• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba arkadaşlar..ben karatay diyetine devam..arada kaçamaklar oluyor. o zaman diğer yiyeceklerimden kesip devam etmeye çalışıyorum..ben zaten ideal kiloma ulaştım..ve rahata kavuştum.artık hafifim ve istediğim gibi rahat hareket edebiliyorum..

ablam 73 kilo idi..o da 10 gün oldu bu diyete başladı..her akşam telefonda benden menü alıyor ..ne yenir ne yenilmez soruyor..ama iyi gidiyor..

çalışıyor .memur kendisi..akşamları da netten plates yapıyor .1 saat..

ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla incelmiş ...

tartılmamış ama haftada 2 kilo veriliyor biliyorum ..sanırım 2-3 kilo vermiş..çok sevindim..zaten boyu çok uzun değil..kilo da 73 olunca kocaman karnı vardı...

o da karataycı oldu artık...

sizlere kolay gelsin..

ben öğlen öğünümü kaldırdım gibi kızlar..
klasik karatay kahvaltımı yapıyorum..
kahvaltıdan sonra 5 saat geçince bol ayran tüketiyorum çay içer gibi yavaş yavaş ..kısır yiyorum bazen ..
ve arkasından 2 bardak kadar süt içiyorum..ama yavaş yavaş ..birden içmiyorum..yine çay içer gibi

akşama da sebze , tavuk , et , peynir , zeytin ..ne varsa ondan yiyorum..

artık açlık hiççççççççççç hissetmiyorum..önceleri diyete ilk başladığımda aklım hep yemeklerde idi..ve öğün aralarındaki 4 saat geçmek bilmezdi.

bu arada tatlı kaçamaklarım da oluyor. zaten az yediğim için bu kaçamaklar etki etmiyor..

ve 53 kilo oldum ..doğum öncesi kilomdayım şükür .

boyum 1 66- 1 67 gibi...

darısı başınıza..

kolaylıklar dilerimmmm..

valla supersiniz tebrikler..ne kadar surede verdiğiniz acaba? Ben de sizin gibi ogle ogununu kaldırsam daha mı hızlı ilerler acaba?

$hhshhsh.jpg

Cüce mamıt :60: :60:

Son düzenleme:
Merhaba tekrar:) sersum ben kuruyemis pek yemiyorum. Acıkmam ondanmi? Şeker tüketmiyorum 2 yıldır. Taze ve kuru meyve aksam yemiyorum. Kuruyemiş tüketmeye başlayim o zaman inşallah acıkma sürem uzar. Bu arada cok teşekkür ederim cevabin için.sizlere katılmayı cok isterdim ama cepten giriyorum ve takip etmeye bile yetişemiyorum. Yine cok faydalı oldunuz benim için :71:
evet canım kuruyemiş insülin direncini yenmede çok faydalı ve tok tutuyor..:34::16::16:
tamam bebişim,ben de yürürüm belki bu arada:97::97::97:
gelemedim bebeemm..:5::5:
Selam dostlar. :) bu akşamki menum bol yeşillik ve tavuklu mantar sote. Öncesinde baharatlı kefir. Sonra yarım saat yürüyüş. Evdekilere tavuk göğsü yaptım ama ben yemiyorum. :( şimdi omega 3 alip yaticam. Leptininiz bol olsun. :) seviliyorsunuz tarafimdan... ;)
:46::46::46::16::16::16:
kızlar iki gündür giremiyorum hastane işlerim vardı geçmişide okuyamadım
sadece menümü bildireyim birara okuyacğım neler yaptınız bakayım bu arada makbuşcumun annesi iyidir inşallah
dünkü menüm bunlar
1. öğün=karatay kahvaltı
2.öğün=yoğurt fındık
3.öğün= semizotu yemeği yoğurt
saat 17:00 dondurma en azından 8 den önce yemiş oldum
bu arada regilim bu hafta kilo vermeyi ummuyorum bakıcaz
bugünkü menüm
1. öğün=karatay kahvaltı
2.öğün=yok kahvaltıyı geç yaptım
3.öğün=malesef ince bir dürüm ayran portakal yarım elma
tiroit hormonlarıma bakıldı hapını bırakmıştım tekrar başladım doktorum kilo vermemin zor olduğunu söyledi geçen haftada ondan kilo veremedim biliyordum hapı bıraktırmıştı doktor anlıcanız benim kilo vermem çok güç yinede sizin desteğinizle buradayım daha önce hiç diyet yapmamıştım bu ilk diyetim son olsun istemiyorum inşallah sizlerle başarırım:16:
sen de enazından burada olarak veremesende almazsın canım..üzülme:5::5:
ooo afiyet olsun kuzum sen de mangal sezonunu actin, bi gariban regen kaldi :50:

