• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar açık hava fena çarptı , esneyip duruyorum.Cümleten iyi geceler ....

Güzeller herkese iyi geceler ,
Öncelikli olarak , Çiğdemcim liste için ellerine sağlık hayatım , çok güzel olmuş :16::16::16:
Sonra , Kardelen , Sersum ,Melexin ve diğer tüm kilo veren dostlara kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :46::46::46::46::46:
Kilo vermeyen ve de almayan gruptaki tüm dostlara da kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :46::46::46::46::46:
Gelelim benim gibi şişmanlayan dostlara ; Üzülmeyin , bunalmayın , kilo almış olmamıza rağmen hayat çok güzel :27::27::27::27::27:
Şimdi de özetler :
* Muhtarım "bu hafta kilo alanlar hep regl idi , o bakımdan kilo almışlar" diye buyurmuş ama ben regl değil idim :53::53::53: Ama ben de az hamur yedim ondan oldu.Neyse ki bugün tekrar alışık olduğum düzene geri döndüm :52::52::52: İğneoyam , Papadiyam sizler de hamursuz kalmış olabilirsiniz , bi geçtiğimiz haftayı gözden geçirin hele :40::40::40::40:
* Bugün piknikte olacağımı bilen İğneoyası yokluğumu fırsat bilip benimle aynı karede görüntülenmekten rahatsız olduğunu açıkça hissettirmiş ve "beni niçün bu hobbit ile altalta yazdın " diye listeci başına çemkirmiş :37::37::37: O da yazık garibim "amanın ben hiç öyle şey yapar mıyım , bilgisayarın .ok yemesi " diye izahat yapmış :ssz::ssz::ssz::ssz:
* İğneoyam (üç özetin üçünde de sen varsın , ne kadar popülersin kısss , her yaptığın her söylediğin olay oluyo valla) kendine drenaj makinesi almaya karar veronuçlarımiş.Lenf bezlerini çalıştırıyo sonra n'oluyo Oyam ? Google search yapmaya üşendim , şu aletin çalışma prensibini bi özetler misin reca etsem ?
* Muhtar , Çiğdem bi de Makbuş rahmetli Behice Teyzemin tabiriyle "bir gün ara bir gün sıra " yaparak protein yiyeceklermiş :18::18::18::18: Güç sizinle olsun Obi Wan Kenobi üstadım.Sonuçlar tatminkar olursa belki ben de katılırım ilerleyen günlerde :ssz::ssz::ssz:

Ne diyebilirim? Seviyorum, seviliyorum:24:

Benim yarım kadar olan biriyle aynı karede olmak istemediğimi hissettirmedim ki... Açıkça söyledim:52::52: Görece olarak daha da şişman gözüküyorum yahu...

Alet edavat satın almıyorum... 10 seanslık bir paket alıcam. Oramı buramı mıncıklatıcam ve bakıcam zayıfladım mı diye:)) Keşke bir sibobumuz olaydı. Arada açıp yağlarımızı akıtsaydık... Bu da benim en büyük hayalimdir. Veya bir şekillendirici kalıba gireydik:86::86:

Birdy, mangal nasıl geçti? Anlat sen, ben sabah okuycam ama... Hepinize iyi geceler.

