valla yanlışım yoksa karatay hertürlü sakatatı seve seve yiyebilceğimizi yememiz gerektiğini söylüyor yanlışım varsa düzeltin :)))sakatanin karatay diyetindeki yeri nedir kizlar yaa??? o da diledigimizce tüketebilecegimiz bi sey mi??? :26::26::26::26: cünkü hic bi diyette sakatat verildigini görmeidm, eger varsa, hemen kosup tavuk cigeri alirim
ben geri geldiiiiimmmmmmmm
ooooyyyyy kizlar yaaa inair misiniz 4 saat yürüdüüükhem de hic oturmadan, alisveris de yaptik, agir agir posetlerimiz de vardi elimizde offf.... kesin yarim kilo vermisimdir...
aksam menüm:
etli menemen
bir kase yogurt
nihahahahanapim kuzum iclerinde durmaktan yeni yeni yollar buluyor insan bas etmek icin
..
evet canım kulaklarım bile yanıyor..ben de dün şu yoğurt kürüne başladım ama yanıyorum resmen ya hertarafımdan ateş çıkıyor sizde de böyle bir etki oldu mu acaba ben biraz okudum sabah yok menüde ama öğlen ve aksam yedim
nese 3 gündür 63.8 dim bugun 63.2 cıktı ama dün 20 dak eliptik bisikleti yaptım bisikletten midir yoksa yoğurttanmıdır bilemedim:))
evet sakatatlar serbest..valla yanlışım yoksa karatay hertürlü sakatatı seve seve yiyebilceğimizi yememiz gerektiğini söylüyor yanlışım varsa düzeltin :)))
2 ayda da 5 kilo gider canim, benim de 1.5 ayda 5 kilo vermem lazim, ynai asagi yukari ayni zamanlarda.. hadi bakalim kolay gelsin bize
bak bu iki ay kaçamak yok artık sık dişini..tombul gelin olmaa
valla yanlışım yoksa karatay hertürlü sakatatı seve seve yiyebilceğimizi yememiz gerektiğini söylüyor yanlışım varsa düzeltin :)))
oh maşallah iyi yürümüşsün regişim..menü de güzel..
boşver kıss tabii öyle ol..ezik olma
inşallah canımm gitsinnn yaaa
aynen annem gitmeliii yok kaçamakkk...
Maşallah sana da ficansım.Bizim de evde şuan börek var sıcak sıcak yaptım :18::18: Ama kapattım ağzını kesenin Neyse kilocuklar gitsinn söz kendime 1 tepsi börek yapcam otrup hepsini yicem Ama daha çok var :18:
Sonrada 5 km yürürüm nolcek kızAma 57 olana kadar yok yok yok
hadi bakalım al da gel yavlum..
:46:bravo ficansım..eferim kısss
canım ben 8 de yürüyüşe çıkıyorum standart eşimle anlaştık o arada o bilg.da sonra benim yürüyüş 45 dk ..dujj falan 9 da burda oluyom..ona göre %90 burdayım..birazdan leylak da gelir..birdy de gelir..ohhh
naaptın kıss uyku ilacımı kattın ortağının çayına da sabaha kadar kaptın pc yi..
hadi hayırlısı ekliyorum seni de listeye..
kıslarr...1 haftadır eşimin ısrarıyla saçımı defne sabunuyla yıkıyorum..o dökülmesini önlediği için kullanıyor..benim de çok döküldüğü için
kullan illaki sen de dedi..1 haftadır kafam birdynin tabiriyle rasta gibi.
.dökülmesi azaldı ama sabunun etkisi mi yoksa kazık gibi olduğundan dökülemiyolar mı anlamadım..
bakalım daha nekaasabredicem..
mikemmel bir aile olduğunuz senden belli gülümSelam güzeller , nasılsınız bakalım ?
Allah razı olsun bu akşam geç geldiniz de 10 sayfa kadar geriye gidebildim ve benden sonra neler konuşmuşsunuz okuyabildim.
