Kızlar ben kaçıyorum.Survivor'da ağaçta maymun gibi asılma yarışı var (İğneoyam'ın kocasının arkadaşının kulakları çınlasınnnn...bkz. zincirleme isim tamlaması)
O kadar helecanlı bi yarışma ki seyretmeden edemiciiimmmmm....Yarış bitti.Ben boylarda bi çuçuk var , jokeymiş , o kazandı.Ulan keşke zamanında bu at işine girseydim ben de ama kimse akıl vermedi ki...Ne güsel at biner - kılıç kuşanırdımmm....
Öpüyorum cümleten....
Ficansım n'aber , nasılsın canım? İyileştin mi tamamen ? Yemek yapasın mı yok hayatım , benim de pek yok valla bu aralar.Hatta yarına kahvaltı menüsü koymayı düşünüyorum....Salatalık-domates almaya başladım geçen hafta.Bolca da söğüş doğrarım yanına ...Aman insanın canı her zaman herşeyi yapmak istemiyo valla...
ben geliyom sen çıkıyon kız,köşe kapmaca mı oynuyoruz beyaBurdayım, burdayım:)
Bugün motivasyonum çok yüksek! Kendimi süper hissediyorum. Şöyle düşünüyorum: 93ten 82 ye geldiğime göre, 82den de 71e inebilirim!
Yaparız Özlem ya... Bak sen de 79 a inmişsin daha önce. Şimdi niye inemeyesin, değil mi?
canım hemen yarın sen de yoğurt kürü filan yap sürüye katılSelam kızlar nasılsınız
Gelemiyorum topiğe bi türlü
Kaçamak yapıyorum bile diyemeyeceğim,tamamen karatay dışı besleniyorum , motivasyonum yerlerde, kilo olarak cuma gününün de üzerindeyim,kendimi çok şiş hissediyorum:18:
annene de yaptırsana canım karatayya şu yoğurtlu yaptığınız şeyin tarifini bir daha yayınlayabilirmisiniz ben de yapmak istiyorum.
bu arada diyetisyene muhakkak gitmişsinizdir geneli aynı şeyi söylüyor sabahları aç karnına suyla karıştırıp 1 cay kaşığı kimyon yutun diyorlar yakılan yağların atılmasını kolaylaştırıyormuş.
şu buzlu su meselesini de bugun annem söyledi annemin de ciddi bir kilo problemi var o da diyetisyene gidiyor bugun diyetisyen aynı şeyi söylemiş havalarda ısındı buzlu su içmeye başlıyabilirim sanırım:))
valla işin zormuş bacım:26:ama beyaz ten ve siyah saç favorimdir,senin saç sarıydı sanursamheee kıs akça pakçayım benbenim işim hep zor.tatile çıktığımızda güneş kremine rağmen her yerim şişer benim güneşe de alerjim var
CanımlarrrC vitamini içeren besinler kan sulandırır. Leylakcım annen,ozlemkartal eşin de iyileşir de inşallah ilacını bırakır. Sağlıklı beslenmeye teşvik et onuda nolur kurtulsun ilaçlardan
canım çok geçmiş olsun anneciğine makbuşum,iyi haberlerle gel inşallah:44:kızlaaar annem rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar babam gelme dedi ama içim rahat değil sanırım bu gece yola çıkıp bu hafta eve gideceğim :18::18:çok korkuyorum anneme bişi olcak diye ne olduğunu da tam söylemedilerkafayı yemek üzereyim bu hafta gelemicem yani dualarınızı eksik etmeyin
dimi ama,yavv biraz disiplinle veriyorum da işte..oburum obur2 kiloyu öpte başına koy özlemim..ah neredeee
dövdükçe hırsa geliyoz..mazoşistmiyiz neyiz topikçe..
helal olsun kayınçoma sana da bu yakışır..bak leylakım ben dememişmiydim çok seviyodur hiiç bişey olmaz diyeYok kıssss , o kadar iyidir ki , bi de çok anaçtır , çok güzel ağırlar sağolsun... Ben bişeyler hazırlayıp yorulmasın diye haber vermedim garibime. Seni seviyorum yengeeeeeee
hocamıza uyaraktan ben de yarımsaat önce alıyomOyyy siz baya baya polemik yapmışsınız kısss arkamdanBi ara üşenmesem de okusam jidden
Kayınçom yürüyüşe gitmiş , yoğurdun yan etkisi mi ki acep
Bence yoğurt yiyerek yağ yakılmaz ama bakiim kızlarda faydası olacak mı ? Fakat bu yemeklerden 2 saat önce şerhi Karatay Teyzenin öğünlerarası (Direklerarası gibi oldu) prensibiyle ters düşmüyo mu?
