aboww ne çok iş yapmışsın hamarat hatun..Ben geldiiim. Çok yoruldum bugun
Evde bir gömme dolap vardı. Onu düzenledim. Bazanın altındaki herşeyi dökdüm temizledim. Hurçlara kışlıkları kaldırıp, yorganları tıktım. Canım çıktı yorgunluktan yahu. 2-3 makine çamaşır yıkadım.Modum bu yani
Neyse bu arada bugun de protein yaptım.
08:00 iLAÇ
1 kaç kaşık tarçınlı yoğurt
11:00 Kahvaltı
3 kasık tarçınlı yoğurt
2 yumurta + 1 kk ezine peynir+ 1/2 kk kaşar peyniri
8-9 dilim sucuk
1 bardak siyah çay
16:00 ilaç
2 kaşık yoğurt
19.30 Akşam yemeği
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
00:00 İlaç
3 kaşık tarçınlı yoğurt
Yarın da devam
aboww ne çok iş yapmışsın hamarat hatun..
protein
Valla yaza bırakmak istemiyorum canım ondanÇok sıcak oluyor yazın. Bide taşınıcaz. Hepsi aynı zamana denk gelmesin diye şimdiden yapim dedim. Ayakkabılardan kışlıklar, bide hatıralar falan kaldı kolilemediğim. Giymediklerimi, resmi kıyafetlerimi falan hepsini hurçladım. Ha birde kullanmadığım mutfak eşyalarını falan kolileyeceğim. Yarın da onları yapıcam koli bulması lazım eşimin
Amaaan böyle işteYürüyüş de yapamadım. Canım sıkkın gitmedi bi türlü ya aldıklarım
iyi yapmışsın canım..ben de geçen yıl bu zamanlarda başlamıştım..inşallah seneye de ben toplarım
insan batıya dönüş için toplanınca hiiç ağır gelmiyor işler..
benim kociş daha şimdiden başladı koli toplamaya
ben çoğu şeyi açmadım zaten öyle süs eşyası fotolar,kitaplar yemek takımım falan hep kolili..2 yıl için açmayayım dedim..
az kaldı kıss tayinlere..bizimkiler 10 mayısta açıklanacak sanırım..size nooluyo diycen ama tayinciler gidince biz potaya giriyoz o bile moral oluyor bize
Bizim de işte mayıs ayında belli olacak tayinimizValla haklısın ahahaha insan moral bulur
Benimkine söylüyorum söylüyorum hep unutuyor
Valla yarın yollayacam artık geri almadan gelme diye
Valla bilmiyorum hem mutluyum gideceğim için hemde biraz karamsarım. Malum kaynanamın olduğu şehre gitme ihtimalimiz yüksek
Neyse çalışırken çok fırsat olmaz Allahtan da gelemez sık sık
Ben yemek takımımı açtım da işte onları falan toplayacağım. Çatal kaşık takımını falan. İşte kullanmadığım ya da fazla olan tencereleri de kaldırıcam. Kolay olur taşınırken.
Kolay gelsin çok şükür ben atlattım o tayin olaylarını taşın taşın dur ordan oraya çok zor oluyor
camları sildim mis gibi oldular balkonlarda ışıldadı çiceklerimde çok güzel oldular resimlerini atacağım becerebilirsem
akşam
köfte salata baharatlı yogurt
ben de yazayım dedim...
üni.de 52 kiloydumgençkızken hiiç kilo problemim olmadı..ailemde de kilolu yoktur..ben kendim ettim kendim buldum..
evlendiğimde 56 kiloydum ve gayet güzeldi ..doğumkontrol hapı kullanana kadar..2 yılda 64 kiloya çıktım ve kızıma hamile kaldım..
84 kiloyla doğum yaptım 76 kg düştüm doğum sonrası..neyse ki doktorum bana itiraz fırsatı vermeden ria taktı..kızım 7 yaşına gelene kadar 69-74 kg arası gezindim durdum tabii bu arada denemediğim ilaç ve diyet kalmadı..ama en son aptallığım 7 yılın sonunda ria çıkınca yeniden doğum kontrol hapına başlamak oldu..75-77-80 derken enson 2012 şubatta 85-86 kg görünce sersumm noooluyooo
nereye gidiyosun diyerek ilkönce hapı bıraktım ve ria taktırdım ardından dukan diyetine başladım..79 a kadar düştüm ama dukan bana ööyykk getirdi..zeytini kurufasulyeyi bulguru özledim..martta dukanı bıraktım ki zaten o 4-5 kg geri gelmişti..sonra karatayı duydum kk ya zaten üyeydim..sonra 2012 nisanında sizlerle tanıştım ki bu benim dönüm noktam oldu. .geçen yaz taşınma telaşıyla tam uyamadığım için eylül gibi tam randımanla karatyıma döndüm ki 84-85 civarıydımm..iyi ki sizleri tanıdım karatayımı buldum ....hem sizlerle çok mutluyum hem de yaza kadar ideal kiloma olmasa bile yıllardır rüyalarımdaki kiloya düşmeyi umuyorum...
