Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben kaçıyorum.Survivor'da ağaçta maymun gibi asılma yarışı var (İğneoyam'ın kocasının arkadaşının kulakları çınlasınnnn...bkz. zincirleme isim tamlaması )
O kadar helecanlı bi yarışma ki seyretmeden edemiciiimmmmm....Yarış bitti.Ben boylarda bi çuçuk var , jokeymiş , o kazandı.Ulan keşke zamanında bu at işine girseydim ben de ama kimse akıl vermedi ki...Ne güsel at biner - kılıç kuşanırdımmm....
Öpüyorum cümleten....

Hafif olan kisa olan her turlu bir adim onde bence birdym. At isi

Sağol birdym daha iyiyim ama öksürük gene geldi alerjik ya , göğüste de kbb de de hiçbirşey çıkmadı, kuru ve gıcık öksürük 3 gündür gece tutuyor

Yok da el mecbur yapıyorum canım, ne yapıcağımı da şaşırıyorum, oh iyi yapmışsın ben de kahvaltıyı çok severim

Son düzenleme:
ben geliyom sen çıkıyon kız,köşe kapmaca mı oynuyoruz beyaevet ineriz ezik miyiz kız bizamma velakin mehteran takımı tarzında diyet yapınca biraz uzuyo süreç,uzayınca da ne oluyo malumneyse bi de baharatlı yoğurda saralım bakalım biraz görelim ne eyler
canım hemen yarın sen de yoğurt kürü filan yap sürüye katılcumaya en azından artılar gider,şişlik armış zaten yoğurt çok iyi gelir bence
annene de yaptırsana canım karataydiyetisyen ara öğünleri sıralar şimdi,insanın nevri dönüyo yemek saati geldi mşi,ara öğünüm hazır mı felan diye
heee kıs akça pakçayım benbenim işim hep zor.tatile çıktığımızda güneş kremine rağmen her yerim şişer benimgüneşe de alerjim var
valla işin zormuş bacım:26:ama beyaz ten ve siyah saç favorimdir,senin saç sarıydı sanursam
Canımlarrr C vitamini içeren besinler kan sulandırır. Leylakcım annen,ozlemkartal eşin de iyileşir de inşallah ilacını bırakır. Sağlıklı beslenmeye teşvik et onuda nolur kurtulsun ilaçlardan
inşallah canım..benim eşim çok kilolu,tansiyon hapı kullanıyo zaten..
canım çok geçmiş olsun anneciğine makbuşum,iyi haberlerle gel inşallah:44:
2 kiloyu öpte başına koy özlemim..ah neredeee
dimi ama,yavv biraz disiplinle veriyorum da işte..oburum oburnoldu kız vücudunasen de mi akça pakçasıneski kaynanalar pek severmiş öyle gelin
dövdükçe hırsa geliyoz..mazoşistmiyiz neyiz topikçe..

Yok kıssss , o kadar iyidir ki , bi de çok anaçtır , çok güzel ağırlar sağolsun... Ben bişeyler hazırlayıp yorulmasın diye haber vermedim garibime. Seni seviyorum yengeeeeeee
helal olsun kayınçoma sana da bu yakışır..bak leylakım ben dememişmiydim çok seviyodur hiiç bişey olmaz diye
hocamıza uyaraktan ben de yarımsaat önce alıyom
ben geldim sen kaçmışın hemen..
kıss o gün kaynanaları yakalım dedin ya,ertesi gün de gelinimizin evine erken gidicem deyince gelin sana belki iyi davranmayabülüür dedüydük

ben benyani inşallah[/B][/I][/SIZE]

hiç de öyle demedüyydük..sen yanlış hatırlıyosun..dedüyydük ki ah ne sevinmiştir gelinleri karga kahvaltısını etmeden birdy i karşısında görünce ahhh ahhh dediyydükk.

hadi bakalım kim verecek ençok kıss...
:

sen en iyisi akşam 8-9 arası gel canumcum.en azından sersum ve ben burda oluyoruz.tabi bizi beğeniyosan
yok yok 9-10 arası gelsin ..ben 8 de yürüyüşe gidiyomm....

beğeniyodur heralde...60:

canım doğum günün kutlu olsun
Canikom ben mesaj kutumu temizledim ama senden bişey gelmedi , haberin olsun diye yazayım dedim...
temizlikler yapılmışşş
Kizlar su yogurt kuru ne bicimde terlemeli bişey. Bide anlamadim yav 2 saat mi yarim saat mi. Sanki 2 yazilmisti ?

Bide taaaam o zaman bende basliciim omega 3 e napim.
ben yarım saat önce alıyom cicim..valla beni de acayyip terletiyor..

omega da al canım..ilaçla etkileşmez bence ama eczaneye sorabilirsin

iyi fikiirrr....60:

sana özel cevap yaziyim dedimgelin ziyaretin pek hayırlı olmuş kız..senden büyük mü yaşça..valla bende 3 görümce var okkalısından..hepsi üni mezunu ve enteldirbi rahatsızlıkları yok sağolsunlar...yoğurt şeysini yapcan mı sende

Sağol özlemim, yoğurdu ben de denemek istiyorum ama malzemeleri alırsam ben de katılırım, çok şişkinlik var, iyi gelir inşallah

Kızlar iyi ki varsınız

Menümü yazamıycam ama 1 saat yürüyüş yaptım akşam

Sağol özlemim, yoğurdu ben de denemek istiyorum ama malzemeleri alırsam ben de katılırım, çok şişkinlik var, iyi gelir inşallah

yavv ben kaçamak yapınca olan oldu deyip yürüyüş filan da yapmıyorumsenin gibi telafi edenlere gıpta ediyorum valla

valla işin zormuş bacım:26:ama beyaz ten ve siyah saç favorimdir,senin saç sarıydı sanursam

kumralım ben bacım
:115::115::115:
Kızlar iyi ki varsınız

işte buuuu

:86::86::86::86::86:
ayyyy cumayı bekleyip görelim,çok heyecanlı

Filiz hoşgeldin

ben hiç yapmadım ama üstüste sıkar gibi geldi banada bende gün aşırı yapacağım haftaya artık regilim diye veremem zaten kilo haftaya yapayımda faydası olsun teşekkürler canımcım
üstüste bayıyor zaten canım..aralıklı yapmak en iyisi.
Neeeeeeeeee yogurt da miiiiiiii. Kati sonucta dimi. Bundan boyle ayranla icilecek o ilaclar
ben dediydim sulu olcek diyeee
çoook klişesin çookkkyanında da fisski kadehi ve boynunda fular olmalı bide..
.60:
o isteksizlik bitecek okaaa

hadi hayırlısı canım..artık şu 75 i ucundan da olsa görmeliyim

sürümüze bekleriz...60:

hee bende akça pakçayım..gölge de bile yanarım..
amaannn sevmesinler..çok lazımm..

Kızlar iyi ki varsınız

sen de iyi ki varsın canım..

yürüyüş.

kızlar 1 saat yürüdüm geldim

ne yazmışınız beyaaa cevapla cevapla bitmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…