ben geldim sen kaçmışın hemen..Valla benim aldığım kilolar hemen göbeğe yerleşiyor sinir oluyorum hem mekik falan yapamıyorum hemde dediğin gibi menopozdan dolayı eninde sonunda yavaşlıcak metabolizma diye sıkabildiğim kadar sıkıp BKI 20 olunca frenleyip keyfimce tatil yapıp yiyip içmek için yapmaya çalışcam işallah aynı hızla devam ederim darısı başınıza derim
Temam temam sustum
Hadi bakak git gel
kıss o gün kaynanaları yakalım dedin ya,ertesi gün de gelinimizin evine erken gidicem deyince gelin sana belki iyi davranmayabülüür dedüydük
ben benyani inşallah [/B][/I][/SIZE]
yok yok 9-10 arası gelsin ..ben 8 de yürüyüşe gidiyomm....sen en iyisi akşam 8-9 arası gel canumcum.en azından sersum ve ben burda oluyoruz.tabi bizi beğeniyosan
canım doğum günün kutlu olsunselam kızlar.bugünkü menüm
öğle:taze fasülye,mercimek çorbası,yoğurt,1 avuç badem
akşam:etli patlıcan yemeği,salata,yoğurt,2 avuç çiğ fındık
okula yürüdüm 3 kez.akşam 45 dakika da temğolu yürüdüm.
temizlikler yapılmışşşCanikom ben mesaj kutumu temizledim ama senden bişey gelmedi , haberin olsun diye yazayım dedim...
ben yarım saat önce alıyom cicim..valla beni de acayyip terletiyor..Kizlar su yogurt kuru ne bicimde terlemeli bişey. Bide anlamadim yav 2 saat mi yarim saat mi. Sanki 2 yazilmisti ?
Bide taaaam o zaman bende basliciim omega 3 e napim.
iyi fikiirrr...G
Gerçi çok özelide kalmamıştı sen sonra topiğede yazınca ev aradığını bende anadolu yakasından düşünmezmisiniz hem belki o yakada part-time de olsa work bulursun demiştim, bide ben sana meslek olarak Gülse Bisel gibi hem yazar hem komedi oyuncusu olarak ama en çok da komedi senaryosu yazmayı yakıştırıyorum varmı öyle heves yada karalamaların ?
ben geliyom sen çıkıyon kız,köşe kapmaca mı oynuyoruz beyaevet ineriz ezik miyiz kız biz amma velakin mehteran takımı tarzında diyet yapınca biraz uzuyo süreç,uzayınca da ne oluyo malum neyse bi de baharatlı yoğurda saralım bakalım biraz görelim ne eyler
canım hemen yarın sen de yoğurt kürü filan yap sürüye katılcumaya en azından artılar gider,şişlik armış zaten yoğurt çok iyi gelir bence
annene de yaptırsana canım karataydiyetisyen ara öğünleri sıralar şimdi,insanın nevri dönüyo yemek saati geldi mşi,ara öğünüm hazır mı felan diye
valla işin zormuş bacım:26:ama beyaz ten ve siyah saç favorimdir,senin saç sarıydı sanursam
inşallah canım..benim eşim çok kilolu,tansiyon hapı kullanıyo zaten..
canım çok geçmiş olsun anneciğine makbuşum,iyi haberlerle gel inşallah:44:
dimi ama,yavv biraz disiplinle veriyorum da işte..oburum oburnoldu kız vücuduna sen de mi akça pakçasın eski kaynanalar pek severmiş öyle gelin
Kızlar iyi ki varsınız
Menümü yazamıycam ama 1 saat yürüyüş yaptım akşam
Kızlar iyi ki varsınız
Sağol özlemim, yoğurdu ben de denemek istiyorum ama malzemeleri alırsam ben de katılırım, çok şişkinlik var, iyi gelir inşallah
Helal sana ficanssssss. Nolur toplan yahu.
