ben de balık tutmayı özledim benim için de tut leylakım..
enem ben de nekaa görmemiş oldum burda..öylesarhoşolsamki yemeğe gider benim için iç
leylak balığa gider benim için tut.. çok bedavacı gördüm kendimi[/I][/B]
kayınçom yüzüne sürerken çok yaklaşma mangala tutuşursun..% 70 boru muu
mazallah yanıkla uğraşmayalım bi de
öyle ya birdycim dondurma yok puding yok sütlac yok :18::18::18: galiba bana kriz geliyor neler de geciyo aklimdan anca bu sekil idare ediyoruz.. senin tarifi bi deneyim bakalim güzel fikre benziyor aaaaaahhhh ah olsa keske yaa.. burda kücük bi gölet var, gitsek onun kenarina, güneslenen kizlar olur hep, otursak yanlarina mangalin dumanini onlara dogru estirsek ay mangal hayali kurarken bile birilerine satasmadan duramiyorum, kötü müyüm neyim ben
canim onu gecen yaptim yaaa kesmedi valla mangalin yeri bi ayri, babacim olsa keske bana nar gibi kizartirdi insallah trde denk gelirim de babamla yaktiririm ona... kimse yapamiyo onun gibi
E tabiki mangalın yeri ayrı, tadı bambaşka ama ben fırın içi ızgarayıda beğeniyorum ve köfte,balık ve tavuk lar hep fırın içi ızgara olur bizim evde hatta sucukta
yaaaa yaaaaa yaaaa bak simdi de memleket hasretini hatirlattiniz gel diyip ay bu aksam duygusala bagladim ben yine, kocam yüzünden hep
yazım yazının arasına yazmışım be yaf pardon canikom
kocan yine naptı ki ?