eveeeetttt kizlar ben de anlatayim size, evlendikten sonra bi türlü veremedigim 5 kiloyu... boyum 175, su anki kilom 69 (rakama bak
) hedefledigim kilo spor durumuma, yani kas kütleme göre 62-65 arasi...
eskiden hic öyle kiloyla ugrasmis biri degildim lisede felan, hatta tartim bile yoktu eczaneye gittikce tartilanlardandim
sonra üniversiteye baslayinca ders saatleri gec felan olunca eve gel vs diyene kadar gece oluyordu resmen, malum acken de yatilmiyor.. rahmetli anneannemin dedigi gibi ''ye zibar'' yemekleri yiyordum, yiyip dogru yataga gidiyordum... ben bi kilo aldim o zaman 76yi gördüm resmen
ama nedense öyle kilolu durmuyordum baktim olcak gibi degil, en son tartildigim zamanlarda 62-64ken 76yi görmek küfür gibi geldi.. o arada parttime bi ise girdim cok yürüyorduk, 68e kadar indim, sonra ordan da 64 oldum dügünden önce.. dügünümde 62 küsürdü kilom... manken gibi bi gelindim ayiptir söylemesi
sonra evlenip kaynanalarla yasamaya baslayinca kilom degismedi, cok yiyemiyordum zaten sorunlar felan, kendimi yiyordum.. eger abur cubur yeme aliskanligimda olmasaydi kesin 50li kilolara düserdim ben
neyse cok sükür gitti o günler, kendi evimize ciktik... ciktik ciktik da benim kilo da bi ciktiiiiii 73e vurdu bi ara
ama bu seferki kilo alma seklim bi garipti nedense, 76 kiloyken o kadar cirkin durmuyordu vücudum.. göbekle basenler sismis vaziyetteydi.. sonra su ara ögünlü diyetler 68e düstüm tekrar, o arada bebek sahibi olmak istedigimiz icin diyete önem veremedim, e malum ara ögünlü diyetlerle verilen kilolar da geri geldigi icin, ben bi asagi bi yukari 68 ile 72 arasinda kaldim hep... yani garip diyetlerle verdigim kilolarla en fazla 68e indim, 64lü rakamlari tekrardan bi göremedim... insallah karatayla ve sizlerin de destegiyle bu sefer onu da basaracagim