Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım bende deneyeceğim böle olmucak gitsin kilolar

gitsin tabi ya popo gitsin benim popo :118:

Bi iki bi üç öğün farketmez nolcak

Yürüyüşe kızlar haydiiii

Yok sadece hayvansal gıdalar fazla olmamak şartıyla soğan bide yeşillik ot falan işte

olcek olcek sen yapcan bu işi

sanırım bayar yaa hiç kaşınmıım geçen hfta yaptım da noldu üç gün dayanabildim sonrasında kaçamaklar kaçamaklar sizle başlıım bende birbirimizi gazlarız hem

sende bu azim varken yakındır şekerim merak etme bende yürüyeceğim bundan sonra bu hafta olacak inşallah benim hedefim 1 kilo fazlasında gözüm yok

yaptım şekerim 1 saat yürüdüm bende
bende çok üşeniyorum dışarıda yürümeye kızlar leslie çıktıda kurtuldum ama o da zor geliyo anlayın artık halimi kansızlık var heralde çabuk yoruluyorum antalyada çok sıcak tahmin edersiniz yürümek zor ne bahaneler buluyorum bak makbuşcum

anladim canim oooot cööppp fazla yok protein gününde...

evet yaaa canan hocanind a dedigi en güzeli yürüyüs ve yüzme.. cünkü en yogun kaslarin oldugu yer belden asagisi

Haaa bu muydu kıs mıncıklattıracağın yer Bende çok merak ediyorum da hiç zararı falan varmı araştırmadım :44:

Güzellik merkezleriii Ahhh yarama bastın Dönünce acısını çıkarıcam

canım antalyanın neresindesin ben manavgatlıyım

ne güzel hemşeri çıktık desene liseyi antalya lisesinde bitirdim canım şimdi de adanadayım hava burda da müthiş sıcaktı bugün ama henüz cehennem sıcağı gelmemişken en azından akşamların değerini bilip yürüyelim açık havada bahane yok

haklısın doğru söze ne denir

Bencde otur karatayını yap Tabiki canım daha iyi olur. Acıktıkça daya ayranı

İnşallah yaaa O kadar istiyorum ki. Yapıcam inanıyorum kendime Desteğinizle inşallah

Kan tahlili yaptır canım. Belki b vitaminin de düşmüştür. Halsizlik falan yapıyor o da. Kansızlık da tabi Birde su içmeyince de çok halsiz oluyor başı ağrıyor insanın

ayy ne güzel bak sevindim yurtdışında türk görmüş gurbetçilere döndüm allah bağışlasın canımm

canımmm hoşgeldin özlemıstık senı

iyi geceler kızlar bol leptinler
güzel bir söz ile kapatayım günü

sevmek yürek ister değil,
her yürek sevmek ister.
sadece sevdiğine sonuna kadar
sahip çıkabilmek, cesaret ister.

( s. Akın )

Güzeller herkese iyi geceler ,
Öncelikli olarak , Çiğdemcim liste için ellerine sağlık hayatım , çok güzel olmuş
Sonra , Kardelen , Sersum ,Melexin ve diğer tüm kilo veren dostlara kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Kilo vermeyen ve de almayan gruptaki tüm dostlara da kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Gelelim benim gibi şişmanlayan dostlara ; Üzülmeyin , bunalmayın , kilo almış olmamıza rağmen hayat çok güzel
Şimdi de özetler :
* Muhtarım "bu hafta kilo alanlar hep regl idi , o bakımdan kilo almışlar" diye buyurmuş ama ben regl değil idim Ama ben de az hamur yedim ondan oldu.Neyse ki bugün tekrar alışık olduğum düzene geri döndüm İğneoyam , Papadiyam sizler de hamursuz kalmış olabilirsiniz , bi geçtiğimiz haftayı gözden geçirin hele
* Bugün piknikte olacağımı bilen İğneoyası yokluğumu fırsat bilip benimle aynı karede görüntülenmekten rahatsız olduğunu açıkça hissettirmiş ve "beni niçün bu hobbit ile altalta yazdın " diye listeci başına çemkirmiş O da yazık garibim "amanın ben hiç öyle şey yapar mıyım , bilgisayarın .ok yemesi " diye izahat yapmış
* İğneoyam (üç özetin üçünde de sen varsın , ne kadar popülersin kısss , her yaptığın her söylediğin olay oluyo valla) kendine drenaj makinesi almaya karar veronuçlarımiş.Lenf bezlerini çalıştırıyo sonra n'oluyo Oyam ? Google search yapmaya üşendim , şu aletin çalışma prensibini bi özetler misin reca etsem ?
* Muhtar , Çiğdem bi de Makbuş rahmetli Behice Teyzemin tabiriyle "bir gün ara bir gün sıra " yaparak protein yiyeceklermiş :18::18::18::18: Güç sizinle olsun Obi Wan Kenobi üstadım.Sonuçlar tatminkar olursa belki ben de katılırım ilerleyen günlerde

Ben de yatıyorum kızlar. Gözlerim kapanıyor. Bugün aklıma ne geldi biliyor musunuz?Muhtemelen çoğumuzun diyet yapmaya karar verdiğimiz bir kırılma noktamız var. Yanlışım yoksa Makbule anlatmıştı. Onlardan bahsedelim mi? Hem kendi kendimize motivasyon noktamızı hatırlamış oluruz

Benimki geçen yıldı. Bir düğüne gidecektik. İçine sığabildiğim 1 tane krep pantolonum vardı.Ona güveniyordum. Giydim. O kadar zor oldu ki, oturunca basenlerden patlar mı diye korktum. Ama gerçekten korktum. Pantolon 50 bedendi üstelik! O zaman karar verdim diyete. Canan Karatayla da o sıralar tanıştım. Aslında ilk duyduğumda 2-3 dakika dinleyip, ara öğünsüz beslenme mi olur deyip dinlememiştim bile Ama tekrar tekrar rastladım tvde. Hani bazıları diyormuş ya, ne kadar çok çıkıyor tvye diye... Oysa ben tam da bu sayede Karatay ı anlayıp, hayatıma sokabildim.

Neyse, çok uzattım. Bu arada, o pantolonu hala saklıyorum. Hep de saklayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…