• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1. öğün 10:30

:56::56:1 çb kuruyemiş biraz maydanoz 1 kk peynir on zeytin 2 yumurta 4 incir üzerine eklenmiş 2 tatlı kaşığı tahin :56::56:

2. öğün 16:00
:56:kıymalı ıspanak yemeği 1 tabak üç parça tavuk but 1 kase yoğurt :56:

2.5 lt su + 2 fincan yeşil çay ve 2 bardak ayran yemek aralarına dağıtılacak :7::7:
minimum 1 saat yürüyüş yapılacak akşam :32::32:

günaayyddiiiinnn hatunlaaarrrr :3::3::3::3: hemen hemen herkes burda ne güzel :32::32::32:

kahvalti bildirimi geliyor unutmadan:
pastirmali 2 yumurtali omlet + salatalik, domates + kücük bi kase yogurt icine 1 ceviz 5 findik biraz da kuru üzüm + yesil cay

ben yine cok yemis gibi hissediyorum kizlar artik omletlerimi bir yumurta ile yapsam mi???? kilo vermem de durdu zaten :50::50::50:

:14::14::14::14: Malesef olan oldu artık bende daha çok yerim diye kaşıklamadım :14::14: Yaa gerçekten çok moralim bozuk şuan :14:

Korkunun ecele faydası yok makbuş çık bari...

Hakettim çantaları ben kendime ceza olsun diye bugun pro+ akşam 8 de 1.5 saat yürüyüş +kahvaltıdan 2 saat sonra leslie 3 mil :14:

Bazen irademe sahip olamıyorum ya hayret ediyorum kendime ya. Bu kadar iradesiz miyim diye :37:

yaaa niye hatirlattin bizde de var nutella :30::30::30::30::30: galiba yavas yavas irademiz kirilyor mudur nedir benim de aklima osn zamanlarda dlei deli seyler geliyor :18::18::18::18: firat gibi rüyalarima giriyor sütlaclar pudingler coklatlar :56::56::56:

Üniversiteye ilk başladığımda 54 kiloydum. Boyum 1.70. Zayıftım o zamanlar. Ananemlerde kalmaya başladım. Tabi zayıfım gurbetteyim dite gelsin çörekler gitsin börekler. Neyse ilk 3 ay ramazana denk geldi. Zaten iftar saati geç. iftardan sonra meyve çay kuruyemiş ve gece 3 gibi de sahur yapıp yatıryordk. İlk ay kilo aldım tabi çok zayıf olduğum için umursamadım aammn veririm dedim. İstanbul malum ne kadar yoğun hele akşam 6-7 gibi trafik felç. Okuldan çıkıp eve girmem her şey dahil 9 u buluyordu. Tabi yolda acıkıyor insan. Okul çıkışı simit alıyordum. Gelene kadar onu yiyordum. Gelince de yemek neyse velhasıl ben 4 ayda 8 kilo aldım. Oldum mu 62. karşı yaka beni yorduğu için okulum da avrupada olduğu için yurda taşındım. 2. sınıf , 3 . sınıf, 4. sınıf derken bir de bakmışım 66. Neyse çalışmaya başlayınca iki ileri bir geri derken 62 ye kadar düştüm. düğünümü 62 kiloyla yaptık :37: Neyseki alt bölgemde olduğu için pek belli olmadı .
Sonra evlendiğim ilde yine aşırı yoğun çalışmaya başladım gündüz yemek yemeye vaktim olmuyordu. 18:00 de bitmesi gereken mesaimi 22:00 da bitiriyordum. Tabi ordayken uyanık kalmak yorgunluk atmak bahanesiyle gelsin kekler gitsin nescafeler. İş yerinde başka bişey yoktu. Neyse sonra ben kiloları almışım herkes aldın diyordu ama sanki çok değilmiş gibi geliyordu bana ve işte o an. Bir tartı aldım. İlk adımda 66 falan tahmin ediyordum. Ne görsem iyi tam 73 :52: Neyse sonra kendi kendime diyet arayışına girdim. Ekmeği kısıtladım filan az ydim. Ama ben hayatım bounca hiç diyet yapmamıştım. Sonra pilatese başladım ebru şallıyla cıks en fazla 0.5 kilo gtti evet esnemiştim ama kilo veremedim :37: Neyse o ara kesin dedim kadınlar klübünde vardır bi topic falan. Bi bakıyım ben baktım demekki bakmamışım göremedim. Karatay hoca yine tv deydi. Anlattı anlattı kafama yattı. Sonra dedim vardır ya. Yoksa da ben açıcam. Baktım ve izinle karşılaştım. Şimdi bakıyorum. 5 marttan bu yana güzel güzel kilolarımı verirken sizin gibi iyi niyetli insanlarla karşılaştım. Topic de olsa sanal da olsa yardımcı olmaya çalışan güzel niyetli insanlarla. Çok mutluyum iyiki varsınız ve benim gibi geç gelenlere geç olmadığını göstermek için elimden geldiğince burda kalmya devam edicem. Hedefime ulaşsamda sizden kopmak niyetinde değilim :16: İyi ki varsınız :16:

