amma yemişim de miii
canımcım valla cumaya belli olucak ama ben yanında pro da yapıyom e bide 9 lu çay da içiyom..hangisi daha etkili bilemiyecem..hepsi birbirine karıştı ..amacım metabolizmamı afallatmak ama ters tepmez inşallah..
cumaya ne kaldı ..:18::18::18:
Merhaba.. Ben sizleri sessizce takip ediyorum, farketmissinizdir belki. Menülerinizden faydalanıyorum. Cok cok teşekkür ederim tabi. Ben 10 nisanda başladım karataya ve bugüne kadar 3 kiloya yakın verdim. Bu hafta durduyoğurt kürünü yapmak istiyorum da tadı nasıl acaba:) birde ben sabah karatay kahvaltısıni bolca yapıyorum acıkmayim diye ama aradan 3 saat geçince acıkıyorum sanırım insülin direncim var az önce bi tabak madımak 2 ufak parça tavuk ve bi küçük kase pulbiberli yoğurt yedim. Midem dolu tamamen. Aksam az yiyecem diyorum, olmuyor yine fazla kaçırıyorum
sorma yaaa iki gün kaldi :18::18::18: valla bu hafta cok yiyemedim tamam acikiyorum 4. saatin sonunda ama yemek zamani da gelince canim cok bisey yemek istemiyor :44::44::44: eee yürüdügüm yollari hiiiiic demiyorum.. artik kilo veremediysem yuh derim kendime
:
kizlar bende sizleri cok ozledim ve eksikliginizi hissettim. benim zor gunlerimde yanimdaydiniz.cok sukur iyiyiz.kizimda iyi saglik problemi yok...
.ama benim sutum kesildi gibi birsey sutum gelmiyor. gercekten cok uzuldum....
o kadar yedim ictim sut olsun diye su ictim bitki caylari ictim akliniza gelecek herseyi denedim ama olmadi iyice azaldi.... o kadar kilo aldim sutum olsaydi hic dert etmezdim ama sut yok kilo var. bende kendimi teselli ediyorum ne yapayim beterin beteri var haline sukret diyorum.... en azindan kizimin sagligi iyi diyorum....
bugunden itibaren yediklerime dikkat edicem...1 ay sonra tr ye tatile gidicem ins...benim acil kilo vermem lazim nasil yapicam bilmiyorum..
.once odem atmak icin moral olsun birkacgun atak yapayim sonra karatayla basliyim diyorum...bakalim...
sersum canim sen onceden dukan yapmistin.kac gun atakla kac kilo vermistin hatirliyormusun...sen ne dersin once atak yapip karataya oyle baslayayim mi?
igneoyam canim yemediklerin icin alkis....
adigegupse canim keske yaninda birseyde dileseymissin...canim ins.allah kalbine gore versin...
ficans canim bende seni opuyorum cok sagol.
sadece askim canim dugune az kalmis.ins.istedigin kiloyu cabuk verirsin...
birdy canim israrla soruyorum findik kiriyim derken??
leylak canim yogurt kurune basliyormussun kolay gelsin....
nazfiliz canim hala baslamamissin ben bile basliyorum hadi gel sende basla yaz geliyor.
kizlar yogurt kuru yapan kendilerini bu yolda topige adayan arkadaslar rica etsem madem yapiyorsunuz olculerinizi alip hergun tartilip bizede bildirsenizde bizde aydinlansak ne dersiniz...
kizlar hepinizi opuyorum herkese iyi gunler...bakalim cuma gunu ne olcak tartilar yuzunuzu guldurur ins....
Herkese günaydınlar....
Tüm emekçilerin 1 Mayıs'ı kutlu olsun.Herkesin insanca çalışıp-insanca kazanıp-insanca yaşayacağı bir Türkiye diliyorum ...
Bizim kızlar gene arkamdan çıt çıt çıt yapmışlar.Amanın bu Birdy de ne kadar DNA hatası , ne kadar da üşengeç , ne kadar da açık-saçık giyinen , ne kadar da fındık kırma meraklısı bir kıllı yaratık diye arkamdan davullar çalınmış , nanikler yapılmış , herkes birbirini gaza getirmiş de amanın söylenmedik hakaretler kalmamışOysa ki bizim masum Birdy (dün demiştim di mi sütte leke ama bizde no leke olayını) , gariban hanım kızımız bilgisayarını kapatmış ve de Tirapzon seyehatinden getirdiği 1 kg fındığı kırmak üzere koltuğa yerleşmiş.Zavallım bi de fındığın iyisini seçememiş bi de bakmış ki fındıkların yarısı mercimek büyüklüğünde , çok üzülmüşşşş
İşte böyle , herkes kişiyi kendi gibi bilirmiş.Bilgisayarını kapatıp gidenin bir fantazi dünyasına adım attığını düşünürmüş , oysa ki bazı mazlum azalar sadece ama sadece gırtlaklarını düşünürlermiş
Sizi gidi pis fantaziciler sizi...Demek ki siz "Biz sabahları cevizi-fındığı taze taze kırıp yiyoruz" derken neleri neleri kastediyodunuz , Allahımmmm daha düşünürken yüzüm kıpkırmızı oldu.Tövbe tövbe , kışşştttt , kışşşttt
Kızlar can sıkıntısından iş yaratıyoruz evde.Şimdi kocamla Beylikdüzü'ne gidip yaz lastiği alıciiiz ve kış lastiklerini çıkarttırıp yaz lastiklerini taktirticiizzz...Kutsal bir vazife....3-4 saat oyalar bizi.Sonrası Allah kerim......
kızlar herkesin gwçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim iyi ki gldim içim rahat annem iyi çok şükür işte bu hafta hastanedeyiz bakalım ne zamana taburcu olur bu arada diyet miyet kalmadı zaten artık burdan dönünce devaam ederim inşallah sizi özledim pazar günü dönemyi düşünüyorum fırsat buldukça girmeye çalışırım bakalım
vermişindir canım..iyi düşün iyi olsun
herkese selam canlarımpazara gittim geldim,çok yoruldum.yaprak alıp onları bastım veee böyle oldum.şimdi de yemek yapmaya gidiyorum akşama gelirim anacım
kolay gelsin canımm...herkese selam canlarımpazara gittim geldim,çok yoruldum.yaprak alıp onları bastım veee böyle oldum.şimdi de yemek yapmaya gidiyorum akşama gelirim anacım
abooooovvv birdy geçmişi okumuş
]
iveeeeeetttt kesin 2 kilo vermisimdirrakami büyük hedefleyim de vucüt de kendini ona göre ayarlasin valla ben karismam secret yapayim bariiimmm
ooo masallah hamarat hatun
kolay gelsin canımm...:16:
bi de üşenir okumaz dediydik..
2. öğünüm
1 biber dolma
2 yaprak sarma
1 tabak z.yağlı fasulye
kabak salatası ve patlıcan salatası
yoğurt
kısslar nerdesiniz yaww:44::44::44:
cicim geldim de kalamıycam kocişim alcak laptopu şimdi..ben bugün biraz müzik yükleme falan yaptım ohiç girmedi..söylenir yoksa..
olmadı birazdan notebook tan girerim o da çok yavaş..bakalım..gelirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?