- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
en iyisi canim, evet yazin is yapmasi daha zor, hele de tatil dönüsü calismak felan.. biriktirmeden yapmak en iyisi..
bosveeerrrr erkek annelerini sabaha kadar tartissak bitiremeyizzaten dedigin acidan baksalar sorun kalmazki kuzum, deselerki bunlar bi annenin kuzusu, sorun büyük ölcüde cözülür... ama yok yani illaki dedikleri olacak.. ben bazen söyle düsünüyorum, hayatinda ugrasi olmayan insanlarin kendilerine edindikleri hobi gibi, gelinle ugrasmak...
Yaaaa yazın ben de hiçbişey yapamıyorum valla (heyhat kışın da yaptığım söölenemez). Bugün İstanbul'a yaz geldi ve bizim ev şimdiden SOS verdi valla.Mayıs 10'da 3 günlük bi gezimiz var inşallah.Dönüp gelelim hemen ev bakmaya başlıcaz.Bi de bu yaz çok sıcak olacakmış :18::18::18::18:
en iyisi canim, evet yazin is yapmasi daha zor, hele de tatil dönüsü calismak felan.. biriktirmeden yapmak en iyisi..
bosveeerrrr erkek annelerini sabaha kadar tartissak bitiremeyizzaten dedigin acidan baksalar sorun kalmazki kuzum, deselerki bunlar bi annenin kuzusu, sorun büyük ölcüde cözülür... ama yok yani illaki dedikleri olacak.. ben bazen söyle düsünüyorum, hayatinda ugrasi olmayan insanlarin kendilerine edindikleri hobi gibi, gelinle ugrasmak...
Regenim ne psikopat bi aileye gelin gitmişsin be yavrummm , anladığım kadarıyla hepsi ayrı dert
Çiğdemcim batıya mı geleceksiniz canım , hayırlısı olsun inşallah.Belki aynı zamanlarda taşınıyo oluruz
Kayınçom yemişsin mangalları , afiyetler olsun.Biz de Pztesi gidicez inşallahSööle bakem et olarak ne yapıyosunuz ve nasıl terbiye ediyosunuz :26::26::26:
Deme be çok mu sıcak olcekmiş :18::18::18::18: sende herseyini hallet canım
Gidene kadar bitir ki kafan rahat olsun
Evet canım ya , çok sıcak olucak diyolar , yandık valla :18::18::18::18:
Çiğdemim benim iş yapma şeklim biraz tuhaftır.Okul-çalışma hayatımda da öyleydim.İlla yumurta kapıya dayanacak , illa stres altında olucam ki 100% verimle çalışiiiimm
tamam tamam anlaştık o vakitHaklısınAma işte kuralcıyım Ama bunu da kırmam lazım. Neyse 63 e de razıyım Ama 64 de olsa üzülmicem sözzzzzzzzzz 64 den aşası kurtarmıyo ama
iyi fikir canım.haklisin kuzum, hele ki ogullari yokken atis serbest yani, esimin ynainda seslenmiyorlar genelde. e o da diyor ki annem babam regene bisey demiyo etmiyo, otomatikman huysuz olan ben oluyorum.. ama halbuki alttan alttan yapiyorlar yine yapcaklarini.. en iyisi hasta ayagina yatmak, yoksa baska türlü kurtulusum yok, keyfi gitmiyo olursam daha beter oluruz
:
yidim kayınçom...Regenim ne psikopat bi aileye gelin gitmişsin be yavrummm , anladığım kadarıyla hepsi ayrı dert
Çiğdemcim batıya mı geleceksiniz canım , hayırlısı olsun inşallah.Belki aynı zamanlarda taşınıyo oluruz
Kayınçom yemişsin mangalları , afiyetler olsun.Biz de Pztesi gidicez inşallahSööle bakem et olarak ne yapıyosunuz ve nasıl terbiye ediyosunuz :26::26::26:
amman amman topla da gelmesinBatıya canım kısmetse. Hayırlısı olsun. Mayıs ayında belli olacakAma eylül ekimde taşınıcaz Topluyorum yavaş yavaş ki gelmeye kalkmasın kaynanatör Evi toplama bahanesiyle gelir yerleşir 15 gün En iyisi gerek yok ben herşeyi hallettim demek
