• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

$942989_461714003905983_1849709603_n.jpg

:1::1::1::1::1:

Kızlar internetim çok yavaşladı , kaçıcam ben ama kaçmadan :

Leylakım ; Allah muhafaza diyorum , inşallah benimki gibi bi tacizciye denk gelirsin de gözün-gönlün açılır :52::52::52:
Sersumum : Aynı zamanda da kıllı bi yazar ...Yane robdöşambırlı , fularlı , viskili , terli ve kıllı bir yazar...Amanın kendim kendimden tiksindimmmm :52::52::52:

artık ne çıkarsa bahtıma canım:27::27::52::52:
:60::60::60::60:
Anacım hiç konuşmamaları çok konuşup herşeye maydonoz olmalarından daha iyi deelmi? Sapığlar sizi vaysübyancılar sizi :27:

ayyy o da doğru şekerim:31::31:sussunlar ömür boyu:1::1:
:27::27::27::86::86::86:
Kaçtım canlar , internet beni ruh hastası yaptı ( halbuki hiç değilimdir :52::52::52:) , gidip fındık kıriim bari....
Öptüm cümleten....

:52::52::52:iyi geceler bebeğem:16::16:
nasıl bi finduk bu bakıyim:23::23::23::27::27::27:

Kızlar benim mi internetim çok yavaş yoksa sitede mi sorun var, ben giriş yapıyorum anında off line oluyorum :47:

yazdığın masumane iyigeceler mesajının ardından hayın arkadaşların du bakali ne demişşler...çıt çıt çıt..:60::60::60:

COLOR="#A52A2A"]veeeee ertesi gün olurrr.....[/COLOR]

Hani benim ki ?
bu da ispatlıyor ki her karbonhidratlı ve şekerli gıda erken acıktırıyor bizi işte ispatı:ssz::ssz:..olan olmuş canım:31:..telafi edersin nasılsa:34::34:

Kesinlikle dah öncede gelmişti başıma belki bu sefer az etkiler dedim yanılmışım şakası yok yanee :31:

sürüye dahil olayım diyosun:9::9::9:

di mi yaa döncem ben heralde...:ssz::ssz: iiyykkkk:25:

:38::38::38::29::29:

yumurta yiyemiyordun sen galiba değil mi canım.:44::44:.menüler gayet güzel afiyet olsun:16:
Ya yoğurt diyeti yapanların topiğini okudunuzmu bazıları hiç tık yok ,bazılarıda baştan biraz vermiş ama 2 haftadan sonra tık yokdiyo

:42::42::42:
kaynanoşum da çene çok da görümceler hiç konuşmazlar,muhabbetleri yoktur yane:ssz::ssz:
ben yarın gidicem pazara ama korktum şimdi,küçük ve yakışıklı tacizci yerine kart horoza denk gelmeyeyim:30::30::27::27::9::9:

:60: :60:
Gerçekten aynı sende olduğu gibi zuhur ediyo bu kaçamak olayı.Bi lokmayla başlıyosun sonra bir hırkaya kadar gidiyo mevzu...Ben de dün piknikte kendi imal etmiş olduğum elmalı kurabiyelerden 5 (yazı ile beş) adet yedimmmm ama pişman mısın dersen diilim valla ....Zaten elmalı kurabiye çok güzel bişey yawww .....

Kayınçom öncelikle ne kadar da üşenmeyen bi insansın , ben dünden beri üşenip bakmadım , sen üşenmeyip geçmişi tıktıklamışsın benim için :38::38::38::38:
Bi de çok mahçup oldu size karşı....Bunca fantazi kurmuşsunuz ama benim size verebildiğim tek haber yengemin iyi olduğu yönünde ki bu da topiği memnun edecek şiddette değil :60::60::60:

son gülen iyi gülermiş denize baban mayosuyla girdiğinde göriciz senin pişmaniyeyi :60:
bayılıyorum bu pişman olmayan hallerine:60::60:..harbisin kayınço.:27::27:.güzel olmamıııı elmalı kurabiye beyaaa...:23::23:

sen iste yeter ki datlum...:38::38: ama sonuç evet çook hüsrana uğradık doğrusu şööle bi action bekliyoduk..:27::47:

bize yetmiyeceğini biliyosun :ssz::ssz:ama öylesarhoşolsamki demişti yaş tahtaya basmaz birdy diye.:ssz:.ben hayal ettim..kurdumm..
ne bileyim yaşansın istedim:ssz::ssz:..suç muu..:51::51:

He şimdi oldu affattim seni , kıs Birdy şok fena sabote ediyon milleti bak dayak yiceen he
Kızlar internetim çok yavaşladı , kaçıcam ben ama kaçmadan :

Leylakım ; Allah muhafaza diyorum , inşallah benimki gibi bi tacizciye denk gelirsin de gözün-gönlün açılır :52::52::52:
Sersumum : Aynı zamanda da kıllı bi yazar ...Yane robdöşambırlı , fularlı , viskili , terli ve kıllı bir yazar...Amanın kendim kendimden tiksindimmmm :52::52::52:

Kaç bakalım pişmaniyem :16:

Hani benim ki ?

