Menun cok guzel canim afiyet olsun.selam kızlar bugünkü menüm
sabah:menemen,peynir,zeytin,tere,kaşar,badem,domates,salata,biber
akşam:fırında levrek,salat,helva,badem
bugün oğlumla parka yürüdük yavaş da olsa 3 km yürüdük yaklaşık.sabahtan beride kışlık ve yazlıkları ayırmak,yıkamakla meşgulüm.çok yoruldum.belki akşam arkadaşımla yürürüm yine
Naber canim ben de buradayim suan ama benim iki cocugum var. Heran cikablirim. Haftada 3 gun calisiyorum, iki cocuk, ev isi yinede kilo aldim iste.:44::44::44:bugün cumartesi tabi hava da güzel, kimseler ugramadi... ben de evdeyim napiiimm iste hava yagmurlu, gitcek bi yer yok.. öyle takiliyorum yaa
Naber canim ben de buradayim suan ama benim iki cocugum var. Heran cikablirim. Haftada 3 gun calisiyorum, iki cocuk, ev isi yinede kilo aldim iste.:44::44::44:
canim kilo hareket felan dinlemiyo yaa... ben de iste felan cok hareketliyim ama aldim iste yinedecocuklari da gezdirirken yürüyüs yapmis olursun iste cok güzel bi firsat.. ben de yürüdüm ooohh mis, ama hava cok soguktu ve yagmurluydu.. tabi yaz geldi güzel memeleketime ama buralara ugramaz kolay kolay
Kızlar selam ,
İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.Ben bugün evdeydim.Dolapta sebzeler vardı , kahvaltıdan sonra onları pişirdim.Yarın abimlere gidicem , elim boş gitmiiim diye kek yaptım.Banyoları kırkladım , evin yarısını süpürdüm , toz aldım (diğer yarısını eniştenize kitledim gene) , çamışırla yıkadım-astım , hala yıkanıyo ...
Bakıyorum herkes mangalda , herkeslere afiyet-şifa olsun , bol eğlenceler-muhabbetler olsun
Sonra görüşmek üzere ....
Haklisin kilo hareket falan dinlemiyor.
Bende yurtdisindayim, ama Balkan ulkesi benim Ulkem. o yuzden Turkiye ile paralel mevsim yasiyoruz. Biz sonradan buraya gelmedik. Osmanli doneminde burada kalmis dedelerimiz. Senin anlayacagin ben bir balkan turkuyum.
amaan boşver sen mangala hasrettin ye gitsin..kaynanam da yarin mangal yakacakmissss.... kizlar ben yarindan sonra gelemezsem bilinki yanmis mangaldan zehirlendim basima bi is geldi
evde 3 tane erkek müsvettesi var, bi tanesi mangala elini sürmüyoraaaah babacim ah, kiymetini simdi daha iyi anliyorum
haftasonu herkes gezmede canımİyi hafta sonları kızlar
klasik karatay kahvaltısı kızlar evde oldugu için hafta sonları pek bakamıyorum birazdanda dışarı çıkacagız
hoşgeldin o zaman..kızlar merhaba salı günü bursaya gitmem gerekti net imkanımda olmadı haber veremedim.
dün gece geldim evime..tabi kaçamkalar oldu ama en az 5 saatlik yürüyüşlerle gitti bile
uzun bir aradan sonra menü bildirimi
sabah;
karatay kahvaltısı
kek börek içinSelam kızlar
Dünkü menüler
Sabah Karatay kahvaltısı
Öğlen arkadaşımdaydım, cıslardan yemedim kek börek vardı dokunmadım,
5 ince yaprak sarması,domates, salatalık, peynir, zeytin,çay
Akşam mercimek çorbası, çemenli yumurta, salata
Bu sabah actifryda pişmiş patates ile omlet, peynir,zeytin, domates
Öğlen badem, siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 portakal
ooo maşallah canım..Bu sabah 64.5 çıktım,kahvaltıda çeyrek yufkadan gözleme yedim (kuruyemiş yemedim) başka kaçamağım yoktuuuuur.
