ben de balık tutmayı özledim benim için de tut leylakım..
enem ben de nekaa görmemiş oldum burda..öylesarhoşolsamki yemeğe gider benim için iç
leylak balığa gider benim için tut..çok bedavacı gördüm kendimi [/I][/B]
kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun..% 70 boru muu
mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de
öyle ya birdycim dondurma yok puding yok sütlac yok :18::18::18: galiba bana kriz geliyor neler de geciyo aklimdananca bu sekil idare ediyoruz.. senin tarifi bi deneyim bakalim güzel fikre benziyor aaaaaahhhh ah olsa keske yaa.. burda kücük bi gölet var, gitsek onun kenarina, güneslenen kizlar olur hep, otursak yanlarina mangalin dumanini onlara dogru estirsek ay mangal hayali kurarken bile birilerine satasmadan duramiyorum, kötü müyüm neyim ben
canim onu gecen yaptim yaaakesmedi valla mangalin yeri bi ayri, babacim olsa keske bana nar gibi kizartirdi insallah trde denk gelirim de babamla yaktiririm ona... kimse yapamiyo onun gibi
E tabiki mangalın yeri ayrı, tadı bambaşkaama ben fırın içi ızgarayıda beğeniyorum ve köfte,balık ve tavuk lar hep fırın içi ızgara olur bizim evde hatta sucukta
yaaaa yaaaaa yaaaa bak simdi de memleket hasretini hatirlattiniz gel diyipay bu aksam duygusala bagladim ben yine, kocam yüzünden hep
teşekkürler canım yatılı kalıyolar biri üni 3 de ufak olanda lise 2 de abla gidince ufaklık bende okurum dedi okusunlarda başka dileğim yok
ablamız babaya slm verdirecek kho da okuyor sene mezun olacak hayırlısı ile
Kızlar Osman Müftüoğlu çıkmış Sky360 da , onu seyredicem , benden bahsediyo ...
Öptüm öptüm öptüm hepinizi...Çok seviyorum sizleri
hayırlısı olsun canım..benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan. .
Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah
Ohhh sizinki çok kapsamlıymış valla , her çeşit protein varmış
asker olmasın çok zor ablamız bilseydim böle olacagını girmezdim diyor erkekden farkı yok yat kalk sürün
daha ufaklar ama ufak olanım savcı olacam diyor başka birşey demiyor simse gelince baş belası
ufaklık sosyal bilimler lisesinde okuyor şimdiden 3 dil biliyor yetmiyormuş japonca öğrenmek istiyorum diye diretiyor okul bitsin öle diyorum önce üniye hazırlan dili sonrasında öğrenirsin diyorum
maşallah canım..asker olmasın çok zor ablamız bilseydim böle olacagını girmezdim diyor erkekden farkı yok yat kalk sürün
daha ufaklar ama ufak olanım savcı olacam diyor başka birşey demiyor simse gelince baş belası
ufaklık sosyal bilimler lisesinde okuyor şimdiden 3 dil biliyor yetmiyormuş japonca öğrenmek istiyorum diye diretiyor okul bitsin öle diyorum önce üniye hazırlan dili sonrasında öğrenirsin diyorum
heeee protein manyağı yapcaz kendimizi
maşallah canım..
valla bence dil olsun gerisi boş..hele türkiyede mesleğini yapan var mı allah aşkına..ben kızıma dil öğren hepberaber irtica edelim diyom. .çok mu fenayım nee
görücezz proteinin etkisini madammm
maşallah canım..
valla bence dil olsun gerisi boş..hele türkiyede mesleğini yapan var mı allah aşkına..ben kızıma dil öğren hepberaber irtica edelim diyom. .çok mu fenayım nee
tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil
teşekkürler leylak
amin canım.tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil
teşekkürler leylak
:86::86::86::78::78::78:
deniz olaydı daha iyiydi tabi ama gölle idare edicez biz de napalım
asker olmasın çok zor ablamız bilseydim böle olacagını girmezdim diyor erkekden farkı yok yat kalk sürün daha ufaklar ama ufak olanım savcı olacam diyor başka birşey demiyor simse gelince baş belası
hayırlısı olsun canım..benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan. .
Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah
beyler maç izlemede..oh ohhh
Alabalık olabilir yani protein bol daha ne olsun afiyet olsun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Okumaktan şiştimKafayı buldum Gözlerim gitii
Şimdi nasıl cevap yazıcııııımmm :18::18::18::18:
Yarın tartı günü kızlar yarın erkenden kalkın çişinizi mişinizi yapın tartılıp gelin. Saat kaçta yayınlayayayım. Geç gelecek olan var mı ?
tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil teşekkürler leylak
maşallah canım..
yemediklerin içiniyi geceler kızlar bugün akşamı süt ve cevizle geçiştirdim.arkadaşlara oturmaya gittik.3 çeşit tatlı ve börek vardı yemedim çay içtim.meyve tabağı hazırlamış yemedim.çerez tabağı hazırlamış ayıp olur diye fındık ve fıstık yedim ama toplasan 1 avuç.sadece saat 10 da yemem kötü oldu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Okumaktan şiştimKafayı buldum Gözlerim gitii
Şimdi nasıl cevap yazıcııııımmm :18::18::18::18:
Yarın tartı günü kızlar yarın erkenden kalkın çişinizi mişinizi yapın tartılıp gelin. Saat kaçta yayınlayayayım. Geç gelecek olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?