Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

makbuşum geçmişi şimdi okudum şu an yoksun ama okuyacağını umarak çok geçmiş olsun inşallah bir anönce iyileşir annecin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz üzme kendini

Omegayı al bence ilaçla etkileşimi olam diye düşünüyorum sonucta damar sağlığımız ve doğal dengesi için içiliyor,

ilaçla yoğurt alman şartmı ?

Yok cnm degil htta biktim ama napim gece 00:00 da ne yiyebilirim ki ilacimin tok karna olmasi gerekiyo. Aliyim ya icemezsem esime iciririm. Hap yapisiyo bogazima ya. Ozellikle jelatinse disi.

Valla ben yağ ölçümü konusunda kandaki trigliserid oranına bakarım öyla basküllere fazla güvenemiyorum ama kan tahlili şaşmaz ve ben geçen sene 15 kiloyu vermeden önceki tahlilde Triglseridim 147 iken halis karatay beslenmesiyle 60 a düşürmüştüm benim 12 yaşındaki kız tam tersi hamur işi ve her türlü tatlı yüzünden 250 civarındaydı (2 sene önce 10 yaşındayken yani) halada devam ediyo artık baktırmıyodum ama iyice şişti okullar kapanmasına yakın bidaha baktıriimde korkar belki bu sefer

valla ben çorbalara hemde yayla çorbasın bile koyarım çokta lezzetli bulurum zaten çok aşırı tüketilmemeliymiş

Yok ben demiştimki gelin Birdy tanıyordur kapıyı açmazsa Birdy in gazabından korksun filan demiştim

Benim uyku tulumu pc istiyo

hoşbuldum kızlar saolun canlarım ....yahu utanma olayı habire yiyen olarak karatay topiğine yakışmaz şeysi....karataycı ruhum kaçtı bi kez geri gelse utanmam tabiiii ....zorla da olsa karataycı ruhu getirtcez artık siz çantayla vurcanız ben biyandan telkin etcem inşallah burdayım

Canım ben de bilmiyorum ama hastayım diye pek dikkat edememiştim, şimdi de tam başlayamıyorum bi türlü,inşallah

Çok geçmiş olsun, inşallah daha iyidir...

i

İştahım da açıldı canım , midem de büyüdü galiba, ben de aynen senin gibi hedefe ulaşıp sonra üstüne 2-3 kilo aldım, sen ne güzel tekrar vermeye başladın, inşallah ben de tekrar veririm , tamam olumlu düşünüyorum, bu kilolar gitcek

Yok cnm degil htta biktim ama napim gece 00:00 da ne yiyebilirim ki ilacimin tok karna olmasi gerekiyo. Aliyim ya icemezsem esime iciririm. Hap yapisiyo bogazima ya. Ozellikle jelatinse disi.

Bu ilaç antibiyotik değilmiydi yaw gece gece ne ilacı bu, eğer 3 kere içilen ve illede tok alınmalıysa o zaman en iyisi ayran yada yoğurt dediğin gibi tekrar kolay gelsin canım

hoşgeldin yeniden diyelim bizde şişkoyuz ne yapalım kendi adıma diyorum topiğin en kilolusu bendim yavaş yavaş gidecek burda olmasam bu kadarını bile veremezdim eminim destekler süper

He anladım canım , yok ya , yolladıysan ama gelmediyse bu kız niye cevap yazmıyo diye düşünmeyesin diye haber verdim (oyyy ne cümle )
Yawww Anadolu hiç düşünemiyoruz çünkü annemleri bırakamıyor-uz-um....Onlar da milim kıpırdamaktan imtina ettikleri için ancak ki 10km çapındaki bölge içinde kıpırdayabiliriz....
Ah bacım ne güsel meslek yakıştırmışsın bana öööle ....Eskiden karalardım ööle kısa hikayeler falan ama yıllar oldu tık yok....Fakat çok enteresan yawww , çünkü kafamdan geçiyodu bikaç gündür tekrar başlasam diye ve sen bana bööle bişey dedin...Bu bir işaret olabilir valla Fakat kafayı toparlayabilmem lazım (en zor yaptığım şeyyyyyy , konsantrasyon sıfırrrr inan ) Sigarayı da bıratım.Sen hiç sigara içmeyen yazar gördün mü ? Alıcan daktilonu , çıkıcan verandaya , önünde daktilon , elinde sigaran ...Oyyyy çok klişe kraliçesi gördüm kendimi valla...

