Herkese günaydınlar....
Tüm emekçilerin 1 Mayıs'ı kutlu olsun.Herkesin insanca çalışıp-insanca kazanıp-insanca yaşayacağı bir Türkiye diliyorum ...
Bizim kızlar gene arkamdan çıt çıt çıt yapmışlar.Amanın bu Birdy de ne kadar DNA hatası , ne kadar da üşengeç , ne kadar da açık-saçık giyinen , ne kadar da fındık kırma meraklısı bir kıllı yaratık diye arkamdan davullar çalınmış , nanikler yapılmış , herkes birbirini gaza getirmiş de amanın söylenmedik hakaretler kalmamış
Oysa ki bizim masum Birdy (dün demiştim di mi sütte leke ama bizde no leke olayını) , gariban hanım kızımız bilgisayarını kapatmış ve de Tirapzon seyehatinden getirdiği 1 kg fındığı kırmak üzere koltuğa yerleşmiş.Zavallım bi de fındığın iyisini seçememiş bi de bakmış ki fındıkların yarısı mercimek büyüklüğünde , çok üzülmüşşşş
İşte böyle , herkes kişiyi kendi gibi bilirmiş.Bilgisayarını kapatıp gidenin bir fantazi dünyasına adım attığını düşünürmüş , oysa ki bazı mazlum azalar sadece ama sadece gırtlaklarını düşünürlermiş
Sizi gidi pis fantaziciler sizi...Demek ki siz "Biz sabahları cevizi-fındığı taze taze kırıp yiyoruz" derken neleri neleri kastediyodunuz , Allahımmmm daha düşünürken yüzüm kıpkırmızı oldu.Tövbe tövbe , kışşştttt , kışşşttt
Kızlar can sıkıntısından iş yaratıyoruz evde.Şimdi kocamla Beylikdüzü'ne gidip yaz lastiği alıciiiz ve kış lastiklerini çıkarttırıp yaz lastiklerini taktirticiizzz...Kutsal bir vazife....3-4 saat oyalar bizi.Sonrası Allah kerim......