İşte tüm detaylarıyla diyet hikayem kızlar. İmza çiğdoş, çilo , cigdemklcsn, çigdem :1:

hikayelerimi anlatiyoruz ben de anlatayim giii, bi türlü veremedigim 5 kiloyu :9::9::9:

gercekten de cok güzel bi topik burasi herkes icten herkes yardimci oluyor cok cok cok cici hatunlariz vesselam :16::16::16:

canım o gece yediğin için öyle olmuş akşam tıkabasa yiyince bende de öyle oluyor yarına gider o 1 kilo demek =7000 kalori bi parça ekmekle çikolata değil herhalde :20:bu kadar üzülme bakım kaldığın yerden devam sporu da yapmışsın ohhh mis :nazar::nazar:merak etme sen olcek 62.5 62.5 bizde alkış yapcez :46::46::34::34:

İnşallah canım biliyorum biliyorum da işte ne bilim ya karnım da şişti zaten. Ekmek şişiriyor demekki beni :37: Neyse bu gazla bu hafta kaçamak yapmam artık :22: Tabiki devam bebeğim. :23::23:

1. öğün 10:30

:56::56:1 çb kuruyemiş biraz maydanoz 1 kk peynir on zeytin 2 yumurta 4 incir üzerine eklenmiş 2 tatlı kaşığı tahin :56::56:

2. öğün 16:00
:56:kıymalı ıspanak yemeği 1 tabak üç parça tavuk but 1 kase yoğurt :56:

2.5 lt su + 2 fincan yeşil çay ve 2 bardak ayran yemek aralarına dağıtılacak :7::7:
minimum 1 saat yürüyüş yapılacak akşam :32::32:

Süper canım :16::16::16: Hadi bakalım :46: Bu hafta istikrarlı oluciiz :16:

günaayyddiiiinnn hatunlaaarrrr :3::3::3::3: hemen hemen herkes burda ne güzel :32::32::32:

kahvalti bildirimi geliyor unutmadan:
pastirmali 2 yumurtali omlet + salatalik, domates + kücük bi kase yogurt icine 1 ceviz 5 findik biraz da kuru üzüm + yesil cay

ben yine cok yemis gibi hissediyorum kizlar artik omletlerimi bir yumurta ile yapsam mi???? kilo vermem de durdu zaten :50::50::50:

yaaa niye hatirlattin bizde de var nutella :30::30::30::30::30: galiba yavas yavas irademiz kirilyor mudur nedir benim de aklima osn zamanlarda dlei deli seyler geliyor :18::18::18::18: firat gibi rüyalarima giriyor sütlaclar pudingler coklatlar :56::56::56:

hikayelerimi anlatiyoruz ben de anlatayim giii, bi türlü veremedigim 5 kiloyu :9::9::9:

gercekten de cok güzel bi topik burasi herkes icten herkes yardimci oluyor cok cok cok cici hatunlariz vesselam :16::16::16:

Yok yok çok değil canım :16::16: Yok ya pis boğazlıktan benimki :27::27: Anlat motivsyon oluyor nostalji oluyor :1:

Gerçekten içten samimi ve relax bi ortam :ssz::ssz:

İnşallah canım biliyorum biliyorum da işte ne bilim ya karnım da şişti zaten. Ekmek şişiriyor demekki beni :37: Neyse bu gazla bu hafta kaçamak yapmam artık :22: Tabiki devam bebeğim. :23::23:

Süper canım :16::16::16: Hadi bakalım :46: Bu hafta istikrarlı oluciiz :16:

Yok yok çok değil canım :16::16: Yok ya pis boğazlıktan benimki :27::27: Anlat motivsyon oluyor nostalji oluyor :1:

Gerçekten içten samimi ve relax bi ortam :ssz::ssz:
kesinlikle katılıyorum bende çok seviyorum burayı burdan bir iki gün uzaklaşııım hem kendimi eksik hissediyorum hem de kilo almaya başlıyorum kızlar sizi seviyom :54::54:

eveeeetttt kizlar ben de anlatayim size, evlendikten sonra bi türlü veremedigim 5 kiloyu... boyum 175, su anki kilom 69 (rakama bak :23:) hedefledigim kilo spor durumuma, yani kas kütleme göre 62-65 arasi...

eskiden hic öyle kiloyla ugrasmis biri degildim lisede felan, hatta tartim bile yoktu eczaneye gittikce tartilanlardandim :9::9::9: sonra üniversiteye baslayinca ders saatleri gec felan olunca eve gel vs diyene kadar gece oluyordu resmen, malum acken de yatilmiyor.. rahmetli anneannemin dedigi gibi ''ye zibar'' yemekleri yiyordum, yiyip dogru yataga gidiyordum... ben bi kilo aldim o zaman 76yi gördüm resmen :53::53::53: ama nedense öyle kilolu durmuyordum baktim olcak gibi degil, en son tartildigim zamanlarda 62-64ken 76yi görmek küfür gibi geldi.. o arada parttime bi ise girdim cok yürüyorduk, 68e kadar indim, sonra ordan da 64 oldum dügünden önce.. dügünümde 62 küsürdü kilom... manken gibi bi gelindim ayiptir söylemesi :16::16::16: sonra evlenip kaynanalarla yasamaya baslayinca kilom degismedi, cok yiyemiyordum zaten sorunlar felan, kendimi yiyordum.. eger abur cubur yeme aliskanligimda olmasaydi kesin 50li kilolara düserdim ben :50: neyse cok sükür gitti o günler, kendi evimize ciktik... ciktik ciktik da benim kilo da bi ciktiiiiii 73e vurdu bi ara :17: ama bu seferki kilo alma seklim bi garipti nedense, 76 kiloyken o kadar cirkin durmuyordu vücudum.. göbekle basenler sismis vaziyetteydi.. sonra su ara ögünlü diyetler 68e düstüm tekrar, o arada bebek sahibi olmak istedigimiz icin diyete önem veremedim, e malum ara ögünlü diyetlerle verilen kilolar da geri geldigi icin, ben bi asagi bi yukari 68 ile 72 arasinda kaldim hep... yani garip diyetlerle verdigim kilolarla en fazla 68e indim, 64lü rakamlari tekrardan bi göremedim... insallah karatayla ve sizlerin de destegiyle bu sefer onu da basaracagim :kkk::kkk::kkk:

eveeeetttt kizlar ben de anlatayim size, evlendikten sonra bi türlü veremedigim 5 kiloyu... boyum 175, su anki kilom 69 (rakama bak :23:) hedefledigim kilo spor durumuma, yani kas kütleme göre 62-65 arasi...