1. öğün=2 yumurta 2 büyük dilim beyaz peynir fındık ceviz çay 2 hurma zeytin
2. öğün= 1 kase yoğurt 1 incir fındık
3. öğün=kızarmış tavuk derisiz 2 bardak ayran bugur pilavı
şu anda çay içmekteyim kızlar yatarken de ayran
leptininiz bol olsun

hoşgeldin yeniden diyelim bizde şişkoyuz ne yapalım kendi adıma diyorum topiğin en kilolusu bendim yavaş yavaş gidecek burda olmasam bu kadarını bile veremezdim eminim destekler süper

hoşbuldum canım karataya uyduktan sonra şişkoluk hiççç canını sıkmaz nasıl olsa her gün gidiyo her hafta hatırı sayılır kilo veriyorsun ve mutlu oluyosun moraller tavan ....ben geçen sene 7 mayısta başlamıştım 68e kadar inmiştim ama işte aç gözlü ruhum geri döndük kilolara ...sen burdasın muhakkak gidicek o kilolar benim gibi ayrılırsan bilemem tabiii

ayrılmak yok çok aksi bir durum olmadıkça burda kalacağım

hastane dönüşü doğal ürünler satan bir yer buldum biraz tuzlu ama olsun sağlık için değer ne ararsan vardı tereyağdan yogurda sütten peynire kadar abonesi olacağım oranında

Bu ilaç antibiyotik değilmiydi yaw gece gece ne ilacı bu, eğer 3 kere içilen ve illede tok alınmalıysa o zaman en iyisi ayran yada yoğurt dediğin gibi tekrar kolay gelsin canım

Degil canim. Betaserc ilacim. 3*1 Fayda gordugum icin oyle iciyorum cnm. Ayran iciyim bari ya yogurt leptini ziplatiuosa.sagol cnm.

Sağol canikom , koyiim hakikaten yaaa...Şu Ender Saraç hep bahsediyo , ben de almışım rafta öööle duruyo...

ayran-süt dışında herşey leptine engel çiğdemim
Ne leptinmiş arkadaş.Buluttan nem kapıyo mübarek....
Benim trigliserit de seninki gibiydi en son ama şimdi ne alemde bilemiyorum.Kızınınki çok yüksekmiş gerçekten yawwww...Biliyosun trigliserit-kan şekeri doğru orantılı ama 12 yaşındaki çocuğu şekerle korkutamazsın.Yaz tatilinde evde sağlıklı beslersin.Okulda kafasına göre alıp yiyodur , hepsi öyle....
Hehehehe açtı kapıyı ...Bi de daha komiği yatak örtüsü takımı götürdüm giderken. Dedim evden kaçtım , sizde kalıcam artık.. "Oh kal valla , ne güzel olur" dedi garibim , kıyamam kıssss.... Ama aslında görümceler de hiç sevilmez de mi.Belki o beni sevmiyodur , onun açısından düşünmemiştim hiç.Benim sevgim tek taraflı olabilir esasen
Sen nerdesin Filizim......N'aaptın cuğarayı ?

Canım ne desen haklısın da menü bildirmeye yüzüm olmuyo ,bugün yemek yapasım bile gelmedi,zorla yaptım, bi isteksizlik var üstümde,birdyden ders almam gerek bu konuda

baharatlı yoğurt yarım saat önce

öğünüm

2 tabak tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu

sersum yürüyüşe gider..

Süperssin canım , hem Pro hem yürüyüş

Ficansım n'aber , nasılsın canım? İyileştin mi tamamen ?
Yemek yapasın mı yok hayatım , benim de pek yok valla bu aralar.Hatta yarına kahvaltı menüsü koymayı düşünüyorum....Salatalık-domates almaya başladım geçen hafta.Bolca da söğüş doğrarım yanına ...Aman insanın canı her zaman herşeyi yapmak istemiyo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…