- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
amma yemişim de miii
canımcım valla cumaya belli olucak ama ben yanında pro da yapıyom e bide 9 lu çay da içiyom..hangisi daha etkili bilemiyecem..hepsi birbirine karıştı ..amacım metabolizmamı afallatmak ama ters tepmez inşallah..
cumaya ne kaldı ..:18::18::18:
sorma yaaa iki gün kaldi :18::18::18: valla bu hafta cok yiyemedim tamam acikiyorum 4. saatin sonunda ama yemek zamani da gelince canim cok bisey yemek istemiyor :44::44::44: eee yürüdügüm yollari hiiiiic demiyorum.. artik kilo veremediysem yuh derim kendime
Merhaba.. Ben sizleri sessizce takip ediyorum, farketmissinizdir belki. Menülerinizden faydalanıyorum. Cok cok teşekkür ederim tabi. Ben 10 nisanda başladım karataya ve bugüne kadar 3 kiloya yakın verdim. Bu hafta durdu yoğurt kürünü yapmak istiyorum da tadı nasıl acaba:) birde ben sabah karatay kahvaltısıni bolca yapıyorum acıkmayim diye ama aradan 3 saat geçince acıkıyorum sanırım insülin direncim var az önce bi tabak madımak 2 ufak parça tavuk ve bi küçük kase pulbiberli yoğurt yedim. Midem dolu tamamen. Aksam az yiyecem diyorum, olmuyor yine fazla kaçırıyorum
pollyannaacimm nasilsin canim??? hosgeldin sen de bebisin nasil bakalim?? dogum kilolarini verceksin sanirim, gel gel her gün düzenli olarak menü bildirimi yaparsan yanlislarimizi düzeltiyor tecrübeli arkadaslar sagolsunlar