- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
makbuşum katıl ama uymazsan döğerim hiç acımam..ona göre
Bende döğerim valla Pazar günü başlıyoruz Hazır olun kızlar haftaya bomba gibi giriciiiizzzz
evet canım senlede hıc sohbet edemedık bu ara bıraz yogunum ıkı cocuk havalar guzel derken cıkıp gezdırıyorum evde oluncada ısler bıtmıyo dırekt 37 ye baglıyorum yanıbırdyım kulakların cınlasın
Gerçekten bitmiyor ya Bende 37 ye bağlıyorum Olsun çocukların havası gerçekten de tam bu aralar. Yavrucekler mutlu olsun
3. öğünüm
kendi yaptığım iskender(1 avuç kadar pidesinden yedim..:18::18:)X
yoğurt
Sersumcan neeetttin gız Olsun ama haftaya sağlam başlıyoruz ona göre
eline sağlık canım herkesi tebrik ederim
ben bugünlerde koptum iyice ya nolcek halim bilmiyom bugün yine cıs yedim acil toparlanmam lazım bi de bugün sabah kahvaltı yapamadım bütün gün staj okulundaydım bir baktım yemek saati 4 olmuş italyan resturanıydı bi de haftaya ya çok var ya makarna yı götürdüm nolcek bu halim ya
Her gün cıs cıs nereye kadar makbule Çabuk bizimle başlıyorsun sende proteine pazar günüden itibaren :88::88: Kendine göre bişey bulamıyorsan yeme akşam ayran iç gerekirse Artık kaçamak yapmak yok
sersuş ve çiğdoş lütfen aranıza beni de alın biliyorum tam dayklığım ama bende katımak istiyorum gün aşırı proteine belki size hesap verirsem toparlarım kendimi :18::18::18:
He işte bende onu diyorum
sööz sööz :18::18:
Görüciiiizzz gözüm üstünde :103::103::103:
aaaa kizlaaarrr nerelerdesiniz??? tabi aksam yemegi saati kimseler yok.. benim mama saatim de yaklasiyor menüde taze fasülye var ama ögleden kalan balik da var, ben onu yemesem kimse yemez.. ben yemekten geldigimde siz burda olursunuz muhtemelen, haydi aksama görüsürüz
Burdayıs burdayııssss Afiyet olsun canım
ailecek film izlemece..
İyi izlemeler şekerüm
ben bu gunun Cuma oldugunu yeni hatirladim malesef kac gundur menu bildirimi de yapamadim ve tartilmadim ama sanirim ayniyim ne olur kusura bakmayin ama beni hatirlamaniz cok hosuma gitti'tesekkuru bir borc bilirim....Kilo verenleri tebrik ederim... kiskanirimda ayni zamanda darisi veremeyenlere ve alanlara olsun...
Seni unutmak mümkün mü şekerim bütün gün yolunu gözledim nerde kaldın diye
Artık bildirimleri yapman gerekiyor canım çok aksatır oldun bizi
kahvalti klasik karatay kahvaltisi yaptim tereyagli peynirli omlet 'biraz ceviz'domates'salatalik
arada arkadasim yaptigi mayali pogacanin yarisi
aksam 2 karniyarik ve ayran
biraz sonra leslie ile 3 yada 5 mil yapmayi dusunuyorum....
Sen 5 mili haketmişsin Ne o mayalı pohça falan