yavv ben kaçamak yapınca olan oldu deyip yürüyüş filan da yapmıyorum senin gibi telafi edenlere gıpta ediyorum valla
valla işin zormuş bacım:26:ama beyaz ten ve siyah saç favorimdir,senin saç sarıydı sanursam
Kızlar iyi ki varsınız
helal olsun kayınçoma sana da bu yakışır..bak leylakım ben dememişmiydim çok seviyodur hiiç bişey olmaz diye
hiç de öyle demedüyydük..sen yanlış hatırlıyosun..dedüyydük ki ah ne sevinmiştir gelinleri karga kahvaltısını etmeden birdy i karşısında görünce ahhh ahhh dediyydükk.
hadi bakalım kim verecek ençok kıss...:
yok yok 9-10 arası gelsin ..ben 8 de yürüyüşe gidiyomm....
beğeniyodur heralde...60:
hoşbuldum kızlar saolun canlarım ....yahu utanma olayı habire yiyen olarak karatay topiğine yakışmaz şeysi....karataycı ruhum kaçtı bi kez geri gelse utanmam tabiiii ....zorla da olsa karataycı ruhu getirtcez artık siz çantayla vurcanız ben biyandan telkin etcem inşallah burdayım
üstüste bayıyor zaten canım..aralıklı yapmak en iyisi.ben hiç yapmadım ama üstüste sıkar gibi geldi banada bende gün aşırı yapacağım haftaya artık regilim diye veremem zaten kilo haftaya yapayımda faydası olsun teşekkürler canımcım
ben dediydim sulu olcek diyeeeNeeeeeeeeee yogurt da miiiiiiii. Kati sonucta dimi. Bundan boyle ayranla icilecek o ilaclar
çoook klişesin çookkkHe anladım canım , yok ya , yolladıysan ama gelmediyse bu kız niye cevap yazmıyo diye düşünmeyesin diye haber verdim (oyyy ne cümle )
Yawww Anadolu hiç düşünemiyoruz çünkü annemleri bırakamıyor-uz-um....Onlar da milim kıpırdamaktan imtina ettikleri için ancak ki 10km çapındaki bölge içinde kıpırdayabiliriz....
Ah bacım ne güsel meslek yakıştırmışsın bana öööle ....Eskiden karalardım ööle kısa hikayeler falan ama yıllar oldu tık yok....Fakat çok enteresan yawww , çünkü kafamdan geçiyodu bikaç gündür tekrar başlasam diye ve sen bana bööle bişey dedin...Bu bir işaret olabilir vallaFakat kafayı toparlayabilmem lazım (en zor yaptığım şeyyyyyy , konsantrasyon sıfırrrr inan ) Sigarayı da bıra tım.Sen hiç sigara içmeyen yazar gördün mü ? Alıcan daktilonu , çıkıcan verandaya , önünde daktilon , elinde sigaran ...Oyyyy çok klişe kraliçesi gördüm kendimi valla...
Ne leptinmiş arkadaş.Buluttan nem kapıyo mübarek....
..
Hehehehe açtı kapıyı ...Bi de daha komiği yatak örtüsü takımı götürdüm giderken. Dedim evden kaçtım , sizde kalıcam artık.. "Oh kal valla , ne güzel olur" dedi garibim , kıyamam kıssss.... Ama aslında görümceler de hiç sevilmez de mi.Belki o beni sevmiyodur , onun açısından düşünmemiştim hiç.Benim sevgim tek taraflı olabilir esasen
?
o isteksizlik bitecek okaaaCanım ne desen haklısın da menü bildirmeye yüzüm olmuyo,bugün yemek yapasım bile gelmedi,zorla yaptım, bi isteksizlik var üstümde,birdyden ders almam gerek bu konuda
Süperssin canım , hem Pro hem yürüyüş
sürümüze bekleriz..canım hemen yarın sen de yoğurt kürü filan yap sürüye katılcumaya en azından artılar gider,şişlik armış zaten yoğurt çok iyi gelir bence
dimi ama,yavv biraz disiplinle veriyorum da işte..oburum oburnoldu kız vücuduna sen de mi akça pakçasın eski kaynanalar pek severmiş öyle gelin
Kızlar iyi ki varsınız
çoook klişesin çookkkyanında da fisski kadehi ve boynunda fular olmalı bide ..
.60:
:86::86::86::86::86:
ayyyy cumayı bekleyip görelim,çok heyecanlı
kızlar 1 saat yürüdüm geldim
ne yazmışınız beyaaa cevapla cevapla bitmedii
sen böyle anlatınca aklıma nuri alço geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?