Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumaya çok iddalı gördüm bacım seni
ayyyy çok tiksiinnnçççç...üstünde röpteşambır
gel yavrumm gazoz içer misin..
valla ben iddalıyım da kilolar bunun farkında mı bilmiyorum
akşamı çok az geçmişsin acıkmazsın umarım ama dayanabiliyorsan güzel..menu bildiriyorum
arada biraz ceviz ve ayran
aksam yemegi 1kase tarhana corbasi ve biraz tarcinli yogurt
45 dk yuruyus
.
kumralım ben bacım:115::115::115:
işte buuuu
:86::86::86::86::86:
ayyyy cumayı bekleyip görelim,çok heyecanlı
üstüste bayıyor zaten canım..aralıklı yapmak en iyisi.
ben dediydim sulu olcek diyeee
çoook klişesin çookkkyanında da fisski kadehi ve boynunda fular olmalı bide..
.60:
o isteksizlik bitecek okaaa
hadi hayırlısı canım..artık şu 75 i ucundan da olsa görmeliyim
sürümüze bekleriz...60:
hee bende akça pakçayım..gölge de bile yanarım..
amaannn sevmesinler..çok lazımm..
sen de iyi ki varsın canım..
yürüyüş.
Bitecek inşallah
Bu cuma göreceksin canım inşallah
kısslar ben çıkıyorum,herkese iyi geceler bol leptinler
inşallah canım..
Görürsün canım inşallah
Ben de yarın malzemeleri alıp yoğurda başlaayım diyorum , tadı güzeldir inşallah, severek yiyemezsem bende işe yaramaz
Pro da yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum günü bitiremeyebilirim ama 1 gün de olsa deniycem
Şimdi aklıma geldi yarın piknik var, mangal olayı yok, pasta börek olacak , hiç iyi olmadı bu:26:
ben yarında pro yapıcam 1 mayısta normale dönücem..tatil ya serbestim olsun..perşembe bidaa pro vee gelsin cumaaa
Yarın Pro günümüz zaten kıs Ama ben serbest günlerimde de yarı pro yapiciiim bu hafta Zira senin 75 i benim ise bu hafta 64 u görmem lazım. Vallahi bu yoğurt sanki işe yarıyor benim akşam yoğurtlarım da işi bozmasa.Neyse yürüycez bol su içicez ve ilaçlarla da ayrann içiciiizzz .
60:
Goji beryile birlikte baharatlı yoğurt yiyebiliyormuyuz canlarim zira akşam yemegi saatini kaçırınca yemek yemedim.
olmadı bak şimdiii...kısır salata falan idare et..ertesi gün tam anlamıyla başlarsın artık
yoğurt bence etkileyecek gibi canım.metabolizmayı harekete geçiriyor terlettiğine göre
kızlar ben de kaçıyorum..iyi geceler bol leptinler..
FİCANSSS...yarın da buradasın ona göre