eskiden hic öyle kiloyla ugrasmis biri degildim lisede felan, hatta tartim bile yoktu eczaneye gittikce tartilanlardandim :9::9::9: sonra üniversiteye baslayinca ders saatleri gec felan olunca eve gel vs diyene kadar gece oluyordu resmen, malum acken de yatilmiyor.. rahmetli anneannemin dedigi gibi ''ye zibar'' yemekleri yiyordum, yiyip dogru yataga gidiyordum... ben bi kilo aldim o zaman 76yi gördüm resmen :53::53::53: ama nedense öyle kilolu durmuyordum baktim olcak gibi degil, en son tartildigim zamanlarda 62-64ken 76yi görmek küfür gibi geldi.. o arada parttime bi ise girdim cok yürüyorduk, 68e kadar indim, sonra ordan da 64 oldum dügünden önce.. dügünümde 62 küsürdü kilom... manken gibi bi gelindim ayiptir söylemesi :16::16::16: sonra evlenip kaynanalarla yasamaya baslayinca kilom degismedi, cok yiyemiyordum zaten sorunlar felan, kendimi yiyordum.. eger abur cubur yeme aliskanligimda olmasaydi kesin 50li kilolara düserdim ben :50: neyse cok sükür gitti o günler, kendi evimize ciktik... ciktik ciktik da benim kilo da bi ciktiiiiii 73e vurdu bi ara :17: ama bu seferki kilo alma seklim bi garipti nedense, 76 kiloyken o kadar cirkin durmuyordu vücudum.. göbekle basenler sismis vaziyetteydi.. sonra su ara ögünlü diyetler 68e düstüm tekrar, o arada bebek sahibi olmak istedigimiz icin diyete önem veremedim, e malum ara ögünlü diyetlerle verilen kilolar da geri geldigi icin, ben bi asagi bi yukari 68 ile 72 arasinda kaldim hep... yani garip diyetlerle verdigim kilolarla en fazla 68e indim, 64lü rakamlari tekrardan bi göremedim... insallah karatayla ve sizlerin de destegiyle bu sefer onu da basaracagim :kkk::kkk::kkk:
inşallah canım veririz hep birlikte demekki üniverste kilo aldırıyor :1::1:neyse 2 ay daha gidiyim de sonra gitmiycem :1::1:ay iğrenç gördüm kendimi :52:bende manken gibi gelin olmak istiyorum :123:ama benim manken gibi olmam için 52 falan olmam lazım :5::5:boy 160 :5:olur belki bigün :31::31:

inşallah canım veririz hep birlikte demekki üniverste kilo aldırıyor :1::1:neyse 2 ay daha gidiyim de sonra gitmiycem :1::1:ay iğrenç gördüm kendimi :52:bende manken gibi gelin olmak istiyorum :123:ama benim manken gibi olmam için 52 falan olmam lazım :5::5:boy 160 :5:olur belki bigün :31::31:
iki ay yazmışım ama bi düşündüm de 1 ay kalmış :18::18::18:aman allahım bir ay protein mi yapsam :27::27:hala on kilom var :5::5::5:

Bıraz sayfaları okudum sunu gordum bazı arkadaslara allah ne guzel boylar vermıs 170 -175 cm ler var aramızda kılo vermek mumkun ama boyumuzu uzatmak ne mumkun buyunuzun uzun olması cok buyuk avantaj aslında 5-10 kılo fazlanız olsa bıle cok yadırganmaz hele bırde genc yaslardasınız fazla kıloları kolay verebılırsınız...ve su cıtır kuzey avrupalı ,rus hanımlardan bır farkınız kalmaz,ne gıysenız yakısır bu yuzden kızdım sıze, cabuk verın su kılalarınızı...

Sabah kahvaltısı klasık karatay... Bu gun canım yumurta yemek ıstemedı bu yuzden 1 taneyı zor bıtırdım...bıraz fındık...

"guzel bır gun cıkıp dısarlarda yurumek lazım..."

Son düzenleme:
dün 2 öğün yaptım sabahı yazmıstım zaten
aksam17.30:
1 tabak bulgurlu sarma
yarım kase yogurt
üzerinde tereyağı vardı
yarımkase yoğurt çorbası

sabah:11.00
karatay kahvaltısı
yumurtalar cok pişmişti yemedim ama az biraz ev sucuğu yedim
2 hurma
ceviz

olursun canim insallah :16::16::16: zaten gelinlik her yastan bayana cooooooooooook ama cok yakisiyor :31::31::31: e tabi birde icinde fit olunca kimse gözlerini alamiyor.. cok kisilerden duydum, hatta annemin dayisi bile demisti kugu gibi olmusun diye :17::17::17: herkes kuguya benzetmisti agiz birligi yapmis gibi :31::31::31:

üniversite kiloyu dolayli yoldan aldiriyor cünkü yeme düzeni diye bir sey kalmiyor... artik yemek, beslenmek amacli degil, karin doyurmak amacli oluyor :50::50::50: yoksa o kadar harekete göre kilo almamak lazim, benim arkadaslarla birlikte, yol parasi vermemek icin kaaaaac saat yürüdügümüz olmustur :9::9::9: ögrencilik iste :31:

he yani iki ay daha gitcem sonra gitmeyim diye sevinme coook özlüyorsun sonra, hele de benim gibi yarim biraktiysan :5::5::5:

ben bu aralar kilo veremiyorum mesela, sizlerde de öyle bi durum olmusmuydu, bi duraklama dönemi felan... bunlari konusup kilo verme sürecindeki deneyimlerimizi de paylasabiliriz.. bu duraklama döneminden gecmis olan arkadaslar bize bunu nasil atlattiklarini anlatabilirler dimi???

