Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkese iyi aksamlar

bugun kahvaltida saat 10.00 gibi 2 tereyaginda peynirli omlet biraz ceviz ,findik 1 elma

saat 15.00 gibi cay,yogurt,findik

aksam yemegi saat 19.00 1tabak makarna(XXX) yogurt maalesef baska bir sey yapmaya usendim...Ne bulduysam yedim valla beni dovebilirsiniz....

Dön gitsin.İyi markaların saç maskeleri var ya onlardan da alabilirsin.Hiç diilse yağla uğraşmazsın , öbür türlü küvet yağ içinde kalıyo yıkadığın zaman

Balkonu yazmayı unutmuşum : Hmmm seksi olur diyossssuunnn...Yarın bi deniim bakalım lakin yaz geldi balkon adeta fırın gibi sıcak.Leş gibi terlerken ne derece seksi olabilirim , tam emin diiliiimm

bugün de kaçamaksız geçti1 saat yürüyüşümü de yaptım.yarına da pazara giderim ohh miss
heee bu arada malzemeleri aldım,yarım başlıycam şu yoğurt kürüne,ben eksik kalmayayım dimi ama

Son düzenleme:
Geçmişin hepsini okuyamadım, okuduklarımıda kopyalayamadım çok yer kaplar diye o yüzden direk mevzuya dalıciim.

Öncelikle bugünkü faciamı anlatiiim de bi lokmadan bişey olmaz diyenlere ders olsun

Sabah gayet güzel kaçamaksız tek yumurtalı karatay kahvaltımı yaptım (7:30 da ) işe giderken ev yapımı yoğurt ve 1 haşlanmış yımırtı çantaya attım saat 14:00 a kadar açlık hissetmememe rağmen yaşca büyüğüm personelin elmalı kurabyesini reddetmeye çekindim ve bi taneden bişey olmaz diye yedim yarım saat geçmeden hızla açlık hissetmeye başladım başka bir arkadaş da sıcak poğaça almış hepiniz için aldım ona göre dedi bu sefer milletten kaçıp yoğurt yemek zor geldi poğaçada dayanılmaz geldi ve 3 gibi onuda yedim sonra tama artık akşama sadece yoğurt yicem dedim 6 da nasıl saldırdım yemeklere ve ne kadar çok yedim anlatamam üstelik yoğurdu unutmuştum en son onu yedim de tam şiştim.kıssadan hisse asla ama asla kaçamakları yasaklarla yapmayın kızlar illede kaçıracaksanız sınırlı serbestleri kayısı gibi tatlıları kaçırın, sonrası çok kötü oluyor frenleyemiyor insan aslında sizlerde biliyorsunuz ama ben yinede paylaşayım ki kaçamaka yapmayanlar daha mutlu olsun yapanlarda yeniden motive olsun istedim

Ama yarın tatil olmasına rağmen 2 öğün ve bol yürüyüş yapcam işallah

yazdığın masumane iyigeceler mesajının ardından hayın arkadaşların du bakali ne demişşler...çıt çıt çıt..

gelin birdyi almıyomuş eve o kaaa kaynanaları yakalım dedi,görümce olaraktan saldırıya uğramasın
ehh işte ne zamandır da gelmiyo,1 hafta çekicez mecbur

allam yareppim nekaa güleriimm...ayyy çok fenayımm..ama şok komik olur kıss..du bakali noolcak

:

arkası yarın gibi merakla bekleyelim
güsel çözüm

veeeee ertesi gün olurrr.....

İyiyim sersumum sen napıyon?
Birdyi düşünüyodum bende, gelin ne yaptı acaba

birdy naaptı acep..gelin aldı mı eve..ayy şok merak ettim

:çok gurbet olduğu için kalacaklar mı bu gece orda acaba

Son düzenleme:
Sağol Leylakım , gelecekteki özetlerim için beni cesaretlendirdin.
Akça-pakça , ne güzel beee ...
Niye konuşmuyolar ki , nasıl yani kısss , kaynanan falan gelince konuşmuyo mu , ööle oturuyo mu ? E ben oliiim senin görümcen.Sersumum kayınçosu senin de görümcen olurum böylece Sersum da senin yengen olur
Ahhh gene görsem de gene taciz etse Haftaya gel de beraber gidelim pazara , belki rastlarız yine çapkın erkekime
bugün de kaçamaksız geçti1 saat yürüyüşümü de yaptım.yarına da pazara giderim ohh miss
heee bu arada malzemeleri aldım,yarım başlıycam şu yoğurt kürüne,ben eksik kalmayayım dimi ama

Ohhhh afferim kıssss...Başla bakalım , ben de başlıcam galiba çünkü herkes başladığı için üzerimde büyük baskı var

bu da ispatlıyor ki her karbonhidratlı ve şekerli gıda erken acıktırıyor bizi işte ispatı..olan olmuş canım..telafi edersin nasılsa
sürüye dahil olayım diyosun
Dön gitsin.İyi markaların saç maskeleri var ya onlardan da alabilirsin.Hiç diilse yağla uğraşmazsın , öbür türlü küvet yağ içinde kalıyo yıkadığın zaman
di mi yaa döncem ben heralde... iiyykkkk
Sağol sersumum, siz bana iyi geliyorsunuz

yumurta yiyemiyordun sen galiba değil mi canım.:44::44:.menüler gayet güzel afiyet olsun

kaynanoşum da çene çok da görümceler hiç konuşmazlar,muhabbetleri yoktur yane
ben yarın gidicem pazara ama korktum şimdi,küçük ve yakışıklı tacizci yerine kart horoza denk gelmeyeyim

i

Canım ben arada yağ karışımı yapıyorum, çok iyi geliyor, onla uğraşamam diyorsan 1 şişe çam terebentin yağının yarısını şampuanın içine boşalt, kullanmadan öncede iyice çalkala, ben o şekilde kullanıyorum şampuanları ve çok da memnunum, dökülmeye iyi geliyor, bakım yapmaktan da çok kolay, ama ayrıca bir tarif de var, saçı çok güzelleştiriyor, istersen onu da veririm