alkollü icecekler de karbonhidrat grubuna giriyodu dimi??? yani öyle arada icilebilri mi?? insülin dengesini bozuyordur heralde :44:
alkol zinhar yasak direk şekere dönüşüyor..:20: ama ben 75 de (görebilirsem:26:) kutluyacam:27::27:
Hepiniz mışıl mışıl uyurken bende ütü yaptim cocuklarla ancak oldu 1 de kizim uyudu. 40 dk ütü bitirmisim maşallah bana.
Bugün sporumu yaptim hemde 5km yürüdüm hiz:5 270 kalori 60 dk yuppi

Sabah kahvaltim:56: (11:00bitti)
4 tane ceri domates
1 salatalik
5-6zeytin
1buyuk dilim peynir
2yumurtali zeytinyagli omlet

12:00 gibi komsuyla sekersiz kahve oglusumun ellerinden.

Oglen spor, banyo derken saat oldu 16:30 yemegim ise ve son öğünum
:56: etli türlü yemegim ( et, , fasulye, patlican, patates, havuc)
Karisik salata bol gelen
Komsum yarim tabakta tavuklu türlü getirdi onu yedim

Aksam disardaydik alisveriste yemek yemedim 21:30 gibi 500 gr sodali ayran ictim kizlar bolca su ictim

Gunum guzel gecti sporumu da yaptim mutluyum bugun aksam disarda gezerken bir kez daha anladim zayiflamam gerektigini kilolarim tokat gibi cakti suratima boyle olmasi iyi kendimi hirslandiriyorum 22 Eylül'e en az hedef 55 olmak hayirlisiyla.
maşallah canım sana:nazar::nazar::46::46:

Kızlar herkese selam , inşallah hepinizin keyfi yerindedir.
Kocam İstanbul dışına gidecekti , sabah 5.00 te kalktım.Güzel ve teferruatlı bir kahvaltı yaptım sonra tuvaletleri temizledim sonra banyo yaptım , yogaya gittim-geldim , yemek yedim , kocama bisküvili pasta yaptım (eskiden ne çok yapardım , yıllardır yapmamışım , hatırlayamadım bile en son ne zaman yaptığımı) , sonra evi temizliim dedim ama ev şimdiden cehennem gibi , öğleden sonraya kaldın mı hiçbir iş yapılamıyo , yalandan süpürüp toz aldım.Birazdan da yine kocaya pilav pişiricem , sonra duş ve de dışarı çıkış , yürüyüş sonra yine duş , sonra yüzgeçlerimi ve solungaçlarımı temizlicem :52::52::52:
Eee siz neler yaptınız bakalım.İnşallah gününüz benimkinden daha parlak geçmiştir...
İğneoyam pilatese başlamışsın , hayırlı olsun.At gibi mi seğirdin kısssss :60::60::60::60::60::60: Alışırsın bikaç ders sonra , ha gayret kuzucum ....

