oyam verdiydi linkini zaten ama sonra bunu da beğendim..dur onu koyiyim o zaman..
Millet yemek sonrası şekerleme-yürüyüştesiniz herhal bende hızla geçmişi okudum. Okuyup aklımda kaldığı kadarıyla 1-2 kişi dışında
herkes cuma tartımı için iradesine hakim maşallah, yarın tartı yüzünüzü güldürür inşallah
Sersum kızının ateşi normale dönmüş gözün aydın canım, yarından sonra hafta sonu allahtan, kendini iyi hissederse açık havaya çıkıp
bol oksijen alsa daha hızlı iyileşir mi sencede ? :44:
Birdy mesaj kutunu boşalttın miiiiii?
Ben cumartesi öğleden önce bildircem kilomu , bu arada kaçamaksız devam ediyorum (bi lokma ekmek ve kahveyi arkadaşların hepsi az
şekerli içince bende ayıp olmasın diye bi şey demedim ama bugün öğle yemeğinden sonra bol yürüdüm iş çıkışı yarım saat normal
tempoda yürüdüm inşallah 64 ve daha aşağısını görürüm ,çünki cumartesi bahçede mangal partisi var ve açık havada iştah
malumunuz...bide sizlerde yazmışınız dondurma mevsimierik zamanı oyy anam oyy :44:
inşallah canım..herkes cuma tartımı için iradesine hakim maşallah, yarın tartı yüzünüzü güldürür inşallah
Sersum kızının ateşi normale dönmüş gözün aydın canım, yarından sonra hafta sonu allahtan, kendini iyi hissederse açık havaya çıkıp
bol oksijen alsa daha hızlı iyileşir mi sencede ? :44:
Ben cumartesi öğleden önce bildircem kilomu , bu arada kaçamaksız devam ediyorum (bi lokma ekmek ve kahveyi arkadaşların hepsi az
şekerli içince bende ayıp olmasın diye bi şey demedim ama bugün öğle yemeğinden sonra bol yürüdüm iş çıkışı yarım saat normal
tempoda yürüdüm inşallah 64 ve daha aşağısını görürüm ,çünki cumartesi bahçede mangal partisi var ve açık havada iştah
malumunuz...bide sizlerde yazmışınız dondurma mevsimierik zamanı oyy anam oyy :44:
garfield favorim benim..arabamın camında bile dil çıkaran garfield vardı..Avatarın pek şirin gerçi garfld de şirin ama niyeyse uyuşukluğa teşvik ediyomuş gibi geliyor
Hoş gelmişin tekrar
canın niye sıkılıyor tatlım :44:
Yok be... Kafa kol girmişler:)))) Hayır, başına böyle bişey geldiyse bile niye anlatırsın??? Efsane oldu resmen:))) Aklıma geldikçe gülüyorum. Hiç eskimiyor konu:)))
Amin.
Çok sevindim daha iyi olmanıza... Geçmiş olsun tekrar. İyiye dönmüş artık. Bundan sonrası kolay inşallah.
Sivilcenin nerede çıktığına bağlı
Sokulacaksa nereye sokulacak? Bu da ehemmiyet gösterilmesi gereken bir nokta... Aman ha!
Adam dayağı yemiş, olan olmuş kız... Daha bu işin davası olmaz:)))) Korunmak için yapılması gerekenleri bize anlat sen:)
Yıllar önce bi belgeselde izlemiştim. Küresel ısınma sebebiyle Türkiye tropik iklime geçecek diye... Gerçekten de öyle mi oluyor ne... Bu arada, gördüğünüz gibi evveliyatından beri belgesel seyrederim ben. Dizi mizi çok banal.