Öncelikli olarak , Çiğdemcim liste için ellerine sağlık hayatım , çok güzel olmuş :16::16::16:
Sonra , Kardelen , Sersum ,Melexin ve diğer tüm kilo veren dostlara kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :46::46::46::46::46:
Kilo vermeyen ve de almayan gruptaki tüm dostlara da kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS :46::46::46::46::46:
Gelelim benim gibi şişmanlayan dostlara ; Üzülmeyin , bunalmayın , kilo almış olmamıza rağmen hayat çok güzel :27::27::27::27::27:
Şimdi de özetler :
* Muhtarım "bu hafta kilo alanlar hep regl idi , o bakımdan kilo almışlar" diye buyurmuş ama ben regl değil idim :53::53::53: Ama ben de az hamur yedim ondan oldu.Neyse ki bugün tekrar alışık olduğum düzene geri döndüm :52::52::52: İğneoyam , Papadiyam sizler de hamursuz kalmış olabilirsiniz , bi geçtiğimiz haftayı gözden geçirin hele :40::40::40::40:
* Bugün piknikte olacağımı bilen İğneoyası yokluğumu fırsat bilip benimle aynı karede görüntülenmekten rahatsız olduğunu açıkça hissettirmiş ve "beni niçün bu hobbit ile altalta yazdın " diye listeci başına çemkirmiş :37::37::37: O da yazık garibim "amanın ben hiç öyle şey yapar mıyım , bilgisayarın .ok yemesi " diye izahat yapmış :ssz::ssz::ssz::ssz:
* İğneoyam (üç özetin üçünde de sen varsın , ne kadar popülersin kısss , her yaptığın her söylediğin olay oluyo valla) kendine drenaj makinesi almaya karar veronuçlarımiş.Lenf bezlerini çalıştırıyo sonra n'oluyo Oyam ? Google search yapmaya üşendim , şu aletin çalışma prensibini bi özetler misin reca etsem ?
* Muhtar , Çiğdem bi de Makbuş rahmetli Behice Teyzemin tabiriyle "bir gün ara bir gün sıra " yaparak protein yiyeceklermiş :18::18::18::18: Güç sizinle olsun Obi Wan Kenobi üstadım.Sonuçlar tatminkar olursa belki ben de katılırım ilerleyen günlerde :ssz::ssz::ssz:

Birdy sen cok hossun ya :))))))))) yine edebi kimliginle yazmissin :)))) telden giriyorum ondan aklimda kalanlari aeyyapiciiim simdi :)) bir gun ara bir gun sira yapiciiiz evet insallah ise yarar da 62.5 olurum :18:

Ne diyebilirim? Seviyorum, seviliyorum:24:

Benim yarım kadar olan biriyle aynı karede olmak istemediğimi hissettirmedim ki... Açıkça söyledim:52::52: Görece olarak daha da şişman gözüküyorum yahu...

Alet edavat satın almıyorum... 10 seanslık bir paket alıcam. Oramı buramı mıncıklatıcam ve bakıcam zayıfladım mı diye:)) Keşke bir sibobumuz olaydı. Arada açıp yağlarımızı akıtsaydık... Bu da benim en büyük hayalimdir. Veya bir şekillendirici kalıba gireydik:86::86:

Birdy, mangal nasıl geçti? Anlat sen, ben sabah okuycam ama... Hepinize iyi geceler.

Hahahaha sibop olayi beni bitirdi valla ayy cok yassa emi :)) herkese iyi geceler kizlar bende kactim

Gunaydin kizlar bu sabah etraf sessiz kimsecikler yok bendr birazdan kahvalti hazırlayacam dun aksam kina gecesine gittim ve bi kez daha kilolarimla yuzlestim beni giymek istedigim elbiseler 3beden kucukler gece yildirimlar cakti beynimde ve sifir kacamaksiz karataya basliyorum mutluyum soz size ..

Her kacamak yapmaya calistigim da kendimi su icmeye tesvik edecem bakalim vucud ne yapcak 22 eylül de kizkardesimin dugunu var hedef en az 15 kilo vercem duzenli spor da olmali tabi olacak dimi kizlar . Dun aksam ki muhabbetler supermis okudum da ne guzel valla

Son düzenleme:
Kızlar dün gece yatmadan hemen önce noldu :18: Canım nutella istedi. :18: Bir de ekmek çok lezzetliydi eşim almış yuvarlak küçüktü nasıl şirin geldi gözüme ve salak gibi gitiim yedim ya. Hemde ne yemek.:22::22: Bana ceza bugun de protein yapıyorum :57: Böyle saçmalık mı olur ya yemeseydim dün spor da yapmıştım kesin 66.00 olurdum. Şimdi gördüğüm rakama şok geçirdim. Ailen atmam lazım. Hedefe bu kadar gün kalmışken birde geri aldıklarımı vermeye çalışıcam yerleşmeden gitsinler o yüzden bugun de proteindeyim :14::14:

