• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım bende deneyeceğim böle olmucak gitsin kilolar:16:

gitsin tabi ya :4::4: popo gitsin benim popo :8::8: :118:

canim temizlik yaptim leslie yerine, makineden kalanlari topladim, basimin agrisi da gecmedi o yüzden yapmadim ama yarin yürüyüp acisini cikarcam, iki ögün de yapcam ooohhh :8: gerci bi üc ögün bi iki ögün ne kadar dogru olur onu da bilmiyorum :26:

protein gününde domates yok dimi? normalde var.. ben her ögünde yiyorum salatalk domates :56:

ne güzel bi gün gecirmissin canim yaaa :46::46::46:

Bi iki bi üç öğün farketmez nolcak :32:

Yürüyüşe kızlar haydiiii :3::3:

Yok sadece hayvansal gıdalar fazla olmamak şartıyla soğan bide yeşillik ot falan işte :16:

:52::52::52: Yeni bir egzersiz :52: Bende bugun 1 saat 15 dakika yürüdüm bir de 15 *2 şeklinde squat yaptım :16::16:

Bakım bakim onu da yapıveriyim nolcek :ssz: Zira hedef de büyük popa da :9::9::9::9: Menü güzelde o ekmek hiç yakışmamış :19:

Mecburen azimliyim kıs :ssz::ssz:

Çok yaklaştı yıllık izin :18::18: azim değilde kafama koyduğumu acele yapmak isteyen sabırsızın tekiyim :9::9::9::9:

Herkesi şaşırtmak istiyorum :ssz::ssz:

Haftada 4 gün baymaz diyosan yarın başla canım :16::16::16:
olcek olcek sen yapcan bu işi :nazar::nazar::nazar:

sanırım bayar yaa hiç kaşınmıım geçen hfta yaptım da noldu üç gün dayanabildim sonrasında kaçamaklar kaçamaklar :1::4::4::4:sizle başlıım bende birbirimizi gazlarız hem :23::23::23:

sende bu azim varken yakındır şekerim :nazar::nazar:merak etme bende yürüyeceğim bundan sonra :21::21:bu hafta olacak inşallah benim hedefim 1 kilo fazlasında gözüm yok :24::24:

yaptım şekerim 1 saat yürüdüm bende :32::32:
bende çok üşeniyorum dışarıda yürümeye kızlar leslie çıktıda kurtuldum ama o da zor geliyo anlayın artık halimi kansızlık var heralde çabuk yoruluyorum antalyada çok sıcak tahmin edersiniz yürümek zor ne bahaneler buluyorum bak makbuşcum

gitsin tabi ya :4::4: popo gitsin benim popo :8::8: :118:

Bi iki bi üç öğün farketmez nolcak :32:

Yürüyüşe kızlar haydiiii :3::3:

Yok sadece hayvansal gıdalar fazla olmamak şartıyla soğan bide yeşillik ot falan işte :16:

anladim canim oooot cööppp fazla yok protein gününde...

evet yaaa canan hocanind a dedigi en güzeli yürüyüs ve yüzme.. cünkü en yogun kaslarin oldugu yer belden asagisi :8::8::8:

Bugün güzellik salonu/spa gibi bir yere gittim. Daha önce masaja gitmiştim oraya. Temiz, güzel bir yer. Şöyle bir program var: Önce 20 dak masaj, sonra kavipalet denen 30 dakikalık bişey var, sonra da 20 dakika lenf drenaj denen büyük bir tansiyon aletinin içine girmişsin gibi bir alet var. Bir de tripolar diye az vakumlu bir başlıkla masaj var. Haftaya cuma gidip bir deneme yapıcam. Kafama yatarsa alıcam. Hatta almaya karar verdim diyebilirim. Para verince kendime çekidüzen veririm belki:9:

Haaa bu muydu kıs mıncıklattıracağın yer :23::23::23::23: Bende çok merak ediyorum da hiç zararı falan varmı araştırmadım :44:

Güzellik merkezleriii :5::5::5: Ahhh yarama bastın :5::5::5: Dönünce acısını çıkarıcam :52::52::52::52:

bende çok üşeniyorum dışarıda yürümeye kızlar leslie çıktıda kurtuldum ama o da zor geliyo anlayın artık halimi kansızlık var heralde çabuk yoruluyorum antalyada çok sıcak tahmin edersiniz yürümek zor ne bahaneler buluyorum bak makbuşcum

canım antalyanın neresindesin ben manavgatlıyım :3::34:

ne güzel hemşeri çıktık desene liseyi antalya lisesinde bitirdim canım şimdi de adanadayım hava burda da müthiş sıcaktı bugün ama henüz cehennem sıcağı gelmemişken en azından akşamların değerini bilip yürüyelim açık havada :16::16:bahane yok :kkk:

ne güzel hemşeri çıktık desene liseyi antalya lisesinde bitirdim canım şimdi de adanadayım hava burda da müthiş sıcaktı bugün ama henüz cehennem sıcağı gelmemişken en azından akşamların değerini bilip yürüyelim açık havada :16::16:bahane yok :kkk:
haklısın doğru söze ne denir:34:

olcek olcek sen yapcan bu işi :nazar::nazar::nazar:

sanırım bayar yaa hiç kaşınmıım geçen hfta yaptım da noldu üç gün dayanabildim sonrasında kaçamaklar kaçamaklar :1::4::4::4:sizle başlıım bende birbirimizi gazlarız hem :23::23::23:

Bencde otur karatayını yap :1::1::1::1: Tabiki canım daha iyi olur. Acıktıkça daya ayranı :1::1::1::1:

İnşallah yaaa :nazar::nazar: O kadar istiyorum ki. :5: Yapıcam inanıyorum kendime :29::29: Desteğinizle inşallah :nazar::nazar: :kkk:

Kan tahlili yaptır canım. Belki b vitaminin de düşmüştür. Halsizlik falan yapıyor o da. Kansızlık da tabi :5: Birde su içmeyince de çok halsiz oluyor başı ağrıyor insanın :5::5:

ayy ne güzel bak sevindim yurtdışında türk görmüş gurbetçilere döndüm allah bağışlasın canımm :16::16::16:

:60: :60::60::60::60::60::60::60::60:

Merhaba çıtırlarrrrr

kızlar hepiniz iyisiniz di mi?
Bu arada 58 kg olmuşum:22::22::22:

Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
2 yaprak marul
fındık
bolca peynir
çay
4 omega 3

Leylakkımmmm Papişimmmm meleksin Oyam Sersumummmm özledim kızlar sizi:16::16::16:

canımmm hoşgeldin özlemıstık senı:54:

iyi geceler kızlar bol leptinler:16:
güzel bir söz ile kapatayım günü

sevmek yürek ister değil,
her yürek sevmek ister.
sadece sevdiğine sonuna kadar
sahip çıkabilmek, cesaret ister.

( s. Akın )

Güzeller herkese iyi geceler ,
Öncelikli olarak , Çiğdemcim liste için ellerine sağlık hayatım , çok güzel olmuş :16::16::16:
Sonra , Kardelen , Sersum ,Melexin ve diğer tüm kilo veren dostlara kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :46::46::46::46::46:
Kilo vermeyen ve de almayan gruptaki tüm dostlara da kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :46::46::46::46::46:
Gelelim benim gibi şişmanlayan dostlara ; Üzülmeyin , bunalmayın , kilo almış olmamıza rağmen hayat çok güzel :27::27::27::27::27:
Şimdi de özetler :
* Muhtarım "bu hafta kilo alanlar hep regl idi , o bakımdan kilo almışlar" diye buyurmuş ama ben regl değil idim :53::53::53: Ama ben de az hamur yedim ondan oldu.Neyse ki bugün tekrar alışık olduğum düzene geri döndüm :52::52::52: İğneoyam , Papadiyam sizler de hamursuz kalmış olabilirsiniz , bi geçtiğimiz haftayı gözden geçirin hele :40::40::40::40:
* Bugün piknikte olacağımı bilen İğneoyası yokluğumu fırsat bilip benimle aynı karede görüntülenmekten rahatsız olduğunu açıkça hissettirmiş ve "beni niçün bu hobbit ile altalta yazdın " diye listeci başına çemkirmiş :37::37::37: O da yazık garibim "amanın ben hiç öyle şey yapar mıyım , bilgisayarın .ok yemesi " diye izahat yapmış :ssz::ssz::ssz::ssz:
* İğneoyam (üç özetin üçünde de sen varsın , ne kadar popülersin kısss , her yaptığın her söylediğin olay oluyo valla) kendine drenaj makinesi almaya karar veronuçlarımiş.Lenf bezlerini çalıştırıyo sonra n'oluyo Oyam ? Google search yapmaya üşendim , şu aletin çalışma prensibini bi özetler misin reca etsem ?
* Muhtar , Çiğdem bi de Makbuş rahmetli Behice Teyzemin tabiriyle "bir gün ara bir gün sıra " yaparak protein yiyeceklermiş :18::18::18::18: Güç sizinle olsun Obi Wan Kenobi üstadım.Sonuçlar tatminkar olursa belki ben de katılırım ilerleyen günlerde :ssz::ssz::ssz:

Ben de yatıyorum kızlar. Gözlerim kapanıyor. Bugün aklıma ne geldi biliyor musunuz?Muhtemelen çoğumuzun diyet yapmaya karar verdiğimiz bir kırılma noktamız var. Yanlışım yoksa Makbule anlatmıştı. Onlardan bahsedelim mi? Hem kendi kendimize motivasyon noktamızı hatırlamış oluruz:34:

Benimki geçen yıldı. Bir düğüne gidecektik. İçine sığabildiğim 1 tane krep pantolonum vardı.Ona güveniyordum. Giydim. O kadar zor oldu ki, oturunca basenlerden patlar mı diye korktum. Ama gerçekten korktum. Pantolon 50 bedendi üstelik! O zaman karar verdim diyete. Canan Karatayla da o sıralar tanıştım. Aslında ilk duyduğumda 2-3 dakika dinleyip, ara öğünsüz beslenme mi olur deyip dinlememiştim bile:17: Ama tekrar tekrar rastladım tvde. Hani bazıları diyormuş ya, ne kadar çok çıkıyor tvye diye... Oysa ben tam da bu sayede Karatay ı anlayıp, hayatıma sokabildim.

Neyse, çok uzattım. Bu arada, o pantolonu hala saklıyorum. Hep de saklayacağım:)

Back