• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de balık tutmayı özledim benim için de tut leylakım..:52::52:

enem ben de nekaa görmemiş oldum burda.:53::53:.öylesarhoşolsamki yemeğe gider benim için iç
leylak balığa gider benim için tut..:60::60::60: çok bedavacı gördüm kendimi:27::27:[/I][/B]
:52::52::52::52:
kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun:53::53:..% 70 boru muu:60::60::60:
mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de:30::30:

:60: :60:

öyle ya birdycim dondurma yok puding yok sütlac yok :18::18::18: galiba bana kriz geliyor neler de geciyo aklimdan :9::9::9: anca bu sekil idare ediyoruz.. senin tarifi bi deneyim bakalim güzel fikre benziyor :16: aaaaaahhhh ah olsa keske yaa.. burda kücük bi gölet var, gitsek onun kenarina, güneslenen kizlar olur hep, otursak yanlarina mangalin dumanini onlara dogru estirsek :9::9::9: ay mangal hayali kurarken bile birilerine satasmadan duramiyorum, kötü müyüm neyim ben :9::9::9:
canim onu gecen yaptim yaaa :50::50::50: kesmedi valla :50: mangalin yeri bi ayri, babacim olsa keske bana nar gibi kizartirdi :50::50::50: insallah trde denk gelirim de babamla yaktiririm ona... kimse yapamiyo onun gibi :14:

E tabiki mangalın yeri ayrı, tadı bambaşka :31: ama ben fırın içi ızgarayıda beğeniyorum ve köfte,balık ve tavuk lar hep fırın içi ızgara olur bizim evde hatta sucukta :56:

yaaaa yaaaaa yaaaa bak simdi de memleket hasretini hatirlattiniz gel diyip :14: ay bu aksam duygusala bagladim ben yine, kocam yüzünden hep :19::19::19:

yazım yazının arasına yazmışım be yaf pardon canikom :14:

kocan yine naptı ki ?

teşekkürler canım yatılı kalıyolar biri üni 3 de ufak olanda lise 2 de abla gidince ufaklık bende okurum dedi okusunlarda başka dileğim yok
ablamız babaya slm verdirecek kho da okuyor sene mezun olacak hayırlısı ile :21::21::21::21:

hayırlısı olsun canım.:16::16:.benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan.:60::60:.
Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah:16::16:

Kızlar Osman Müftüoğlu çıkmış Sky360 da , onu seyredicem , benden bahsediyo ...
Öptüm öptüm öptüm hepinizi...Çok seviyorum sizleri :16::16::16::16:

hayırlısı olsun canım.:16::16:.benimkinde hiç özenti yok askeriyeye..iç mimar olacak sims oynayaraktan.:60::60:.

asker olmasın çok zor ablamız bilseydim böle olacagını girmezdim diyor erkekden farkı yok yat kalk sürün
daha ufaklar ama ufak olanım savcı olacam diyor başka birşey demiyor simse gelince baş belası :9::9::9::9::9:

ufaklık sosyal bilimler lisesinde okuyor şimdiden 3 dil biliyor yetmiyormuş japonca öğrenmek istiyorum diye diretiyor okul bitsin öle diyorum önce üniye hazırlan dili sonrasında öğrenirsin diyorum :52::52::52:

Son düzenleme:

ben de seniiiiii sevgiliiiimmmmm:24::24::9::9::38:

asker olmasın çok zor ablamız bilseydim böle olacagını girmezdim diyor erkekden farkı yok yat kalk sürün
daha ufaklar ama ufak olanım savcı olacam diyor başka birşey demiyor simse gelince baş belası :9::9::9::9::9:

ufaklık sosyal bilimler lisesinde okuyor şimdiden 3 dil biliyor yetmiyormuş japonca öğrenmek istiyorum diye diretiyor okul bitsin öle diyorum önce üniye hazırlan dili sonrasında öğrenirsin diyorum :52::52::52:

3 dil mi,hem de lise de:53::53:maşallah evladına canım:nazar::nazar:

maşallah canım..:nazar::nazar:

valla bence dil olsun gerisi boş..hele türkiyede mesleğini yapan var mı allah aşkına:37:..ben kızıma dil öğren hepberaber irtica edelim diyom.:1::1:.çok mu fenayım nee:27::27::27:

heeee protein manyağı yapcaz kendimizi:52::52::52:

görücezz proteinin etkisini madammm:27::27::27:

valla bence dil olsun gerisi boş..hele türkiyede mesleğini yapan var mı allah aşkına:37:..ben kızıma dil öğren hepberaber irtica edelim diyom.:1::1:.çok mu fenayım nee:27::27::27:

tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil

teşekkürler leylak:nazar:

:1::1::1::1::1:
:86::86::86::78::78::78:

iyi geceler kızlar bugün akşamı süt ve cevizle geçiştirdim.arkadaşlara oturmaya gittik.3 çeşit tatlı ve börek vardı yemedim çay içtim.meyve tabağı hazırlamış yemedim.çerez tabağı hazırlamış ayıp olur diye fındık ve fıstık yedim ama toplasan 1 avuç.sadece saat 10 da yemem kötü oldu

deniz olaydı daha iyiydi tabi ama gölle idare edicez biz de napalım:27::27:

Alabalık olabilir yani protein bol daha ne olsun afiyet olsun

bizde seni muck muck yarın iyi eğlenceler

asker olmasın çok zor ablamız bilseydim böle olacagını girmezdim diyor erkekden farkı yok yat kalk sürün daha ufaklar ama ufak olanım savcı olacam diyor başka birşey demiyor simse gelince baş belası :9::9::9::9::9:

Maşallah canım hepsi çalışkan ve şimdiden idealleri var,benim kızım hersene fikir değiştirir bakalım sonunda neye karar verip ne olacak

AAAAAAAmiiin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Okumaktan şiştim :52::52::52::52: Kafayı buldum :53::53::53::53::53: Gözlerim gitii :53::53:
Şimdi nasıl cevap yazıcııııımmm :18::18::18::18:

Yarın tartı günü kızlar yarın erkenden kalkın çişinizi mişinizi yapın tartılıp gelin. Saat kaçta yayınlayayayım. Geç gelecek olan var mı ?

beyler maç izlemede.:32::32::32:.oh ohhh:27::27::27:

aynen:23::23::27::27:

Alabalık olabilir yani protein bol daha ne olsun afiyet olsun

sağol canım:16::16::16:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Okumaktan şiştim :52::52::52::52: Kafayı buldum :53::53::53::53::53: Gözlerim gitii :53::53:

Yarın tartı günü kızlar yarın erkenden kalkın çişinizi mişinizi yapın tartılıp gelin. Saat kaçta yayınlayayayım. Geç gelecek olan var mı ?

:9::9::9::9:

Amma mangal muhabbeti yapmışsınız yahu...

2000 yılında, kızım 5 aylıkken kocamla Karadenize gitmiştik. Bir yaylaya çıktık ama yol-iz bilmiyoruz. Yemek yiyecek bir yer bulamadık akşama kadar. Sonunda bir kendin pişir kendin ye bulduk. Adama siparişleri verdik. Biraz sonra adam geldi:"Abi, mangalı şimdi getireyim mi, yoksa misafirler gelince mi getireyim?" dedi:60::60::60: Üstelik hepsini de yedik sonunda... Yaaa... İşte bizim de böyle bir mangal maceramız var...

Ulan, nolucamız o zamandan belliymiş:)))))))))

tek arzum onların iyi bir yerlere gelmeleri hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah tartıda yüzünüz gülsün bende dahil teşekkürler leylak:nazar:

Hepimizin arzusu aynı canım, önce allah sağlıklı uzun ömür versin herşeyin hayırlısını versin , iyi geceler

Artıkın iltica etcek yermi kaldı anacım baksana heryerde kriz var hatta tersine dönüş var :53:

iyi geceler kızlar bugün akşamı süt ve cevizle geçiştirdim.arkadaşlara oturmaya gittik.3 çeşit tatlı ve börek vardı yemedim çay içtim.meyve tabağı hazırlamış yemedim.çerez tabağı hazırlamış ayıp olur diye fındık ve fıstık yedim ama toplasan 1 avuç.sadece saat 10 da yemem kötü oldu
yemediklerin için :46::46:
ama fındık fıstıkla leptin gitti geçmiş olsun:ssz::ssz:

sen geç geldin gülüm.:33::33:.yoksa muhabbet aynı hızla devam ediyor..:27::27:

2 ye kadar bekle istersen..:16::16:

Back