akadaşlar öğlen:
3 parça tavuk 1 kase fasulye
akşamada fasulye var salata yaparım
bu arada hapa yeni başladım +regilim+ hiç spor yapamadım
yarını çok merak ediyom bişey beklemiyom olsa mucize olur herhalde
makbuşcum enkısa zamanda annecinle dönersin inşallah
haftaya çok sıkı başlamayı planlıyorum pro yapıcam leslie 3 mil yapıcam tiroite meydan okuyom ulennnn kim tutar beniii:52::52::52:

Adilemir şahane olmuşsun , bravo sana :46::46::46::46::46:
Güleryüzlüm hem gece yarısı ütü yaptığın hem de her türlü olumsuz koşula rağmen zipor yaptığın için sana da kocaman bir bravosss:46::46::46::46:

akadaşlar öğlen:
3 parça tavuk 1 kase fasulye
akşamada fasulye var salata yaparım
bu arada hapa yeni başladım +regilim+ hiç spor yapamadım
yarını çok merak ediyom bişey beklemiyom olsa mucize olur herhalde
makbuşcum enkısa zamanda annecinle dönersin inşallah
haftaya çok sıkı başlamayı planlıyorum pro yapıcam leslie 3 mil yapıcam tiroite meydan okuyom ulennnn kim tutar beniii:52::52::52:

Heheyyyttttt :52::52::52:

selam kzılar bugün davul gibi şişim.nedenini anlamadım ama resmen ödem var karnım,midem:53:acaba çok mu yedim diyom ama aynı besleniyom.neyse öğle öğünümü yazayım.
1 tabak tarhana,tavuksote,yoğurt(acaba yoğurtlu kür mü şişirdi beni)
akşama ya yoğurtlu semizotu(haşlama)yada süt içerim bilmiyom.öff yarın tartı günü gitsin şu şişkinlik.ne önerirsiniz kızlar

selam kzılar bugün davul gibi şişim.nedenini anlamadım ama resmen ödem var karnım,midem:53:acaba çok mu yedim diyom ama aynı besleniyom.neyse öğle öğünümü yazayım.
akşama ya yoğurtlu semizotu(haşlama)yada süt içerim bilmiyom.öff yarın tartı günü gitsin şu şişkinlik.ne önerirsiniz kızlar

Aynen yaaa :52::52::52::52: Valla kesinlikle bende aynıyım canım :5::5: Hep artırdığım spor yüzünden :22: Şiştim inemiyorum :18::18::18:

Sabah menüm 8:30 2 yumurta, kibrit kutusu kadar tulum peynir, domates 1gr omega3, maydonoz, fesleğen.

Sabah pilates dersine gittim. Bu deneme dersiydi. Ben yeniyim diye daha kolay hareketler yaptırdı hoca. Buna rağmen etlerim, atların eti gibi seğirdi. Hala bacaklarım titriyor. Zor gibi de gözükmüyordu yaptıklarımız ama zormuş. Herhalde devam edicem. Hoca hareketleri yaptırırken bana gelip, karnını içeri çek dedi. Dedim bu içeri çekilmiş hali!:60::60::60:

Bu arada, orada 30 kilo vermiş 50 yaşlarında bir kadınla karşılaştım. Eski fotoğrafını gösterdi, inanamadım! Beni de motive etti doğrusu.

Sonuç:

1 saat pilates yaptım.
Eve gelince de 4km/45 dak yürüdüm.

Aktif, dinamik, heyecanlıyım:8::8:

:60::60::60::60: alemsin kıss..accuk içine çeker gibi yapsaydın...hadi hayırlısı canım..:34::34::16::16:

kısslar bugün çok üzüldüm yaa..sen 3 gün aralıksız pro yap 3 gün sürekli yürü ve ++ ol..ağlamak istiyorum:14::14::14::14:

regl ime daha 4-5 gün var onun şişliğimi bilmiyorum..wc ye de çıkamadım..bugün 2 bardak form çay içicem..offff...anlamıyorum..

