• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu sabah 64.5 çıktım,kahvaltıda çeyrek yufkadan gözleme yedim (kuruyemiş yemedim) başka kaçamağım yoktuuuuur.

Bu saate kadar ev toplamaca çamaşır atıp asmaca pazara gidip bol yürümece ile geçti birazdan bahçe mangalına gidicem umarım kaçamaksız atlatırım. Hepinize kaçamaksız bol hareketli haftasonları diliyorum akşam geç saatlerde görüşmek üzere :16: :16: :10:

geçmişi anca bitirdim bi ara bende yazrım hikayemi ama şu an pazardan geldim yemek yapıcam
bugün 2 öğün yapıcam
1. öğün= 2 yumurta zeytin domates salatalık fındık süt, çay karatay keki minik parça
diğerini akşam yazacağım kızlar bol muhabbetler:16::16:

Gecmise biraz goz attim. Herkes kilo hikayesini yazmis ne guzel bir ara bende yazacagim.
Dun akasam giremedim
dun aksam 17.30 da yediklerim
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
1 tabak salata
Bu sabah 11de
1,5 yumurta
2kk peynir
10 zeytin
ceviz ve findik

simdide aksam yemegimi yiyecegim
1 tabak salata
1 kase yogurt
biraz iskerder donerin etinden(oglum ve esim oglen yediler biraz kendimede ayirdim)

evde pirincli yaprak sarma var,baska bisey yok. Yemek istemiyorum. Umarim az gelmez. neyse simdi aklima geldi birde yumurta haslayayim en azindan gece acikmam.

selam kızlar bugünkü menüm
sabah:menemen,peynir,zeytin,tere,kaşar,badem,domates,salata,biber
akşam:fırında levrek,salat,helva,badem

bugün oğlumla parka yürüdük yavaş da olsa 3 km yürüdük yaklaşık.sabahtan beride kışlık ve yazlıkları ayırmak,yıkamakla meşgulüm.çok yoruldum.belki akşam arkadaşımla yürürüm yine

bugün cumartesi tabi hava da güzel, kimseler ugramadi... ben de evdeyim napiiimm iste hava yagmurlu, gitcek bi yer yok.. öyle takiliyorum yaa :31::31::31::31:

bugün oğlumla parka yürüdük yavaş da olsa 3 km yürüdük yaklaşık.sabahtan beride kışlık ve yazlıkları ayırmak,yıkamakla meşgulüm.çok yoruldum.belki akşam arkadaşımla yürürüm yine
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Bende bugun sabah iki saat pazarda gezdim sonra cocuklari alip yine iki saat kadar dolastim. Baya yoruldum.
Sen kislik yazlik olayini halletmisssin. Ben daha kislik yazlik olayina girismedim. Hicte canim istemiyor. Insallah haftaya yaparim.

bugün cumartesi tabi hava da güzel, kimseler ugramadi... ben de evdeyim napiiimm iste hava yagmurlu, gitcek bi yer yok.. öyle takiliyorum yaa :31::31::31::31:
Naber canim ben de buradayim suan ama benim iki cocugum var. Heran cikablirim. Haftada 3 gun calisiyorum, iki cocuk, ev isi yinede kilo aldim iste.:44::44::44:

Naber canim ben de buradayim suan ama benim iki cocugum var. Heran cikablirim. Haftada 3 gun calisiyorum, iki cocuk, ev isi yinede kilo aldim iste.:44::44::44:

canim kilo hareket felan dinlemiyo yaa... ben de iste felan cok hareketliyim ama aldim iste yinede :50: cocuklari da gezdirirken yürüyüs yapmis olursun iste cok güzel bi firsat.. ben de yürüdüm ooohh mis, ama hava cok soguktu ve yagmurluydu.. tabi yaz geldi güzel memeleketime ama buralara ugramaz kolay kolay :31::31::31:

canim kilo hareket felan dinlemiyo yaa... ben de iste felan cok hareketliyim ama aldim iste yinede :50: cocuklari da gezdirirken yürüyüs yapmis olursun iste cok güzel bi firsat.. ben de yürüdüm ooohh mis, ama hava cok soguktu ve yagmurluydu.. tabi yaz geldi güzel memeleketime ama buralara ugramaz kolay kolay :31::31::31:

Haklisin kilo hareket falan dinlemiyor.
Bende yurtdisindayim, ama Balkan ulkesi benim Ulkem. o yuzden Turkiye ile paralel mevsim yasiyoruz. Biz sonradan buraya gelmedik. Osmanli doneminde burada kalmis dedelerimiz. Senin anlayacagin ben bir balkan turkuyum.