Birdy senin uzun mesajları okurken de gülesim geliyor benim... Bakıyorum mesajın başında font/renk değişmiş ama bir türlü mesajın sonunu bulamıyorlar:))) Niye şekil yapma konusunda bu kadar ısrarcısın??? Mıhtarla aşık atmaya mı çalışıyorsun??? Çocukluğundan gelen bir konu mu???
ohh maşallah akşam faslı kapanmışş..
kayınçom değer mi bi sivilce için okaa içmeye..bişeydiil %70 den aşağısı banamısın demez artık sana..
sivilceli menepozşirinonu yüzüne sürmen gerektiğine emin misin
iyi okudun mu kayınço
ah o vişne kompostosu anne kompostosu
ellerine sağlık bebeemm..nasıı güzel oldu mu..dur bizimkiler de yiyecek ya onlara da sorarım ben..yeğenin peynirli yemez ama bidaha kıymalı yap olur mu teyzesi
olmuştur tatlım sendeki bu hamaratlık oldukça..
birdy menüsüafiyet olsun bebişim..
afiyet olsun sana da cicim..
kıss korkmazlar mı..
maymun efsanesi sarmış dört yanını..lay lay
sağol canım..çok şükür..
sokulma yerii en önemlisi kanka..
elit hatunsun vesselam
o mıhtarın çekirgesi ama dersine çalışmadığından öyle yapıyo aplası..öğrencek inşallah..
valla insanın gözü gönlü açılır..ben de çok severim öyle değişik mutfak malzemelerini ama burada çoğunu çıkarmadım kutusundan..
sağol canım..amin inşallah
allam yareppim
sağol canım..amin inşallah..
inşallah hepimiz istediğimiz kıyafetlere sığarız bu yaz
mangalsız pikniğe gidecekmişsin çok kötü oluyo beyaa..millet mis gibi et pişiriyo..kokuları etrafı sarıyo ..valla ben tok olsam bile dayanamayacağım tek şey mangal. .avcunu yala da biyerlerin şişmesin
Muhtarım üzülüp de yıpratma kendini.Gittiğimiz yerde mangal yasak , kimse yapamayacak
Gelecek hafta için mangallısından yapıcaz inşallah...Mangal konusunda senin kadar sevecenim , gel de bi mangal yapak senle İstanbul'da....
mangalsız pikniğe gidecekmişsin çok kötü oluyo beyaa..millet mis gibi et pişiriyo..kokuları etrafı sarıyo ..valla ben tok olsam bile dayanamayacağım tek şey mangal. .avcunu yala da biyerlerin şişmesin
menü bildirimi yapem ben kizlar
öglen:
1tane haslanmis tavuk gögüsü, salatalik, 3 kücük dilim kasar, 6 zeytin, 150 gr yogurt, ceviz
aksam:
süt ile yapilmis protein icecegi
canim baska bir sey istemedi kizlar aksam yemeginde nohut vardi zaten.. tatlimsi bi icecek o yüzden bunu ictim canim kac gündür tatli cekiyodu zaten :18::18::18:
Yok be... Kafa kol girmişler:)))) Hayır, başına böyle bişey geldiyse bile niye anlatırsın??? Efsane oldu resmen:))) Aklıma geldikçe gülüyorum. Hiç eskimiyor konu:)))
Canım n'aber , nasılsın ? Dolu muymuş benim kutu yaww farkında diildim valla kusura bakma , sildim bi kısmını şimdi ...
Mangal di mi , oyyyyyy benim için de ye
İyiyim şükür, dün akşam yazmıştım sana emme velakin mesaj kutun doliymiş bu akşam bidaha yazarım.
bu arada alkollu ilacı içme konusundaki muhabbetiniz maymunu unutturdu bana valla koptum yine yazı ve yorumlarını okuyunca.
Bide unutmadan pişik kremini bilmiyorum ama silverdin gibi çinkolu kremler cildi karartıyo diye biliyorum sana kim önerditecrübeli birim?
inşallah canım..
sağol rahatladık çok şükür..buranın havası çok kirli canım.. evde kalsa daha hayırlı olur zannımca. .dağların arasında kaldığımız ve kaloriferler hala yandığı için rüzgar götüremiyor kirli havayı çöküyor şehrin üstüne..
artık ben de hiçbirşeyi şekerli içemiyorum..geçengün komşum kahveye çağırdı aynen senin dediğin gibi bende ayıp olmasın diye bişey söyleyemedim yapmış biz gelene kadar kahveleri..ama hiç güzel gelmedi..demek sersum bile alışabilirmiş şekersiz içmeye..
ben de o dediklerine oy oy oyyyy diyorum
garfield favorim benim..arabamın camında bile dil çıkaran garfield vardı..ama bu daha şirin geldi..