Bu muhteşem girizgahımın ardından özetlere geçiyorum :
* Özlemimkartalım : He canım ziyaretimi sağlık-sıhhat içinde tamamladım.Ölü ya da yaralı yok , sadece şaşırmaktan ve sabahın köründe uyanmaktan mütevellit hafiften dumur olmuş 4 adet insan var.Onlar da toparlamıştır diye düşünüyorum.Ayrıca yapıp götürdüğüm kek de umarım özürlerimin bir nişanesi olmuştur.Canımcım abimin eşi benden 4 yaş büyük.Beden eğitimi öğretmeni ama 2 çocuk olunca ayrılmak zorunda kaldı.Valla bizde gelin-görümce-kaynana muhabbeti yoktur (ben ööle biliyorum yane :) , hatta annem "aman Birdy'cim bak sana 5 liralık hediye aldım ama aklına bişey gelmesin-kendini garip hissetmesin diye ona 7 liralık hediye aldım" der , böyle de mikemmel insanlarız yaneKızlar bi de en son geçen babalar gününde gitmiştim , düşünün nerdeyse 1 yıl olacak ...
* Nazfiliz : Canımcım tekrar hoşgeldin , gitme artık lütfen....
* Ficansım : Piknikteki iradene hayran oldum bitanem...
* İğneoyam : Senin iradene ayrıca hasta oldum...
* Elif82 : İnşallah doğru hatırlıyorumdur , sen de kekleri-börekleri yememiştin di mi , sana da kocaman bravosss...
* Güleryüzlüm : Sana ve ismine bayılıyorum.Afferin sana be , o kadar tantananın içinde hala vakit ayırıyosun kendine
* Kayınçom : Kayınçom ya , 10 sayfa geri gidebildim sadeceGene okuyamadım hakkımdaki dedikoduları
* Regenim : Banyoyu halı kaplama fikrine hayran oldum.Kaynana söyle , küvet de kışın soğuk olur.Bende kullanmadığım bi koyun postu var , yolliiim de küvete yaysın sıcacık
* Leylakım : Ben karayım kıssss ...O yüzden de çok severim açık tenli insanlarıAllahtan benim yeğenler annelerine çektiler de açık tenli oldular , sülale güzelleşti biraz...
* Ramaskam : Canım nasılsın görüşmeyeli? Bebeğin nasıl , toparlandı mı iyice ?
Kızlar bunlar kalmış aklımda ...
Bugün vakit geçsin diye kocamla pazara gittik ve kocamın yanında tacize uğradım :18::18::18::18: Kızlar bi tezgahın başında bişeye bakıyodum.Mini etek giymiştim ve bacağımda bir el hissettim.Resmen bacağımı okşuyodu , kafamı bi çevirdim ahhhhhhhh aşık oldum yawwww... Nasıl çapkın gülüşlü , nasıl yakışıklı , nasıl kıvırcık saçlı bir erkekti anlatamam...Hem bacağımı okşuyo hem de bana çapkın çapkın gülüyo...Ahhhh yerim ben seni dedim...Ya 3 ya 3.5 yaşında falandı sanırımBeni boyut olarak kendine uygun gördü galiba Seni küçük çapkın dedim..Ayyyy nasıl gülüyo bi görseniz...Keşke her tacizci benim tacizcim kadar tatlı olsa
Kayınçom benim de 1 aydan fazladır kazık gibi oldu saçlarım.Boyadığım renk açık geliyo , ondan galiba.Biraz koyultmayı düşünüyorum.Z.yağ+badem yağı+ E vitamini yap üşenmezsen , yumuşatıyo ama haftada 1 yapmak lazım....
Bu arada yazar oliiim derken yanlışlıkla Nuri Alço olmuşum haberim yok kıssss....Zaten bizim evin verandası da yok , vazgeçtim ben bu sevdadan....
He tamam o zaman.Ayırdım ben postu teyzemebirdyyyy kuzum bi sorayim muhtemelen hayir demez
mikemmel bir aile olduğunuz senden belli gülüm..tüm aile bireyleri senin yarın kadar mikemmelse daha ne olsun
ayyyy ne şanslısın çıtır tacizine maruz kalmışsın..vay velete bak sen anlıyo hatundan..komik olduğunu anladı zaar..
çok güldüm..sülale güzelleşti haa..kızlar genelde halaya benzer ama..gerçi benim kız da hiç benzemez halasına..
ama ben halamın kopyasıyım desem yeridir..ama o benim 5 kilo kadar zayıfım..nekadar acıı..
Selam güzeller , nasılsınız bakalım ?
Allah razı olsun bu akşam geç geldiniz de 10 sayfa kadar geriye gidebildim ve benden sonra neler konuşmuşsunuz okuyabildim.