Her kacamak yapmaya calistigim da kendimi su icmeye tesvik edecem bakalim vucud ne yapcak 22 eylül de kizkardesimin dugunu var hedef en az 15 kilo vercem duzenli spor da olmali tabi olacak dimi kizlar . Dun aksam ki muhabbetler supermis okudum da ne guzel valla
her ne kadar şu an yapamasam diyet yapmaya ilk başladığım sıralarda şöyle bişi uygulamıştım gene yapayım diyorum olmuyor zaten o zamandan beri diyetteyim üniversteye geldiğim yıldı 56 kiloydum ahhh ahhh :37::37: bir gün eve giderken şu 1 lira atıyon da çalışıyo ya otogarda ona çıkarak anlamıştım kilo aldığımı 76 kilo olmuştum ve yeni farketmiştim :5:sonra hemen bi diyetisyene gittim ve diyete başladım o kadar hızlı gitti ki kilolar 3 ayda 16 sı gitti 60 oldum bunu şöyle yaptım şu an canım bunu çekiyor ama yemessem bişi değişmeyecek ve unutacağım yersem pişmanlık çekeceğim diye kendimi telkinliyordum bi de yürüyüş her gün hızlı tempoda 50 dk yapıyordum mutlaka bi de kızlar açken alışverişe gitmeyin diyorlar ya o çok doğru tok olunca canın bişi çekmiyo en azından benim ama avm ye gidip de açsam ve yemek katına çıkmışsak ilk canımın çektiği şey hamburgerler oluyo sağlıklı pek bişi yok zaten :5::5:ama tok gidersem çok daha iradeli oluyorum :31::31:

Kızlar dün gece yatmadan hemen önce noldu :18: Canım nutella istedi. :18: Bir de ekmek çok lezzetliydi eşim almış yuvarlak küçüktü nasıl şirin geldi gözüme ve salak gibi gitiim yedim ya. Hemde ne yemek.:22::22: Bana ceza bugun de protein yapıyorum :57: Böyle saçmalık mı olur ya yemeseydim dün spor da yapmıştım kesin 66.00 olurdum. Şimdi gördüğüm rakama şok geçirdim. Ailen atmam lazım. Hedefe bu kadar gün kalmışken birde geri aldıklarımı vermeye çalışıcam yerleşmeden gitsinler o yüzden bugun de proteindeyim :14::14:
nutella ha hem de ekmekle hem de gece :22::22: ben olsam kaşıklardım ya canım bende kalktım yeni ama basküle çıkmaya korkuyorum dünkü mkarnadan ve çekirdeklerden snra :22::22::22::18::18::18:

nutella ha hem de ekmekle hem de gece :22::22: ben olsam kaşıklardım ya canım bende kalktım yeni ama basküle çıkmaya korkuyorum dünkü mkarnadan ve çekirdeklerden snra :22::22::22::18::18::18:

:14::14::14::14: Malesef olan oldu artık bende daha çok yerim diye kaşıklamadım :14::14: Yaa gerçekten çok moralim bozuk şuan :14:

Korkunun ecele faydası yok makbuş çık bari...

Hakettim çantaları ben kendime ceza olsun diye bugun pro+ akşam 8 de 1.5 saat yürüyüş +kahvaltıdan 2 saat sonra leslie 3 mil :14:

Bazen irademe sahip olamıyorum ya hayret ediyorum kendime ya. Bu kadar iradesiz miyim diye :37:

:14::14::14::14: Malesef olan oldu artık bende daha çok yerim diye kaşıklamadım :14::14: Yaa gerçekten çok moralim bozuk şuan :14:

Korkunun ecele faydası yok makbuş çık bari...