veee sizleri karatayımııı çooookk seviyorummmm
iyi düşün iyi olsun çiğdoşummBizim de işte mayıs ayında belli olacak tayinimizValla haklısın ahahaha insan moral bulur
Valla bilmiyorum hem mutluyum gideceğim için hemde biraz karamsarım. Malum kaynanamın olduğu şehre gitme ihtimalimiz yüksek
Ben yemek takımımı açtım da işte onları falan toplayacağım. Çatal kaşık takımını falan. İşte kullanmadığım ya da fazla olan tencereleri de kaldırıcam. Kolay olur taşınırken.
Kolay gelsin çok şükür ben atlattım o tayin olaylarını taşın taşın dur ordan oraya çok zor oluyor
camları sildim mis gibi oldular balkonlarda ışıldadı çiceklerimde çok güzel oldular resimlerini atacağım becerebilirsem
akşam
köfte salata baharatlı yogurt
iyi düşün iyi olsun çiğdoşummşimdiden canını sıkma..dediğin gibi çalışınca öölee sık sık görüşmezsin olur biter..
topla cicim kolay olur sonrasında senin için..
ohh ellerine sağlık canım senin de..ben de posta posta camlarımı siliyorum..bugün salonu hallettim yarında kızımın odasıyla mutfağı yaptım mı ooo bayaa bi idare eder benii
benim çiçeklerim de çıkacak inşallah ben de çekicem sizin için resimlerini
Evet canım yarın da protein yapıcam ama hiç umutlu değilim 62.5 yakalayamayacağım 5 mayısa kadar
Yedim çikolatayı bitii hayallerim
Kolay gelsin canım
yap canım pazartesi özlemini giderirsin..ama çok zorlama kendini kasma yaa 5 mayısa kadar 4 kiloyu vermen zaten çok zor. .senin şevkini kırmak istemem ama çok mümkün görmüyorum..o kadar katı kuralcı olma..yaza kadar gidecek diye düşün..stres de kilo vermeyi yavaşlatıyor biliyorsun
sen kasmadan devam et olursa çook sevin ama olmazsa çok üzülme lütfen
hele eşin yoksa hiç gitme kıss.. delimisin..laf sokarlar kendi kendine sinir olursun ..ne fenayım ben
kızlar arada durgun dönemler oluyor..sadece sabır gerekiyor..
hocamız kitabında ne diyor..yağlarımız tavada eridiği gibi erimez diyor
Bizim de işte mayıs ayında belli olacak tayinimizValla haklısın ahahaha insan moral bulur
haklisin kuzum, hele ki ogullari yokken atis serbest yani, esimin ynainda seslenmiyorlar genelde. e o da diyor ki annem babam regene bisey demiyo etmiyo, otomatikman huysuz olan ben oluyorum.. ama halbuki alttan alttan yapiyorlar yine yapcaklarini.. en iyisi hasta ayagina yatmak, yoksa baska türlü kurtulusum yok, keyfi gitmiyo olursam daha beter oluruz
toplanmaya baslamissin canim kolay gelsin
Regenim ne psikopat bi aileye gelin gitmişsin be yavrummm , anladığım kadarıyla hepsi ayrı dert
Çiğdemcim batıya mı geleceksiniz canım , hayırlısı olsun inşallah.Belki aynı zamanlarda taşınıyo oluruz
Kayınçom yemişsin mangalları , afiyetler olsun.Biz de Pztesi gidicez inşallahSööle bakem et olarak ne yapıyosunuz ve nasıl terbiye ediyosunuz :26::26::26:
Canım daha çok var aslında taşınmamıza ama çok sıcakta yapamıyorum ben. Bide yaz tatiline çıkıp gelince o relaxiyetle uyuşuk uyuşuk hiç bir iş yapamam ben kendimi biliyorumOndan başladım yani
Amaaaaaan bu erkek anneleri öffff. Sanki onlar evlat da biz çamuruz. Huzursuz etcek yer arıyorlar ne saçma be.
Canım daha çok var aslında taşınmamıza ama çok sıcakta yapamıyorum ben. Bide yaz tatiline çıkıp gelince o relaxiyetle uyuşuk uyuşuk hiç bir iş yapamam ben kendimi biliyorumOndan başladım yani
Amaaaaaan bu erkek anneleri öffff. Sanki onlar evlat da biz çamuruz. Huzursuz etcek yer arıyorlar ne saçma be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?