Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tamam canim zaten cizelgem duruyor, haftaya cumaya kadar tartilmam tekrar...

makine geldi asagida belkiyo kuzum, kayinbabam daha gelmedi keyfi yetmedi galiba

oooooooooooofff of kuzum bu ev kurulurken ben bu adamdan neler cektim anlatsam aklin durur en yisi hatirlamamak

Sersumcum malum onumuzdeki hafta dugun var. Ben annemde olacagim. Onalarda internet yok. Cuma bildirim yapamam. Beni izinli yazarmisin canim. Carsamba aksami anneme gidecegim. Cumartesi donecegim.

Seni de tebrik ediyoruz canım topicçe Gelir gelir sen yeterki sporunu mporunu aksatma

bir sürü cıss mamadan sonra anca kendi mamalarıma geldi sıra

akşam

börülceli salata köfte (karışık yogurt tabagı)

aaaa kizlaaarrr nerelerdesiniz??? tabi aksam yemegi saati kimseler yok.. benim mama saatim de yaklasiyor menüde taze fasülye var ama ögleden kalan balik da var, ben onu yemesem kimse yemez.. ben yemekten geldigimde siz burda olursunuz muhtemelen, haydi aksama görüsürüz

eline sağlık canım herkesi tebrik ederim
ben bugünlerde koptum iyice ya nolcek halim bilmiyom bugün yine cıs yedim acil toparlanmam lazım bi de bugün sabah kahvaltı yapamadım bütün gün staj okulundaydım bir baktım yemek saati 4 olmuş italyan resturanıydı bi de haftaya ya çok var ya makarna yı götürdüm nolcek bu halim ya

sersuş ve çiğdoş lütfen aranıza beni de alın biliyorum tam dayklığım ama bende katımak istiyorum gün aşırı proteine belki size hesap verirsem toparlarım kendimi :18::18::18:

hoşgeldin canım..alırız tabii..başla hemen bildirimlerine..
yeni topik hepimize yeni bir başlangıç oldu tabii

hee unutmadım senin efsane listeyi ben ..sen unuuut diye çok hipnoz denedin ama olmadı bacımm

verirsin gülüm üzülme

sağol bebeemm..kıss galiba görcem ben bu ay sonu 75 i..hadi hayırlısı..

ayy çok güldüm yaa..hatunun 2 katıyım heeçok dikkat çekici olmuşş
ben de senin gibi zayıf hatunlarla aynı kareye gelmemeye gayret gösteririm

nereni mıncıklatçan kıss..şok merak ettim şookkk

bravo canım..
makine geldi asagida belkiyo kuzum, kayinbabam daha gelmedi keyfi yetmedi galiba

oooooooooooofff of kuzum bu ev kurulurken ben bu adamdan neler cektim anlatsam aklin durur en yisi hatirlamamak
neyse hatırlatmayalım o zaman..
sersuş ve çiğdoş lütfen aranıza beni de alın biliyorum tam dayklığım ama bende katımak istiyorum gün aşırı proteine belki size hesap verirsem toparlarım kendimi :18::18::18:

makbuşum katıl ama uymazsan döğerim hiç acımam..ona göre

Tuttum bunu Seni hiç göremiyoruz ama çok mu yoğunsun canım sen

evet canım senlede hıc sohbet edemedık bu ara bıraz yogunum ıkı cocuk havalar guzel derken cıkıp gezdırıyorum evde oluncada ısler bıtmıyo dırekt 37 ye baglıyorum yanıbırdyım kulakların cınlasın

ohh maşallah hatun..iyi yapıyon datlum..güzel havalar kaçırılır mı hiç..

ne yedünüz nasıl yedünüz de ++ oldunuzz

aksam yemegi bildirimi:

bi tabak pastirmali yesil fasülye (tenceredeki bütün pastirmalari sectim ama ) + koca bi kase yogurt + 2 dilim dil peyniri

3. öğünüm

kendi yaptığım iskender(1 avuç kadar pidesinden yedim..:18::18:)X
yoğurt

selam kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.çünkü hepimiz karataycı olarak tebriği hakediyozbugün menümü yazmayı unutmuşum
sabah:1 muz,peynir,zeytin,dom,salata,2ceviz.2 kayısı,kaşar

öğle:taze fasülye,1 kepçe tarhana,1 kase yoğurt

akşameynir,zeytin.domates,salata ve ceviz.eşim musluğu tamirle uğraştı yemek yapamadım.kahvaltılık uyduruverdim.birde çay oh mis gibi.

arkadaşımla birlikte tam 50 dakika tempolu yürüdüm.sonunda şeytanın bacağını kırdım:)))

3. öğünüm

kendi yaptığım iskender(1 avuç kadar pidesinden yedim..:18::18:)X
yoğurt

ay sersumcum sen de benim gibi yedikten sonra pisman olanlardan misin??? su an tikanmis hissediyorumk endimi... leslie ablayla 3 mil barim yürüyeyim yarim saat sürüyo yaklasik

ben bu gunun Cuma oldugunu yeni hatirladim malesef kac gundur menu bildirimi de yapamadim ve tartilmadim ama sanirim ayniyim ne olur kusura bakmayin ama beni hatirlamaniz cok hosuma gitti'tesekkuru bir borc bilirim....Kilo verenleri tebrik ederim... kiskanirimda ayni zamanda darisi veremeyenlere ve alanlara olsun...

kahvalti klasik karatay kahvaltisi yaptim tereyagli peynirli omlet 'biraz ceviz'domates'salatalik

arada arkadasim yaptigi mayali pogacanin yarisi

aksam 2 karniyarik ve ayran

biraz sonra leslie ile 3 yada 5 mil yapmayi dusunuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…