merhaba arkadaşlar..ben karatay diyetine devam..arada kaçamaklar oluyor. o zaman diğer yiyeceklerimden kesip devam etmeye çalışıyorum..ben zaten ideal kiloma ulaştım..ve rahata kavuştum.artık hafifim ve istediğim gibi rahat hareket edebiliyorum..
ablam 73 kilo idi..o da 10 gün oldu bu diyete başladı..her akşam telefonda benden menü alıyor ..ne yenir ne yenilmez soruyor..ama iyi gidiyor..
çalışıyor .memur kendisi..akşamları da netten plates yapıyor .1 saat..
ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla incelmiş ...
tartılmamış ama haftada 2 kilo veriliyor biliyorum ..sanırım 2-3 kilo vermiş..çok sevindim..zaten boyu çok uzun değil..kilo da 73 olunca kocaman karnı vardı...
o da karataycı oldu artık...
sizlere kolay gelsin..
ben öğlen öğünümü kaldırdım gibi kızlar..
klasik karatay kahvaltımı yapıyorum..
kahvaltıdan sonra 5 saat geçince bol ayran tüketiyorum çay içer gibi yavaş yavaş ..kısır yiyorum bazen ..
ve arkasından 2 bardak kadar süt içiyorum..ama yavaş yavaş ..birden içmiyorum..yine çay içer gibi
akşama da sebze , tavuk , et , peynir , zeytin ..ne varsa ondan yiyorum..
artık açlık hiççççççççççç hissetmiyorum..önceleri diyete ilk başladığımda aklım hep yemeklerde idi..ve öğün aralarındaki 4 saat geçmek bilmezdi.
bu arada tatlı kaçamaklarım da oluyor. zaten az yediğim için bu kaçamaklar etki etmiyor..
ve 53 kilo oldum ..doğum öncesi kilomdayım şükür .
boyum 1 66- 1 67 gibi...
darısı başınıza..
kolaylıklar dilerimmmm..
valla supersiniz tebrikler..ne kadar surede verdiğiniz acaba? Ben de sizin gibi ogle ogununu kaldırsam daha mı hızlı ilerler acaba?