nedeni yok cicim..öylesine
Bi tek kahveyi az şekerle içmeyi tercih ederim yada siyah çikolata varsa sade içebilirim , şu sıralar tatlı konusunda zor tutuyorum kendimi :44:
mangal dimeyin noluuurrrr kac aydir allah sizi inandirsin canim cekiyor da yapanim yokayriten bahcemiz de yok ama yakinlarda mangal yerleri var.. kocam yakmaz hic ugrasmaz, ben de beceremem zaten tek basina da olmaz yani ooooof of, varya simdi olsa diyeti bile dinlemem bi tabak yerim bu saatte ama yok
İyiyim şükür, dün akşam yazmıştım sana emme velakin mesaj kutun doliymiş bu akşam bidaha yazarım.
bu arada alkollu ilacı içme konusundaki muhabbetiniz maymunu unutturdu bana valla koptum yine yazı ve yorumlarını okuyunca.
Bide unutmadan pişik kremini bilmiyorum ama silverdin gibi çinkolu kremler cildi karartıyo diye biliyorum sana kim önerditecrübeli birim?
Bi tek kahveyi az şekerle içmeyi tercih ederim yada siyah çikolata varsa sade içebilirim , şu sıralar tatlı konusunda zor tutuyorum kendimi :44:
Tüh yaaaa , boşa mı gitti o kadar yazı? Bi dahakine kopyala bi yere hayatım yaaa , anyı şeyi iki kere yazmak tam bi işkence valla...
Kadınlar Kulubü sivilce topiğinde gördüm.Biçok insan kullanmış.Kimisine çok iyi gelmiş , kimisine etki etmemiş ama karartanı okumadım.Hatta bilakis beyazlattığından bahsetmişler.Karartıyosa yandık çünkü ben bütün suratıma sürüyorum :18::18::18::18:
Zaten karayım , Arap bacı gibi olmiiiim sonra :18::18::18: Gerçi Silverdin de çok kullanırım , bi yamuğunu görmedim henüz....
Selam kızlar muhabbet baya koyu oku oku bitmiyor sayfalaröğleden sonra anneme gittik evi kırkladım resmen yeni döndüm eve her yanım dökülüyo
akşam
keşkek 2-3 kaşıkda madımak yemeğişimdide bitki çayı içiyorum sabaha ne olacak kilolar
Muhtarım üzülüp de yıpratma kendini.Gittiğimiz yerde mangal yasak , kimse yapamayacak
Gelecek hafta için mangallısından yapıcaz inşallah...Mangal konusunda senin kadar sevecenim , gel de bi mangal yapak senle İstanbul'da....
mangal dimeyin noluuurrrr kac aydir allah sizi inandirsin canim cekiyor da yapanim yokayriten bahcemiz de yok ama yakinlarda mangal yerleri var.. kocam yakmaz hic ugrasmaz, ben de beceremem zaten tek basina da olmaz yani ooooof of, varya simdi olsa diyeti bile dinlemem bi tabak yerim bu saatte ama yok
Oyyyy geçmiş olsun canımcım ve de ellerine sağlık.O madımağı çarşıdan alıp gelince nesini ayıklıyoruz bana bi izah edebilir misin reca etsem????
Sizinki daha sağlıklı olucak desene kısır yumurta salata çeşitleri mii yoksa kek börek miii
ben de bende isteriiiiiiim cidden ne iyi olur yaa...
Sende evdeki fırında ızgara yap tatlım, hem kanserojen olmaz, hem mangalla ve pisliğiyle uğraşmazsın
kıyamam sanamangal dimeyin noluuurrrr kac aydir allah sizi inandirsin canim cekiyor da yapanim yokayriten bahcemiz de yok ama yakinlarda mangal yerleri var.. kocam yakmaz hic ugrasmaz, ben de beceremem zaten tek basina da olmaz yani ooooof of, varya simdi olsa diyeti bile dinlemem bi tabak yerim bu saatte ama yok
kayınçom sayemde alkolik olcek ona yanarım.İyiyim şükür, dün akşam yazmıştım sana emme velakin mesaj kutun doliymiş bu akşam bidaha yazarım.
ohhh rahatladım.Muhtarım üzülüp de yıpratma kendini.Gittiğimiz yerde mangal yasak , kimse yapamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?