evet yaa 2012 yazını arıyacaksınız diyolar..:18::18::18:Yaaaa yazın ben de hiçbişey yapamıyorum valla (heyhat kışın da yaptığım söölenemez). Bugün İstanbul'a yaz geldi ve bizim ev şimdiden SOS verdi valla.Mayıs 10'da 3 günlük bi gezimiz var inşallah.Dönüp gelelim hemen ev bakmaya başlıcaz.Bi de bu yaz çok sıcak olacakmış :18::18::18::18:
Hobilerine tüküriiiim ben onların....Ruh hastası karılar
İşte günün sözü bu. Uğraşacak işi olmayanlar gelinleriyle uğraşıyor
Hobilerine tüküriiiim ben onların....Ruh hastası karılar
amaaann birdycik ne sen sor ne ben söyleyimbu da gecer diyorum ve susuyorum
canim ben tavuk kanatlarini mesela, istege baharatliyorum, genelde sadece kekikle pul biber kullanirim birazcik sirke ve yag ile epeyce bekletiyorum böyle 2-3 gün.. benim cok hosuma gidiyor.. bir de kirmizi etin yumuak pismesi icin ya limon ya da sirke ekliyosun... kaynanam da salca koyar mesela mangalliklara ama ben onun tadini sevmiyorum. mangal da en fazla kekik olcak baska bisey degilcanim cekti yaaa acim zaten
tamam tamam anlaştık o vakit
iyi fikir canım..amaaann otur rahat rahat evinde..bağla yazmayı alnına başım başım çatlıyor başııımmm..diyerekten..
yidim kayınçom...darısı başına..
ben bu sefer kuşbaşı şiş yaptım ..kırmızı eti hep aynı terbiye ediyom..zeytinyağı ,kekik,karabiber,kırmızı tozbiber ,soğan rendesinin suyu ve süt..2-3 saat yetiyor..ama geceden koyarsan daha da iyi oluyor..tabee kasap da önemli..benim kasabım ızgaralık eti öle güzel yumuşacık yerinden veriyo ki terbiye etmesen bile yumuşacık pişiyor valla
amman amman topla da gelmesin
evet yaa 2012 yazını arıyacaksınız diyolar..:18::18::18:
günün özlü sözü bu bence..
Haklısın canım , muhatap olmamak en güzeli.Ben de sevmem ağız dalaşını...Fakat düşmez-kalkmaz bir Allah...İleride kimin kime muhtaç olucağı hiç belli olmaz.Bunları hiç hesaba katmadan hareket ediyolar
Hmmmm tariflerin çok güzel...Ben süt-zeytinyağ-soğan-sarmısak-kekik düşündüm , ne dersiniz ? Acı koyamıyorum çünkü anneme dokunuyo... Mangalda salça eti yakar gibime geldi , bence de iyi olmaz ama fırında tavuk yaparken çok güzel oluyo ki o da kendi başına apayrı bir tartışma konusu
tamam canim, basim agriyo yaparim öyle baglarim tülbenti ama benimki mor olur mu???
ama esimden erken kalkip yine her zamanki saatimde kahvaltimi yapmaliyim simdiden acim zatensonra da hoooppp koltuga
Kahvalti
Taze sogana iki yumurta kirdim super oldu:)
Saat ucte ogle aksam beraber iki lahmacun bol salata
Haklısın canım , muhatap olmamak en güzeli.Ben de sevmem ağız dalaşını...Fakat düşmez-kalkmaz bir Allah...İleride kimin kime muhtaç olucağı hiç belli olmaz.Bunları hiç hesaba katmadan hareket ediyolar
Hmmmm tariflerin çok güzel...Ben süt-zeytinyağ-soğan-sarmısak-kekik düşündüm , ne dersiniz ? Acı koyamıyorum çünkü anneme dokunuyo... Mangalda salça eti yakar gibime geldi , bence de iyi olmaz ama fırında tavuk yaparken çok güzel oluyo ki o da kendi başına apayrı bir tartışma konusu
Doğru diyosun canım , işe vurdun di mi kendini ...İyi etmişsin , gene sen rahat edeceksin sonra ...Bende öyle mesela yumurtam daya dayanmadı. Alese 15 gün kaldı. Son bir hafta kalana kadar çalışmam. Sonra ama yana yakıla Ama bu sefer yalnızlıktan be bırdym
Hah , benzer tarif çıktı.Ben o şekil yapiimm....Yemeklerde et konusunda zayıfım.En iddiasız olduğum kısımdır...tamam tamam anlaştık o vakit
iyi fikir canım..amaaann otur rahat rahat evinde..bağla yazmayı alnına başım başım çatlıyor başııımmm..diyerekten..
