Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım n'aber , nasılsın ? Dolu muymuş benim kutu yaww farkında diildim valla kusura bakma , sildim bi kısmını şimdi ...
Mangal di mi , oyyyyyy benim için de ye

Son düzenleme:
inşallah canım..
sağol rahatladık çok şükür..buranın havası çok kirli canım..evde kalsa daha hayırlı olur zannımca..dağların arasında kaldığımız ve kaloriferler hala yandığı için rüzgar götüremiyor kirli havayı çöküyor şehrin üstüne..

artık ben de hiçbirşeyi şekerli içemiyorum..geçengün komşum kahveye çağırdı aynen senin dediğin gibi bende ayıp olmasın diye bişey söyleyemedim yapmış biz gelene kadar kahveleri..ama hiç güzel gelmedi..demek sersum bile alışabilirmiş şekersiz içmeye..

ben de o dediklerine oy oy oyyyy diyorum

Avatarın pek şirin gerçi garfld de şirin ama niyeyse uyuşukluğa teşvik ediyomuş gibi geliyor
garfield favorim benim..arabamın camında bile dil çıkaran garfield vardı..ama bu daha şirin geldi..
Hoş gelmişin tekrar
canın niye sıkılıyor tatlım :44:

nedeni yok cicim..öylesine

mangalsız pikniğe gidecekmişsin çok kötü oluyo beyaa..millet mis gibi et pişiriyo..kokuları etrafı sarıyo..valla ben tok olsam bile dayanamayacağım tek şey mangal..avcunu yala da biyerlerin şişmesin

yazin iyice kendini hissetirmesiyle birlikte sezonun ilk sinegini de yakalayip camdan atmsi bulunmaktayim, galiba biraz zarar verdim canliya :26::26::26:

mangalsız pikniğe gidecekmişsin çok kötü oluyo beyaa..millet mis gibi et pişiriyo..kokuları etrafı sarıyo..valla ben tok olsam bile dayanamayacağım tek şey mangal..avcunu yala da biyerlerin şişmesin

Muhtarım üzülüp de yıpratma kendini.Gittiğimiz yerde mangal yasak , kimse yapamayacak
Gelecek hafta için mangallısından yapıcaz inşallah...Mangal konusunda senin kadar sevecenim , gel de bi mangal yapak senle İstanbul'da....

mangal dimeyin noluuurrrr kac aydir allah sizi inandirsin canim cekiyor da yapanim yok ayriten bahcemiz de yok ama yakinlarda mangal yerleri var.. kocam yakmaz hic ugrasmaz, ben de beceremem zaten tek basina da olmaz yani ooooof of, varya simdi olsa diyeti bile dinlemem bi tabak yerim bu saatte ama yok

Regenim ben de protein içeceği içiyorum yawww. Dondurma niyetine yoğurtla karıştırıp biraz dondurucuda bekletiyorum bazan.Bazan da süt ya da suyla içiyorum , vanilyalı var bizde , ben seviyorum tadını...

Kıyamam , sen de gel , muhtar , sen , ben hep beraber gidelim mangala....
Esasında benim koca da hiç meraklı diil de ben mangal diye diye aldırdım dün...2 kere ya yaparız ya yapmayız....

Selam kızlar muhabbet baya koyu oku oku bitmiyor sayfalar öğleden sonra anneme gittik evi kırkladım resmen yeni döndüm eve her yanım dökülüyo

akşam
keşkek 2-3 kaşıkda madımak yemeği şimdide bitki çayı içiyorum sabaha ne olacak kilolar

Oyyyy geçmiş olsun canımcım ve de ellerine sağlık.O madımağı çarşıdan alıp gelince nesini ayıklıyoruz bana bi izah edebilir misin reca etsem????

Sizinki daha sağlıklı olucak desene kısır yumurta salata çeşitleri mii yoksa kek börek miii
ben de bende isteriiiiiiim cidden ne iyi olur yaa...

Sende evdeki fırında ızgara yap tatlım, hem kanserojen olmaz, hem mangalla ve pisliğiyle uğraşmazsın

Oyyyy geçmiş olsun canımcım ve de ellerine sağlık.O madımağı çarşıdan alıp gelince nesini ayıklıyoruz bana bi izah edebilir misin reca etsem????

Çarşıdan alınmamıştı annemin komşusu toplamış annemde pişirdi alt kısımlarından birazcık vede kötü yapraklarını koparırsın yıkadıkdan sonra incecik kıyarsın özellikle çemenle yada pastırma ile pişirirsen tadı süper olur

Menü bildirimi yapıyorum :
Annemden köfte+piyaz+fırında patates kızartması
Benden : Börek + fırında biber kızartması (domates sosu eşliğinde)

Ayran+çay+gofret türevi bişi sanırım
Pek de sağlıklı sayılmaz valla ....Menüyü beğendiysen yarın 12.00 civarı buralarda ol , hep beraber piknik yapalım , sonra deniz kıyısında uzun uzun yürüyüş yapalım ....

kıyamam sana kayınçomun dediği gibi biz üçümüz yapalım gel kıss..ben yakarım mangalı
kayınçom sayemde alkolik olcek ona yanarım.
amanın kıss karartmasın

ben de şekersiz yanında çikolatayla çok severim

ohhh rahatladım..çok korktum sen mangalsız kalıcan diye

inşallah o günleri de görürüz tatlım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…