Sağol canım benim, ama senin menülerinden yazmak istiyorum ben de ,inşallah şu fazlaları vereyim de

yazdığın masumane iyigeceler mesajının ardından hayın arkadaşların du bakali ne demişşler...çıt çıt çıt..

kizlar hepinize iyi geceler, ben bugün cok yorgunum erkenden kacayim bikac isim var onlari halledip doooogru yataga..

size hos sohbetler sonra da tatli rüyalar

Gerçekten aynı sende olduğu gibi zuhur ediyo bu kaçamak olayı.Bi lokmayla başlıyosun sonra bir hırkaya kadar gidiyo mevzu...Ben de dün piknikte kendi imal etmiş olduğum elmalı kurabiyelerden 5 (yazı ile beş) adet yedimmmm ama pişman mısın dersen diilim valla ....Zaten elmalı kurabiye çok güzel bişey yawww .....

Kayınçom öncelikle ne kadar da üşenmeyen bi insansın , ben dünden beri üşenip bakmadım , sen üşenmeyip geçmişi tıktıklamışsın benim için
Bi de çok mahçup oldu size karşı....Bunca fantazi kurmuşsunuz ama benim size verebildiğim tek haber yengemin iyi olduğu yönünde ki bu da topiği memnun edecek şiddette değil

oooo tacizcine bayıldım bende istiyom banini:86::86::86:
için bi tuhaf mı oldu cicim sana da yapsın..biyerlerin şişmesin..
kromozom çatışması olmuş zannımca...

kararsız kalmışlar...sonuç bu.. yapçak bişey yok üzgünüm..

Balkonu yazmayı unutmuşum : Hmmm seksi olur diyossssuunnn...Yarın bi deniim bakalım lakin yaz geldi balkon adeta fırın gibi sıcak.Leş gibi terlerken ne derece seksi olabilirim , tam emin diiliiimm

terli röpteşambırlı fularlı viski ve sigara içip gazoz ikram eden bir yazar...ayyyyy çok iğğrennççç

kayınço görümce ve yenge üçlemesi olduk..

baskıya dayanamazsın başlaman lazım gerçi' baskılar bizii yıldıraaamazzz 'diye bi ata sözü var bilinnmi kayınçom..

zahmet olmazsa özelden bi ara yazar mısın canım..terebentin daha kolayıma gitti ama
kizlar hepinize iyi geceler, ben bugün cok yorgunum erkenden kacayim bikac isim var onlari halledip doooogru yataga..

size hos sohbetler sonra da tatli rüyalar

iyi geceler canım..

Kızlar internetim çok yavaşladı , kaçıcam ben ama kaçmadan :

Leylakım ; Allah muhafaza diyorum , inşallah benimki gibi bi tacizciye denk gelirsin de gözün-gönlün açılır
Sersumum : Aynı zamanda da kıllı bi yazar ...Yane robdöşambırlı , fularlı , viskili , terli ve kıllı bir yazar...Amanın kendim kendimden tiksindimmmm

Maşallah valla pazara mini etekle gitmek böyyük cesaret yanında bodygard ın bile olsa ucuz atlatmışınız anacım

Sağol canım , buraya gelmek ve yazmak gerçekten çok iyi geliyor, sana da maşallah, benim esas sorun da o evde yaptıklarıma dayanamıyorum ve seni tebrik ediyorum
Sağol sersumum, siz bana iyi geliyorsunuz

Daha sık gel sende bak bana diyodun kendin gelmez oldun sonra böyle oluyoz işte artık her akşam bu saatlerde burdayız

Bencede mikemmel bi ailesiniz Birdy benim kızımın yüzü aynı baba, vücut aynı ben hatta benim küçüklüğümün daha irisi bakalım bu gidişin sonu nolcek

Vauww annen sarışın ve ela göslüymüüüüş ben sana daha önce avatara resminde ela gibi duruyosun demiştim hatırladımı hatta sarışın gibi duruyon demiştim demek fotoda resessif taraflar daha belirgin oluyimiiiş

Einstein'e çok güzel bi kadın '' gelin çocuk yapalım hem güzel hem zeki olur demiş oda ''ya zekası size tipi bana benzerse'' demiş.

Anacım hiç konuşmamaları çok konuşup herşeye maydonoz olmalarından daha iyi deelmi? Sapığlar sizi vaysübyancılar sizi

Kahvaltıdaki elma öğlendeki fınndığ olmasaymış akşamı yoğurtla geçirirdin bence ama malesef arada oliyi böööle

Kaçtım canlar , internet beni ruh hastası yaptı ( halbuki hiç değilimdir ) , gidip fındık kıriim bari....
Öptüm cümleten....

bayılıyorum bu pişman olmayan hallerine..harbisin kayınço..güzel olmamıııı elmalı kurabiye beyaaa...

sen iste yeter ki datlum... ama sonuç evet çook hüsrana uğradık doğrusu şööle bi action bekliyoduk..

bize yetmiyeceğini biliyosun ama öylesarhoşolsamki demişti yaş tahtaya basmaz birdy diye..ben hayal ettim..kurdumm..
ne bileyim yaşansın istedim..suç muu..

Son düzenleme:

Kaçtım canlar , internet beni ruh hastası yaptı ( halbuki hiç değilimdir ) , gidip fındık kıriim bari....
Öptüm cümleten....
iyi geceler bebişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…