Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersuuuum, yeni avatarın hayırlı olsun. Garfield'ı da çok severim ama Patrick favorim. Nasıl kendiyle barışık bir tip değil mi?

Benim koca Kurtlar Vadisi seyrediyor Leylakım...Nasıl ittirme bir dizidir bu da ya... :120::120:

performansınız harika cicim..

valla gidişatımızı hiiç iyi görmediğimden dolayı böyle düşünüyorum...hayaller hayaller..

sağol bebişim..sayende buldum..çok pozitif bir tip haklısın..bayılıyorum ben de..

valla arada benimki de seyreder ama eskisi kadar takipte değil..ittire kaktıra gidiyo gerçekten

evlendiğimizde ilk zamanlar eşim de izliyodu oyam,bense nefret ederim hiç izlemedim.başka dizileri izlete izlete soğuttum sonunda
maç bile o diziden daha iyidir yaw

Bende baştan misafir dedinde okumadımmı diye bidaha okudum jeton geç düştü alemsiniz ya,karadenizliler yokmu

Bizim ailede de aç kalınca daha bi saldırırız ve ipin ucu kaçar ama ne hikmetse erkekler dişilere nazaran hep zayıf ve fit sinir oluyoss

Cevap yazma artık dal bi yerden ben listede değilim o yüzden cumartesi bildircem işallah

kıslar ben de kaçıyom..artık harfleri çift görmeye başladım her an zırvalamaya başlayabilirim..yarın sabahçıyım..bildirim yapıp kaçarım hemen..

tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..iyigeceler öpüldünüz..

Nazar etme kujum

evlendiğimizde ilk zamanlar eşim de izliyodu oyam,bense nefret ederim hiç izlemedim.başka dizileri izlete izlete soğuttum sonunda
maç bile o diziden daha iyidir yaw

Dizi haftada 1 gün en azından... Maç sevenler, maçı, öncesini, sonrasındaki yorumları izleye izleye bitiremiyorlar...

En azından benim kocam da şişman:))))

valla gidişatımızı hiiç iyi görmediğimden dolayı böyle düşünüyorum...hayaller hayaller..

haklısın ama baksana yurt dışındaki vatandaşlarımız geri dönüş hayaliyle yaşıyorlar ve ikinci sınıf olmaktan dert yanıyorlar yaa neyse hayırlısı olsun herkes ve herşey için

iyi geceler,rahat uykular bebişim

kıs ne yaptın kafam gözüm yarıldı :18::18:valla sıktım sıktım koyverdim bugün de çekirdek yedik :18::18::18:

Yarılsın da yeme bidaa .

Hani ruhsal bozukluğu olanlarla en az 1 kol mesafesi boşluk olmalı ya aranızda. Diyalog esnasında bu maymunlarda 2 hatta 3 kol mesafesinde olmalı. Zira kolları yaylı gbi Bir de çok güçlüler kafam yamuldu sandım. Baktım şişmiş

Bak canım bak. Sosyete pazarı Bayılırımmm.Ankaraya gidiyim sıhhiyeye ugramadan asla dönmem heralde

Şimdi gidip fıratın hatrına bi bardak su işçem.

afiyet olsun sana da cicim..

kıss korkmazlar mı..

Kafa da şişince tabisi

Sağol canım

benimki çok güsel olmuştu valla çiğdemim,afüyetlen yedük
size de afiyet olsun canum

Bizde valla. Oh özlemişim. Afiyet olsun canım sana da

Yarın tartı ieyini ben şeettiriyom

Aldım notumu şekerim cımartesi öğleden önce, cumartesi öğleden önce

Regenim ben de protein içeceği içiyorum yawww. Dondurma niyetine yoğurtla karıştırıp biraz dondurucuda bekletiyorum bazan.Bazan da süt ya da suyla içiyorum , vanilyalı var bizde , ben seviyorum tadını...

Prötein içeceği mi. Önermiyor ki karatay hoca bırdyyyy

Dizi haftada 1 gün en azından... Maç sevenler, maçı, öncesini, sonrasındaki yorumları izleye izleye bitiremiyorlar...

ayyyy en nefret ettiğim şey zaten o maç sonrası programlarmaçı izliyosun ya işte,yorumları dinlemeye ne gerek var dimi ama

hayırlısı olsun canım..benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan..
Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah

Simssssssss ben hala oynarım ki bazen

Pröööteinn

Heee valla bende yapmamayı düşünüyorum işimi. Başka bir iş arayışındayım

Ankaraya döniim fırsat kollayacağım

tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil

teşekkürler leylak

İnşallah canım. 3 dil biliyor anladığım kadarıyla kendini geliştirmeye de açık. Ne mutlu sana inşallah sevdiği işi yapar

Benimkide bir maçı bir kurtlar vadisini açıyor napicağını şaştı

yemediklerin için
ama fındık fıstıkla leptin gitti geçmiş olsun

sen geç geldin gülüm..yoksa muhabbet aynı hızla devam ediyor..

2 ye kadar bekle istersen..

Tamam canım garanti olsun 3 e kadar beklerim ben.

Yetiştim yetiştim

Seeeeerrssuuuuuummm vatarına bitiim bittim

Huhhhhhhhh ancak bitti

Valla benimde gözler yamuldu hemde bir fenerbahçeli olarak maça bakıyorum bir yandan da Yamuldum adeta. Biraz izleyim sonra ytak

ben de oynarım arada..egomu tatmin ediyorum..

ben de emekli olunca değiştiricem inşallah

ben de bittim çok datlu değil mii..yastık savaşııı

ben de oynarım arada..egomu tatmin ediyorum..

ben de emekli olunca değiştiricem inşallah

ben de bittim çok datlu değil mii..yastık savaşııı

Yirim onu pijamalarına bayıldım fırat kadar olmasa da tatlı Sezon renklerini de yansıtıyor

Ben gidiyorum kızlar. Kocam yarın 3 günlüğüne yolcu. Ne giyincem diyip duruyor. Gidip çantasını hazırlamaya yardım edeyim bari... Öpüyorum hepinizi, en kocamanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…