Amma mangal muhabbeti yapmışsınız yahu...
2000 yılında, kızım 5 aylıkken kocamla Karadenize gitmiştik. Bir yaylaya çıktık ama yol-iz bilmiyoruz. Yemek yiyecek bir yer bulamadık akşama kadar. Sonunda bir kendin pişir kendin ye bulduk. Adama siparişleri verdik. Biraz sonra adam geldi:"Abi, mangalı şimdi getireyim mi, yoksa misafirler gelince mi getireyim?" dediÜstelik hepsini de yedik sonunda... Yaaa... İşte bizim de böyle bir mangal maceramız var...
Ulan, nolucamız o zamandan belliymiş:)))))))))
Hepimizin arzusu aynı canım, önce allah sağlıklı uzun ömür versin herşeyin hayırlısını versin , iyi geceler
Artıkın iltica etcek yermi kaldı anacım baksana heryerde kriz var hatta tersine dönüş var
Sersuuuum, yeni avatarın hayırlı olsun. Garfield'ı da çok severim ama Patrick favorim. Nasıl kendiyle barışık bir tip değil mi?
Benim koca Kurtlar Vadisi seyrediyor Leylakım...Nasıl ittirme bir dizidir bu da ya... :120::120:
Sersuuuum, yeni avatarın hayırlı olsun. Garfield'ı da çok severim ama Patrick favorim. Nasıl kendiyle barışık bir tip değil mi?
Benim koca Kurtlar Vadisi seyrediyor Leylakım...Nasıl ittirme bir dizidir bu da ya... :120::120:
Amma mangal muhabbeti yapmışsınız yahu...
2000 yılında, kızım 5 aylıkken kocamla Karadenize gitmiştik. Bir yaylaya çıktık ama yol-iz bilmiyoruz. Yemek yiyecek bir yer bulamadık akşama kadar. Sonunda bir kendin pişir kendin ye bulduk. Adama siparişleri verdik. Biraz sonra adam geldi:"Abi, mangalı şimdi getireyim mi, yoksa misafirler gelince mi getireyim?" dediÜstelik hepsini de yedik sonunda... Yaaa... İşte bizim de böyle bir mangal maceramız var...
Ulan, nolucamız o zamandan belliymiş:)))))))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Okumaktan şiştimKafayı buldum Gözlerim gitii
Şimdi nasıl cevap yazıcııııımmm :18::18::18::18:
Yarın tartı günü kızlar yarın erkenden kalkın çişinizi mişinizi yapın tartılıp gelin. Saat kaçta yayınlayayayım. Geç gelecek olan var mı ?
performansınız harika cicim..
evlendiğimizde ilk zamanlar eşim de izliyodu oyam,bense nefret ederim hiç izlemedim.başka dizileri izlete izlete soğuttum sonunda
maç bile o diziden daha iyidir yaw
Bende baştan misafir dedinde okumadımmı diye bidaha okudum jeton geç düştü alemsiniz ya,karadenizliler yokmu
Bizim ailede de aç kalınca daha bi saldırırız ve ipin ucu kaçar ama ne hikmetse erkekler dişilere nazaran hep zayıf ve fit sinir oluyoss
performansınız harika cicim..
valla gidişatımızı hiiç iyi görmediğimden dolayı böyle düşünüyorum...hayaller hayaller..
kıslar ben de kaçıyom..artık harfleri çift görmeye başladım her an zırvalamaya başlayabilirim..yarın sabahçıyım..bildirim yapıp kaçarım hemen..
tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..iyigeceler öpüldünüz..
kıs ne yaptın kafam gözüm yarıldı :18::18:valla sıktım sıktım koyverdim bugün de çekirdek yedik :18::18::18:
Yok be... Kafa kol girmişler:)))) Hayır, başına böyle bişey geldiyse bile niye anlatırsın??? Efsane oldu resmen:))) Aklıma geldikçe gülüyorum. Hiç eskimiyor konu:)))
Adam dayağı yemiş, olan olmuş kız... Daha bu işin davası olmaz:)))) Korunmak için yapılması gerekenleri bize anlat sen:)
Yıllar önce bi belgeselde izlemiştim. Küresel ısınma sebebiyle Türkiye tropik iklime geçecek diye... Gerçekten de öyle mi oluyor ne... Bu arada, gördüğünüz gibi evveliyatından beri belgesel seyrederim ben. Dizi mizi çok banal.
