Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun..% 70 boru muu
mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de

yazım yazının arasına yazmışım be yaf pardon canikom

kocan yine naptı ki ?

hayırlısı olsun canım..benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan..
Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah

Kızlar Osman Müftüoğlu çıkmış Sky360 da , onu seyredicem , benden bahsediyo ...
Öptüm öptüm öptüm hepinizi...Çok seviyorum sizleri

hayırlısı olsun canım..benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan..

asker olmasın çok zor ablamız bilseydim böle olacagını girmezdim diyor erkekden farkı yok yat kalk sürün
daha ufaklar ama ufak olanım savcı olacam diyor başka birşey demiyor simse gelince baş belası

ufaklık sosyal bilimler lisesinde okuyor şimdiden 3 dil biliyor yetmiyormuş japonca öğrenmek istiyorum diye diretiyor okul bitsin öle diyorum önce üniye hazırlan dili sonrasında öğrenirsin diyorum

Son düzenleme:

ben de seniiiiii sevgiliiiimmmmm

3 dil mi,hem de lise demaşallah evladına canım

maşallah canım..

valla bence dil olsun gerisi boş..hele türkiyede mesleğini yapan var mı allah aşkına..ben kızıma dil öğren hepberaber irtica edelim diyom..çok mu fenayım nee

heeee protein manyağı yapcaz kendimizi

görücezz proteinin etkisini madammm

tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil

teşekkürler leylak

:86::86::86::78::78::78:

iyi geceler kızlar bugün akşamı süt ve cevizle geçiştirdim.arkadaşlara oturmaya gittik.3 çeşit tatlı ve börek vardı yemedim çay içtim.meyve tabağı hazırlamış yemedim.çerez tabağı hazırlamış ayıp olur diye fındık ve fıstık yedim ama toplasan 1 avuç.sadece saat 10 da yemem kötü oldu

deniz olaydı daha iyiydi tabi ama gölle idare edicez biz de napalım

Alabalık olabilir yani protein bol daha ne olsun afiyet olsun

bizde seni muck muck yarın iyi eğlenceler

Maşallah canım hepsi çalışkan ve şimdiden idealleri var,benim kızım hersene fikir değiştirir bakalım sonunda neye karar verip ne olacak

AAAAAAAmiiin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Okumaktan şiştim Kafayı buldum Gözlerim gitii
Şimdi nasıl cevap yazıcııııımmm :18::18::18::18:

Yarın tartı günü kızlar yarın erkenden kalkın çişinizi mişinizi yapın tartılıp gelin. Saat kaçta yayınlayayayım. Geç gelecek olan var mı ?

beyler maç izlemede..oh ohhh

aynen

Alabalık olabilir yani protein bol daha ne olsun afiyet olsun

sağol canım

Amma mangal muhabbeti yapmışsınız yahu...

2000 yılında, kızım 5 aylıkken kocamla Karadenize gitmiştik. Bir yaylaya çıktık ama yol-iz bilmiyoruz. Yemek yiyecek bir yer bulamadık akşama kadar. Sonunda bir kendin pişir kendin ye bulduk. Adama siparişleri verdik. Biraz sonra adam geldi:"Abi, mangalı şimdi getireyim mi, yoksa misafirler gelince mi getireyim?" dedi Üstelik hepsini de yedik sonunda... Yaaa... İşte bizim de böyle bir mangal maceramız var...

Ulan, nolucamız o zamandan belliymiş:)))))))))

tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil teşekkürler leylak

Hepimizin arzusu aynı canım, önce allah sağlıklı uzun ömür versin herşeyin hayırlısını versin , iyi geceler

Artıkın iltica etcek yermi kaldı anacım baksana heryerde kriz var hatta tersine dönüş var

yemediklerin için
ama fındık fıstıkla leptin gitti geçmiş olsun

sen geç geldin gülüm..yoksa muhabbet aynı hızla devam ediyor..

2 ye kadar bekle istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…