- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
sağol canım bende deneyeceğim böle olmucak gitsin kilolar
canim temizlik yaptim leslie yerine, makineden kalanlari topladim, basimin agrisi da gecmedi o yüzden yapmadim ama yarin yürüyüp acisini cikarcam, iki ögün de yapcam ooohhhgerci bi üc ögün bi iki ögün ne kadar dogru olur onu da bilmiyorum :26:
protein gününde domates yok dimi? normalde var.. ben her ögünde yiyorum salatalk domates
ne güzel bi gün gecirmissin canim yaaa
olcek olcek sen yapcan bu işiYeni bir egzersiz Bende bugun 1 saat 15 dakika yürüdüm bir de 15 *2 şeklinde squat yaptım
Bakım bakim onu da yapıveriyim nolcekZira hedef de büyük popa da Menü güzelde o ekmek hiç yakışmamış
Mecburen azimliyim kıs
Çok yaklaştı yıllık izin :18::18: azim değilde kafama koyduğumu acele yapmak isteyen sabırsızın tekiyim
Herkesi şaşırtmak istiyorum
Haftada 4 gün baymaz diyosan yarın başla canım
bende çok üşeniyorum dışarıda yürümeye kızlar leslie çıktıda kurtuldum ama o da zor geliyo anlayın artık halimi kansızlık var heralde çabuk yoruluyorum antalyada çok sıcak tahmin edersiniz yürümek zor ne bahaneler buluyorum bak makbuşcumsende bu azim varken yakındır şekerimmerak etme bende yürüyeceğim bundan sonra bu hafta olacak inşallah benim hedefim 1 kilo fazlasında gözüm yok
yaptım şekerim 1 saat yürüdüm bende
gitsin tabi yapopo gitsin benim popo :118:
Bi iki bi üç öğün farketmez nolcak
Yürüyüşe kızlar haydiiii
Yok sadece hayvansal gıdalar fazla olmamak şartıyla soğan bide yeşillik ot falan işte
Bugün güzellik salonu/spa gibi bir yere gittim. Daha önce masaja gitmiştim oraya. Temiz, güzel bir yer. Şöyle bir program var: Önce 20 dak masaj, sonra kavipalet denen 30 dakikalık bişey var, sonra da 20 dakika lenf drenaj denen büyük bir tansiyon aletinin içine girmişsin gibi bir alet var. Bir de tripolar diye az vakumlu bir başlıkla masaj var. Haftaya cuma gidip bir deneme yapıcam. Kafama yatarsa alıcam. Hatta almaya karar verdim diyebilirim. Para verince kendime çekidüzen veririm belki
bende çok üşeniyorum dışarıda yürümeye kızlar leslie çıktıda kurtuldum ama o da zor geliyo anlayın artık halimi kansızlık var heralde çabuk yoruluyorum antalyada çok sıcak tahmin edersiniz yürümek zor ne bahaneler buluyorum bak makbuşcum
merkez canımcanım antalyanın neresindesin ben manavgatlıyım
merkez canım
manavgatta kaldım 5yıl daha doğrusu oraya gelin gittim 15 yıl oldu 1 de çocuk allah bağışlarsamerkez canım
haklısın doğru söze ne denirne güzel hemşeri çıktık desene liseyi antalya lisesinde bitirdim canım şimdi de adanadayım hava burda da müthiş sıcaktı bugün ama henüz cehennem sıcağı gelmemişken en azından akşamların değerini bilip yürüyelim açık havadabahane yok
ayy ne güzel bak sevindim yurtdışında türk görmüş gurbetçilere döndüm allah bağışlasın canımmmanavgatta kaldım 5yıl daha doğrusu oraya gelin gittim 15 yıl oldu 1 de çocuk allah bağışlarsa
olcek olcek sen yapcan bu işi
sanırım bayar yaa hiç kaşınmıım geçen hfta yaptım da noldu üç gün dayanabildim sonrasında kaçamaklar kaçamaklarsizle başlıım bende birbirimizi gazlarız hem
bende çok üşeniyorum dışarıda yürümeye kızlar leslie çıktıda kurtuldum ama o da zor geliyo anlayın artık halimi kansızlık var heralde çabuk yoruluyorum antalyada çok sıcak tahmin edersiniz yürümek zor ne bahaneler buluyorum bak makbuşcum
ayy ne güzel bak sevindim yurtdışında türk görmüş gurbetçilere döndüm allah bağışlasın canımm
kızlar ben kaçar iyi geceler öptüm hepinizi
Merhaba çıtırlarrrrr
kızlar hepiniz iyisiniz di mi?
Bu arada 58 kg olmuşum
Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3
Leylakkımmmm Papişimmmm meleksin Oyam Sersumummmm özledim kızlar sizi
gecmişi okumaktan cevap yazamadık yahu
neyse iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?