• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

anaaamm şimdi de mangal muhabbeti döniyi topikte:52::52:biz de cumartesi gidicez pikniğe...balik da tutucaz :27::27:

Çarşıdan alınmamıştı annemin komşusu toplamış annemde pişirdi :52::9::9::9:alt kısımlarından birazcık vede kötü yapraklarını koparırsın yıkadıkdan sonra incecik kıyarsın özellikle çemenle yada pastırma ile pişirirsen tadı süper olur :56::56::56:

Ohhh ne güzel yawww. Ben yıllar önce bi kere almıştım pazardan.Sonra eve geldim , evirdim-çevirdim kafam basmadı ayıklama kısmına.Bi de minik minik tonla madımak.Uğraşamadım attım ama hala bi deneyesim varrr..Ben de hep pastırmalısını duymuşumdur ama hiç yemedim.Du bakiim , denk gelirse alıp yapiim tekrar...

Tüh yaaaa , boşa mı gitti o kadar yazı? Bi dahakine kopyala bi yere hayatım yaaa , anyı şeyi iki kere yazmak tam bi işkence valla...
Kadınlar Kulubü sivilce topiğinde gördüm.Biçok insan kullanmış.Kimisine çok iyi gelmiş , kimisine etki etmemiş ama karartanı okumadım.Hatta bilakis beyazlattığından bahsetmişler.Karartıyosa yandık çünkü ben bütün suratıma sürüyorum :18::18::18::18:
Zaten karayım , Arap bacı gibi olmiiiim sonra :18::18::18: Gerçi Silverdin de çok kullanırım , bi yamuğunu görmedim henüz....

Bu sefer kopyaladım ama yapıştırcek yer bulamadım :60: :60:

İyi o zaman işallah faydasını görürsün demek sende karatma yapmamış, valla ben ütü yanığında sürdüğümde kararıyordu ama zamanla açılıyordu rengi ama yüzüme hiç kullanmadım ve kullanıldığınıda bilmiyordum :44: benim cildim t bölgesi az yağlı gerisi kuru o yüzden hayatımda sivilce problemi yaşadığımı hatırlamıyorum

Selam kızlar muhabbet baya koyu oku oku bitmiyor sayfalar :9::9: öğleden sonra anneme gittik evi kırkladım resmen yeni döndüm eve her yanım dökülüyo

akşam
keşkek 2-3 kaşıkda madımak yemeği :52::52::52: şimdide bitki çayı içiyorum sabaha ne olacak kilolar :52::52::52::52::52:

Ooo keşkek miisss afiyet olsun canım

kıyamam sana:38: kayınçomun dediği gibi biz üçümüz yapalım gel kıss..ben yakarım mangalı:52::52:

kayınçom sayemde alkolik olcek ona yanarım.:27::27::ssz:
amanın kıss karartmasın :53::53::53:

ben de şekersiz yanında çikolatayla çok severim:23::23:

ohhh rahatladım.:ssz::ssz:.çok korktum sen mangalsız kalıcan diye:30::30:

inşallah o günleri de görürüz tatlım..:48::48::38:

anaaamm şimdi de mangal muhabbeti döniyi topikte:52::52:biz de cumartesi gidicez pikniğe...balik da tutucaz :27::27:

Ne mangalperver bi topikmişiz biz yawww :52::52::52::52:
Korkma muhtarım , hem et yicem hem de yanında alkolümü yüzüme sürücem , iyi gider ikisi de mi :60::60::60::60::60:
Leylakım balık mı yapıcaksınız mangalda , oyyyyy ne güselllll :21::21::21::21:

İyi o zaman işallah faydasını görürsün demek sende karatma yapmamış, valla ben ütü yanığında sürdüğümde kararıyordu ama zamanla açılıyordu rengi ama yüzüme hiç kullanmadım ve kullanıldığınıda bilmiyordum :44: benim cildim t bölgesi az yağlı gerisi kuru o yüzden hayatımda sivilce problemi yaşadığımı hatırlamıyorum

teşekkürler birdy dene bakalım

mangal iyide yapacak adam nerde kendin yak kendin pişir oluyo benimkisi evdede yapıyorum ne yapalım bunada şükür:9::9::52::52:

Selam kızlar muhabbet baya koyu oku oku bitmiyor sayfalar :9::9: öğleden sonra anneme gittik evi kırkladım resmen yeni döndüm eve her yanım dökülüyo

akşam
keşkek 2-3 kaşıkda madımak yemeği :52::52::52: şimdide bitki çayı içiyorum sabaha ne olacak kilolar :52::52::52::52::52:
ellerine sağlık..ve de afiyet olsun..:16::16:

:27::27::27::27:

:52::52::52: ben de balık tutmayı özledim benim için de tut leylakım..:52::52:

enem ben de nekaa görmemiş oldum burda.:53::53:.öylesarhoşolsamki yemeğe gider benim için iç
leylak balığa gider benim için tut..:60::60::60: çok bedavacı gördüm kendimi:27::27:

Korkma muhtarım , hem et yicem hem de yanında alkolümü yüzüme sürücem , iyi gider ikisi de mi :60::60::60::60::60:
:52::52::52::52:

kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun:53::53:..% 70 boru muu:60::60::60:

mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de:30::30:

Regenim ben de protein içeceği içiyorum yawww. Dondurma niyetine yoğurtla karıştırıp biraz dondurucuda bekletiyorum bazan.Bazan da süt ya da suyla içiyorum , vanilyalı var bizde , ben seviyorum tadını...

öyle ya birdycim dondurma yok puding yok sütlac yok :18::18::18: galiba bana kriz geliyor neler de geciyo aklimdan :9::9::9: anca bu sekil idare ediyoruz.. senin tarifi bi deneyim bakalim güzel fikre benziyor :16:

Kıyamam , sen de gel , muhtar , sen , ben hep beraber gidelim mangala....
Esasında benim koca da hiç meraklı diil de ben mangal diye diye aldırdım dün...2 kere ya yaparız ya yapmayız....

aaaaaahhhh ah olsa keske yaa.. burda kücük bi gölet var, gitsek onun kenarina, güneslenen kizlar olur hep, otursak yanlarina mangalin dumanini onlara dogru estirsek :9::9::9: ay mangal hayali kurarken bile birilerine satasmadan duramiyorum, kötü müyüm neyim ben :9::9::9:

Sizinki daha sağlıklı olucak desene kısır yumurta salata çeşitleri mii yoksa kek börek miii :27:
ben de bende isteriiiiiiim cidden ne iyi olur yaa...:52: :3:

Sende evdeki fırında ızgara yap tatlım, hem kanserojen olmaz, hem mangalla ve pisliğiyle uğraşmazsın :34:

canim onu gecen yaptim yaaa :50::50::50: kesmedi valla :50: mangalin yeri bi ayri, babacim olsa keske bana nar gibi kizartirdi :50::50::50: insallah trde denk gelirim de babamla yaktiririm ona... kimse yapamiyo onun gibi :14:

kıyamam sana:38: kayınçomun dediği gibi biz üçümüz yapalım gel kıss..ben yakarım mangalı:52::52:

kayınçom sayemde alkolik olcek ona yanarım.:27::27::ssz:
amanın kıss karartmasın :53::53::53:

ben de şekersiz yanında çikolatayla çok severim:23::23:

ohhh rahatladım.:ssz::ssz:.çok korktum sen mangalsız kalıcan diye:30::30:

inşallah o günleri de görürüz tatlım..:48::48::38:

yaaaa yaaaaa yaaaa bak simdi de memleket hasretini hatirlattiniz gel diyip :14: ay bu aksam duygusala bagladim ben yine, kocam yüzünden hep :19::19::19:

Ne şanslısın :nazar::nazar::nazar::nazar:
Benim de karma ama nasıl oluyosa kuru olan yanaklarımda zaman zaman koca koca şişlik şeklinde sivilceler çıkıyo.Bi tane çıktı mı peşpeşe başkaları da çıkıyo.Sıksam da sıkmasam da izleri kalıyo.Aslında esas derdim sivilceden ziyade yeri...Çivi çıkıyo ama izi kalıyo bu da beni sinir ediyo...
Bu arada işin komik tarafı ergenlik döneminde hiçbir sivilce problemim olmamıştı.Nerden geliyo bu sivilceler anlamadım valla...
Haaa dur bi çare daha okudum ; insanlar gidip Aloe Vera bitkisi alıyomuş ve dalını kırıp kırıp jelini yüzlerine sürüyolarmış.Dün derhal ben de bir saksı Aloe Vera edindim.Hizmet etmek için balkonda beni bekliyo da alkol-pişik kremi-yıkama jeli-nemlendirici-gülsuyu derken ona sıra gelemedi :ssz::ssz::ssz:

kendimizi garantiye alıp önce köfte-tavuk yapıciiiz birdym:27::27:balık da tutabilirsek ballı kaymak olur köftenin üzerine onu da yerük:23::23:

enem ben de nekaa görmemiş oldum burda.:53::53:.öylesarhoşolsamki yemeğe gider benim için iç
leylak balığa gider benim için tut..:60::60::60: çok bedavacı gördüm kendimi:27::27:

tamam sersumum,tüm balıkları senin için tutcam:52::52:

Ne şanslısın :nazar::nazar::nazar::nazar:
Benim de karma ama nasıl oluyosa kuru olan yanaklarımda zaman zaman koca koca şişlik şeklinde sivilceler çıkıyo.Bi tane çıktı mı peşpeşe başkaları da çıkıyo.Sıksam da sıkmasam da izleri kalıyo.Aslında esas derdim sivilceden ziyade yeri...Çivi çıkıyo ama izi kalıyo bu da beni sinir ediyo...
Bu arada işin komik tarafı ergenlik döneminde hiçbir sivilce problemim olmamıştı.Nerden geliyo bu sivilceler anlamadım valla...
Haaa dur bi çare daha okudum ; insanlar gidip Aloe Vera bitkisi alıyomuş ve dalını kırıp kırıp jelini yüzlerine sürüyolarmış.Dün derhal ben de bir saksı Aloe Vera edindim.Hizmet etmek için balkonda beni bekliyo da alkol-pişik kremi-yıkama jeli-nemlendirici-gülsuyu derken ona sıra gelemedi :ssz::ssz::ssz:

aloe vera güzelde tek kötü yanı vıcık vıcık sakız gibi olması jöle kıvamında sürünce gayet iyi geliyor :52::52::52::31::31:

birde gül suyu ve bebek pudrasını karıştır sür kuruyana kadar bekle ılık suyla yıka ve gül suyuylada tonik gibi sil faydalı olur
benim ergenyusların baya çıkardı faydasını gördüler ergenyuslar diyince yarın gelecekler civcivlerim akşama bir sürü cıss mama hazırlarım

Son düzenleme:
Menü bildirimi yapıyorum :
Annemden köfte+piyaz+fırında patates kızartması
Benden : Börek + fırında biber kızartması (domates sosu eşliğinde)
Ayran+çay+gofret türevi bişi sanırım
Pek de sağlıklı sayılmaz valla ....Menüyü beğendiysen yarın 12.00 civarı buralarda ol , hep beraber piknik yapalım , sonra deniz kıyısında uzun uzun yürüyüş yapalım ....

Menü güsel de C6H12O6 ları olmasa tabii...buralar derken:52: ? Malum yemek saati :27:

En güzeli sizinki yaa hem yeşillik hem deniz bide taze balık ohh miss :56:

Ohhh ne güzel yawww. Ben yıllar önce bi kere almıştım pazardan.Sonra eve geldim , evirdim-çevirdim kafam basmadı ayıklama kısmına.Bi de minik minik tonla madımak.Uğraşamadım attım ama hala bi deneyesim varrr..Ben de hep pastırmalısını duymuşumdur ama hiç yemedim.Du bakiim , denk gelirse alıp yapiim tekrar...

bu sefer kararlısın ayıklıycan tek tek hee :53: allah sabır versin anacım valla ben ıspanağı sırf zaman alıyo diye mevsiminde haftada

bi, oda hafta sonları salata olarak yapıyorum, size helal diyorum valla

aaaaaahhhh ah olsa keske yaa.. burda kücük bi gölet var, gitsek onun kenarina, güneslenen kizlar olur hep, otursak yanlarina mangalin dumanini onlara dogru estirsek :9::9::9: ay mangal hayali kurarken bile birilerine satasmadan duramiyorum, kötü müyüm neyim ben :9::9::9:

yaaaa yaaaaa yaaaa bak simdi de memleket hasretini hatirlattiniz gel diyip :14: ay bu aksam duygusala bagladim ben yine, kocam yüzünden hep :19::19::19:
kötüyüm ben kötüyüm diyosun..:1::1::1:

canım aynı durumdayız üzülme ben de herşeye hasretim burada..ahh gurbet.:5::5:.napalım sağlı olsun:16::16:

kendimizi garantiye alıp önce köfte-tavuk yapıciiiz birdym:27::27:balık da tutabilirsek ballı kaymak olur köftenin üzerine onu da yerük:23::23:

:38::38::16::16::16::48::52::52::52:

ellerine sağlık..ve de afiyet olsun..:16::16:

:27::27::27::27:

:60::60::60::60::60:

kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun:53::53:..% 70 boru muu:60::60::60:

mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de:30::30:
Öliciiim şimdi , harbi kıss aklıma gelmedi , sivilce-mivilce derken bi de deri transplantasyonuyla uğraşmayalım...:60::60::60::60::60::60: (İğneoyam bıraktım yeşile boyamayı.Şimdi siz uğraşın bakalım Birdy acaba nereye yazdı diye :ssz::ssz::ssz::ssz:)
öyle ya birdycim dondurma yok puding yok sütlac yok :18::18::18: galiba bana kriz geliyor neler de geciyo aklimdan :9::9::9: anca bu sekil idare ediyoruz.. senin tarifi bi deneyim bakalim güzel fikre benziyor :16:

canim onu gecen yaptim yaaa :50::50::50: kesmedi valla :50: mangalin yeri bi ayri, babacim olsa keske bana nar gibi kizartirdi :50::50::50: insallah trde denk gelirim de babamla yaktiririm ona... kimse yapamiyo onun gibi :14:

Dene canım , biraz da limon kabuğu rendele içine , fena olmuyo , n'apcan , idare edicen işte....
He , sizin göl güzelmiş , orda yapalım mangalı...Burda o tip yerler çöplük gibi , her yer pet , bira şişesi , poşet...Sizin göl tertemizdir valla ....

aloe vera güzelde tek kötü yanı vıcık vıcık sakız gibi olması jöle kıvamında sürünce gayet iyi geliyor :52::52::52::31::31:

birde gül suyu ve bebek pudrasını karıştır sür kuruyana kadar bekle ılık suyla yıka ve gül suyuylada tonik gibi sil faydalı olur
benim ergenyusların baya çıkardı faydasını gördüler ergenyuslar diyince yarın gelecekler civcivlerim akşama bir sürü cıss mama hazırlarım

gülsuyu ve pudrayı benim ergenyusta da deneyeyim bakalım..:34::34:
hadi gözünaydın canım:16::16:

Son düzenleme:

Öliciiim şimdi , harbi kıss aklıma gelmedi , sivilce-mivilce derken bi de deri transplantasyonuyla uğraşmayalım...:60::60::60::60::60::60: (İğneoyam bıraktım yeşile boyamayı.Şimdi siz uğraşın bakalım Birdy acaba nereye yazdı diye :ssz::ssz::ssz::ssz:)

Dene canım , biraz da limon kabuğu rendele içine , fena olmuyo , n'apcan , idare edicen işte....
He , sizin göl güzelmiş , orda yapalım mangalı...Burda o tip yerler çöplük gibi , her yer pet , bira şişesi , poşet...Sizin göl tertemizdir valla ....

:53::53::53::53: imzamı yeşille atıyodum diyosunn.:27:.bırak oyam uğraşsın senle çekirge.:ssz::ssz:.alıntıları başardık ya bu da yeter bana garii:9::9:

kızlara haber verelim yazık duman altı olmasınlar..:1::1::1:

gülsuyu ve pudrayı benim ergenyusta da deneyeyim bakalım..:34::34:
hadi gözünaydın canım:16::16:

teşekkürler canım yatılı kalıyolar biri üni 3 de ufak olanda lise 2 de abla gidince ufaklık bende okurum dedi okusunlarda başka dileğim yok
ablamız babaya slm verdirecek kho da okuyor sene mezun olacak hayırlısı ile :21::21::21::21:

Ohhh sizinki çok kapsamlıymış valla , her çeşit protein varmış :52::52::52::52:

Hmmm bak bu da güzel tarifmiş.Şuan yaptıklarım kifayetsiz gelirse onu da yapiiim , sağol canımcım...
Çocuklar nerden geliyo :52::52::52:
Menü güsel de C6H12O6 ları olmasa tabii...buralar derken:52: ? Malum yemek saati :27:

En güzeli sizinki yaa hem yeşillik hem deniz bide taze balık ohh miss :56:

bu sefer kararlısın ayıklıycan tek tek hee :53: allah sabır versin anacım valla ben ıspanağı sırf zaman alıyo diye mevsiminde haftada bi, oda hafta sonları salata olarak yapıyorum, size helal diyorum valla
sasında
Eeee o kadar yiyelim artık yawww , haftada bir serbest gün yapıyorum ben valla.Kasamam ben çok fazla.Dün gece rüyamda sürekli kurabiye ve incir yerken gördüm kendimi :37::37::37::37:
Valla 250 gram olsun alıp denicem , tadını merak ediyorum...İşim yok-gücüm yok , vakitten çok neyim var ki ?

Back