yidim kayınçom...darısı başına..
ben bu sefer kuşbaşı şiş yaptım ..kırmızı eti hep aynı terbiye ediyom..zeytinyağı ,kekik,karabiber,kırmızı tozbiber ,soğan rendesinin suyu ve süt..2-3 saat yetiyor..ama geceden koyarsan daha da iyi oluyor..tabee kasap da önemli..benim kasabım ızgaralık eti öle güzel yumuşacık yerinden veriyo ki terbiye etmesen bile yumuşacık pişiyor valla
amman amman topla da gelmesin
evet yaa 2012 yazını arıyacaksınız diyolar..:18::18::18:
günün özlü sözü bu bence..
günün sözü dimiben, benimkilerin öyle oldugunu düsünüyorum cigdos.. kaynana sabahlari bikac saat calisiyo, kayinbaba hic calismiyooo, kaynim da calismiyo... kaynana-kayinbabanin kari-koca iliskisi yok, yani bi sohbet, bi gezme, bi misafirlige gitme ya da sadece kendi arkadaslariyla sohbet muhabbet vs bunlar sifir.. böyle söyleyince yalan gibi geliyor ama yeminle öyle e o yüzden de yapcak bi isleri yok, noluyoooo geriye kalyio regen.. hani dolu dolu bi hayatlari olsa, birbirlerine yetseler felan, bana zaman kalmicak bile ama nerdeeee
kusum benim kaynanayi sana yollsama da bi terbiye etsen mangalliklarin yaninda... hayir isin komik tarafi ne biliyomusun? kaynanami görsen demezsinki bu kadin böyle ugrascak geliniyle... hic de o tip yok yaaa :44::44: iste ummadigin tas bas yarar dedikleri bu olsa gerek... kayinbabamin yine suratindan belli oluyo vicdansizligi
Ben o kadını et yerine değil direkt kömür yerine kullanırım Regenim.Ne uğraşıcam terbiye etmek için yellozu , yak gitsintamam canim, basim agriyo yaparim öyle baglarim tülbenti ama benimki mor olur mu???
ama esimden erken kalkip yine her zamanki saatimde kahvaltimi yapmaliyim simdiden acim zatensonra da hoooppp koltuga
Hah , benzer tarif çıktı.Ben o şekil yapiimm....Yemeklerde et konusunda zayıfım.En iddiasız olduğum kısımdır...
Ben o kadını et yerine değil direkt kömür yerine kullanırım Regenim.Ne uğraşıcam terbiye etmek için yellozu , yak gitsin
olur olur hatta mor daha bi etkili olur..
taze soğanlı yumurtayı ben de çok severim..afiyet olsun
Doğru diyosun canım , işe vurdun di mi kendini ...İyi etmişsin , gene sen rahat edeceksin sonra ...
Hah , benzer tarif çıktı.Ben o şekil yapiimm....Yemeklerde et konusunda zayıfım.En iddiasız olduğum kısımdır...
Ben o kadını et yerine değil direkt kömür yerine kullanırım Regenim.Ne uğraşıcam terbiye etmek için yellozu , yak gitsin
Fırında tavuk yaparken ben de Çiğdem'in aşağıdaki tarifi gibi yoğurt+salça yapıyorum.Hem yumuşatıyo hem de çok güzel kızartıyo.heeee snein tarifin de cok güzel, onu deneyeyim...
valla canim firinda nasil oluyo yemedim yalan olmasin, ama mangalda olmuyo, en azindan benim damak tadima hitap etmiyor
Mmmmmmmmm , kokusu burnuma geldi tavukların kıssss ....Bende genelde senin yöntemi kullanıyorum kırmızı et için. Tavuklar içinse yoğurt, salça, pul biber, zeytinyağı ekliyorum. 1 gece dolapta bekletiyorum. Yoğurt olduğundan salçalar da yanmıyor. Tavık da yumuşak oluyor
Fırında tavuk yaparken ben de Çiğdem'in aşağıdaki tarifi gibi yoğurt+salça yapıyorum.Hem yumuşatıyo hem de çok güzel kızartıyo.
Mmmmmmmmm , kokusu burnuma geldi tavukların kıssss ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?