Bu saate kadar ev toplamaca çamaşır atıp asmaca pazara gidip bol yürümece ile geçti birazdan bahçe mangalına gidicem umarım kaçamaksız atlatırım. Hepinize kaçamaksız bol hareketli haftasonları diliyorum akşam geç saatlerde görüşmek üzere
nefret ederim kışlık yazlık ayırmaktanselam kızlar bugünkü menüm
sabah:menemen,peynir,zeytin,tere,kaşar,badem,domates,salata,biber
akşam:fırında levrek,salat,helva,badem
bugün oğlumla parka yürüdük yavaş da olsa 3 km yürüdük yaklaşık.sabahtan beride kışlık ve yazlıkları ayırmak,yıkamakla meşgulüm.çok yoruldum.belki akşam arkadaşımla yürürüm yine
demek tüm o soğukları sen gönderiyosun bizeeeHaklisin kilo hareket falan dinlemiyor.
Bende yurtdisindayim, ama Balkan ulkesi benim Ulkem. o yuzden Turkiye ile paralel mevsim yasiyoruz. Biz sonradan buraya gelmedik. Osmanli doneminde burada kalmis dedelerimiz. Senin anlayacagin ben bir balkan turkuyum.
ohh yemekler hazır ev temizlenmiş enişteye de bravoss.Kızlar selam ,
İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.Ben bugün evdeydim.Dolapta sebzeler vardı , kahvaltıdan sonra onları pişirdim.Yarın abimlere gidicem , elim boş gitmiiim diye kek yaptım.Banyoları kırkladım , evin yarısını süpürdüm , toz aldım (diğer yarısını eniştenize kitledim gene) , çamışırla yıkadım-astım , hala yıkanıyo ...
Bakıyorum herkes mangalda , herkeslere afiyet-şifa olsun , bol eğlenceler-muhabbetler olsun
Sonra görüşmek üzere ....
amaan boşver sen mangala hasrettin ye gitsin..
haftasonu herkes gezmede canım
hoşgeldin o zaman..
kek börek için
patatesli omlet içünn
ooo maşallah canım..
haftasonu herkesler mangalda genelde
nefret ederim kışlık yazlık ayırmaktan..inşallah emekli olunca çooook geniş bir giyinme odam olacak ve ben bu dertten kurtuluciiimm
demek tüm o soğukları sen gönderiyosun bizeee
balkonlardan gelen soğuk ve yağışlı havaa..
ohh yemekler hazır ev temizlenmiş enişteye de bravoss..ellerine sağlık bebeeemm. ..sana da bol muhabbetler olsun..
aslinda gitmesem mi diye sey ediyordum ama bakalim, belki hastayim ayagina yatarimevet canim cekiyodu ama hem hava bozuk, hem mangali kaynana yakiyo, ama sadece mangali degil etleri de, kömür yiyoruz yani, hem de ara gergin simdi giderim iki lokma yerim burnumdan getirirler.. amaaannnn kafam rahat olsun da biraz daha mangal hayali kurarim ben
huzur yoksa yeme mangalı daha iyi canım..haklısın gitme o zaman
ben de takılıyorum bazen 10 gün ama bende aynı duruma sığınıyorum ters bişi olsa alırdım diyorum madem almıyorum ozaman zamanı gelince vericem di mi:)))oyyy canim senin kilo alman sIkIntIdan olmusneyseki gecti gitti o günler eminim ulasacagiz hedef kilolarimiza azimle yaparsak diyetimizi sporumuzu hedefe ulasiriz
hmmm... ya bilemiyorum iste ben bi haftadir ayni kilodayim, kiiiiii cok sükür almadim o da iyi biseyama vermesi daha da güzel belki de bu hafta regldim ondan olabilir, regl dönemi metabolizma yavasliyorya ise de gitmicem artik, iki ögün yapabilirim trye gidene kadar
ben de takılıyorum bazen 10 gün ama bende aynı duruma sığınıyorum ters bişi olsa alırdım diyorum madem almıyorum ozaman zamanı gelince vericem di mi:)))
hele eşin yoksa hiç gitme kıss.. delimisin.gitmeyim dimi en iyisi... esim kesin git der, kendisi calisiyo tabi topu bana atiyor.. en iyisi ben o ise gidene hasta ayagina yatayim
ben de takılıyorum bazen 10 gün ama bende aynı duruma sığınıyorum ters bişi olsa alırdım diyorum madem almıyorum ozaman zamanı gelince vericem di mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?