Kızlar selam ,
İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.Ben bugün evdeydim.Dolapta sebzeler vardı , kahvaltıdan sonra onları pişirdim.Yarın abimlere gidicem , elim boş gitmiiim diye kek yaptım.Banyoları kırkladım , evin yarısını süpürdüm , toz aldım (diğer yarısını eniştenize kitledim gene :27::27::27::27:) , çamışırla yıkadım-astım , hala yıkanıyo ...
Bakıyorum herkes mangalda , herkeslere afiyet-şifa olsun , bol eğlenceler-muhabbetler olsun :34::34::34:
Sonra görüşmek üzere ....

Kızlar selam ,
İnşallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur.Ben bugün evdeydim.Dolapta sebzeler vardı , kahvaltıdan sonra onları pişirdim.Yarın abimlere gidicem , elim boş gitmiiim diye kek yaptım.Banyoları kırkladım , evin yarısını süpürdüm , toz aldım (diğer yarısını eniştenize kitledim gene :27::27::27::27:) , çamışırla yıkadım-astım , hala yıkanıyo ...
Bakıyorum herkes mangalda , herkeslere afiyet-şifa olsun , bol eğlenceler-muhabbetler olsun :34::34::34:

birdyyy yaaaa ben mangalda degilim amaaaa.... zaten bugümkü yediklerim kesmedi beni...

Bende yurtdisindayim, ama Balkan ulkesi benim Ulkem. o yuzden Turkiye ile paralel mevsim yasiyoruz. Biz sonradan buraya gelmedik. Osmanli doneminde burada kalmis dedelerimiz. Senin anlayacagin ben bir balkan turkuyum.

ben almanyaya sonradan geldim canim, ben seni de trdesindir diye dedim havalar güzel diye :1:

canan hoca en iyi spor icin yüzme ve yürüyüs diyor, firsatini buldukca yürümek lazim :8::8::8:

Son düzenleme:
kaynanam da yarin mangal yakacakmissss.... kizlar ben yarindan sonra gelemezsem bilinki yanmis mangaldan zehirlendim basima bi is geldi :51::51::51::51:

evde 3 tane erkek müsvettesi var, bi tanesi mangala elini sürmüyor :41::41::41::41: aaaah babacim ah, kiymetini simdi daha iyi anliyorum :ssz::ssz::ssz:
amaan boşver sen mangala hasrettin ye gitsin..:34::34::1::1:
İyi hafta sonları kızlar

klasik karatay kahvaltısı kızlar evde oldugu için hafta sonları pek bakamıyorum birazdanda dışarı çıkacagız
haftasonu herkes gezmede canım:34::34:
kızlar merhaba salı günü bursaya gitmem gerekti net imkanımda olmadı haber veremedim.
dün gece geldim evime..tabi kaçamkalar oldu ama en az 5 saatlik yürüyüşlerle gitti bile
:9:
uzun bir aradan sonra menü bildirimi
sabah;
karatay kahvaltısı
hoşgeldin o zaman..:16::16:
Selam kızlar

Dünkü menüler

Sabah Karatay kahvaltısı

Öğlen arkadaşımdaydım, cıslardan yemedim kek börek vardı dokunmadım,

5 ince yaprak sarması,domates, salatalık, peynir, zeytin,çay

Akşam mercimek çorbası, çemenli yumurta, salata

Bu sabah actifryda pişmiş patates ile omlet, peynir,zeytin, domates

Öğlen badem, siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 portakal
kek börek için :46::46:
patatesli omlet içünn:22:

Bu sabah 64.5 çıktım,kahvaltıda çeyrek yufkadan gözleme yedim (kuruyemiş yemedim) başka kaçamağım yoktuuuuur.

Bu saate kadar ev toplamaca çamaşır atıp asmaca pazara gidip bol yürümece ile geçti birazdan bahçe mangalına gidicem umarım kaçamaksız atlatırım. Hepinize kaçamaksız bol hareketli haftasonları diliyorum akşam geç saatlerde görüşmek üzere :16: :16: :10:
ooo maşallah canım..:nazar::nazar::46::46:

haftasonu herkesler mangalda genelde:56::56:

nefret ederim kışlık yazlık ayırmaktan:37::36:..inşallah emekli olunca çooook geniş bir giyinme odam olacak ve ben bu dertten kurtuluciiimm:27::52::52::52:
demek tüm o soğukları sen gönderiyosun bizeee:23::23::23:

balkonlardan gelen soğuk ve yağışlı havaa..:60::60::60:

Kızlar selam ,
ohh yemekler hazır ev temizlenmiş enişteye de bravoss.:46::46:.ellerine sağlık bebeeemm.:16::16:..sana da bol muhabbetler olsun..:38::16::16:

2. öğünüm
:56::56:
4-5 tavuk kanat
4-5 köfte
4 şiş
şalgam suyu
patlıcan salatası
yoğurt
:56::56:

amaan boşver sen mangala hasrettin ye gitsin..:34::34::1::1:

haftasonu herkes gezmede canım:34::34:

hoşgeldin o zaman..:16::16:

kek börek için :46::46:
patatesli omlet içünn:22:

ooo maşallah canım..:nazar::nazar::46::46:

haftasonu herkesler mangalda genelde:56::56:

nefret ederim kışlık yazlık ayırmaktan:37::36:..inşallah emekli olunca çooook geniş bir giyinme odam olacak ve ben bu dertten kurtuluciiimm:27::52::52::52:

demek tüm o soğukları sen gönderiyosun bizeee:23::23::23:

balkonlardan gelen soğuk ve yağışlı havaa..:60::60::60:

ohh yemekler hazır ev temizlenmiş enişteye de bravoss.:46::46:.ellerine sağlık bebeeemm.:16::16:..sana da bol muhabbetler olsun..:38::16::16:

aslinda gitmesem mi diye sey ediyordum ama bakalim, belki hastayim ayagina yatarim :9: evet canim cekiyodu ama hem hava bozuk, hem mangali kaynana yakiyo, ama sadece mangali degil etleri de, kömür yiyoruz yani, hem de ara gergin simdi giderim iki lokma yerim burnumdan getirirler.. amaaannnn kafam rahat olsun da biraz daha mangal hayali kurarim ben :9::9::9:

aslinda gitmesem mi diye sey ediyordum ama bakalim, belki hastayim ayagina yatarim :9: evet canim cekiyodu ama hem hava bozuk, hem mangali kaynana yakiyo, ama sadece mangali degil etleri de, kömür yiyoruz yani, hem de ara gergin simdi giderim iki lokma yerim burnumdan getirirler.. amaaannnn kafam rahat olsun da biraz daha mangal hayali kurarim ben :9::9::9:

huzur yoksa yeme mangalı daha iyi canım..haklısın gitme o zaman:34::34::16::16:

ay ben ikinci ögünümü yazayim unutmadan:

bi tabak kuru fasülye
yarim balik
kücük bi kase yogurt
koca bi tabak salata
2 dilim peynir
bi tane kurutulmus domates (yagi süzdürülmüs)

kizlar valla kendime özel menü yapmadan, kalan ne varsa sildim süpürdüm :9::9::9:

oyyy canim senin kilo alman sIkIntIdan olmus :50: neyseki gecti gitti o günler :16::16::16: eminim ulasacagiz hedef kilolarimiza :kkk::kkk::kkk: azimle yaparsak diyetimizi sporumuzu hedefe ulasiriz :51::51::51:

hmmm... ya bilemiyorum iste ben bi haftadir ayni kilodayim, kiiiiii cok sükür almadim o da iyi bisey :32::32::32: ama vermesi daha da güzel :9: belki de bu hafta regldim ondan olabilir, regl dönemi metabolizma yavasliyorya :31::31::31: ise de gitmicem artik, iki ögün yapabilirim trye gidene kadar :16:
ben de takılıyorum bazen 10 gün ama bende aynı duruma sığınıyorum ters bişi olsa alırdım diyorum madem almıyorum ozaman zamanı gelince vericem di mi:)))

ben de takılıyorum bazen 10 gün ama bende aynı duruma sığınıyorum ters bişi olsa alırdım diyorum madem almıyorum ozaman zamanı gelince vericem di mi:)))

yaniiii :9::9::9: baksana bu durum ne kadar canimiza tak etmiski, kilo almiyoruz diye de sevinebiliyoruz :9::9::9: insallah gitmesi gerekenler de gittikten sonra böyle olur almayiz geri :16::16::16:

gitmeyim dimi en iyisi... esim kesin git der, kendisi calisiyo tabi topu bana atiyor.. en iyisi ben o ise gidene hasta ayagina yatayim :9::9::9:
hele eşin yoksa hiç gitme kıss.. delimisin.:27::27:.laf sokarlar kendi kendine sinir olursun:36::36:..ne fenayım ben:27::27:

kızlar arada durgun dönemler oluyor..sadece sabır gerekiyor..:34::34::34:

hocamız kitabında ne diyor..yağlarımız tavada eridiği gibi erimez diyor:kkk::kkk:

Back