Güzeller herkese iyi geceler ,
Öncelikli olarak , Çiğdemcim liste için ellerine sağlık hayatım , çok güzel olmuş
Sonra , Kardelen , Sersum ,Melexin ve diğer tüm kilo veren dostlara kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Kilo vermeyen ve de almayan gruptaki tüm dostlara da kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Gelelim benim gibi şişmanlayan dostlara ; Üzülmeyin , bunalmayın , kilo almış olmamıza rağmen hayat çok güzel
Şimdi de özetler :
* Muhtarım "bu hafta kilo alanlar hep regl idi , o bakımdan kilo almışlar" diye buyurmuş ama ben regl değil idim
Ama ben de az hamur yedim ondan oldu.Neyse ki bugün tekrar alışık olduğum düzene geri döndüm
İğneoyam , Papadiyam sizler de hamursuz kalmış olabilirsiniz , bi geçtiğimiz haftayı gözden geçirin hele
* Bugün piknikte olacağımı bilen İğneoyası yokluğumu fırsat bilip benimle aynı karede görüntülenmekten rahatsız olduğunu açıkça hissettirmiş ve "beni niçün bu hobbit ile altalta yazdın " diye listeci başına çemkirmiş
O da yazık garibim "amanın ben hiç öyle şey yapar mıyım , bilgisayarın .ok yemesi " diye izahat yapmış
* İğneoyam (üç özetin üçünde de sen varsın , ne kadar popülersin kısss , her yaptığın her söylediğin olay oluyo valla) kendine drenaj makinesi almaya karar veronuçlarımiş.Lenf bezlerini çalıştırıyo sonra n'oluyo Oyam ? Google search yapmaya üşendim , şu aletin çalışma prensibini bi özetler misin reca etsem ?
* Muhtar , Çiğdem bi de Makbuş rahmetli Behice Teyzemin tabiriyle "bir gün ara bir gün sıra " yaparak protein yiyeceklermiş :18::18::18::18: Güç sizinle olsun Obi Wan Kenobi üstadım.Sonuçlar tatminkar olursa belki ben de katılırım ilerleyen günlerde