benim de secretlerim mevşurdur..yap bakiimm

selam kızlar sabah kahvaltımı 8.30 gibi bitirmiştim.öğlen yemek yerim diye düşünüyodum.şu yoğurtlu kürden yaptım yedim.benim kociş ile oğlan uyudu yemek yiyemedik.yoğurt beni tuttu. akşam 6 gibi de mercimek çorba,etli patlıcan ve salata ardından 2 avuç yer fıstığı yedim.saat 11 de 3 km yavaş yavaş yürüdük.(gezmelik)şimdide arkadaşımla yine 45 dk yürüyecez.

2. öğünüm

1 biber dolma
2 yaprak sarma
1 tabak z.yağlı fasulye
kabak salatası ve patlıcan salatası
yoğurt

kısslar nerdesiniz yaww:44::44::44:

cicim geldim de kalamıycam kocişim alcak laptopu şimdi..ben bugün biraz müzik yükleme falan yaptım ohiç girmedi..söylenir yoksa..

olmadı birazdan notebook tan girerim o da çok yavaş..bakalım..gelirim belki

cicim geldim de kalamıycam kocişim alcak laptopu şimdi..ben bugün biraz müzik yükleme falan yaptım ohiç girmedi..söylenir yoksa..

olmadı birazdan notebook tan girerim o da çok yavaş..bakalım..gelirim belki

tamam bebişim,ben de yürürüm belki bu arada:97::97::97:

Merhaba tekrar:) sersum ben kuruyemis pek yemiyorum. Acıkmam ondanmi? Şeker tüketmiyorum 2 yıldır. Taze ve kuru meyve aksam yemiyorum. Kuruyemiş tüketmeye başlayim o zaman inşallah acıkma sürem uzar. Bu arada cok teşekkür ederim cevabin için.sizlere katılmayı cok isterdim ama cepten giriyorum ve takip etmeye bile yetişemiyorum. Yine cok faydalı oldunuz benim için

selam kizlar,bütün gün hareket halindeydim simdide kalkip spir yapicam,menümü yazip kaciyorum :)

birinci ögün

kasarli melemen
biraz beyaz peynir
zeytin
bir kücük muzun yarisi
ceviz

arada bir sütlü makine kahvesi( cocuklari dondurma yemeye götürdüm ,bende kahve ictim)

ikinci ögün
2 karniyarik
fasulye kavurmasi
yogurt

uzun zamandan sonra ilk defa bugün pörtlettim diyeti (
menümü yazıyorum(

sabah 10.00
4 hurma
2 ceviz

saat 14.00
mangala bir oturduk 16.00 e kadar ara ara et geldi et yedim
1 domates yedim
1 light bira içtim
10 tane de erik yedim
16.00 dan sonra da hiçbirşey yemedim ((

ama çok güzel bir gündü:))) umarım siziznki de öle geçmiştir:)))

Selam dostlar. :) bu akşamki menum bol yeşillik ve tavuklu mantar sote. Öncesinde baharatlı kefir. Sonra yarım saat yürüyüş. Evdekilere tavuk göğsü yaptım ama ben yemiyorum. şimdi omega 3 alip yaticam. Leptininiz bol olsun. :) seviliyorsunuz tarafimdan...

Sabah klasik karatay kahvaltı
Ogle et kavurma salata
Aksam koy yifkasiyla ispanak gozleme

Akşam yemeğim: 1 tabak düğün çorba, 1 tabak kuzu tandır, 2 tane çilek(X), yarım çay bardağı fanta (X)

Dün çok mu yemek yapmışım ne... Hala bitmedi:)

Hepinize iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…