sosyete pazarindan almistim canim 2,5 sene önce.. evet arkadas yabanci, cigdosla karar verdik, trde bulursam alcam yoksa benimkini vermem.. esime sorsan babasina götürcektiyok artik dedim, oldu olacak camasir cekmecemi de bosalt
he canim onu biliyorum, bende bi liste var zaten sonradan aklima geldi. sIk olarak tükettigimiz seylerin tablosu.ordan bakarim artikin
yaaaaaaaaaaaa firati ben de coooooooooooook seviyooooooooommm bazen canim sIkIlInca onun karikatürlerini aciyom komedi filmi gibibakmasana öle allaaaammm yappeiimmm tükürürüm bak
afiyet olsun sana da cicim..
kıss korkmazlar mı..
benimki çok güsel olmuştu valla çiğdemim,afüyetlen yedük
size de afiyet olsun canum
herkes cuma tartımı için iradesine hakim maşallah, yarın tartı yüzünüzü güldürür inşallah
Ben cumartesi öğleden önce bildircem kilomu , bu arada kaçamaksız devam ediyorum (bi lokma ekmek ve kahveyi arkadaşların hepsi az
mangal dimeyin noluuurrrr kac aydir allah sizi inandirsin canim cekiyor da yapanim yokayriten bahcemiz de yok ama yakinlarda mangal yerleri var.. kocam yakmaz hic ugrasmaz, ben de beceremem zaten tek basina da olmaz yani ooooof of, varya simdi olsa diyeti bile dinlemem bi tabak yerim bu saatte ama yok
Regenim ben de protein içeceği içiyorum yawww. Dondurma niyetine yoğurtla karıştırıp biraz dondurucuda bekletiyorum bazan.Bazan da süt ya da suyla içiyorum , vanilyalı var bizde , ben seviyorum tadını...
Tüh yaaaa , boşa mı gitti o kadar yazı? Bi dahakine kopyala bi yere hayatım yaaa , anyı şeyi iki kere yazmak tam bi işkence valla...
Kadınlar Kulubü sivilce topiğinde gördüm.Biçok insan kullanmış.Kimisine çok iyi gelmiş , kimisine etki etmemiş ama karartanı okumadım.Hatta bilakis beyazlattığından bahsetmişler.Karartıyosa yandık çünkü ben bütün suratıma sürüyorum :18::18::18::18:
Zaten karayım , Arap bacı gibi olmiiiim sonra :18::18::18: Gerçi Silverdin de çok kullanırım , bi yamuğunu görmedim henüz....
Canım bazı kremlerin içinde üre oluyor bunların gün ışığından korunarak sürülmesi gerekiyor. Yoksa ciltte kahverengi lekeler bırakıyor. Örneğin excipial gece sürülmeli üre içerdiği için lekelenme yapabiliyor.Sivilce için ise. Normal havlu kullanma. Kağıt havlu kullan. Her sabah cildini gül suyu ile sil. Hatta spreyli bir kutun varsa gün içinde yüzüne serp suyla yıkadıktan sonra. Cilt tipini bilmiyorum ama uygun bir nemlendirici bul su bazlı olanlarından örneğin ben neutrugena kullanıyorum. karma ciltler için olanını 15 spf hemde çok uygun. Bir de kadın doğumla bigörüş. Çünkü hormonal bir tedavi görmütün diye hatırlıyor hafızam ama emin değilim sanrım östrojendi :44: Bu da sivilce yapabiliyor o yüzden bi kan tahlili yaptır. Boşuna cildini yorma.
Sizinki daha sağlıklı olucak desene kısır yumurta salata çeşitleri mii yoksa kek börek miii
ben de bende isteriiiiiiim cidden ne iyi olur yaa...
