Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

makbuşum katıl ama uymazsan döğerim hiç acımam..ona göre

Bende döğerim valla Pazar günü başlıyoruz Hazır olun kızlar haftaya bomba gibi giriciiiizzzz

Gerçekten bitmiyor ya Bende 37 ye bağlıyorum Olsun çocukların havası gerçekten de tam bu aralar. Yavrucekler mutlu olsun

3. öğünüm

kendi yaptığım iskender(1 avuç kadar pidesinden yedim..:18::18:)X
yoğurt

Sersumcan neeetttin gız Olsun ama haftaya sağlam başlıyoruz ona göre

Her gün cıs cıs nereye kadar makbule Çabuk bizimle başlıyorsun sende proteine pazar günüden itibaren :88::88: Kendine göre bişey bulamıyorsan yeme akşam ayran iç gerekirse Artık kaçamak yapmak yok

sersuş ve çiğdoş lütfen aranıza beni de alın biliyorum tam dayklığım ama bende katımak istiyorum gün aşırı proteine belki size hesap verirsem toparlarım kendimi :18::18::18:

He işte bende onu diyorum

sööz sööz :18::18:

Görüciiiizzz gözüm üstünde :103::103::103:

Burdayıs burdayııssss Afiyet olsun canım

ailecek film izlemece..

İyi izlemeler şekerüm

Seni unutmak mümkün mü şekerim bütün gün yolunu gözledim nerde kaldın diye

Artık bildirimleri yapman gerekiyor canım çok aksatır oldun bizi

kahvalti klasik karatay kahvaltisi yaptim tereyagli peynirli omlet 'biraz ceviz'domates'salatalik

arada arkadasim yaptigi mayali pogacanin yarisi

aksam 2 karniyarik ve ayran

biraz sonra leslie ile 3 yada 5 mil yapmayi dusunuyorum....

Sen 5 mili haketmişsin Ne o mayalı pohça falan

valla canım çok haklısın ipin ucu gitti mi tutulmuyor oke pazar proteinle başlıyoruz o zaman yarın bayram mı

valla canım çok haklısın ipin ucu gitti mi tutulmuyor oke pazar proteinle başlıyoruz o zaman yarın bayram mı

Höyytt ne bayramı Yaramazlık yok makbuş Doğğruca diyete. Sen spor yaptın mı bakim bugun ? Hemen leslie 2 mil yapıyosun Kendimi fıratın annesinden beter gördüm v

Son düzenleme:
1 saat 15 dakika açık havada yürüyüş yaptım geldim kızlar. Yeni haftada her gün 1 saat yürüyeceğim akşam saatlerinde

Çok iddialıyım 62.5 olmalıyımm 72.5 değil sersum düzeltiyim dimi

Dediğim gibi 62.5 5 mayısa kadar

ben de geldim canim, yaaa ne kadar cok yediysem daha yeni hazmettim yaa :26::26::26: basim da agriyor..

sersum arkadaşım yok şu an süt türevleri yumurta tavuk balık bunun dışında maydanoz soğan demiş yani salata domates salatası olabilirmi kaç gün yapmak lazım bu proteini canım açıklarmısın

sersum arkadaşım yok şu an süt türevleri yumurta tavuk balık bunun dışında maydanoz soğan demiş yani salata domates salatası olabilirmi kaç gün yapmak lazım bu proteini canım açıklarmısın

Hayır canım sadece soğan ve maydonoz gibi yeşillikler serbest. Domates değil

Ekleme: Belli bir gün sayısı yok canım ne kadar yapmak istiyorsan. Normalde üst üste 2- 3 gün yapıyorduk biz ama bu hafta gün aşırı deneyelim dedik

Son düzenleme:
Önce bugün neler yaptığımı ve menüleri yazayım:

Sabah 8:30 kıymalı 2 yumurta, 3 dilim kaşar peynir, domates, salatalık, çay, roka, taze nane,

Öğle 13:30 1 tabak mercimek çorbası, 1 karnıyarık, 1 küçük bulgurlu biber dolması, 1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:30 1 tabak fasulye turşusu kavurması, 2 kaşık zyağlı barbunya, 2 lokma mısır ekmeği(X)

3 lt su

4km/45 dak yürüyüş
Bir de Ender Saraçın 10 egzersizi diye bişey yaptım. Bence faydalı olabilir. Vakit de almıyor fazla. 15 dak bişey. Youtube dan bir bakın isterseniz.

sende bu azim varken yakındır şekerim merak etme bende yürüyeceğim bundan sonra bu hafta olacak inşallah benim hedefim 1 kilo fazlasında gözüm yok

Höyytt ne bayramı Yaramazlık yok makbuş Doğğruca diyete. Sen spor yaptın mı bakim bugun ? Hemen leslie 2 mil yapıyosun Kendimi fıratın annesinden beter gördüm v
yaptım şekerim 1 saat yürüdüm bende

ben diyorum ki yarın da protein yapayım pazar da sizle bugün yediğim makarna gider belki:26:

canım ben en fazla on gün diye biliyorum dukan diyetinin sayfsına bakarsan ordan ayrıntıları alabilirsin canım atak evresi

sağol canım bende deneyeceğim böle olmucak gitsin kilolar

Tartılmakla meşguldum Leslie yapsaydın bari

canim temizlik yaptim leslie yerine, makineden kalanlari topladim, basimin agrisi da gecmedi o yüzden yapmadim ama yarin yürüyüp acisini cikarcam, iki ögün de yapcam ooohhh gerci bi üc ögün bi iki ögün ne kadar dogru olur onu da bilmiyorum :26:

protein gününde domates yok dimi? normalde var.. ben her ögünde yiyorum salatalk domates

ne güzel bi gün gecirmissin canim yaaa

Yeni bir egzersiz Bende bugun 1 saat 15 dakika yürüdüm bir de 15 *2 şeklinde squat yaptım

Bakım bakim onu da yapıveriyim nolcek Zira hedef de büyük popa da Menü güzelde o ekmek hiç yakışmamış

sende bu azim varken yakındır şekerim merak etme bende yürüyeceğim bundan sonra bu hafta olacak inşallah benim hedefim 1 kilo fazlasında gözüm yok

yaptım şekerim 1 saat yürüdüm bende

Mecburen azimliyim kıs

Çok yaklaştı yıllık izin :18::18: azim değilde kafama koyduğumu acele yapmak isteyen sabırsızın tekiyim

Herkesi şaşırtmak istiyorum

ben diyorum ki yarın da protein yapayım pazar da sizle bugün yediğim makarna gider belki:26:

Haftada 4 gün baymaz diyosan yarın başla canım

Bugün güzellik salonu/spa gibi bir yere gittim. Daha önce masaja gitmiştim oraya. Temiz, güzel bir yer. Şöyle bir program var: Önce 20 dak masaj, sonra kavipalet denen 30 dakikalık bişey var, sonra da 20 dakika lenf drenaj denen büyük bir tansiyon aletinin içine girmişsin gibi bir alet var. Bir de tripolar diye az vakumlu bir başlıkla masaj var. Haftaya cuma gidip bir deneme yapıcam. Kafama yatarsa alıcam. Hatta almaya karar verdim diyebilirim. Para verince kendime çekidüzen veririm belki

proteinde yok galiba normalde serbest yaşasın karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…