sabah
:56::56:
peynir
yoğurt

öğlen
ton balığı(işlenmiş gıda yasak ama yemek proma uymadı mecbur kaldım:31:)
2 bardak ayran

Kızlar herkese selam , inşallah hepinizin keyfi yerindedir.
Kocam İstanbul dışına gidecekti , sabah 5.00 te kalktım.Güzel ve teferruatlı bir kahvaltı yaptım sonra tuvaletleri temizledim sonra banyo yaptım , yogaya gittim-geldim , yemek yedim , kocama bisküvili pasta yaptım (eskiden ne çok yapardım , yıllardır yapmamışım , hatırlayamadım bile en son ne zaman yaptığımı) , sonra evi temizliim dedim ama ev şimdiden cehennem gibi , öğleden sonraya kaldın mı hiçbir iş yapılamıyo , yalandan süpürüp toz aldım.Birazdan da yine kocaya pilav pişiricem , sonra duş ve de dışarı çıkış , yürüyüş sonra yine duş , sonra yüzgeçlerimi ve solungaçlarımı temizlicem :52::52::52:
Eee siz neler yaptınız bakalım.İnşallah gününüz benimkinden daha parlak geçmiştir...
İğneoyam pilatese başlamışsın , hayırlı olsun.At gibi mi seğirdin kısssss :60::60::60::60::60::60: Alışırsın bikaç ders sonra , ha gayret kuzucum ....

oh ellerine sağlık canım..bi ara bana da gelsen..yalancıktan da olsa .ok götürüyo artık:37:..neyse cumartesi yapçam artık yapçak bişey yok..:31:

geçen hafta ben de kızıma yaptı bisküvili pasta valla tadına bile bakmadım..keşke baksaydım da ++ olsaydım yawwwww:14::14::14::14:

ben bol su içicem ve spor yapmıycam..form çay içicem..vee bekliycem..offfff...:31::31::31::31:

Valla Karataya dinamit atmışım, yoğurdu yiyen şişmiş :27::27:Suikast planladım size kızlar :27: Şaka bir yana çok şiş olan arkadaşlar rezene çayı içebilir bence, iyi geliyor :1: Bu arada yoğurt yiyen kobaylar 1 hafta dolunca 2-3 günlük ara verilmesi gerekiyormuş, sanırım alışkanlık olmaması için.. Adile arkadaşımız seni çok kıskandım ya, maşşallah:nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....

Valla Karataya dinamit atmışım, yoğurdu yiyen şişmiş :27::27:Suikast planladım size kızlar :27: Şaka bir yana çok şiş olan arkadaşlar rezene çayı içebilir bence, iyi geliyor :1: Bu arada yoğurt yiyen kobaylar 1 hafta dolunca 2-3 günlük ara verilmesi gerekiyormuş, sanırım alışkanlık olmaması için.. Adile arkadaşımız seni çok kıskandım ya, maşşallah:nazar::nazar:

Aaaaaaaaaaaaa valla spor+ proya rağmen veremedik kıs :52::52::52::52::52: Yoksam bu kür mü bizi şişirdi :25::25:

ben bol su içicem ve spor yapmıycam..form çay içicem..vee bekliycem..offfff...:31::31::31::31:

Bende sporu azaltıcam sersum 1.5 saat şişirdi beni. :5::5: Bakalım nolcak yarına :18::18::18:

merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....

menü bildirime başlayayım;
sabah :
2 muz
1 bardak süt
ceviz
öğle:
şehriye çorbası
2baget tavuk
1 bardak ayran

:60::60::60: sen hangi topiğin ajanısın kıss...:27::27: değil vermek ++ dayım valla..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız neredeyse 1 yıl olcak görüşmeyeli, sersum teşekkürler topik için yine bizi bir araya topladın.....umarım hayatınızda herşey yolundadır.....

hoşgeldin canım.:16::16:.çok uzun süredir yoktun..bizler gördüğün gibiyiz sen neler yaptın..kilo durumları nasıl:34::34:

Back