Ya yoğurt diyeti yapanların topiğini okudunuzmu bazıları hiç tık yok ,bazılarıda baştan biraz vermiş ama 2 haftadan sonra tık yokdiyo

He şimdi oldu affattim seni , kıs Birdy şok fena sabote ediyon milleti bak dayak yiceen he
:

kobay olduk bi hafta deniyecem bakalım noolcak..
aşkollsunnn beni hiç tanımamışsın...:19::19::19: kaçırırmıyım seninkini..özel olarak yazdım:19::19:

:60::60::60: provokatör noolcek..kaçtı bak...:27::27:

Son düzenleme:
Kızlar benim mi internetim çok yavaş yoksa sitede mi sorun var, ben giriş yapıyorum anında off line oluyorum :47:

Ben çok alıntı yapıp uzun uzun cevaplayınca tekrar giriş şifresi istiyo ama anında değil yani ?

ne finduklar kırıyor acep..:60::60::60::60::27:

Acaba fındık mı kırcak mercimekmi ,fırınlıycek :60: kız gitti ya başladık arkasından ötmeye nasılsa okimiyi dimi :27:

heee yarın üç maymunu oynaruk:23::23::27::27::52::52:

:60: :60: Kesinlikleee görmedik duymadık bilmiyos

he kıss nasılsa üşeniyo okumuyo de mii:60::60::60:

sizin küçük tacizciye uygun oldu bu..:1::1::1:

:34::34::34::52::52:

Üşengeç ama maşallahı var kızın bak hala güldürmeye devam ediyor bizi allah da onu güldürsün yaa :16:

Vay benim aklıma gelmedi küçük tacizci efferim kıs bak omegamı içmediğim aklıma geldi bu vesileyle yarın unitmiiim barii :44:

kayınço görümce ve yenge üçlemesi olduk..:1::1:

baskıya dayanamazsın başlaman lazım:27::27: gerçi' baskılar bizii yıldıraaamazzz 'diye bi ata sözü var bilinnmi kayınçom..:51::51:

zahmet olmazsa özelden bi ara yazar mısın canım..terebentin daha kolayıma gitti ama:34::34:

iyi geceler canım..:16::16:

Canım ne zahmeti,yazarım tabi,ama en kolay ve etkilisi çam terebentin

:60: :60: Maşallah valla pazara mini etekle gitmek böyyük cesaret yanında bodygard ın bile olsa ucuz atlatmışınız anacım :60:

Daha sık gel sende bak bana diyodun kendin gelmez oldun sonra böyle oluyoz işte artık her akşam bu saatlerde burdayız :34:

Bencede mikemmel bi ailesiniz Birdy :16: benim kızımın yüzü aynı baba, vücut aynı ben hatta benim küçüklüğümün daha irisi bakalım bu gidişin sonu nolcek :30:

Vauww annen sarışın ve ela göslüymüüüüş ben sana daha önce avatara resminde ela gibi duruyosun demiştim hatırladımı hatta sarışın gibi duruyon demiştim demek fotoda resessif taraflar daha belirgin oluyimiiiş :60:

Einstein'e çok güzel bi kadın '' gelin çocuk yapalım hem güzel hem zeki olur demiş oda ''ya zekası size tipi bana benzerse'' demiş.:60:

Anacım hiç konuşmamaları çok konuşup herşeye maydonoz olmalarından daha iyi deelmi? Sapığlar sizi vaysübyancılar sizi :27:

Kahvaltıdaki elma öğlendeki fınndığ olmasaymış akşamı yoğurtla geçirirdin bence ama malesef arada oliyi böööle :31:

Söylemesi kolay yapması zor dimi,bundan sonra daha sık gelecem inşallah

:60: :60: Kesinlikleee görmedik duymadık bilmiyos

Üşengeç ama maşallahı var kızın bak hala güldürmeye devam ediyor bizi allah da onu güldürsün yaa :16:

Vay benim aklıma gelmedi küçük tacizci efferim kıs bak omegamı içmediğim aklıma geldi bu vesileyle yarın unitmiiim barii :44:

:9::9::9:

amin canım..:16::16:

:1::1:

Canım ne zahmeti,yazarım tabi,ama en kolay ve etkilisi çam terebentin

Söylemesi kolay yapması zor dimi,bundan sonra daha sık gelecem inşallah

baharatçıdan bulurum heralde değilmi canım..:34::34:

bak canım burada kaldıkça gidecek kilolar..:52::52::52:

kızlar ben kaçıyom:10::10:..5 te kalktım bugün gözlerim şaşı olmak üzre:53::53:..hepinize iyi geceler bol leptinler..:16::16::16:

:54::54::54:

Back