Olsun haftaya bildirim yapacağın için bu haftaaki kilon önemli canım. Kaydet
AaaaaaaaaaHalılarına basmasııınnn Topla valla Hayırlı olsun canım makinen
Bende ortalamasını aldım zaten aynı çıktı yüzdeDemekki doğru hatırlyorsun sağlamasını yapmış oldum
ne makinesi aldın canım kaçırmışım..güle güle kullan..
kısaca kayınbabana ..küzzz diyebilir miyim
almanı malmanı valla döğerim ben
sağol bebeemm..haftaya sanırım 75 i görücem
çiğdoşş haftaya da en az 2 gün pro yapçaz başka yolu yok
Ellerine saglik cigdemcimliste cok guzel olmus
Kilo verenleri, veremeyipte devam edenleri +++ da olanlarida cesaret gosterip listeye girdikleri icin tebrik ediyorum.
Bende ikinci olmusum buarada Insallah devami gelir. Malum dondurma sezonu acildi. kendilerine ayri bir duskunlugum vardir. Umaraim beni kandirmaz.
eline sağlık canım herkesi tebrik ederimEki Görüntüle 696380
Yeşille belirttiklerim kilo verenler :119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::124::124:
Mavi ile belirttiklerim bir ileri bir geri yani aynı kalanlar :18::18::18::18::18::18:
Kırmızı ile belirttiklerim ise çoğu regl regl olmayıp boğazına hakim olamayan bir ileri 2 geri gidenler
Bir de listeye katılamayanlar var
Eki Görüntüle 696387
Elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım. Yüzdeleri formülledim otomatik hesapladı.
Yanlışlık varmı herkes kendininkini kontrol etsin şekerlerBen baktım hata olanları düzelttim
hoşgeldin canım.Merhaba kızlar..
Karatay diyetine 1 sene aradan sonra yeniden dönmeye karar verdim..topic e bir baktım eskilerden kimse kalmamış..sonra sizi bu yeni topic te buldum..
Beni de aranıza alır mısınız tekrar..bu kiloları sizin desteğinizle vermek istiyorum artık..
hee unutmadım senin efsane listeyi ben ..sen unuuut diye çok hipnoz denedin ama olmadı bacımmHe gıı... Bir de efsane listemiz vardı di mi?
Benim de dönüşüm muhteşem oldu ama
Sana da maşallah diyorum. 75 e az kaldı!
Bu arada keşke beni birdy ile altalta yazmasaydın Çiğdem. 40 lı ve 80li kilolar. Hatunun tam 2 katıyım. Ulan, fotoğraflarda da hep en zayıf kişinin yanına düşerim ben. Üstelik açıktan da söylerim, git öte diye ama ne hikmetse hep yanımda bitiyorlar. Peh!
Son bişey daha yazıp gideyim. Zayıflama işine para harcamaya karar verdim. İşin özü oramı buramı mıncıklatıp, zayıfladım mı diye bakıcam:))) Şimdi gitmek zorundayım ama gece burdayım, ayrıntılar o zaman....
bravo canım..Sevgili dostlar dün akşam planladigim gibi step yaptım. Bu gün 1 de kahvaltı yapabildim alisveristeydim çünkü. Karatay kahvaltısiydi ama ceviz yoktu. Akşamda köfte ve salata yanindada ayran yapmayi planlıyorum. Yuruyus yapamazsam yine gece step yapicam. Bu arada 78.300 u bu gün gorebildim şükürler olsun :) bu arada gunde iki defa omega 3 almayida hiç ihmal etmiyorum.
neyse hatırlatmayalım o zaman..makine geldi asagida belkiyo kuzum, kayinbabam daha gelmedi keyfi yetmedi galiba
oooooooooooofff of kuzum bu ev kurulurken ben bu adamdan neler cektim anlatsam aklin durur en yisi hatirlamamak
sersuş ve çiğdoş lütfen aranıza beni de alın biliyorum tam dayklığım ama bende katımak istiyorum gün aşırı proteine belki size hesap verirsem toparlarım kendimi :18::18::18:
Tuttum bunuSeni hiç göremiyoruz ama çok mu yoğunsun canım sen
evet canım senlede hıc sohbet edemedık bu ara bıraz yogunum ıkı cocuk havalar guzel derken cıkıp gezdırıyorum evde oluncada ısler bıtmıyodırekt 37 ye baglıyorum yanı bırdyım kulakların cınlasın
3. öğünüm
kendi yaptığım iskender(1 avuç kadar pidesinden yedim..:18::18:)X
yoğurt
Fsevgi ve terem sizi bekliyorummmu arada bende bildirim yapmamışım Bildiriyoruem hemen
Kilo bildirimi
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarih:05.03.2013
baş.kilo: 72.5
geçen hafta kilo: 67.1
bu hafta kilo:66.3
fark: -800
yüzde: - % 1.19
toplam fark: 6.2 kg
boy : 1.70
beden: 38-40
spor: bu hafta hiç yapmadım.
Beden ölçülerim
Göğüs : 85 cm
Bel : 68 cm
Kalça:100 cm
Üst bacak : 55
Valla kesinlikle motive etti beni size de tavsiye ederim Daha çok çabalamaya çalışıciiim şimdi. Birde kalça egzersizlerine yönelsem iyi olacak kızlarr Ölçerken o bölgenin en şişkin yerini ölçtüm
Haydiiiiiiiiii son 5 dakika yayınlıyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?