Nazar etme kujum
Dizi haftada 1 gün en azından... Maç sevenler, maçı, öncesini, sonrasındaki yorumları izleye izleye bitiremiyorlar...
En azından benim kocam da şişman:))))
Çiğdem maşallah bu kadar alıntıyı ne kadar hızlı cevapladın öylebravos bak yazcaklarımı unuttum şimdi bidaha okiim seni
Gözümde büyüyen işleri her zaman daha hızlı bitirömişimdir
Helal diyim,cevapları unutmadan yaziim kızlar gitti o yüzden ben cevaplıyım
1. protein tozu kullana Birdy karatay yapmıyor biliyomuydun o yüzden yassağ kardeşimleri kayda lmıyor
2.yapışmaz tava ki teflon ve seramik tir bildiğim teflonu çok zorda kalırsam kullanırım seramik yeni bi ürün teflon için de baştan çok iyi dediler sonra zamanla zaraları say say bitmez oldu bilirsin
3.Motive olmak için bildirim yapcam kıs hevesimle dalga geçme bak şişersem suçlusu sen olursun
Herkese iyi geceler bol leptins
Ah canım yaaa , çok üzülüyorum ben sana.Demin okudum mesajını , herşey aksi gitmiş galiba ama üzme kendini...Bence şuanki şartlarda çok çok iyi idare ediyosun...Diyet için de hırpalama kendini.Bence bu dönem psikolojini iyi tutmaya çalış , kendini yapabildiklerini düşünerek mutlu et , yapamadıklarını düşünüp üzülme sakın...Ben kendimi senin yerinde hayal bile edemiyorum...
Bu arada koşu bandın mı vardı ? Onların altına ses yalıtımı yapan matlardan alabilirsin.İnternetten ya da spor malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsin.Çok güzel izolasyon yapıyo , sorun olmaz komşunla...
Oyyyy Allahtan kuzey .....Yawww bi de artık yazlar çok uzadı , hava aşırı sıcak oluyo , ben hiç istemiyorum ki yaz gelsin valla....
Biz de 12. kattayız , çok fena çokkk...Evvelki yıl camlara filtre taktırdık ama o da çok kar etmedi....Allah hepimizin yardımcısı olsun....
offf kıyamam yaa.umutsuzluğa kapılma yine de canım..sıcaklarda daha iyi kiloveririz..ama o koşu bandının gürültü yaptığını hep duydum ben de ondan güvenip de alamıyom..hele altkatında da seninki gibi kıl bi komşu varsa vay haline...altına bi halısı oluyor diyolar ondan mı alsan acep..
maasallah dil ögrenme de ayrı bir meziyet diye dusunuyorum. umarım benimkiler de öyle olurlar.tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil
teşekkürler leylak
günaydın kızlar ilk kilo bildirimi benden
rumuz:elifce
başlangıç kilo:67,5
geçen haffta:65,8
bu hafta:65,4
fark:-400g
yüzdesi:-0,607
spor:yapamadım ama çok yoruldum 23 nisan telaşesi
çok mutluyum ya hem regliyim yani beklemiyodum.mutlaka artılarda çıkarım diyodum
rumuz:makbule007
başlangıç kilo:71.3
geçen haffta:65.2
bu hafta:65,2
fark:0
yüzdesi:0
spor:üç gün yürüyüş
Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,4 kg
Bu hafta : 83,4 kg
Fark : 0
Toplam fark : 5,8
Yüzde: + 0
Beden : 44 (alt) - 46 (Üst)
Boy:1,63...
Hedef:62 kg
Bildirim:26.04.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:88.9
Bu hafta:88.9
Fark:0
Fark yüzdesi:%0
Toplam fark:-4.100 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç spor yok
günaydın arkadaşlarsabah kalktım regl olmuşum,3 kez tartıya çıktım ama tamı tamına aynı rakam gördüm,en azından kilo almadım reglden dolayı...çiğdemcim liste sende galiba kolay gelsin...
Rumuz:GULERYUZ2011
Baslangic kilo:75
Gecen haftaki kilo:73.8
Bu haftaki kilo:74.5
Fark:++++700gr
Yuzde:hesablayamadim(((
Spor:yok cocuklarla 3 gun parka indim
Kızlar günaydın ,
Herkese çok güzel Cumalar ve tartılar olsun inşallah
Kızlar bu hafta Muratlara gitmedim ve hamur yemedim ya , vücudum hemen tepki vermişTabe bünye alışık olduğu beslenme tarzını arıyo...Bildiğin şişmanlamışım Neyse ki bugün piknik olayı var , ayrıca da dün yaptığım böreği koca çok beğendi ve bugün tekrar yapmamı (muhtarım , yeğenim çok temiz kalpli valla , kıymalı istedi koca da ) istedi ve ben de bütün bunları yiyerek geçen haftaki formuma dönmeyi umuyorum
Buna göre bu haftaki kilo durumum şu şekilde gerçekleşti :
rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 43.9 kg
bu hafta kilo:44.4 kg
fark: + 0.5 kg
yüzde: + % 1,13 (OEEHHHH)
toplam fark: + 1.4 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga , ağırlık
Çiğdemim adım Hıdır , elimden gelen budur
Kolay gelsin cicim
Bildirim:26.04.2013
Rumuz:iğneoyası
Başlangıç T.:21.03.2012
Başlangıç kilo:93,1kg
Geçen hafta:80,4kg
Bu hafta:81,8kg (reglin 1.günü)
Fark:+1,6kg
Fark yüzdesi:%2,2
Toplam fark:-11,3kg
Beden:46
Boy:1,61
Spor:bu hafta hiç spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?