Hakettim çantaları ben kendime ceza olsun diye bugun pro+ akşam 8 de 1.5 saat yürüyüş +kahvaltıdan 2 saat sonra leslie 3 mil :14:

Bazen irademe sahip olamıyorum ya hayret ediyorum kendime ya. Bu kadar iradesiz miyim diye :37:
üzülme o kadar kıs bugün o kadar spor yaparsan ++lar gider ---ler gelir bebem :21:bi de proteinle :24:

Üniversiteye ilk başladığımda 54 kiloydum. Boyum 1.70. Zayıftım o zamanlar. Ananemlerde kalmaya başladım. Tabi zayıfım gurbetteyim dite gelsin çörekler gitsin börekler. Neyse ilk 3 ay ramazana denk geldi. Zaten iftar saati geç. iftardan sonra meyve çay kuruyemiş ve gece 3 gibi de sahur yapıp yatıryordk. İlk ay kilo aldım tabi çok zayıf olduğum için umursamadım aammn veririm dedim. İstanbul malum ne kadar yoğun hele akşam 6-7 gibi trafik felç. Okuldan çıkıp eve girmem her şey dahil 9 u buluyordu. Tabi yolda acıkıyor insan. Okul çıkışı simit alıyordum. Gelene kadar onu yiyordum. Gelince de yemek neyse velhasıl ben 4 ayda 8 kilo aldım. Oldum mu 62. karşı yaka beni yorduğu için okulum da avrupada olduğu için yurda taşındım. 2. sınıf , 3 . sınıf, 4. sınıf derken bir de bakmışım 66. Neyse çalışmaya başlayınca iki ileri bir geri derken 62 ye kadar düştüm. düğünümü 62 kiloyla yaptık :37: Neyseki alt bölgemde olduğu için pek belli olmadı .
Sonra evlendiğim ilde yine aşırı yoğun çalışmaya başladım gündüz yemek yemeye vaktim olmuyordu. 18:00 de bitmesi gereken mesaimi 22:00 da bitiriyordum. Tabi ordayken uyanık kalmak yorgunluk atmak bahanesiyle gelsin kekler gitsin nescafeler. İş yerinde başka bişey yoktu. Neyse sonra ben kiloları almışım herkes aldın diyordu ama sanki çok değilmiş gibi geliyordu bana ve işte o an. Bir tartı aldım. İlk adımda 66 falan tahmin ediyordum. Ne görsem iyi tam 73 :52: Neyse sonra kendi kendime diyet arayışına girdim. Ekmeği kısıtladım filan az ydim. Ama ben hayatım bounca hiç diyet yapmamıştım. Sonra pilatese başladım ebru şallıyla cıks en fazla 0.5 kilo gtti evet esnemiştim ama kilo veremedim :37: Neyse o ara kesin dedim kadınlar klübünde vardır bi topic falan. Bi bakıyım ben baktım demekki bakmamışım göremedim. Karatay hoca yine tv deydi. Anlattı anlattı kafama yattı. Sonra dedim vardır ya. Yoksa da ben açıcam. Baktım ve izinle karşılaştım. Şimdi bakıyorum. 5 marttan bu yana güzel güzel kilolarımı verirken sizin gibi iyi niyetli insanlarla karşılaştım. Topic de olsa sanal da olsa yardımcı olmaya çalışan güzel niyetli insanlarla. Çok mutluyum iyiki varsınız ve benim gibi geç gelenlere geç olmadığını göstermek için elimden geldiğince burda kalmya devam edicem. Hedefime ulaşsamda sizden kopmak niyetinde değilim :16: İyi ki varsınız :16:

İşte tüm detaylarıyla diyet hikayem kızlar. İmza çiğdoş, çilo , cigdemklcsn, çigdem :1:

çıktım şimdi korkunun ecele faydası yok maalesef :37::37:+300
üzülme o kadar kıs bugün o kadar spor yaparsan ++lar gider ---ler gelir bebem :21:bi de proteinle :24:

+300 e de razıydım ben :18: +1000 desem yeridir. Gerçi spor yapıp geldikten sonra da + 500 falan dı sabah da gözler şiş uyandım ama yinede bilmiyorum makbuş. :22: Çok pişmanım :14:
Yarın belkide 65 li rakamları görücektim ben :22::22: Neyse pro yapıpcam inşallah en azından verdiklerim gider yoksa kahredicem kendimi biliyorum :14:

+300 e de razıydım ben :18: +1000 desem yeridir. Gerçi spor yapıp geldikten sonra da + 500 falan dı sabah da gözler şiş uyandım ama yinede bilmiyorum makbuş. :22: Çok pişmanım :14:
Yarın belkide 65 li rakamları görücektim ben :22::22: Neyse pro yapıpcam inşallah en azından verdiklerim gider yoksa kahredicem kendimi biliyorum :14:

Bundan sonra canın cısslı bişey istediğinde şu anki pişmanlığını hatırla. İşe yarayacaktır çünkü çok üzülmüşsün... Yürüyüş, protein derken 2 günde halledersin sen, üzülme:34:

Kızlar, birazdan anneme gidicem ve yarın akşam dönücem. O yüzden Ptesiye kadar menü bildirimi yapamayacağım. İdare edin beni kızlar.

Hepinizi öpüyorum. İy hsonları.

Şimdi de özetler :

hayat güzell güzel olmamııı..:16::16:

çekirge ben seni fasulyeden saydığım içün o kilo almış dediklerimin içinde sayılmazsın gülüm.:27::27:
iğneoyası haklı yavv ben de istemem :30::30: zaten şişkoyuz çıtırların arasında iyice göze batıyor hatta taşıyoruz..:ssz::ssz:

evet çekirge bir karar verdim ki geri dönemem :51::51:pazargünü itibariyle başlıyoruz bir gün ara bir gün sıraya hadi hayırlısı..biz burdayız bekleriz anacım:23::23:.
hee mannnn:41::41::41::41::41:

Bundan sonra canın cısslı bişey istediğinde şu anki pişmanlığını hatırla. İşe yarayacaktır çünkü çok üzülmüşsün... Yürüyüş, protein derken 2 günde halledersin sen, üzülme:34:

Kızlar, birazdan anneme gidicem ve yarın akşam dönücem. O yüzden Ptesiye kadar menü bildirimi yapamayacağım. İdare edin beni kızlar.

Hepinizi öpüyorum. İy hsonları.

Evet kesinlikle öyle yapıcam iğnem oyam :14: İnşllah hallederim ya. Yoksa mahvolurum. Neyse sende annende cızlı bişey falan yeme emi :37: Benim gibi üzülme sonra :14::14: Bende seni öpüyorum canım sorun değil nolcek :71: Haydi güle güle git anneciğinle oturun eğlenin ama cıs yapmayın :79:

oyamm hikayen çok etkiledi beni gözlerim doldu:60:..ve çok tanıdıktı inanır mısın..ne çektik bu kıyafetlerden bee:ssz:

çiğdoş sen de iyi ki kilo almışın da bizi bulmuşun :60:ayrıca nuttella yı ve ekmeği unuttum sanma :22::22::22:

makbuşş sen de kendi kendine okadar almadım ki diyenlerdenmişsin benim gibi..:51::51:

oyam ayrıcana ben izmirdeyken kavitasyona gitmiştim hiiiç işe yaramamıştı..:37:.sibop olayını bi araştırmak lazım..takdırabilürmüyüzz aceppp:27::27:

filiztoprak sen de yap protein işe yarıyor canım..ama katii surette sebze yok ona göre..sadece maydanoz tere roka ve az soğan olabilüürr:34::34:

asyacım sen de çok geç geliyon be anacım:ssz::ssz:

güleryüzüm sözün söz değil mi.uleyynn kınagecesi nelere kadirsin:1::1::1:

dün gece Behzatı kaçırdık şimdi onu izliyecez..sonra gelirim..:10::10::10:

canım o gece yediğin için öyle olmuş akşam tıkabasa yiyince bende de öyle oluyor yarına gider o 1 kilo demek =7000 kalori bi parça ekmekle çikolata değil herhalde :20:bu kadar üzülme bakım kaldığın yerden devam sporu da yapmışsın ohhh mis :nazar::nazar:merak etme sen olcek 62.5 62.5 bizde alkış yapcez :46::46::34::34:

Back