Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla supersiniz tebrikler..ne kadar surede verdiğiniz acaba? Ben de sizin gibi ogle ogununu kaldırsam daha mı hızlı ilerler acaba?

evet canım kuruyemiş insülin direncini yenmede çok faydalı ve tok tutuyor..
tamam bebişim,ben de yürürüm belki bu arada:97::97::97:
gelemedim bebeemm..

sen de enazından burada olarak veremesende almazsın canım..üzülme
ooo afiyet olsun kuzum sen de mangal sezonunu actin, bi gariban regen kaldi

alkollü icecekler de karbonhidrat grubuna giriyodu dimi??? yani öyle arada icilebilri mi?? insülin dengesini bozuyordur heralde :44:
alkol zinhar yasak direk şekere dönüşüyor.. ama ben 75 de (görebilirsem:26:) kutluyacam
maşallah canım sana

Kızlar herkese selam , inşallah hepinizin keyfi yerindedir.
Kocam İstanbul dışına gidecekti , sabah 5.00 te kalktım.Güzel ve teferruatlı bir kahvaltı yaptım sonra tuvaletleri temizledim sonra banyo yaptım , yogaya gittim-geldim , yemek yedim , kocama bisküvili pasta yaptım (eskiden ne çok yapardım , yıllardır yapmamışım , hatırlayamadım bile en son ne zaman yaptığımı) , sonra evi temizliim dedim ama ev şimdiden cehennem gibi , öğleden sonraya kaldın mı hiçbir iş yapılamıyo , yalandan süpürüp toz aldım.Birazdan da yine kocaya pilav pişiricem , sonra duş ve de dışarı çıkış , yürüyüş sonra yine duş , sonra yüzgeçlerimi ve solungaçlarımı temizlicem
Eee siz neler yaptınız bakalım.İnşallah gününüz benimkinden daha parlak geçmiştir...
İğneoyam pilatese başlamışsın , hayırlı olsun.At gibi mi seğirdin kısssss Alışırsın bikaç ders sonra , ha gayret kuzucum ....

akadaşlar öğlen:
3 parça tavuk 1 kase fasulye
akşamada fasulye var salata yaparım
bu arada hapa yeni başladım +regilim+ hiç spor yapamadım
yarını çok merak ediyom bişey beklemiyom olsa mucize olur herhalde
makbuşcum enkısa zamanda annecinle dönersin inşallah
haftaya çok sıkı başlamayı planlıyorum pro yapıcam leslie 3 mil yapıcam tiroite meydan okuyom ulennnn kim tutar beniii

Adilemir şahane olmuşsun , bravo sana
Güleryüzlüm hem gece yarısı ütü yaptığın hem de her türlü olumsuz koşula rağmen zipor yaptığın için sana da kocaman bir bravosss

Heheyyyttttt

selam kzılar bugün davul gibi şişim.nedenini anlamadım ama resmen ödem var karnım,midemacaba çok mu yedim diyom ama aynı besleniyom.neyse öğle öğünümü yazayım.
1 tabak tarhana,tavuksote,yoğurt(acaba yoğurtlu kür mü şişirdi beni)
akşama ya yoğurtlu semizotu(haşlama)yada süt içerim bilmiyom.öff yarın tartı günü gitsin şu şişkinlik.ne önerirsiniz kızlar

Aynen yaaa Valla kesinlikle bende aynıyım canım Hep artırdığım spor yüzünden Şiştim inemiyorum :18::18::18:

alemsin kıss..accuk içine çeker gibi yapsaydın...hadi hayırlısı canım..

kısslar bugün çok üzüldüm yaa..sen 3 gün aralıksız pro yap 3 gün sürekli yürü ve ++ ol..ağlamak istiyorum

regl ime daha 4-5 gün var onun şişliğimi bilmiyorum..wc ye de çıkamadım..bugün 2 bardak form çay içicem..offff...anlamıyorum..

sabah

peynir
yoğurt

öğlen

ton balığı(işlenmiş gıda yasak ama yemek proma uymadı mecbur kaldım)
2 bardak ayran

oh ellerine sağlık canım..bi ara bana da gelsen..yalancıktan da olsa .ok götürüyo artık..neyse cumartesi yapçam artık yapçak bişey yok..

geçen hafta ben de kızıma yaptı bisküvili pasta valla tadına bile bakmadım..keşke baksaydım da ++ olsaydım yawwwww

ben bol su içicem ve spor yapmıycam..form çay içicem..vee bekliycem..offfff...

Valla Karataya dinamit atmışım, yoğurdu yiyen şişmiş Suikast planladım size kızlar Şaka bir yana çok şiş olan arkadaşlar rezene çayı içebilir bence, iyi geliyor Bu arada yoğurt yiyen kobaylar 1 hafta dolunca 2-3 günlük ara verilmesi gerekiyormuş, sanırım alışkanlık olmaması için.. Adile arkadaşımız seni çok kıskandım ya, maşşallah

Merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....

Aaaaaaaaaaaaa valla spor+ proya rağmen veremedik kıs Yoksam bu kür mü bizi şişirdi

ben bol su içicem ve spor yapmıycam..form çay içicem..vee bekliycem..offfff...

Bende sporu azaltıcam sersum 1.5 saat şişirdi beni. Bakalım nolcak yarına :18::18::18:

merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....

menü bildirime başlayayım;
sabah :
2 muz
1 bardak süt
ceviz
öğle:
şehriye çorbası
2baget tavuk
1 bardak ayran

sen hangi topiğin ajanısın kıss... değil vermek ++ dayım valla..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....

hoşgeldin canım..çok uzun süredir yoktun..bizler gördüğün gibiyiz sen neler yaptın..kilo durumları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…