Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzeller herkese iyi geceler ,
Öncelikli olarak , Çiğdemcim liste için ellerine sağlık hayatım , çok güzel olmuş
Sonra , Kardelen , Sersum ,Melexin ve diğer tüm kilo veren dostlara kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Kilo vermeyen ve de almayan gruptaki tüm dostlara da kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Gelelim benim gibi şişmanlayan dostlara ; Üzülmeyin , bunalmayın , kilo almış olmamıza rağmen hayat çok güzel
Şimdi de özetler :
* Muhtarım "bu hafta kilo alanlar hep regl idi , o bakımdan kilo almışlar" diye buyurmuş ama ben regl değil idim Ama ben de az hamur yedim ondan oldu.Neyse ki bugün tekrar alışık olduğum düzene geri döndüm İğneoyam , Papadiyam sizler de hamursuz kalmış olabilirsiniz , bi geçtiğimiz haftayı gözden geçirin hele
* Bugün piknikte olacağımı bilen İğneoyası yokluğumu fırsat bilip benimle aynı karede görüntülenmekten rahatsız olduğunu açıkça hissettirmiş ve "beni niçün bu hobbit ile altalta yazdın " diye listeci başına çemkirmiş O da yazık garibim "amanın ben hiç öyle şey yapar mıyım , bilgisayarın .ok yemesi " diye izahat yapmış
* İğneoyam (üç özetin üçünde de sen varsın , ne kadar popülersin kısss , her yaptığın her söylediğin olay oluyo valla) kendine drenaj makinesi almaya karar veronuçlarımiş.Lenf bezlerini çalıştırıyo sonra n'oluyo Oyam ? Google search yapmaya üşendim , şu aletin çalışma prensibini bi özetler misin reca etsem ?
* Muhtar , Çiğdem bi de Makbuş rahmetli Behice Teyzemin tabiriyle "bir gün ara bir gün sıra " yaparak protein yiyeceklermiş :18::18::18::18: Güç sizinle olsun Obi Wan Kenobi üstadım.Sonuçlar tatminkar olursa belki ben de katılırım ilerleyen günlerde
Öncelikli olarak , Çiğdemcim liste için ellerine sağlık hayatım , çok güzel olmuş
Sonra , Kardelen , Sersum ,Melexin ve diğer tüm kilo veren dostlara kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Kilo vermeyen ve de almayan gruptaki tüm dostlara da kocaman TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOS
Gelelim benim gibi şişmanlayan dostlara ; Üzülmeyin , bunalmayın , kilo almış olmamıza rağmen hayat çok güzel
Şimdi de özetler :
* Muhtarım "bu hafta kilo alanlar hep regl idi , o bakımdan kilo almışlar" diye buyurmuş ama ben regl değil idim Ama ben de az hamur yedim ondan oldu.Neyse ki bugün tekrar alışık olduğum düzene geri döndüm İğneoyam , Papadiyam sizler de hamursuz kalmış olabilirsiniz , bi geçtiğimiz haftayı gözden geçirin hele
* Bugün piknikte olacağımı bilen İğneoyası yokluğumu fırsat bilip benimle aynı karede görüntülenmekten rahatsız olduğunu açıkça hissettirmiş ve "beni niçün bu hobbit ile altalta yazdın " diye listeci başına çemkirmiş O da yazık garibim "amanın ben hiç öyle şey yapar mıyım , bilgisayarın .ok yemesi " diye izahat yapmış
* İğneoyam (üç özetin üçünde de sen varsın , ne kadar popülersin kısss , her yaptığın her söylediğin olay oluyo valla) kendine drenaj makinesi almaya karar veronuçlarımiş.Lenf bezlerini çalıştırıyo sonra n'oluyo Oyam ? Google search yapmaya üşendim , şu aletin çalışma prensibini bi özetler misin reca etsem ?
* Muhtar , Çiğdem bi de Makbuş rahmetli Behice Teyzemin tabiriyle "bir gün ara bir gün sıra " yaparak protein yiyeceklermiş :18::18::18::18: Güç sizinle olsun Obi Wan Kenobi üstadım.Sonuçlar tatminkar olursa belki ben de katılırım ilerleyen günlerde
Ne diyebilirim? Seviyorum, seviliyorum
Benim yarım kadar olan biriyle aynı karede olmak istemediğimi hissettirmedim ki... Açıkça söyledim Görece olarak daha da şişman gözüküyorum yahu...