dün 2 öğün yaptım sabahı yazmıstım zaten
aksam17.30:
1 tabak bulgurlu sarma
yarım kase yogurt
üzerinde tereyağı vardı
yarımkase yoğurt çorbası

sabah:11.00
karatay kahvaltısı
yumurtalar cok pişmişti yemedim ama az biraz ev sucuğu yedim
2 hurma
ceviz

canim yaaaa kahvaltinin yumurtasini da yememissin geriye hic bisey kalmiyor ki, heralde ben cok yiyorum yaaaa :26::26::26: ondan mi kilo veremiyorum yoksa vucüt direnc mi gösteriyor anlayamadim :44::44::44:

benimde bir şişmanlama öyküm var tabi :) sizinkileri okuyunca herkesin evet bir kırılma noktası var haklısınız.
ben de ortaokulda ve lisede hep spor yapmıştım üniversitedeyken de öle ya da böle spor içindeydim 55 kilodan hiç yukarı çıkmamıştım ama son sınıfta bizim okul öldürücü olduğu için 3 kilo aldım. stajdayken öğle yemegine cıkmamıza izin vermiyorlardı bende sabahları ne bulursam yiyordum hergün kinder boeno yiyordum bazen 2 bazen 3 tane herkes staj döneminde kilo veirrken ben kilo aldım nese öenmsemedim 3 kilo nasıl olsa giderdi. sonra uzun süre 58 de kaldım ama spor yok çalışma fln derken van a geldim burda da arkadaşlarla cok alemciydik o yüzden kilo aldım 63 oldum hala bişi olmaz diye düşünüyordum zonra deprem oldu biz burdan nerdeyse hiç ayrılamadık hemen konteynırlarda çalışmaya başladık konteynırda yattık kalktık bir allahın kulu yok bizden başka gece 16.30 da yemek var sonra hiçbirsey yok bizde çekirdek fln yemeğe başladık. sonra bizi spor salonuna aldılar orda da bir sürü sıkıntı var hastalarla fln benim moraller yerde artık sürekli yemek yiyordum doyma fikri yoktu hiç özellikle ana öğünlerden sonra acıkıyordum hemen tatlı fln yiyordum. bizde de bir arkadasımız diyetisyene gitti 20 kilo fln verdi onu görünce bende zayıflamalıyım dedim zaten hiçbir kıyafetimin içine giremez olmustum diyetisyene gittim sonuç aynı hep aç hep yemek peşinde 21 günde 1 gr oynamayınca karatayda bana mantıklı geliryordu karataya başladım 69 lardan 64 umuyorum 58 i sıkıntısız bulacağım.umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız:)))

canim yaaaa kahvaltinin yumurtasini da yememissin geriye hic bisey kalmiyor ki, heralde ben cok yiyorum yaaaa :26::26::26: ondan mi kilo veremiyorum yoksa vucüt direnc mi gösteriyor anlayamadim :44::44::44:
yok yok merak etme ya normalde hersabah 2 tane yiyorum da bu sabah cok pişmişlerde eşim haşladı uzun kalmışlar biraz aslında doğru olan yemek ben bugun yerien sucuk yedim öle diyelim:)))

sabah
:56::56:
pastırmalı yumurta
ev sucuğu
tulum ve ezine peyniri
zeytin ceviz ve çekirdekli kuru üzüm
iran domatesi
iran kavunundan 2 parça(çok tatlıydı fazla yiyemedim zaten)
2 omega3

2. öğünde de mangal var..:23::23:

Sabah 9 da uyandım ama 11 de karatay kahvaltısi yaptım dün akşamda planladigim gibi step yaptım yarım saat falandi o da. Şuna eminim artık sabah yuruyuslerini bıraktığım icin kilo vermem yavaşladı. :(

benimde bir şişmanlama öyküm var tabi :) sizinkileri okuyunca herkesin evet bir kırılma noktası var haklısınız.
ben de ortaokulda ve lisede hep spor yapmıştım üniversitedeyken de öle ya da böle spor içindeydim 55 kilodan hiç yukarı çıkmamıştım ama son sınıfta bizim okul öldürücü olduğu için 3 kilo aldım. stajdayken öğle yemegine cıkmamıza izin vermiyorlardı bende sabahları ne bulursam yiyordum hergün kinder boeno yiyordum bazen 2 bazen 3 tane herkes staj döneminde kilo veirrken ben kilo aldım nese öenmsemedim 3 kilo nasıl olsa giderdi. sonra uzun süre 58 de kaldım ama spor yok çalışma fln derken van a geldim burda da arkadaşlarla cok alemciydik o yüzden kilo aldım 63 oldum hala bişi olmaz diye düşünüyordum zonra deprem oldu biz burdan nerdeyse hiç ayrılamadık hemen konteynırlarda çalışmaya başladık konteynırda yattık kalktık bir allahın kulu yok bizden başka gece 16.30 da yemek var sonra hiçbirsey yok bizde çekirdek fln yemeğe başladık. sonra bizi spor salonuna aldılar orda da bir sürü sıkıntı var hastalarla fln benim moraller yerde artık sürekli yemek yiyordum doyma fikri yoktu hiç özellikle ana öğünlerden sonra acıkıyordum hemen tatlı fln yiyordum. bizde de bir arkadasımız diyetisyene gitti 20 kilo fln verdi onu görünce bende zayıflamalıyım dedim zaten hiçbir kıyafetimin içine giremez olmustum diyetisyene gittim sonuç aynı hep aç hep yemek peşinde 21 günde 1 gr oynamayınca karatayda bana mantıklı geliryordu karataya başladım 69 lardan 64 umuyorum 58 i sıkıntısız bulacağım.umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağız:)))

oyyy canim senin kilo alman sIkIntIdan olmus :50: neyseki gecti gitti o günler :16::16::16: eminim ulasacagiz hedef kilolarimiza :kkk::kkk::kkk: azimle yaparsak diyetimizi sporumuzu hedefe ulasiriz :51::51::51:

yok yok merak etme ya normalde hersabah 2 tane yiyorum da bu sabah cok pişmişlerde eşim haşladı uzun kalmışlar biraz aslında doğru olan yemek ben bugun yerien sucuk yedim öle diyelim:)))

hmmm... ya bilemiyorum iste ben bi haftadir ayni kilodayim, kiiiiii cok sükür almadim o da iyi bisey :32::32::32: ama vermesi daha da güzel :9: belki de bu hafta regldim ondan olabilir, regl dönemi metabolizma yavasliyorya :31::31::31: ise de gitmicem artik, iki ögün yapabilirim trye gidene kadar :16:

sabah
pastırmalı yumurta
ev sucuğu
tulum ve ezine peyniri
zeytin ceviz ve çekirdekli kuru üzüm
iran domatesi
iran kavunundan 2 parça(çok tatlıydı fazla yiyemedim zaten)
2 omega3

2. öğünde de mangal var..:23::23:

kaynanam da yarin mangal yakacakmissss.... kizlar ben yarindan sonra gelemezsem bilinki yanmis mangaldan zehirlendim basima bi is geldi :51::51::51::51:

evde 3 tane erkek müsvettesi var, bi tanesi mangala elini sürmüyor :41::41::41::41: aaaah babacim ah, kiymetini simdi daha iyi anliyorum :ssz::ssz::ssz:

İyi hafta sonları kızlar

klasik karatay kahvaltısı kızlar evde oldugu için hafta sonları pek bakamıyorum birazdanda dışarı çıkacagız

kızlar merhaba salı günü bursaya gitmem gerekti net imkanımda olmadı haber veremedim.
dün gece geldim evime..tabi kaçamkalar oldu ama en az 5 saatlik yürüyüşlerle gitti bile
:9:
uzun bir aradan sonra menü bildirimi
sabah;
karatay kahvaltısı

Selam kızlar

Dünkü menüler

Sabah Karatay kahvaltısı

Öğlen arkadaşımdaydım, cıslardan yemedim kek börek vardı dokunmadım,

5 ince yaprak sarması,domates, salatalık, peynir, zeytin,çay

Akşam mercimek çorbası, çemenli yumurta, salata

Bu sabah actifryda pişmiş patates ile omlet, peynir,zeytin, domates

Öğlen badem, siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 portakal