Sende evdeki fırında ızgara yap tatlım, hem kanserojen olmaz, hem mangalla ve pisliğiyle uğraşmazsın
Ya da yanmaz tavada orta düzeyde yağlı kıymayla yoğurulmuş köftelerini rahatlıkla yağ koymadan ızgara tadında yapabilirsin.
öyle ya birdycim dondurma yok puding yok sütlac yok :18::18::18: galiba bana kriz geliyor neler de geciyo aklimdananca bu sekil idare ediyoruz.. senin tarifi bi deneyim bakalim güzel fikre benziyor
aaaaaahhhh ah olsa keske yaa.. burda kücük bi gölet var, gitsek onun kenarina, güneslenen kizlar olur hep, otursak yanlarina mangalin dumanini onlara dogru estirsekay mangal hayali kurarken bile birilerine satasmadan duramiyorum, kötü müyüm neyim ben
canim onu gecen yaptim yaaakesmedi valla mangalin yeri bi ayri, babacim olsa keske bana nar gibi kizartirdi insallah trde denk gelirim de babamla yaktiririm ona... kimse yapamiyo onun gibi
yaaaa yaaaaa yaaaa bak simdi de memleket hasretini hatirlattiniz gel diyipay bu aksam duygusala bagladim ben yine, kocam yüzünden hep
Kız biz memleketteyiz de noluyor. Burası da işte yurt dışı gibi
Bu arada çok feci mantıklı estirmek valla
Ne şanslısın
Benim de karma ama nasıl oluyosa kuru olan yanaklarımda zaman zaman koca koca şişlik şeklinde sivilceler çıkıyo.Bi tane çıktı mı peşpeşe başkaları da çıkıyo.Sıksam da sıkmasam da izleri kalıyo.Aslında esas derdim sivilceden ziyade yeri...Çivi çıkıyo ama izi kalıyo bu da beni sinir ediyo...
Bu arada işin komik tarafı ergenlik döneminde hiçbir sivilce problemim olmamıştı.Nerden geliyo bu sivilceler anlamadım valla...
Haaa dur bi çare daha okudum ; insanlar gidip Aloe Vera bitkisi alıyomuş ve dalını kırıp kırıp jelini yüzlerine sürüyolarmış.Dün derhal ben de bir saksı Aloe Vera edindim.Hizmet etmek için balkonda beni bekliyo da alkol-pişik kremi-yıkama jeli-nemlendirici-gülsuyu derken ona sıra gelemedi
Aloa vera hiç denemedim. :44::44: Benimde vardı küççükken sivilcelerimErgenusken
Dizi haftada 1 gün en azından... Maç sevenler, maçı, öncesini, sonrasındaki yorumları izleye izleye bitiremiyorlar...
hayırlısı olsun canım..benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan. .
Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah
maşallah canım..
valla bence dil olsun gerisi boş..hele türkiyede mesleğini yapan var mı allah aşkına..ben kızıma dil öğren hepberaber irtica edelim diyom. .çok mu fenayım nee
görücezz proteinin etkisini madammm
tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil
teşekkürler leylak
yemediklerin için
ama fındık fıstıkla leptin gitti geçmiş olsun
sen geç geldin gülüm..yoksa muhabbet aynı hızla devam ediyor..
2 ye kadar bekle istersen..
Nazar etme kujum
En azından benim kocam da şişman:))))
iyi geceler,rahat uykular bebişim
Simssssssss ben hala oynarım ki bazen
Pröööteinn
Heee valla bende yapmamayı düşünüyorum işimi. Başka bir iş arayışındayım
Ankaraya döniim fırsat kollayacağım
Tamam canım garanti olsun 3 e kadar beklerim ben.
Seeeeerrssuuuuuummm vatarına bitiim bittim
Huhhhhhhhh ancak bitti
ben de oynarım arada..egomu tatmin ediyorum..
ben de emekli olunca değiştiricem inşallah
ben de bittim çok datlu değil mii..yastık savaşııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?