Bu muhteşem girizgahımın ardından özetlere geçiyorum :
* Özlemimkartalım : He canım ziyaretimi sağlık-sıhhat içinde tamamladım.Ölü ya da yaralı yok , sadece şaşırmaktan ve sabahın köründe uyanmaktan mütevellit hafiften dumur olmuş 4 adet insan var.Onlar da toparlamıştır diye düşünüyorum.Ayrıca yapıp götürdüğüm kek de umarım özürlerimin bir nişanesi olmuştur.Canımcım abimin eşi benden 4 yaş büyük.Beden eğitimi öğretmeni ama 2 çocuk olunca ayrılmak zorunda kaldı.Valla bizde gelin-görümce-kaynana muhabbeti yoktur (ben ööle biliyorum yane :) , hatta annem "aman Birdy'cim bak sana 5 liralık hediye aldım ama aklına bişey gelmesin-kendini garip hissetmesin diye ona 7 liralık hediye aldım" der , böyle de mikemmel insanlarız yaneKızlar bi de en son geçen babalar gününde gitmiştim , düşünün nerdeyse 1 yıl olacak ...
* Nazfiliz : Canımcım tekrar hoşgeldin , gitme artık lütfen....
* Ficansım : Piknikteki iradene hayran oldum bitanem...
* İğneoyam : Senin iradene ayrıca hasta oldum...
* Elif82 : İnşallah doğru hatırlıyorumdur , sen de kekleri-börekleri yememiştin di mi , sana da kocaman bravosss...
* Güleryüzlüm : Sana ve ismine bayılıyorum.Afferin sana be , o kadar tantananın içinde hala vakit ayırıyosun kendine
* Kayınçom : Kayınçom ya , 10 sayfa geri gidebildim sadeceGene okuyamadım hakkımdaki dedikoduları
* Regenim : Banyoyu halı kaplama fikrine hayran oldum.Kaynana söyle , küvet de kışın soğuk olur.Bende kullanmadığım bi koyun postu var , yolliiim de küvete yaysın sıcacık
* Leylakım : Ben karayım kıssss ...O yüzden de çok severim açık tenli insanlarıAllahtan benim yeğenler annelerine çektiler de açık tenli oldular , sülale güzelleşti biraz...
* Ramaskam : Canım nasılsın görüşmeyeli? Bebeğin nasıl , toparlandı mı iyice ?
Kızlar bunlar kalmış aklımda ...
Bugün vakit geçsin diye kocamla pazara gittik ve kocamın yanında tacize uğradım :18::18::18::18: Kızlar bi tezgahın başında bişeye bakıyodum.Mini etek giymiştim ve bacağımda bir el hissettim.Resmen bacağımı okşuyodu , kafamı bi çevirdim ahhhhhhhh aşık oldum yawwww... Nasıl çapkın gülüşlü , nasıl yakışıklı , nasıl kıvırcık saçlı bir erkekti anlatamam...Hem bacağımı okşuyo hem de bana çapkın çapkın gülüyo...Ahhhh yerim ben seni dedim...Ya 3 ya 3.5 yaşında falandı sanırımBeni boyut olarak kendine uygun gördü galiba Seni küçük çapkın dedim..Ayyyy nasıl gülüyo bi görseniz...Keşke her tacizci benim tacizcim kadar tatlı olsa
ayy bakımla felan uğraşamam..bir hafta daha dayanayım düzelmezse dönerim şampuana valla..
bak bu dedikoduyu kaçırmamışsın..veranda yoksa balkon da idare eder..çok seksii olur kıss..
ayy bakımla felan uğraşamam..bir hafta daha dayanayım düzelmezse dönerim şampuana valla..
bak bu dedikoduyu kaçırmamışsın..veranda yoksa balkon da idare eder..çok seksii olur kıss..
He tamam o zaman.Ayırdım ben postu teyzeme
He çok mikemmelizdir , sütte leke vardır ama bizde yoktur
Çok çıtırdı be yawww , ilk kurbanı da bendim ihtimal ki
Daha önce yazmıştım de mi ; Annem sarışın , ela gözlü , kılsız ancak kısa boylu.Babam esmer , uzun boylu , kıllı.DNA lar bana kzık atmayaydı benim sarışın , uzun boylu ve kılsız olmam çok muhtemeldi ama benim ebeveynlerde ne kadar .oktan özellik varsa hepsi gelmiş bende vücut bulmuş.Sonuç : Kısa boylu , esmer ve kıllı...Iyyğğğğ yaratık gibi kısss....Abim neyse ki babama çekmiş ama o da esmer.Çocuklar Allahtan maaşallah deyim nurtopu gibiler.Bana çekmediler çok şükür , yazıktır , kıyamam canlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?