Alet edavat satın almıyorum... 10 seanslık bir paket alıcam. Oramı buramı mıncıklatıcam ve bakıcam zayıfladım mı diye:)) Keşke bir sibobumuz olaydı. Arada açıp yağlarımızı akıtsaydık... Bu da benim en büyük hayalimdir. Veya bir şekillendirici kalıba gireydik:86::86:
Birdy, mangal nasıl geçti? Anlat sen, ben sabah okuycam ama... Hepinize iyi geceler.
her ne kadar şu an yapamasam diyet yapmaya ilk başladığım sıralarda şöyle bişi uygulamıştım gene yapayım diyorum olmuyor zaten o zamandan beri diyetteyim üniversteye geldiğim yıldı 56 kiloydum ahhh ahhh bir gün eve giderken şu 1 lira atıyon da çalışıyo ya otogarda ona çıkarak anlamıştım kilo aldığımı 76 kilo olmuştum ve yeni farketmiştim sonra hemen bi diyetisyene gittim ve diyete başladım o kadar hızlı gitti ki kilolar 3 ayda 16 sı gitti 60 oldum bunu şöyle yaptım şu an canım bunu çekiyor ama yemessem bişi değişmeyecek ve unutacağım yersem pişmanlık çekeceğim diye kendimi telkinliyordum bi de yürüyüş her gün hızlı tempoda 50 dk yapıyordum mutlaka bi de kızlar açken alışverişe gitmeyin diyorlar ya o çok doğru tok olunca canın bişi çekmiyo en azından benim ama avm ye gidip de açsam ve yemek katına çıkmışsak ilk canımın çektiği şey hamburgerler oluyo sağlıklı pek bişi yok zaten ama tok gidersem çok daha iradeli oluyorumHer kacamak yapmaya calistigim da kendimi su icmeye tesvik edecem bakalim vucud ne yapcak 22 eylül de kizkardesimin dugunu var hedef en az 15 kilo vercem duzenli spor da olmali tabi olacak dimi kizlar . Dun aksam ki muhabbetler supermis okudum da ne guzel valla
nutella ha hem de ekmekle hem de gece ben olsam kaşıklardım ya canım bende kalktım yeni ama basküle çıkmaya korkuyorum dünkü mkarnadan ve çekirdeklerden snra :18::18::18:Kızlar dün gece yatmadan hemen önce noldu :18: Canım nutella istedi. :18: Bir de ekmek çok lezzetliydi eşim almış yuvarlak küçüktü nasıl şirin geldi gözüme ve salak gibi gitiim yedim ya. Hemde ne yemek. Bana ceza bugun de protein yapıyorum Böyle saçmalık mı olur ya yemeseydim dün spor da yapmıştım kesin 66.00 olurdum. Şimdi gördüğüm rakama şok geçirdim. Ailen atmam lazım. Hedefe bu kadar gün kalmışken birde geri aldıklarımı vermeye çalışıcam yerleşmeden gitsinler o yüzden bugun de proteindeyim
nutella ha hem de ekmekle hem de gece ben olsam kaşıklardım ya canım bende kalktım yeni ama basküle çıkmaya korkuyorum dünkü mkarnadan ve çekirdeklerden snra :18::18::18:
çıktım şimdi korkunun ecele faydası yok maalesef +300nutella ha hem de ekmekle hem de gece ben olsam kaşıklardım ya canım bende kalktım yeni ama basküle çıkmaya korkuyorum dünkü mkarnadan ve çekirdeklerden snra :18::18::18:
üzülme o kadar kıs bugün o kadar spor yaparsan ++lar gider ---ler gelir bebem bi de proteinleMalesef olan oldu artık bende daha çok yerim diye kaşıklamadım Yaa gerçekten çok moralim bozuk şuan
Korkunun ecele faydası yok makbuş çık bari...
Hakettim çantaları ben kendime ceza olsun diye bugun pro+ akşam 8 de 1.5 saat yürüyüş +kahvaltıdan 2 saat sonra leslie 3 mil
Bazen irademe sahip olamıyorum ya hayret ediyorum kendime ya. Bu kadar iradesiz miyim diye
çıktım şimdi korkunun ecele faydası yok maalesef +300
üzülme o kadar kıs bugün o kadar spor yaparsan ++lar gider ---ler gelir bebem bi de proteinle
+300 e de razıydım ben :18: +1000 desem yeridir. Gerçi spor yapıp geldikten sonra da + 500 falan dı sabah da gözler şiş uyandım ama yinede bilmiyorum makbuş. Çok pişmanım
Yarın belkide 65 li rakamları görücektim ben Neyse pro yapıpcam inşallah en azından verdiklerim gider yoksa kahredicem kendimi biliyorum
Şimdi de özetler :
Bundan sonra canın cısslı bişey istediğinde şu anki pişmanlığını hatırla. İşe yarayacaktır çünkü çok üzülmüşsün... Yürüyüş, protein derken 2 günde halledersin sen, üzülme
Kızlar, birazdan anneme gidicem ve yarın akşam dönücem. O yüzden Ptesiye kadar menü bildirimi yapamayacağım. İdare edin beni kızlar.
Hepinizi öpüyorum. İy hsonları.
canım o gece yediğin için öyle olmuş akşam tıkabasa yiyince bende de öyle oluyor yarına gider o 1 kilo demek =7000 kalori bi parça ekmekle çikolata değil herhalde bu kadar üzülme bakım kaldığın yerden devam sporu da yapmışsın ohhh mis merak etme sen olcek 62.5 62.5 bizde alkış yapcez+300 e de razıydım ben :18: +1000 desem yeridir. Gerçi spor yapıp geldikten sonra da + 500 falan dı sabah da gözler şiş uyandım ama yinede bilmiyorum makbuş. Çok pişmanım
Yarın belkide 65 li rakamları görücektim ben Neyse pro yapıpcam inşallah en azından verdiklerim gider yoksa kahredicem kendimi biliyorum